Cortes_ Posted November 8, 2005 Report Share Posted November 8, 2005 Duży plus dla sklepu. Zamówiłem częśc niedostępne w polskich sklepach. Wszystko przyszło takie jakie miało być. Kontakt bardzo dobry. Polecam. Quote Link to post Share on other sites
arcy_ksiaze Posted January 25, 2006 Report Share Posted January 25, 2006 Zamówienie zrealizowane szybko i bez problemów. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
chochor Posted February 8, 2006 Report Share Posted February 8, 2006 Duży plus dla Capri, profesjonalne podejście do klienta (indywidualna wycena, rabaty), realizacja zamówienia wg ustaleń. Jestem bardzo zadowolony. :P Kvoki pozdrawiają całą załogę CAPRI !! Quote Link to post Share on other sites
capri Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 Staramy się, jak możemy ;) Wielkie dzięki. p.s. wszystkich Klientów przepraszamy za chwilowe braki w amunicji 0.20g Nie spodziewaliśmy się takich potrzeb rynku na nowe kulki w dobrych cenach ... Powinny wrócić na stan w ciągu 10 dni. Quote Link to post Share on other sites
Cappuccio Posted February 27, 2006 Report Share Posted February 27, 2006 Kolejna (już nie pamiętam która) paczka ... Sklep godny pochwały, a zwłaszcza obsługa... + kontakt (i fachowość) + ceny + serwis/reklamacje (bez problemów ) + dostępność produktów (nie ma rzeczy której by mi nie sprowadzili) Pozdrawiam Cappuccio Quote Link to post Share on other sites
johny wro Posted February 28, 2006 Report Share Posted February 28, 2006 no musze powiedzieć że Capri to sklep godny polecenia :) świtny kontakt i profesjonalna obsługa Dzięki za wszystko ;) Pozdrawiam Johny Quote Link to post Share on other sites
Flachenty Posted February 28, 2006 Report Share Posted February 28, 2006 nie pierwszy i na pewno nie ostatni raz robiłem w Capri zakupy, i stanowczo mogę polecić ten sklep. -profesjonalna obsługa -dobre ceny -możliwość zamówienia czegokolwiek z branży ASG wielki plus panie Piotrze Quote Link to post Share on other sites
kernest Posted March 8, 2006 Report Share Posted March 8, 2006 Zamówione 18.000 kulek :mrgreen: , paczka na następny dzień, dobrze zapakowana słowem - polecam :) + Quote Link to post Share on other sites
maju Posted March 8, 2006 Report Share Posted March 8, 2006 Pewnie na nikim nie zrobi wrarzenia to co napisze, ale to naprawdę doskonały sklep. Świadczy o tym profesjonalne podejście do klienta, wzorowy kontakt jak i błyskawiczna przesyłka. Naprawde gorąco polecam. Pozdrawiam pracowników Capri! Quote Link to post Share on other sites
capri Posted March 8, 2006 Report Share Posted March 8, 2006 Serdecznie dziękujemy za wszystkie dobre słowa i obiecujemy starać się jeszcze bardziej :) Quote Link to post Share on other sites
ThePesH Posted March 21, 2006 Report Share Posted March 21, 2006 Tu kolejny zadowolony klient - plus dla Capri Quote Link to post Share on other sites
Gizbern Posted March 27, 2006 Report Share Posted March 27, 2006 Bardzo dobry kontakt - grzeczne, uprzejme i rzeczowe odpowiedzi przez telefon, szybka przesyłka (2 dni). Nie ma problemu z zamówieniami kombinowanymi (zamawia kto inny, płaci kto inny :)). Polecam. Quote Link to post Share on other sites
anek Posted March 28, 2006 Report Share Posted March 28, 2006 + polecam. zamawialem tlumik nie mieli takowego ale zaproponowali podobny i jestem zadowolony kontakt perfect Quote Link to post Share on other sites
GoorkA Posted April 2, 2006 Report Share Posted April 2, 2006 Ja mam taki zonk, przed chwilą chciałem kupić takie produkty Produkty (Edytuj) 1 x Kulki 0.20g Blaster w butelce [6000] 50,00zł 1 x Wzmocniona gumka hop-up (silikon) Guarder 35,00zł czyli 85 zeta (które chciałem zapłacić przelewem by nie płacić za przesyłke) i wyszło mi coś takiego ;/ Podsuma: 85,00zł Zwykła Paczka (Poczta Polska): 9,00zł Opłata za pobranie: -9,00zł Zamównienie poniżej min. kwoty (80,-): 10,00zł Suma: 95,00zł ;/ poza tym według punktu nr. 9 regulaminu sklepu w przypadku przelewu sklep pokrywa koszty przesyłki, czy ta "promocja" dotyczy też kuriera (nigdzie nie jest napisane, że chodzi wyłącznie o przesyłkę przez Poczte Polska)? [ Dodano: 02 Kwi 2006 21:32 ] Powyższa sprawa została wyjaśniona, nie potrzebbnie wstrzymywałem się z kupnem (o parę godzin). Paczkę dostałem bardzo szybko )na drugi dzień po złożeniu zamówienia). Polecam Quote Link to post Share on other sites
Luderson Posted April 15, 2006 Report Share Posted April 15, 2006 Witam Powiem krotko Padla mi Mp5 sd3 CA Wysłałem do 3 sklepow 1.FA - Nie dali rady naprawic (6miesiecy+oszustwo) 2.MG - Jak zwykle u nich strzela ok a u mnie nie (bez komentarza) 3.Military.pl - Po 3 miesiecach pan serwisant stwierdzil ze nie moze odkrecic srubek od gb i mi odeslal replike! (yyyy??!) No i w koncu wyslalem do Pana Piotra Fachowa diagnoza +zdjecia+porady+naprawa i wszystko tanio i w przyjemnej atmosferze bez krecenia i wymyslania jakich kolwiek bajek :]]]]] Pan piotr to PRO i dla mnie istnieje teraz tylko 1 Sklep ,SKLEP CAPRI ASG Pozdrawiam!! i DZIEKUJE!! Quote Link to post Share on other sites
mark Posted April 15, 2006 Report Share Posted April 15, 2006 Witam!! Niedawno zamówiłem w Capri M15 A4 CA (spring), niemieli go na magazynie więc poczekałem sobie, powiedzieli że dostawa będzie w poniedziałek……. I tak było w poniedziałek była dostawa, wysłali we wtorek a paczka doszła w czwartek. Ogólnie miło i przyjemnie , odpowiadali na każdy mój mail, z zapytaniem o sprzęt i odpowiadali konkretnie. Quote Link to post Share on other sites
JuMpEr Posted April 16, 2006 Report Share Posted April 16, 2006 sklep godny polecenia, zamówioiłem 1l green gazu i 6000kulek 0,25 gold fire'a kasa zapłacona w czwartek, paczka w piątek w domu. polecam Quote Link to post Share on other sites
Biper Posted April 18, 2006 Report Share Posted April 18, 2006 Bardzo fajny i sprawny sklepik. Od przelewu do otrzymania paczki czekalem 2 dni. 6x3k GF :D POLECAM Quote Link to post Share on other sites
Manfred Posted April 28, 2006 Report Share Posted April 28, 2006 Zamówienie i przelew we wtorek, okazało się, że jednego z zamawianych towarów nie było, we wtorek wyjasniliśmy sprawę: zaproponowali zamianę lub przelew zwrotny (wybrałem zamianę) a w czwartek zapukał do drzwi kurier. Gorąco polecam ! Quote Link to post Share on other sites
Cappuccio Posted May 6, 2006 Report Share Posted May 6, 2006 Kolejne zamówienie i kolejny plus. Bardzo dobre ceny, bardzo fachowa obsługa (nie tylko zna się na airsofcie ;) ) Szybka realizacja zamówień nawet w 24h i to za pomocą Poczty Polskiej Pozdrawiam Cappuccio Quote Link to post Share on other sites
gibon Posted May 10, 2006 Report Share Posted May 10, 2006 Wszystko sprawnie , gładko i przyjemnie :) zamównione kulki dostałem dzień po :) kontakt też w dechę Quote Link to post Share on other sites
waupszas Posted May 18, 2006 Report Share Posted May 18, 2006 Bardzo polecam! Kupiłem tam ostatnio AEGa i mimo długiego czasu oczekiwania na paczkę (brak emki w magazynie) złego słowa powiedzieć nie mogę! Sprzedawca wywarł na mnie bardzo pozytywne wrażenie, byłem informowany na bierząco o postępach w realizacji zamówienia, a mały bonus zatarł złe wspomnienie po okresie wyczekiwań na karabin 8) Najlepszy znany mi sklep :twisted: Quote Link to post Share on other sites
GoorkA Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 Zamówienie: niedziela wieczór Wpłata: poniedziałek rano Odbiór: środa po południu + jedynie szkoda, że promocja z darmową przesyłką się już skończyła Quote Link to post Share on other sites
krewetka5 Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 Super ceny! Bateria 8,4V large 1900mAh 100zł a nie 130zł czy 150zł jak w innych sklepach! Magazynek hi-cap do ak47 fullmetall 130zł a nie koło 200zł! Jeśli chodzi o ceny to zdecydowanie polecam. Szkoda tylko że nie ma zbyt dużego wyboru części zamiennych (jak np. machinegun). Quote Link to post Share on other sites
capri Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 Wybór jest, tylko niestety nie ma go w sklepie internetowym. Nastawiliśmy się na jakość usług i obsługę wysyłek, nieco zaniedbując aktualizację sklepu internetowego. Ale od przyszłego tygodnia, co środa będą sukcesywnie wprowadzane artykuły, które mamy w magazynie a nie ma ich w ofercie internetowej (aktualnie ponad 400). :lol: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts