sebolek Posted March 23, 2016 Report Share Posted March 23, 2016 Mamut chce nas wysłać w jego rodzinne strony czyli do Chin Quote Link to post Share on other sites
Indywidualista Posted March 23, 2016 Report Share Posted March 23, 2016 (edited) Och fuck, jakie obrazki! :icon_eek2: Gdzie ta moja żona? Zaraz wracam... KOCHANIE!!! Edited March 23, 2016 by Indywidualista Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted March 23, 2016 Report Share Posted March 23, 2016 Czyli co, shamoth - z koleżanką Aghią, zapraszacie na.. Afterparty? Pozdrawiam, Lambert Quote Link to post Share on other sites
shamoth Posted March 23, 2016 Report Share Posted March 23, 2016 Hehe, Mendi u made my day :D Jak dojdziemy to może i będzie afterparty ale będzie ciężko jeśli Aghia ulokuje się na którymś ze wzgórz ;) Quote Link to post Share on other sites
Aghia Afterlife Posted March 24, 2016 Report Share Posted March 24, 2016 Jak będziecie wyglądać nieprzystojnie to nic wam nie grozi ;) Przyjechałam dzisiaj do Polszy na święta, i pierwsze co to obkupiłam się w ciuchy maskujące. Powiedzcie, czy nie mieliście nigdy nieprzyjemności bo ktoś was widział łażących z czymś przypominającym broń? Np jacyś spacerowicze po lesie gdy sobie ćwiczyliście strzelanie? Nikt nie ściągnął wam pał na głowę? bo wyglądaliście jakbyście do Syrii ćwiczyli? :) :) We Francji wciąż jest stan wyjątkowy, i pały mają prawo wpaść i zrewidować dom bez żadnego zezwolenia Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted March 24, 2016 Report Share Posted March 24, 2016 (edited) Jak wyglądamy to widać na avatarach. Tylko Mendi i Shamoth oszukują. Pierwszy, bo brwi sobie goli a drugi fotę ukradł koledze z oddziału (zamkniętego). Z repliką w lesie zawsze się jakby niezręcznie ale.. kto snajpera wypatrzy? ;) Pozdrawiam, Lambert Edited March 24, 2016 by Lambert Quote Link to post Share on other sites
Black93 Posted March 24, 2016 Report Share Posted March 24, 2016 Tato, mama mówiła żebyś nie straszył nimi obcych kobiet :D Quote Link to post Share on other sites
Aghia Afterlife Posted March 24, 2016 Report Share Posted March 24, 2016 więc tobie Lambert nie grozi moja kulka ;) Quote Link to post Share on other sites
shamoth Posted March 24, 2016 Report Share Posted March 24, 2016 Oj, przystojnie to ja już wyglądać nie będę, co najwyżej mogę się postarać i wyglądać jak ćwierćinteligent ;) Quote Link to post Share on other sites
Aghia Afterlife Posted March 25, 2016 Report Share Posted March 25, 2016 my first rifle :) Quote Link to post Share on other sites
Mendi Posted March 25, 2016 Report Share Posted March 25, 2016 Jak wyglądamy to widać na avatarach. Tylko Mendi i Shamoth oszukują. Pierwszy, bo brwi sobie goli a drugi fotę ukradł koledze z oddziału (zamkniętego). Z repliką w lesie zawsze się jakby niezręcznie ale.. kto snajpera wypatrzy? :icon_wink: Pozdrawiam, Lambert Panie, brwi to ja mam bujne i zawijam za uszy :D A avatar mam już prawidłowy od jakiegoś czasu. Swego czasu, przy teście ciężkich kulek - eleganckie stanowiska snajperskie na odludziu, wszystko w barwach maskujących, karabin na dwójnogu - wlazła na mnie babina z pieskami, a ja nie przerwałem strzelania bo akurat dobrze się wstrzeliłem. Burknąłem tylko "dobry" a babina darła z powrotem skąd przyszła, aż psy ścieżkę orały, podobnie jak tutaj: Spodziewałem się później wzmianki w lokalnej gazecie o terrorystach, choć rok temu nie było takiej paranoi jak obecnie, ale na szczęście nic nie było. Pewnie tylko plota poszła po kuleżankach z kółka różańcowego... Quote Link to post Share on other sites
mareq Posted March 25, 2016 Report Share Posted March 25, 2016 Aghia: Cieniuśka ta pierwsza znajperka. Brakuje znaczku Hello Kitty, to by podniosło celność. Quote Link to post Share on other sites
sebolek Posted March 25, 2016 Report Share Posted March 25, 2016 Oj, przystojnie to ja już wyglądać nie będę, co najwyżej mogę się postarać i wyglądać jak ćwierćinteligent ;) Mamut ja się Ciebie przestraszylem jak z bramy wszedłeś :o Tapniete z P8 Quote Link to post Share on other sites
shamoth Posted March 25, 2016 Report Share Posted March 25, 2016 Mamut ja się Ciebie przestraszylem jak z bramy wszedłeś :o Tapniete z P8 Czyli w normie, kanar też często idzie dalej jak się odwrócę po "poproszę bilet do kontroli" ;) Trzeba było spokojnie siedzieć za małego w wózku :D Quote Link to post Share on other sites
sebolek Posted March 25, 2016 Report Share Posted March 25, 2016 siedziałem :v ale to może przez tą brodę i kaptur oraz zmęczoną życiem minę :D Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted March 25, 2016 Report Share Posted March 25, 2016 Dobra, dawać foty! Dziewczęta całej sylwetki.. Pozdrawiam, Lambert Quote Link to post Share on other sites
shamoth Posted March 25, 2016 Report Share Posted March 25, 2016 Ja mam w sumie aktualne od lat, no może trochę zakola się powiększyły i maciuś :D Quote Link to post Share on other sites
Aghia Afterlife Posted March 25, 2016 Report Share Posted March 25, 2016 To niech dziewczynki wstawiają fotki sylwetki, ja swojej nie zapodam bo potem w nocy nie zaśniecie :D A chłopaki na Wsaib Gdynia musiały być bardzo pasztety, bo do zdjęcia cali się zakryli nawet z twarzami :P Na różowej snajpie gdyby był jeszcze znaczek Hello Kitty to zapewne poprawiłaby się celność do kotów :) widocznie dużo osób musi to logo jednak mieć na swoich wiatrówkach, bo często wyciągam z kotów śrut :P :P Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted March 25, 2016 Report Share Posted March 25, 2016 (edited) Przecież widać, że mają mleko pod nosem - nawet broda marchewkowa. Ty byś się nie zakryła przed tak profesjonalnym hasłem? :icon_smile: Swoją drogą, o co kurna, kaman z tym profesjonalizmem na wumasgu?! Mendi, Ty powinieneś wiedzieć! :icon_wink: Pozdrawiam, Lambert Pytałaś, Aghia, jak ludzie reagują na nas w lesie? No, więc, grzecznie czekają aż skończymy.. :icon_wink: Pozdrawiam, Lambert Edited March 25, 2016 by Mendi Quote Link to post Share on other sites
Aghia Afterlife Posted March 25, 2016 Report Share Posted March 25, 2016 No, więc, grzecznie czekają aż skończymy.. :icon_wink: Ale to się nie liczy, to jest ustawka :P W mojej wiosce mieszka komandos spadochroniarz na emeryturze, jest myśliwym i często łazi po lasach, jak się kiedyś natknie na lufę wystającą z zarośli może być zonk... M107 ułomkiem też nie jest, spacerowanie z taką dużą ciężką torbą na wędkę (zwłaszcza że na ryby nie idzie się pod górkę) też może tego i owego zainteresować :) Quote Link to post Share on other sites
Black93 Posted March 25, 2016 Report Share Posted March 25, 2016 Tato ty zawsze musisz przypominać tą jedną imprezę? :P Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted March 25, 2016 Report Share Posted March 25, 2016 Ty, synek, do święconki szykuj się lepiej.. Kurdę! ;) Pozdrawiam, Lambert Quote Link to post Share on other sites
Mendi Posted March 25, 2016 Report Share Posted March 25, 2016 Lambert, nie wiem o co chodzi z tym profesjonalizmem... ja tu tylko sprzątam, we politykę się nie mieszam. Quote Link to post Share on other sites
mikadorus Posted March 27, 2016 Report Share Posted March 27, 2016 (edited) Przecież widać, że mają mleko pod nosem - nawet broda marchewkowa. Ty byś się nie zakryła przed tak profesjonalnym hasłem? :icon_smile: Swoją drogą, o co kurna, kaman z tym profesjonalizmem na wumasgu?! Mendi, Ty powinieneś wiedzieć! :icon_wink: Pozdrawiam, Lambert Pytałaś, Aghia, jak ludzie reagują na nas w lesie? No, więc, grzecznie czekają aż skończymy.. :icon_wink: Pozdrawiam, Lambert Ooo pierwsze czyszczenie repliki z serii "tysiąca i jednej zacinki po pierwszych DumDumach" - 0,4g. A taką ładne rekomendacje dałem... Ciągle zapominam sobie sprawić stroju "wodza Orle Pióro" czyli tego Twojego maskałatu. BTW co tak przykuło uwagę kolegi strażaka po prawej. Edited March 27, 2016 by mikadorus Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted March 27, 2016 Report Share Posted March 27, 2016 Może czekał kiedy piórka zajmą się ogniem.. :icon_wink: Niby to taki badziew niemiecki, bo komercyjny i sklepowy ale w okresie pauzy wegetacyjnej w lesie, wg mnie daje radę. Kolorystycznie siedzi. Pozbawia konturu: A tej pannie nawet się podoba :icon_smile: Pozdrawiam, Lambert P.S. No, co jest dziewczynki? Gdzie foty.?! A tu, proszę, Grenzschutzgruppe 9: Do tego w komplecie są jeszcze pory i kaptur (bluza też go ma ale mniejszy). Pozdrawiam, Lambert Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts