a5d4f1 Posted December 16, 2017 Report Share Posted December 16, 2017 Dzięki wszystkim za porady ;) Dokształciłem się jeszcze w temacie WH i jednak najpierw dokończę Brytola. Jeśli ktoś byłby zainteresowany mundurami, które wrzuciłem: to szwedy na osobę 175 cm. Płaszcz z '41 a bluza mundurowa okolice '45. Do dostania w Katowicach ul. Plebiscytowa. Quote Link to post Share on other sites
Ahmed Posted December 16, 2017 Author Report Share Posted December 16, 2017 U Stefana :) Quote Link to post Share on other sites
Sepp Posted December 17, 2017 Report Share Posted December 17, 2017 (...)Sepp, tę bluzę masz obszytą 'tropikalnie" czy standard kontynentalny? Bluza obszyta na kontynent, a dokładniej na Landesschutzen Battalion 996. Patki M38 zielone, naramki M36 i szewron na podkładzie ciemnozielonym, wsuwki LB996 z sukna Feldgrau. Quote Link to post Share on other sites
Sepp Posted December 22, 2017 Report Share Posted December 22, 2017 może ktoś chce kupić jedną ładownicę do MkB42(jedna klapa, zamiast trzech pojedynczych; kupowana w Stanach) pasującej na magi do StG44 - u mnie lezy prawa nie używana, bo mi lewa wystarcza. Cena 150 PLN Quote Link to post Share on other sites
wania56 Posted December 23, 2017 Report Share Posted December 23, 2017 może ktoś chce kupić jedną ładownicę do MkB42(jedna klapa, zamiast trzech pojedynczych; kupowana w Stanach) pasującej na magi do StG44 - u mnie lezy prawa nie używana, bo mi lewa wystarcza. Cena 150 PLN Czy możesz podesłać zdjęcia na PW? Quote Link to post Share on other sites
Sepp Posted January 2, 2018 Report Share Posted January 2, 2018 zapodaj mail`a, to na niego wyślę foty Quote Link to post Share on other sites
wania56 Posted January 2, 2018 Report Share Posted January 2, 2018 wysłałem PW Quote Link to post Share on other sites
VanDerSeba Posted January 2, 2018 Report Share Posted January 2, 2018 Szukam LMG od CA. Ktoś coś słyszał? Quote Link to post Share on other sites
Cortes Posted January 2, 2018 Report Share Posted January 2, 2018 Nie w tym dziale. Quote Link to post Share on other sites
Fanatyk19 Posted January 4, 2018 Report Share Posted January 4, 2018 Czy ktoś z kolegów ma może na zbyciu ppsz41 asg ? Producent obojętny, jak coś zapraszam na pw Quote Link to post Share on other sites
Ahmed Posted January 5, 2018 Author Report Share Posted January 5, 2018 Jeżeli u nas czegoś brak to trzeba zajrzeć do na przykład knedliczków gdzie MAJĄ :) Sklepy w tam mają podobne ceny a i wysyłka do kraju nad Wisłą nie jest droga, w zależności od sklepu i zabawki możesz zapłacić 300koron a możesz zapłacić O ....... Można też się wybrać do Ostrawy na wycieczkę i sobie samemu przywieść, mamy bliziutko a i A1 póki co w tamtym kierunku jest bezpłatna :P tu Sklepik z Ostrawy, najlepiej pisać, pytać https://www.actionshop.cz/en/ Natomiast w Pardubicach mają na 101% https://airsoftpro.cz/en/filtr/?q=ppsh Pozdro Ahmed A na OLX jakiś Mieczysław ma na zbyciu tylko że w plastico fantastico :hahaha: https://www.olx.pl/oferta/ppsh41-ppsh-sw-09-snow-wolf-CID767-IDqYueH.html#4e923dbdf1 Quote Link to post Share on other sites
Budweiser Posted January 5, 2018 Report Share Posted January 5, 2018 (edited) Magi do Tomka od SW ma drugim linku. Szkoda, że hicapy. :/ Edited January 5, 2018 by Budweiser Quote Link to post Share on other sites
HunterKiller Posted January 5, 2018 Report Share Posted January 5, 2018 Tompson M1928a1 na drugim linku, a ja już kupiłem STENa...ehh Quote Link to post Share on other sites
Adrian800 Posted January 7, 2018 Report Share Posted January 7, 2018 Witam mam do sprzedania czapkę niemiecką M43 rozmiar M z obszyciami SS. Cena 60 zł plus koszt wysyłki Quote Link to post Share on other sites
Wade1051 Posted January 7, 2018 Report Share Posted January 7, 2018 Dobry wieczór! Może ma ktoś na sprzedaż magazynki do garanda G&G? Chętnie zakupię dwie sztuki. Quote Link to post Share on other sites
Fanatyk19 Posted January 7, 2018 Report Share Posted January 7, 2018 Jeżeli u nas czegoś brak to trzeba zajrzeć do na przykład knedliczków gdzie MAJĄ :icon_smile: Sklepy w tam mają podobne ceny a i wysyłka do kraju nad Wisłą nie jest droga, w zależności od sklepu i zabawki możesz zapłacić 300koron a możesz zapłacić O ....... Można też się wybrać do Ostrawy na wycieczkę i sobie samemu przywieść, mamy bliziutko a i A1 póki co w tamtym kierunku jest bezpłatna :icon_razz: tu Sklepik z Ostrawy, najlepiej pisać, pytać https://www.actionshop.cz/en/ Natomiast w Pardubicach mają na 101% https://airsoftpro.cz/en/filtr/?q=ppsh Pozdro Ahmed A na OLX jakiś Mieczysław ma na zbyciu tylko że w plastico fantastico :hahaha: https://www.olx.pl/o...html#4e923dbdf1 Ahmed mogłeś na fb odpisać :) a co do kupywania u pepików to wolał bym tego unikać, ale wezme to pod uwage :) Quote Link to post Share on other sites
Ahmed Posted January 7, 2018 Author Report Share Posted January 7, 2018 Ahmed mogłeś na fb odpisać :icon_smile: a co do kupywania u pepików to wolał bym tego unikać, ale wezme to pod uwage :icon_smile: Niestety a może stety na Pejsbooku mam kolejnego bana za posty które nie odpowiadają standardom pejsiatych :P Quote Link to post Share on other sites
Ahmed Posted January 8, 2018 Author Report Share Posted January 8, 2018 Jeżeli by ktoś szukał Tomiego to jakiś wypłyną na OLX, https://www.olx.pl/oferta/cm-033-thompson-asg-ii-wojna-swiatowa-cyma-us-army-airsoftgun-CID767-IDre4tb.html#3627f1cf6c Chyba od jegomościa zwanym Budweiser Quote Link to post Share on other sites
Budweiser Posted January 8, 2018 Report Share Posted January 8, 2018 Tak, to ja badam rynek. Przyszedł dziś pas i szelki M36 i chyba jednak schowam do szafy, bo bardziej niż kasy szkoda się z tym rozstać tak szybko.. :icon_rolleyes: Quote Link to post Share on other sites
mareq Posted January 8, 2018 Report Share Posted January 8, 2018 Ja też kupiłem Tomka pod kątem Eksperymentu (żeby mieć tryb semi) i zostaje u mnie . Będzie robił za backup dla Stena. Wyobraź sobie, że jedziesz 300-400km na imprezę i na początku zawodzi cię replika.. dobrze mieć zapas. Quote Link to post Share on other sites
Budweiser Posted January 8, 2018 Report Share Posted January 8, 2018 Kupowałeś na Taiwanie? Bo zniknęły już całkowicie. Czuję, że raczej u mnie zostanie i tak. Fajny kurde jest. :icon_wink: Quote Link to post Share on other sites
a5d4f1 Posted January 9, 2018 Report Share Posted January 9, 2018 Kupię sprzęcior ;) Jeśli komuś zalega sprzęt Herbatnika, to z chęcią pomogę się go pozbyć. W szczególności: - Hełm Mk II Brodiego - Small Pack (z L strapami) Quote Link to post Share on other sites
Kolba_DK Posted January 10, 2018 Report Share Posted January 10, 2018 (edited) Sprzedam kaburę parcianą w stylu brytyjskim, II wojna światowa (kabura powojenna). Nieznacznie odbiega kolorem od barwy khaki, ale ogólnie prezentuje się zacnie, doskonale nadaje się do stylizacji drugowojennej (armie Imperium Brytyjskiego bądź oddziały PSZ). Kabura mieści Colta 1911 (WA); dla porównania wstawiłem zdjęcie z kaburą dla Webleya - do sprzedawanej kabury niestety ten rewolwer się nie zmieści. Sprzedaję jaśniejszą kaburę. 95 zł + koszty wysyłki Kontakt na PW Edited January 10, 2018 by Kolba_DK Quote Link to post Share on other sites
Sepp Posted January 14, 2018 Report Share Posted January 14, 2018 może ktoś chce kupić jedną ładownicę do MkB42(jedna klapa, zamiast trzech pojedynczych; kupowana w Stanach) pasującej na magi do StG44 - u mnie lezy prawa nie używana, bo mi lewa wystarcza. Cena 150 PLN Zarezerwowana do poniedziałku Quote Link to post Share on other sites
miapow Posted January 15, 2018 Report Share Posted January 15, 2018 Niedawno pojawił się ponownie w gf grease gun (m3a1). Początkowo w cenie ponad 900 pln. W tej chwili po ca 660 pln. Uważam, że oferta warta uwagi. Jak ktoś ma do tego zniżkę teamową można dostać replikę za ca 590 pln. Dawno nie było takiej oferty. https://gunfire.pl/product-pol-1152208277-Replika-pistoletu-maszynowego-Grease-Gun-A1.html Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts