paruff Posted April 6, 2012 Report Share Posted April 6, 2012 a jak by szynę od tyłu trochę zeszlifować przeszło by to? Quote Link to post Share on other sites
Bazyl_Wej Posted April 14, 2012 Report Share Posted April 14, 2012 Mam pytanie do użytkowników którzy pchali lipole pod dekiel - jaka batka tam wchodzi ? mile widziane linki poglądowe ;] Z góry dziekuje Quote Link to post Share on other sites
rambo0072 Posted April 15, 2012 Report Share Posted April 15, 2012 Mojej baterii obecnie nie ma na stronie, ale 7.4 1100mAh 15C 11,5 x 21 x 130 mm wchodzi na styk. Wygląda jak ta http://www.modelmotor.pl/pakiet-lipol-1100-mah-11-1v-desire-v6-15c.html tylko jest węższa. No i oczywiście musiałem przedłużać kable, bo w poprzedniej wyrwałem kable. Quote Link to post Share on other sites
gloomer Posted April 15, 2012 Report Share Posted April 15, 2012 http://www.madonion.eu/Akumulator_LiPo_111V_1050mAh_GE_Power_20C_Tight_Stick_p1191.html tak wejdzie też na spokojnie. Quote Link to post Share on other sites
Chaves Posted April 16, 2012 Report Share Posted April 16, 2012 Osobiście zakupiłem akumulator Li-Po 1200mAh 11.1V 20C [Firefox] i jak każdy stick pasuje idealnie. Jedyny mankament to przerobienie wtyków z mini na T-deans (wtyki z przesyłką na allegro znalazłem za 3 zł...). Wrażenia co do samego karabinu porównując go do ostrego odpowiednika z którym też mam doczynienia są ogólnie bardzo pozytywne i opisałem to w poście nie co wcześniej na 1 str. Co do szyny picatinny nad komorę zamkową i pozostałymi dodatkami dedykowanymi do Beryla ASG proponuje się wstrzymać, z mojej telefonicznej rozmowy z taktycznym wynika, że na dniach powinny się ukazać w ich ofercie. Quote Link to post Share on other sites
Bazyl_Wej Posted April 16, 2012 Report Share Posted April 16, 2012 Rozumiem ze przy tych bateriach pod dekiel buzerek tez da wcisnac ? <nie krzyczec - brak znakow polskich xc > Dziekuje za podpowiedz :) Quote Link to post Share on other sites
vincenzo Posted May 7, 2012 Report Share Posted May 7, 2012 buzzerek już raczej nie wejdzie.. Nie próbowałem go wkładać ale paczając po wymiarach to trochę lipo.. jeśli ktoś włożył go pod pokrywkę z batką to proszę mnie poprawić. Quote Link to post Share on other sites
rambo0072 Posted May 9, 2012 Report Share Posted May 9, 2012 Dostałem informację od Taktycznego, że w tym tygodniu mają pojawić się magazynki w sklepie. Quote Link to post Share on other sites
paruff Posted May 9, 2012 Report Share Posted May 9, 2012 wiesz co ja już od miesiąca słyszę taką informacje i tak sie pewnie nie pojawią Quote Link to post Share on other sites
rambo0072 Posted May 10, 2012 Report Share Posted May 10, 2012 (edited) Dzisiaj odebrałem maila, że aku i szyny mają być dzisiaj do zakupu także może coś z tego będzie. WitamW dniu dzisiejszy będzie dostępna do repliki Beryl ASG szyna nad pokrywę komory zamkowej oraz dedykowane akumulatory. Szynę oraz aku będzie można zakupić w różnych wariantach cenowych wg zestawu. Zainteresowanych proszę o kontakt. Pozdrawiam GMG S.C. Grzegorz Niciński Edited May 10, 2012 by rambo0072 Quote Link to post Share on other sites
paruff Posted May 11, 2012 Report Share Posted May 11, 2012 z tego co wiem 22.05 bedzie pierwsza mała dostawa magów a następna w przeciągu pięciu tygodni Quote Link to post Share on other sites
Piotro Posted May 11, 2012 Report Share Posted May 11, 2012 Śmiać mi się chce. Najpierw chór dur będą pasowały części od ostrego. A teraz wypuszczają szynę za 290zł specjalnie do airsoftowej wersji beryla no bo ostra jednak nie pasuje... Quote Link to post Share on other sites
paruff Posted May 11, 2012 Report Share Posted May 11, 2012 a co lepsze jak kupisz beryla odrazu z szyną to cena szyny wynosi 100zł jaki w tym jest sens?? Quote Link to post Share on other sites
paruff Posted May 30, 2012 Report Share Posted May 30, 2012 Magazynki low i mid już dostępne Quote Link to post Share on other sites
rambo0072 Posted June 4, 2012 Report Share Posted June 4, 2012 W jakiej cenie, bo na stronie ich nie ma. Quote Link to post Share on other sites
paruff Posted June 4, 2012 Report Share Posted June 4, 2012 (edited) podobno promocja jest i 29 za sztukę jak przyjdzie większa dostawa będą po 50zł przerabiał już ktoś szynę od ostrego? Edited June 4, 2012 by paruff Quote Link to post Share on other sites
Bazyl_Wej Posted June 12, 2012 Report Share Posted June 12, 2012 A teraz wtrącę 3 grosze ;] Magazynek - problemy z podawaniem kulek < zacinał się > jeśli ktoś ma podobny problem - wystarczy rozebrać maga i rozgiąć trochę sprężynkę od zębatki która się podkręca - jeśli to nie wystarczy - spiłować to kółeczko , które jest na tej sprężynce ;] - włala ! i magazynek podaje jak piorun :P Co do magazynka - porównałem z hi capem od cymy do 47'mki - cymowski w środku wygląda na lepiej wykonany <prócz sprężynki wymienionej wyżej> Co do wad - atrapy kołków - ja już zgubiłem atrapę znad spustu po prawej stronie , poza tym atrapy nitów pod szczerbinką też lubią wypadać :P <u mnie już klejone ... wrrr ... > Co do upgradu :P wrzucone 135 promyka , gumka systema energy , i precka madbull 509 - na 0,28 KA - na jakieś ok 50 - 55 m bez problemu punktowana sylwetka - tyle że z profilu :icon_razz2: ogólnie - bardzo przyjemnie ;] Dorwe chrono - to napisze ile wyciąga w takiej konfiguracji Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
paruff Posted June 13, 2012 Report Share Posted June 13, 2012 a przerabiałeś może szyne nad dekiel?? Quote Link to post Share on other sites
Bazyl_Wej Posted June 13, 2012 Report Share Posted June 13, 2012 Jeśli dorwę jakąś tanią sprawną - to nie omieszkam zajść do tokarza z zapytaniem dzierżąc szynę i replikę w dłoniach ... kwestia paru dni zapewne ;] Quote Link to post Share on other sites
Bazyl_Wej Posted June 14, 2012 Report Share Posted June 14, 2012 (edited) Pytanie z dziurkami czy bez - bo jeśli z dziurkami - to za bardzo do przeróbki się nie nadaje - z tego co rozmawiałem z tokarzem - jeśli bez - można śmiało nitować. Bynajmniej tak mi powiedział ze spojrzenia na ilustracje. Edited August 10, 2012 by Marrtinez Quote Link to post Share on other sites
Dread Posted June 14, 2012 Report Share Posted June 14, 2012 To się mylił. Obie dają radę, chyba, że nie miał większej nitownicy i dlatego tak powiedział. Quote Link to post Share on other sites
endrju_86 Posted June 29, 2012 Report Share Posted June 29, 2012 witam. Wie ktoś może jak rozebrać magazynek low-cap do beryla? Bo nie wiem jak się do tego zabrać żeby nie spartolić. Pozdrawiam :) Quote Link to post Share on other sites
rambo0072 Posted August 10, 2012 Report Share Posted August 10, 2012 Beryl w wersji "Speszal Edyszyn", cena z resztą też. http://taktyczny.com/repliki-asg/karabiny-szturmowe/kbk-wz.-96-beryl-edycja-specjalna.html Quote Link to post Share on other sites
Marrtinez Posted August 10, 2012 Report Share Posted August 10, 2012 Offtop poleciał. Oferty sprzedaży proszę zamieszczać w komisie lub dogadywać się przez PW. Quote Link to post Share on other sites
Szeryf_Wlkp Posted August 17, 2012 Report Share Posted August 17, 2012 kto wie gdzie dostać śrubke imbusową do berylka tą pod muszkę? bo jak kupiłem to już cholery nie było... a standardowa kolba ma jeden plus i jeden minus: wygląda i jest zajebiście solidna, ale złożona niestety w najmniejszym nawet stopniu nie trzyma sie w normalnym położeniu. Wystarczy że przechyle replikę w prawo to już kolba opada ( zaznaczam że nie szarpie ani nic w tym stylu, poprostu leciutko leciuteńko przechylam, a ona opada). I to mnie boli... a magazynek ŻAL.PL - skorupa ze szczękami wyjebista, ale środek gorzej niż gówno. Zacina sie, nie podaje nieraz kulek. Już moja cymka 036 ma lepszy magazynek :/ Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts