WszystkoZajęte Posted December 12, 2013 Report Share Posted December 12, 2013 W końcu miałem warunki i kulki by przestrzelać replikę po serwisie. Założony został mosfet i Bore Up. Jeśli chodzi o mosfet - zobaczy się za jakiś czas gdy będzie miał swój przebieg. Bore Up - wszystko w porządku, FPS w graniach 500 tak jak chciałem, replika przechronowana tak jak prosiłem, wszystko pięknie ładnie, jestem usatysfakcjonowany po raz kolejny. Polecam! :) Quote Link to post Share on other sites
Bat_Sirius Posted December 20, 2013 Report Share Posted December 20, 2013 Zamówiłem Turnigy nano-tech 1200mAh 3S 25~50C Lipo AIRSOFT Pack - trójdzielna, i zdrowo namęczyłem się by zmieścić ją w replice, dopiero dziś łaskawie spojrzałem na jej oznaczenia i okazało się, że przysłali mi nie to co mieli... bowiem dostałem tańszą o 11zł (i dłuższą) turnigy nano-tech 1200mAh 3S 15~25c... Quote Link to post Share on other sites
CYTADELAASG Posted December 21, 2013 Report Share Posted December 21, 2013 Zamówiłem Turnigy nano-tech 1200mAh 3S 25~50C Lipo AIRSOFT Pack - trójdzielna, i zdrowo namęczyłem się by zmieścić ją w replice, dopiero dziś łaskawie spojrzałem na jej oznaczenia i okazało się, że przysłali mi nie to co mieli... bowiem dostałem tańszą o 11zł (i dłuższą) turnigy nano-tech 1200mAh 3S 15~25c... Rozumiem, że można być niezadowolonym ale otrzymał Pan baterię 19go o 12:08, rozumiem że przez cały dzień próbował Pan ją upchać do repliki i nie zorientował się Pan że zaszła pomyłka. Mało tego. Wczoraj o 16:56 napisał nam Pan maila że zaszła pomyłka. Prawidłowo. Jednak 12 minut później pojawia się post na WMASG. Nie prowadzi się tutaj pamiętnika... "zjadłem obiad, dałem sobie spokój z repliką i obsmaruję ich na forum a po pół roku dopiszę że mi łaskawie baterię wymienili"... opinie logicznie rzecz ujmując wystawia się po zakończeniu transakcji, a ponieważ złożył Pan reklamację, takowa nie została zakończona. Posiadamy baterię, którą Pan zamówił w 5 sztukach (już 4) na stanie. Ba... czeka na odbiór przez kuriera aby na nasz koszt dostarczyć ją do Pana i odebrać tą nieodpowiednią, aby nie daj Boże nie tracił Pan czasu idąc na pocztę. Rozumiem, że od każdego sklepu wymaga się niewiadomo jakiej precyzji no i żeby paczka doszła jeszcze tego samego dnia. I choć nie każdy zdaje sobie sprawę jak to wygląda po naszej stronie, pomyłki się zdarzają. Posiadamy obecnie 29 rodzajów akumulatorów turnigy i przy natłoku zamówień i presji wywieranej przez upływający czas aby Wasze zamówienia dotarły jeszcze ciepłe, może zajść pomyłka. Ale bądźmy ludźmi. No i skoro sam Pan osądza, że wysłaliśmy to co mieliśmy, proszę odstąpić od umowy skoro produkt nie spełnia oczekiwań. Czy nadal chce Pan baterie wymienić? Quote Link to post Share on other sites
Bat_Sirius Posted December 21, 2013 Report Share Posted December 21, 2013 Spokojnie, nie zamierzam was osądzać i jak najbardziej miałem zamiar napisać tutaj po rozwiązaniu całej sytuacji. Rozumiem jaki jest obecny okres i że macie istny kociokwik. Nie widzę potrzeby wymiany baterii, ta jest wystarczająco mocna dla mojej repliki (co za tym idzie jestem w pełni zadowolony). Czy istnieje możliwość bym wrzucił wam zdjęcie tej, którą dostałem i zwrotu mi różnicy w cenie? Quote Link to post Share on other sites
CYTADELAASG Posted December 21, 2013 Report Share Posted December 21, 2013 W tym wypadku już nie potrzebujemy zdjęcia jeśli to 3S 15-25C. Prosimy o nr konta na maila to zwrócimy różnicę. Quote Link to post Share on other sites
Bat_Sirius Posted December 21, 2013 Report Share Posted December 21, 2013 Dzięki za szybką odpowiedź, numer konta posłany. Mam nadzieję, że każdy przeglądający ten temat zauważy, że to solidny sklep, który jak widać stara się rozwiązać zaistniałe problemy. Quote Link to post Share on other sites
Garnek Posted December 21, 2013 Report Share Posted December 21, 2013 Sklep solidny, świetnie zaopatrzony- można się zaopatrzyć od A do Z.Pozdrawia klient "stacjonarny" z Łodzi :). Quote Link to post Share on other sites
echelon_ Posted January 16, 2014 Report Share Posted January 16, 2014 Ponarzekam, że pracownicy nie czytają maili. Wcale. Ale na szczęście telefony odbierają i jak już się zadzwoni to sprawnie wszystko realizują. Więc do Cytadeli maili nie wysyłamy tylko dzwonimy. Quote Link to post Share on other sites
WszystkoZajęte Posted April 6, 2014 Report Share Posted April 6, 2014 Kilkumiesięczny zastój w temacie, niektórzy mogą się martwić, że ze sklepem coś nie tak, że się wiele zmieniło i boją się zamawiać. Przychodzę więc tutaj z dobrą nowiną - sklep jak najbardziej godny polecenia. Kontakt telefoniczny - cud miód malina. Kontakt e-mail - wystarczy poczekać. Realizacja zamówienia - błyskawiczna. Zabezpieczenie przesyłki i ogólny całokształt - ocena celująca z plusem :) Quote Link to post Share on other sites
gloomer Posted April 16, 2014 Report Share Posted April 16, 2014 Sklepik ma się bardzo dobrze i polecam. Przyszedłem do sklepu, kupiłem, wróciłem do domu, część nie pasuje, przyszedłem do sklepu, od ręki zwróciłem towar i otrzymałem pieniążki. Bardzo dobre podejście :) Quote Link to post Share on other sites
Brzuski Posted April 16, 2014 Report Share Posted April 16, 2014 Kupiłem zaś coś u nich i o dziwo doszło :D. Co prawda doszedł ale po tygodniu i tu nie wina poczty tylko chłopaków że się ociągali lecz w końcu towar doszedł :). Za to dam im plusa że w końcu paczki dochodzą :D. Quote Link to post Share on other sites
Herod Posted April 16, 2014 Report Share Posted April 16, 2014 Kolejne zamówienie po dłuższym czasie i kolejny plus. Paczka przyszła, wszystko się zgadza, jak czegoś nie ma to dzwonią i informują o stanie zamówienia. Wszystko ładnie zabezpieczone, nic nie miało prawa ulec uszkodzeniu. Polecam. Quote Link to post Share on other sites
Gray Posted April 25, 2014 Report Share Posted April 25, 2014 Kilka zamówień (oczywiście na plus) i rzadkie towary na stanie. Naprawdę polecam. Dodatkowo przy jednym zamówieniu otrzymałem gratisowo katalog TT na 2013r. ;) Quote Link to post Share on other sites
Limaxu Posted April 30, 2014 Report Share Posted April 30, 2014 Dostałem paczkę,wszystko OK. Jedno mnie rozbawiło...na fakturze był napis że dostali wadliwą partię i pieniądze są umieszczone w woreczku w paczce.... trochę to nieumyślne zachowanie. generalnie 4 będzie dobra oceną. Quote Link to post Share on other sites
Wargator Posted May 23, 2014 Report Share Posted May 23, 2014 Ktoś coś słyszał o wspólnych zakupach internetowych z rabatem? Tomek mi coś wspomniał, że jest jakiś wygenerowany kod zniżkowy dla zamówień w necie z odbiorem osobistym... Pzdr Quote Link to post Share on other sites
CYTADELAASG Posted May 24, 2014 Report Share Posted May 24, 2014 (edited) Nie posiadamy w tym momencie żadnych kodów rabatowych. Nie ukrywamy że pracujemy nad programem lojalnościowym i rabatami indywidualnymi ale jak mówię nic nie wiemy o kodach na zamówienia zbiorowe. Jednocześnie, w związku z tysiącem zapytań o dostępność, chcielibyśmy poinformować wszystkich że stany na stronie internetowej są w 99% zgodne ze stanem naszego magazynu w sklepie stacjonarnym. Edited May 24, 2014 by CYTADELAASG Quote Link to post Share on other sites
Valor92 Posted July 1, 2014 Report Share Posted July 1, 2014 Pierwszy raz u nich zamawiałem i jestem zadowolony (z wyłączeniem strzykawki, bo to jest katastrofa). Polecam. P.S. Ciekaw jestem, kto zawalił sprawę z formą wysyłki. Quote Link to post Share on other sites
Garnek Posted July 2, 2014 Report Share Posted July 2, 2014 Kolejne zakupy , kolejne plusy chłopaki łapią- do pełni szczęścia przydałby się jakiś program lojalnosciowy, bo praktycznie od jakiegoś roku tylko u nich kupuje , a bonusów brak :P. Quote Link to post Share on other sites
CerberBP Posted July 3, 2014 Report Share Posted July 3, 2014 Kolejne zakupy, pełne zadowolenie, ceny jedne z lepszych w PL jak i dostępność towaru. Na miejscu można pomacać sporo fajnych rzeczy...jak by to nie brzmiało :D Quote Link to post Share on other sites
slawekb20 Posted July 7, 2014 Report Share Posted July 7, 2014 Jako nowicjusz docenic musze cierpliwosc w odpowiadaniu na malo inteligentne pytania. Chcialem kupic kulki. Dostalem pytanie o to jaka mam replike, a potem odradzono mi te ktore upatrzylem. Zaproponowano inne. PIEKNIE! Zapytalem o zawieszenie to dostalem taki wyklad na temat rodzajow, uzytecznoaci i dopasowaniu do konkretnych modeli i sytuacji, ze jestem teraz "spec od zawieszen" ;-) Najbardziej w sklepie podoba mi sie jadnak to ze maja ogolnie patrzac najlepsze ceny. Zauwazcie ze nie ma u nich nigdy "Mega Promocji" z cyklu zielona gumka G&G- przecena z 60 pln na 30!!! Panowie po prostu sa szczerzy i nie mydla oczu. Stoje z boku i bije brawo za caloksztalt. Wroce tam na pewno. Quote Link to post Share on other sites
ColtS Posted July 7, 2014 Report Share Posted July 7, 2014 Zamawiałem u nich kilka części. Żadnych problemów, przesyłka wręcz ekstremalnie szybka. Polecam sklep. Quote Link to post Share on other sites
Emcet Posted July 7, 2014 Report Share Posted July 7, 2014 Jak wyżej, mogę szczerze polecić. Quote Link to post Share on other sites
zimer_ Posted July 14, 2014 Report Share Posted July 14, 2014 Szczerze polecam chłopaki dają radę i wysyłka hiper szybka. Etapy realizacji 11.07.2014 14:26 Złożenie zamówienia 11.07.2014 14:29 Stworzenie faktury i wydania 11.07.2014 14:43 Wysłanie paczki Naprawdę są szybcy :maniak_luzik: Quote Link to post Share on other sites
Furman1 Posted July 15, 2014 Report Share Posted July 15, 2014 Wczoraj zamówiłem w tym sklepie kaburę, dzisiaj już jest u mnie. Same plusy. Quote Link to post Share on other sites
otix96 Posted August 25, 2014 Report Share Posted August 25, 2014 Kolejne zamówienie kolejny plus. Paczka przyszła, wszystko się zgadza. Wszystko ładnie zabezpieczone, nic nie miało prawa ulec uszkodzeniu. Polecam Oti :maniak_luzik: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts