Bart_Forrester Posted February 3, 2012 Report Share Posted February 3, 2012 "ballpap" A nie bullup? A Ty się, anglisto, nie domyśliłeś, że chciał fonetycznie zapisać? Co to w ogóle za offtop... Link to post Share on other sites
Pawelo Posted February 3, 2012 Report Share Posted February 3, 2012 "ballpap" A nie bullup? Co to bullup? Link to post Share on other sites
gewer12 Posted February 3, 2012 Report Share Posted February 3, 2012 Bullpup. Lesio, domyśliłem się w końcu jestem anglistą :cool: Link to post Share on other sites
Cainzoned Posted February 3, 2012 Report Share Posted February 3, 2012 (edited) Co to bullup? Jeśli pytasz się serio, to w dużym skrócie system w którym magazynek jest bliżej kolby niż chwyt "pistoletowy". Coś takiego jak w L85. Masz zdjęcie: http://www.salaciarz.neostrada.pl/images/sprzet/bron/szturm/l85a1andy.jpg Jeśli się mylę, to proszę o poprawienie mnie ^^ Edited February 3, 2012 by Cainzoned Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted February 3, 2012 Report Share Posted February 3, 2012 Jeśli pytasz się serio, to w dużym skrócie system w którym magazynek jest bliżej kolby niż chwyt "pistoletowy". Coś takiego jak w L85. Masz zdjęcie: http://www.salaciarz.neostrada.pl/images/sprzet/bron/szturm/l85a1andy.jpg Jeśli się mylę, to proszę o poprawienie mnie ^^ Ufff, dzięki, że nas oświeciłeś. Link to post Share on other sites
Cainzoned Posted February 3, 2012 Report Share Posted February 3, 2012 (edited) To jest ta chwila w której się mówi "Thank you captain obvious". Ale ja tylko odpowiedziałem na pytanie...wait a sec. Fail. Przepraszam, nie zauważyłem ironii a propos bullup w tekście Pawela ^_^' Edited February 3, 2012 by Cainzoned Link to post Share on other sites
Nitro Posted February 3, 2012 Report Share Posted February 3, 2012 A ja cały czas myślałem,że mówicie o bólu w pupie xDD hehe żart ;p Link to post Share on other sites
Srubokret Posted February 3, 2012 Report Share Posted February 3, 2012 Hehe słaby. Link to post Share on other sites
Tuksiak Posted February 4, 2012 Report Share Posted February 4, 2012 I wszystko popsuliście, a wystarczy dokładnie poczytać co napisaliśmy.. Link to post Share on other sites
Powała Posted February 4, 2012 Report Share Posted February 4, 2012 Przy takiej "kasie" brałbym: http://www.asg.com.pl/FN_Fal_Rifle_King_Arms,p,573.php, albo http://www.specshop.pl/product_info.php?products_id=1672&name=G&G_-_Top_Tech_-_GR14_Veteran. Aktualnie niedostępne, ale można poszukać gdzieś indziej, lub napisać do tych sklepów, na pewno odpowiedzą kiedy można się spodziewać. Link to post Share on other sites
Tuksiak Posted February 4, 2012 Report Share Posted February 4, 2012 Ludzie, no żesz kurza twarz... Zacytuję raz siebie ponownie: W ogóle pisanie tematu typu "weźcie i wybierzcie mi replikę za xxxx PLN" jest totalnie bez sensu. Bo co następnym razem samochód/rower/kobitę/chłopaka też ma wybrać mu forum internetowe? Niech sobie idzie do sklepu/na spotkanie/zlot i weźmie w łapę i zobaczy co mu pasuje, a co nie. Takie sobie bezsensowne bicie piany się robi w tym momencie, ale dawno w takim nie uczestniczyłem ;-). Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted February 4, 2012 Report Share Posted February 4, 2012 Autor tematu chciał rady a nie żeby podjąć decyzję za niego. Link to post Share on other sites
Tuksiak Posted February 4, 2012 Report Share Posted February 4, 2012 Dlatego najlepsza rada jakiej można mu udzielić, to idź i sprawdź SAM co Ci pasuje, a później ewentualnie sprawdź na forum czy jest to warte kasy jaką chcesz zainwestować. Na podstawie naszej dysputy o BP jestem w stanie potwierdzić powyższe słowa i każda inna"rada" jest o kant 4 liter potłuc. Bo prawda jak 4 litery... każdy ma swoją ;-). Nieprawdaż? Ja wolę rude i sam sobie wybrałem, choć większość na forum woli blondyny, a i zraz się odezwą Ci od brunetek. Tak samo jest z replikami, idziesz patrzysz co Ci leży, patrzysz co to warte. Chyba taka kolejność jest prawidłowa nie? A nie zaczynasz od tyłka strony szukanie i masz 697 rad i każda jest inna. Nie robi to z mózgu sieczki? Weź eMke.. nie nie eMka to syf weź kałacha.. nie nie jesteście głupi niech weźmie M14.. na kij mu taki badyl Gieta jest perfekcyjna... je tam co on będzie z tym robił, za tą kasę niech weźmie PTW... co Ty się znasz PTW za tą kasę to użwyka niech kupi nowe.. i tak dalej i tak w kółko. I tak z 50 tematów na stronie. Mam nadzieję, że już rozwiałem wątpliwości ;-). Link to post Share on other sites
Powała Posted February 4, 2012 Report Share Posted February 4, 2012 (edited) Mogę jeszcze wskazać http://zbrojownia.linuxpl.com/product_info.php?cPath=22_31&products_id=1870, solidna budowa, gb V7 (taki jak w M14 Veteran) nie do zajechania. PS. Kupiłbym sam, ale stylizuję się na BW, więc całkiem nie pasuje :icon_cry: Edited February 4, 2012 by Powała Link to post Share on other sites
OFF Posted February 4, 2012 Report Share Posted February 4, 2012 Nikt chyba nie zauważył,że autor tematu nie wypowiada się w ogóle od założenia tematu :teeth: Link to post Share on other sites
Gregoriian21 Posted February 4, 2012 Report Share Posted February 4, 2012 (edited) @Tuksiak Już to widze. Jak schudnąć 30 kg? Prosze o rady. Idź SAM schudnij! Za taką kapuste to niech wybierze co mu sie najbardziej podoba :P Edited February 4, 2012 by Gregoriian21 Link to post Share on other sites
Powała Posted February 4, 2012 Report Share Posted February 4, 2012 (edited) Nikt chyba nie zauważył,że autor tematu nie wypowiada się w ogóle od założenia tematu :teeth:Może to i dobrze. :wink: (...)Jak schudnąć 30 kg? Prosze o rady.(...) Nie wiesz jak stracić na wadze? Kupić wagę za 200.- PLN, sprzedać za 100.- PLN. :hahaha: Edited February 4, 2012 by Powała Link to post Share on other sites
LogaN Posted February 4, 2012 Report Share Posted February 4, 2012 Koniec tego dobrego! Co już miało zostać powiedziane, to zostało i zaczyna się paplanina :). Z Czatu skorzystajcie :). Link to post Share on other sites
Recommended Posts