yonyonson Posted September 15, 2012 Report Share Posted September 15, 2012 Magi się pojawiły: http://www.airsoftglobal.com/shop/index.php?main_page=product_info&cPath=90_470_471&products_id=15858 Link to post Share on other sites
OFF Posted September 15, 2012 Author Report Share Posted September 15, 2012 Hoho. To u nas pewnie poniżej 100zł kosztować nie będą :D W każdym bądź razie niecierpliwie czekam na recenzję. Link to post Share on other sites
jakim Posted September 15, 2012 Report Share Posted September 15, 2012 W sumie to było do spodziewania bo mają na to monopol, to co będa na magach oszczędzać ;) Link to post Share on other sites
klekot1092 Posted September 16, 2012 Report Share Posted September 16, 2012 Mam zamiar kupić tą replikę. Jak już będę miał ją w łapkach to postaram się napisać o niej parę linijek:) Link to post Share on other sites
delin0m Posted September 16, 2012 Report Share Posted September 16, 2012 (edited) Znając życie, to w środku siedzi Cyma. Firmy zajmujące się produkcją takich rzeczy skupiają się na wyglądzie zewnętrznym, a środek kupują najlepszy w rozsądnej cenie. Dodajmy do tego fakt, że Silverback to nowy producent. Nie sądzę, że stworzyliby swoją linię produkcyjną dla części gearboxa. Sądząc po FPSach, w środku jest właśnie CYMA serii CM.02b albo c. Edited September 16, 2012 by KreciKs Link to post Share on other sites
Miętus9 Posted September 20, 2012 Report Share Posted September 20, 2012 1400zł za bebechy Cymy? Jakieś nie porozumienie. Link to post Share on other sites
Dread Posted September 20, 2012 Report Share Posted September 20, 2012 A czego chcesz od bebechów Cymy? Poza tym ZL robi AS VALa i VSS z bebechami Cymy, a repliki będą około 2500zł i jakoś nikt rabanu nie robi. Link to post Share on other sites
grzesio93 Posted September 20, 2012 Report Share Posted September 20, 2012 A czego chcesz od bebechów Cymy? Poza tym ZL robi AS VALa i VSS z bebechami Cymy, a repliki będą około 2500zł i jakoś nikt rabanu nie robi. Tak samo w pepeszy hexagona siedzą części cymy i JG. Co za różnica co bedzie w środku? Ważne żeby było zewnętrznie dobrze wykonane, środek zawsze można wymienić, zewnętrznie jest większy problem. A magazynki i tak troszke tańsze niż do wspomnianej pepeszki :< Link to post Share on other sites
Miętus9 Posted September 20, 2012 Report Share Posted September 20, 2012 Tego że bebechy Cymy nie są na takim poziomie żeby kosztowały jakieś 1400zł. Link to post Share on other sites
Tomaszek123 Posted September 20, 2012 Report Share Posted September 20, 2012 Ehh... Tutaj nie płacisz 1400 za bebechy cymy. Sama wydmuszka pewnie nie była by dużo tańsza. Link to post Share on other sites
OFF Posted September 20, 2012 Author Report Share Posted September 20, 2012 Tego że bebechy Cymy nie są na takim poziomie żeby kosztowały jakieś 1400zł. Człowieku zobacz sobie ile kosztuje GB Cymy. 1400zł? Nie. Płacisz za CAŁĄ replikę,nie za same BEBECHY.... :sciana: Link to post Share on other sites
Dukov Posted September 20, 2012 Report Share Posted September 20, 2012 (edited) A wiadomo kiedy się pojawi? Edited September 20, 2012 by Dukov Link to post Share on other sites
Miętus9 Posted September 20, 2012 Report Share Posted September 20, 2012 Kompletnie mnie nie zrozumiałeś. Miałem na myśli to że w takiej replice mogli by zastosować coś lepszego niż Cyma. Link to post Share on other sites
OFF Posted September 20, 2012 Author Report Share Posted September 20, 2012 Kompletnie mnie nie zrozumiałeś. Miałem na myśli to że w takiej replice mogli by zastosować coś lepszego niż Cyma. Czyli co? Ty byś pewnie wsadził tam GB V.2 z KWA... Jak dla mnie to ważniejsze w tym momencie jest wykonanie zewnętrzne. Bebechy można wymienić jak zajdzie potrzeba,a Cyma taka zła nie jest. Link to post Share on other sites
delin0m Posted September 21, 2012 Report Share Posted September 21, 2012 (edited) Człowieku zobacz sobie ile kosztuje GB Cymy. 1400zł? Nie. Płacisz za CAŁĄ replikę,nie za same BEBECHY.... :sciana: Porównaj jakość LCT, a jakość Silverbacka... To zupełnie dwie inne ligi. A cena podobna (LCT można dostać taniej i to w Polsce). LCT mają gearboxy Cymy, ale zewnętrznie są bliskie doskonałości. Edited September 21, 2012 by KreciKs Link to post Share on other sites
OFF Posted September 21, 2012 Author Report Share Posted September 21, 2012 Porównaj jakość LCT, a jakość Silverbacka... To zupełnie dwie inne ligi. A cena podobna (LCT można dostać taniej i to w Polsce). LCT mają gearboxy Cymy, ale zewnętrznie są bliskie doskonałości. LCT robi PP-19? Nie. Będą robić to będzie o czym rozmawiać. Link to post Share on other sites
Miętus9 Posted September 21, 2012 Report Share Posted September 21, 2012 Czyli co? Ty byś pewnie wsadził tam GB V.2 z KWA... Jak dla mnie to ważniejsze w tym momencie jest wykonanie zewnętrzne. Bebechy można wymienić jak zajdzie potrzeba,a Cyma taka zła nie jest. No to się różnimy bo ja kupując replike powyżej 1000zł WYMAGAM by bebechów nie trzeba przez jakiś czas wymieniać a i wykonanie było na wyskoim poziomie. Link to post Share on other sites
OFF Posted September 21, 2012 Author Report Share Posted September 21, 2012 No to się różnimy bo ja kupując replike powyżej 1000zł WYMAGAM by bebechów nie trzeba przez jakiś czas wymieniać a i wykonanie było na wyskoim poziomie. To kup sobie KWA,albo G&P. Poza tym nie wiem co wy macie do tej Cymy. W mojej Gietce wszystko chodzi jak należy,u kolegów też. Btw. A czego chcesz od bebechów Cymy? Poza tym ZL robi AS VALa i VSS z bebechami Cymy, a repliki będą około 2500zł i jakoś nikt rabanu nie robi. Nic dodać,nic ująć. Link to post Share on other sites
toni8567689 Posted September 22, 2012 Report Share Posted September 22, 2012 Co jak co ale, bebechy cymy są dobre. Gorzej jest z wykonaniem zewnętrznym, no ale w tym wypadku to nie ma najmniejszego znaczenia. Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted September 23, 2012 Report Share Posted September 23, 2012 a i wykonanie było na wyskoim poziomie. To kup sobie KWA Akurat KWA jest zewnętrznie tragiczne. :P Link to post Share on other sites
OFF Posted September 23, 2012 Author Report Share Posted September 23, 2012 Akurat KWA jest zewnętrznie tragiczne. :icon_razz: Oj tam,po prostu trochę zirytowany byłem :D Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted September 24, 2012 Report Share Posted September 24, 2012 GB wg recenzji jest z king armsa. ale czy to plus? Link to post Share on other sites
AnR Posted September 24, 2012 Report Share Posted September 24, 2012 Tak i nie. Ostatnio robiłem Galila KA. Aby podciągnąć to pod SP130 musiałem sporo wymienić. Stockowy układ na dyszy był absolutnie nieszczelny. Zostało z tego popychacz, AR oraz sprężynki. Silniki też polazł do wymiany. Plusem jest to, że wyszło ~480 fps. Link to post Share on other sites
Cappuccio Posted September 24, 2012 Report Share Posted September 24, 2012 Zapraszam do lektury naszego testu: http://wmasg.pl/pl/armoury/show/345941 Link to post Share on other sites
Dukov Posted October 9, 2012 Report Share Posted October 9, 2012 (edited) Cos ucichlo. Jak ktos ma jakies info to smialo. Edited October 9, 2012 by Dukov Link to post Share on other sites
Recommended Posts