blazy Posted October 9, 2007 Report Share Posted October 9, 2007 Wielki "+" dla całej ekipy z capri!!! :) Jestem pod niesamowitym wrażeniem cierpliwości jaką okazała mi obsługa. Uważam się za "klienta" dość wymagającego i upierdliwego ale muszę przyznać dostawałem wyczerpującą odpowiedź na każdego emaila czy telefon (a trochę tego było ;)) Dodam jeszcze że czułem sie naprawdę jak klient a nie facet którego trzeba olać i zbyć... Gorąco polecam ten sklep i serwis każdemu! Paczka solidnie zabezpieczona i jest wszystko co zamówiłem. P.S.: Jedyne zastrzeżenie mam do ich dostawcy akumulatorów :???: i firmy DPD... :wink: Quote Link to post Share on other sites
PieTrzaK Posted October 10, 2007 Report Share Posted October 10, 2007 (edited) Po prostu cud, miód i orzeszki. "+" to chyba za mało. Kupa maili z pytaniami - odpowiedź miła,rzeczowa i szybka. W końcu zamówiłem ładownice które miały dopiero dojsć do Capri, no nie ma co się rozpisywać bo sprawa załatwiona na 6+ :) Dzisiaj wysłane PP, o dziwo pare godzin później było u mnie w domu (ok 150 km). Dziwi tylko delikatnie 14 zł za przesylkę, skoro na paczce jak wół jest napisane 8, no ale. Warto było nawet nadpłacić te 6 zł :P Edited October 10, 2007 by PieTrzaK Quote Link to post Share on other sites
Piterskii Posted October 10, 2007 Report Share Posted October 10, 2007 (edited) panowie nie ma co gadac kolejna sprawa zalatwiona szybko zwiezle i na temat .Wielkie podziekowania w strone pana Emila i Pana Piotra naprawde znaja sie na rzeczy i dbaja o swoich klientow jak nalezy kolejny wielki plus z mojej strony :uśmiech: Edited October 10, 2007 by Piterskii Quote Link to post Share on other sites
Szerszen01 Posted October 11, 2007 Report Share Posted October 11, 2007 Świetny sklep!! Wczoraj około 14 zrobiłem u nich moje pierwsze zamówienie, dzisiaj po 13 paczka leżała u mnie w domu :D WIELKI POZYTYW!! Quote Link to post Share on other sites
kerth Posted October 15, 2007 Report Share Posted October 15, 2007 Następny zadowolony klient :) Bardzo dobrze można się dogadać, towar porządnie zapakowany, ba - miałem pewne specyficzne prośby na temat wysyłki - nie było problemu. Czego chcieć więcej. Quote Link to post Share on other sites
maxavelli Posted October 15, 2007 Report Share Posted October 15, 2007 Ech... Zduzym bolem minus - moze wlasciciel sklepu odwiedza temat i w ten sposop uda mu sie naprawic reputacje... Kupilem CamelBack G&P. Niestety - przecieka. Napisalem 2 majle - zero odpowiedzi :-(... Quote Link to post Share on other sites
capri Posted October 15, 2007 Report Share Posted October 15, 2007 (edited) Właściciel (to chyba nawet ja) odwiedza czasem ten temat, ale nie wiem jaki ma to związek z cieknącym camelem ... Do rzeczy - odpowiedź nastąpi w dniu jutrzejszym. Możliwe, że jest opóźniona i pozostaje mi tylko przeprosić. Ostatnio nie wyrabiamy się z uwagi na dużą ilość imprez w których bierzemy udział (targi, zloty, szkolenia). Edited October 15, 2007 by capri Quote Link to post Share on other sites
Loza Posted October 18, 2007 Report Share Posted October 18, 2007 Goraco polecam ten Sklep wczoraj zlozylem zamowienie dzis juz paczuszke mam i jest po prostu swietnie kazda czesc szczelnie i bezpiecznie zamknieta kontakt ze sklepem bardzo dobry jak rowniez doradztwo swietnie jeszcze raz polecam ogromny + dla NICH Quote Link to post Share on other sites
Juba Posted October 18, 2007 Report Share Posted October 18, 2007 Kupiłem u nich na miejscu kilka bajerów(pas nośny, kulki etc.). Miła obsługa, sprowadzam teraz szynę montażową i narazie żadnych problemów-dobry kontakt, miła obsługa i (co ważne) konkurencyjne ceny :). Quote Link to post Share on other sites
mastah Posted October 18, 2007 Report Share Posted October 18, 2007 Ostatni u nich kupiłem kulki i również duży + dla sklepu. Nie było żadnych problemów miła obsługa. I najtańsze kulki w Polsce :D Quote Link to post Share on other sites
maxavelli Posted October 18, 2007 Report Share Posted October 18, 2007 Zwracam honor - na majl odpowiedz uzyskalem, zwiazane to bylo z urlopem jednego z pracownikow. O dalszym rozwoju sprawy bede informowal na biezaco... Quote Link to post Share on other sites
Gogin Posted October 19, 2007 Report Share Posted October 19, 2007 Taaak muszę przyznać obsługa klienta jest na najwyższym poziomie i panowie z Capri chętnie odpowiadali na każde moje głupie i upierdliwe pytanie. Jak dla mnie jesteście na równi z asgshop'em, jako najlepszy sklep dbający o swojego klienta i szeroki asortyment !!! Ogromniasty + dla obu tych sklepów, szczególnie Capri - im można zaufać :) PZDR Quote Link to post Share on other sites
Piterskii Posted October 23, 2007 Report Share Posted October 23, 2007 Zgodze sie z Goginem ze obsluga sklepu Capri ma naprawde cierpliwosc ze stali i odpowiada na wszelkie pytania dotyczace zakupu czy tez informacje na temat promocji.Swietnie sie znaja na swojej pracy i sa naprawde zetelni nie to co inni jak np tajgun.pl.Stwierdzilem ze jepiej zaplacic troszke drozej ale miec towar naprawde z gornej poleczki z szybka dostawai obsluga godna polecenia Quote Link to post Share on other sites
sknerus Posted November 2, 2007 Report Share Posted November 2, 2007 Ja tak samo moge wpisac plusa temu sklepowi.Przesyłka zawsze docierała w ciagu co najwyżej 5 dni. Quote Link to post Share on other sites
JaReKII Posted November 10, 2007 Report Share Posted November 10, 2007 Wielki plus dla sklepu. Świetny i miły kontakt, przesyłki dobrze zapakowane i szybko wysyłane. Quote Link to post Share on other sites
maxavelli Posted November 11, 2007 Report Share Posted November 11, 2007 Poslalem moj wklad do camela i czekam co chlopaki wymodza ^_^... Quote Link to post Share on other sites
capri Posted November 12, 2007 Report Share Posted November 12, 2007 Camel musiał najpierw wyschnąć ;) A tak z istotniejszych informacji, to zapewne większość z Was zauważyła, że od 2 miesięcy walczymy z rozbudową sklepu internetowego. W ten weekend uruchomiliśmy jedną z najważniejszych funkcji, które planowaliśmy - sklep całkowicie on-line sprawdza nasze stany magazynowe i koniec z błędnymi statusami oraz dostępnością częściowych ilości zamawianych produktów. System jest w fazie kończenia wdrożenia i jeżeli zauważycie jakiekolwiek błędy w jego funkcjonowaniu to piszcie - web@asg.com.pl. Miłych zakupów! Quote Link to post Share on other sites
Łosio Posted November 29, 2007 Report Share Posted November 29, 2007 Wieeelki PLUS dla Capriego - nie powiem za co bo mnie Capri własnoręcznie zabije :) Pozdr.. Marudny Ł. Quote Link to post Share on other sites
capri Posted November 29, 2007 Report Share Posted November 29, 2007 Własnoręcznie to może nie (brak czasu), ale zawsze mogę "kazać zrobić to chłopakom" :) Quote Link to post Share on other sites
mlody76 Posted November 29, 2007 Report Share Posted November 29, 2007 wszystko OK ale jesteście jedyną firmą wysyłkową która pobiera opłaty za towar powyżej 1000zł powiem szczerze gdyby nie to że jesteście jedyni którzy mogą dostarczyć mi to co was zmówiłem to bym nie zamówił Quote Link to post Share on other sites
Piterskii Posted December 1, 2007 Report Share Posted December 1, 2007 Mlody Capri ma wszystko co potrzeba w dodatku w swietnych cenach Quote Link to post Share on other sites
mlody76 Posted December 2, 2007 Report Share Posted December 2, 2007 (edited) Mlody Capri ma wszystko co potrzeba w dodatku w swietnych cenach zgoda ceny są umiarkowane ponieważ robie zakupy w różnych sklepach i jestem na bieżąco ale kosztów wysyłki(przy zakupie powyżej 1000zł jaki dokonałem) jakoś nie mogę strawić może sie czepiam ale taka jest moja opinia pozdrawiam Edited December 2, 2007 by mlody76 Quote Link to post Share on other sites
Piterskii Posted December 6, 2007 Report Share Posted December 6, 2007 wzcoraj wlasnie zamowilem gumke hop up olej i piercienie do lunetki a dzis prosze sa juz u mnie w domu !!! TO SIE NAZYWA OBSLUGA KLIENTA!!!!!!!!!!!!!.Wielki kolejny plus w strone ekipy pana Piotra ,i podziekowania dla pana emila wszystko w najlepszym porzadeczku .Tak trzymac panowie!!!!!!!!! Quote Link to post Share on other sites
MaxEraser Posted January 2, 2008 Report Share Posted January 2, 2008 (edited) Wszystko swietnie, wielki plus Edited January 2, 2008 by MaxEraser Quote Link to post Share on other sites
Miszkos Posted January 8, 2008 Report Share Posted January 8, 2008 Nie tak dawno złożyłem tam zamówienie za ponad 203zł teraz leci kolejne za prawie 600zł i jestem bardzo zadowolony.Szybki kontakt,towar dobrze zapakowany,ekspresowa wysyłka,jeden wielki +. Widać,że ten sklep prowadzi gracz ASG z pojęciem a nie jakiś biznesmen kombinujący jak tu dobry interes ubić! Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts