drozdek96 Posted August 12, 2011 Author Report Share Posted August 12, 2011 za rok też jadę :D zapowiedziało to też trochę ludzi z tegorocznego II turnusu ^^ Quote Link to post Share on other sites
janek122 Posted August 12, 2011 Report Share Posted August 12, 2011 Taaak pamiętam jak jakiś koleś strzelał ze stubby killera do celu oddalonego o jakieś 120m i darł się "dostałeś, dostałeś" albo "Terminator", a kiedy "ustrzelił" VIPa doświadczył "nadmiaru szczęścia". Generalnie terminatorstwo nie było zbyt wielkie, ale faktem jest że więcej było skarg na brytoli(a konkretnie na jednego). Ale i tak większość skarg było od tych co strzelają z 120m. Quote Link to post Share on other sites
michal4128 Posted August 16, 2011 Report Share Posted August 16, 2011 @krzysiek uwierz mi dostałem, wszystko jest kwestią odległości i rozwagi strzelca Quote Link to post Share on other sites
chrislacorunna Posted August 28, 2011 Report Share Posted August 28, 2011 Dobra, dobra :P W każdym razie chyba sobolowi zabrali replike 500 fps+, więc na obozie czegoś takiego nie doświadczysz. BTW. Jedziesz za rok? Quote Link to post Share on other sites
drozdek96 Posted August 28, 2011 Author Report Share Posted August 28, 2011 Nie wiem jak wy, ale ja raczej jadę :D do zobaczenia ^^ Quote Link to post Share on other sites
michal4128 Posted August 30, 2011 Report Share Posted August 30, 2011 no jade jade:P jak coś zaglądaj do tego tematu Quote Link to post Share on other sites
Creed96 Posted August 30, 2011 Report Share Posted August 30, 2011 Drozdek a gdzie byłeś ? Bo ja byłem w Dziwnówku i nie było dzieci strzelających z 10 metrów w szyję . Na obozie był tylko jeden terminator ale miał 11 lat więc i tak szybko odpadał. Quote Link to post Share on other sites
MaksUS Posted August 30, 2011 Report Share Posted August 30, 2011 Polecam wam obozy z Wonderlands albo Almaturu (dwie firmy organizują to samo) do Mrzeżyna na jeden z ich obozów. Co prawda w tym roku już za późno, ale może na przyszły ktoś się pokusi. Pierwszy raz tam pojechałem 4 lata temu na obóz militarny. Kadra wspaniała, koledzy, atmosfera również. Sporo się tam nauczyłem, choć jest też tam sporo dzieciaków. Obozy nie są tanie, ale naprawdę warto. Nie trzeba mieć własnego sprzętu, tam wszystko pożyczają. Polecam polecam, byłem tak 3 razy. W tym roku już nie mogłem pojechać, bo... jestem już za stary. xD Quote Link to post Share on other sites
chrislacorunna Posted September 10, 2011 Report Share Posted September 10, 2011 Z pożyczanym sprzętem jest ten problem, że wypożyczasz go na własną odpowiedzialność. Jak dadzą ci starego posklejanego na ślinę kałacha cymy i rozleci ci się na pierwszej strzelance to TY za to płacisz. Quote Link to post Share on other sites
janek122 Posted September 11, 2011 Report Share Posted September 11, 2011 Dokładanie. Konieczność pożyczania sprzętu (który jak wiemy w terenie nie jest trudno uszkodzić) jest powodem dla którego 3 raz jadę do bornego. Nie po to mam replikę by z niej nie strzelać. Do zobaczenia! Quote Link to post Share on other sites
misiuspoko Posted February 26, 2012 Report Share Posted February 26, 2012 Wybiera się ktoś na 2 turnus do Bornego w tym roku ?? Quote Link to post Share on other sites
rubio Posted February 26, 2012 Report Share Posted February 26, 2012 Zaczynam w tym roku przygodę z ASG, kondycji mi nie brakuje, ale jak czytam niektóre wypowiedzi to trochę straszne, te obozy to jakś wojna, czy zabawa i trening... Quote Link to post Share on other sites
Ry23 Posted February 27, 2012 Report Share Posted February 27, 2012 Jedzie ktoś w tym roku do Bornego ? Chętnie bym się wybrał ale nie mam z kim.. ;/ Quote Link to post Share on other sites
texwillerxxx Posted February 27, 2012 Report Share Posted February 27, 2012 Ja chyba jadę z kompasem ;) Quote Link to post Share on other sites
janek122 Posted February 27, 2012 Report Share Posted February 27, 2012 Wybiera się ktoś na 2 turnus do Bornego w tym roku ?? Ja jadę. Jedzie może ktoś jeszcze z tamtego roku na 2 turnus? Quote Link to post Share on other sites
rubio Posted February 27, 2012 Report Share Posted February 27, 2012 Ja chyba też wybiorę sie z Kompasem - sierpień, ktoś tam może z Was już był, a może ktoś był w Bornem i z kompasem i może coś doradzic, porównać? Quote Link to post Share on other sites
gewer12 Posted February 27, 2012 Report Share Posted February 27, 2012 "Ja jadę. Jedzie może ktoś jeszcze z tamtego roku na 2 turnus? " Byłem w tamtym roku i w tym też się wybieram. Quote Link to post Share on other sites
SnajperSWD Posted February 27, 2012 Report Share Posted February 27, 2012 Wszystkich zainteresowanych obozami o tematyce ASG i SURVIVALU zapraszam na obóz: http://www.sun-sport.pl/lato/obozy-kolonie-wiele-lato-2011/zielone-pieko-oboz-survivalowo-asg-12-17-lat.html Kadra młoda zajęcia dostosowane do uczestników. Możliwe rabaty dla osób z WMASG przy wcześniejszym poinformowaniu mnie. Quote Link to post Share on other sites
texwillerxxx Posted February 27, 2012 Report Share Posted February 27, 2012 Ja chyba też wybiorę sie z Kompasem - sierpień, ktoś tam może z Was już był, a może ktoś był w Bornem i z kompasem i może coś doradzic, porównać? Ja bylem tylko z kompasem - super ;) Quote Link to post Share on other sites
Zabojca2B Posted February 27, 2012 Report Share Posted February 27, 2012 Witam drozdek i inni Jeśli macie jakieś pytania odnośnie Bornego walcie śmiało jestem z tego jakże cudownego miasteczka Pozdro Quote Link to post Share on other sites
MaksUS Posted February 27, 2012 Report Share Posted February 27, 2012 Jak chcecie jechać na obóz z Almaturu (albo Wonderlands, Almatur jest pośrednikiem), to polecam tylko i wyłącznie Mrzeżyno. Mała miejscowość na zachód od Kołobrzegu, kadra jest po prostu super (nie wiem, czy kojarzycie Szczypiora, Jaszczura...), atmosfera jeszcze lepsza. Pierwszy raz byłem tam w 2008 roku i ze względu właśnie na atmosferę, postanowiłem pojechać tam jeszcze 2 razy. Żałuję, bardzo żałuję, że już teraz nie mogę, bo z chęcią bym się przejechał, ale w tym roku już mi 19. stuknie. ;D Chyba że pojadę jako kadra, a wtedy to bójcie się, bójcie. XD Quote Link to post Share on other sites
Azur Posted February 27, 2012 Report Share Posted February 27, 2012 Ta, pamiętam, jak Szczypior nam prowadził zajęcia z maskowania... "idźcie się schować, ja was poszukam i to by było na tyle". Byłem na obozach Almaturu 2 razy (militarka) i osobiście nie byłem zachwycony. Nie za tą kasę. Quote Link to post Share on other sites
Elefant Posted February 28, 2012 Report Share Posted February 28, 2012 Azur, to są kolonie dla dzieci 12+ gdzie się mogą pobawić w wojnę, a nie obóz dla MilSimowców :hahaha: Cena i tak powala na łopatki, chyba bym wolał dzieciaka za granice zabrać. Quote Link to post Share on other sites
Ry23 Posted February 28, 2012 Report Share Posted February 28, 2012 Takie pytanko. Co bardziej polecacie? Borne czy Mrzeżyno ? Quote Link to post Share on other sites
gewer12 Posted February 28, 2012 Report Share Posted February 28, 2012 Byłem na obu. Borne jest 100 razy lepsze. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts