butelka Posted May 4, 2013 Author Report Share Posted May 4, 2013 Niestety nie kupisz części z HK od VFC, a przynajmniej będziesz mieć bardzo duży problem. Nie widziałem w sklepie nigdzie, więc chyba jedynie rynek wtórny, lub chińskie-są korpusy Boyi, fronty JG i Boyi, oraz kolby P&J, ale nie wiem czy jest to warte jakichkolwiek pieniędzy ze względu na swoją jakość. Quote Link to post Share on other sites
parkie Posted May 9, 2013 Report Share Posted May 9, 2013 Można gdzieś dorwać w Polsce 416 w wersji cqb/ standardowej ? kurde, szukam i szukam i znaleźć nie mogę.. Quote Link to post Share on other sites
senkuPH Posted May 10, 2013 Report Share Posted May 10, 2013 Zniknęły ze specshopu, jak i z azteko. Quote Link to post Share on other sites
Łęczyk Posted May 10, 2013 Report Share Posted May 10, 2013 Można gdzieś dorwać w Polsce 416 w wersji cqb/ standardowej ? kurde, szukam i szukam i znaleźć nie mogę.. Przecież można odkręcić przedłużkę lufy i jest cqb, nawet w najprostszej Boyice. Co do części, jak do tej pory tylko na WGC widziałem chwyt pistoletowy i lower, ale do GBB. Przydałoby się, żeby vfc wypuścili kolby i chwyty do aegów, jedne z najlepszych atutów HK.. jak dla mnie :) Quote Link to post Share on other sites
Borovix Posted May 16, 2013 Report Share Posted May 16, 2013 Widział ktoś może HK416 VFC/UMAREX dostępne w Polsce? Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted May 16, 2013 Report Share Posted May 16, 2013 Widział ktoś może HK416 VFC/UMAREX dostępne w Polsce? Czekaj na dostawę w specshopie lub napisz do Azteko i zarezerwuj/zamów sobie. Quote Link to post Share on other sites
Łęczyk Posted May 16, 2013 Report Share Posted May 16, 2013 Były też na Gunfire, ale oferta zniknęła, zostały tylko GBB. Nie wiadomo czy AEGi wrócą, zawsze można zapytać o dostawę. Quote Link to post Share on other sites
butelka Posted May 17, 2013 Author Report Share Posted May 17, 2013 Ja czekam na 3 generację już. :D Oby była jeszcze lepsza. :) Quote Link to post Share on other sites
Borovix Posted May 18, 2013 Report Share Posted May 18, 2013 Ja czekam na 3 generację już. :icon_biggrin: Oby była jeszcze lepsza. :icon_smile: A wiesz może kiedy ma wyjść? Bo repliki potrzebuję do końca lipca więc raczej odpada. Co mają w niej zmienić? Quote Link to post Share on other sites
senkuPH Posted May 18, 2013 Report Share Posted May 18, 2013 A jest potwierdzona informacja, że mają ją w planach? Quote Link to post Share on other sites
butelka Posted May 18, 2013 Author Report Share Posted May 18, 2013 Nie, nie. Tak sobie tylko powiedziałem, ot tak moja zachcianka na parę poprawek i dodatków. Nigdzie nie widziałem takiej informacji. Quote Link to post Share on other sites
ColtS Posted June 27, 2013 Report Share Posted June 27, 2013 Czy ktoś orientuje się czym różni się tzw ASIA EDITION od dedykowanej wersji 416tki v2 ? Wyczytałem jedynie, że różni się sprężyną, chyba M90. Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted June 27, 2013 Report Share Posted June 27, 2013 Azjatycka ma słabszego springa i nie wszystkie sklepy chcą słać do UE. Quote Link to post Share on other sites
ColtS Posted June 30, 2013 Report Share Posted June 30, 2013 No cóż, pozostaje czekać jednak na pojawienie się repliki w jakimkolwiek polskim sklepie. Bo póki co produkt w Polsce jest niedostępny. Poza 417tką, w jednym sklepie jest dostępna. Quote Link to post Share on other sites
Haptacz Posted July 6, 2013 Report Share Posted July 6, 2013 Nawet na RWA, WGC i eHobbyAsia ni ma ;( Znacie może jakiś inny sklep w HK gdzie jest dostępna ta hakaśka? Quote Link to post Share on other sites
Mark97 Posted July 6, 2013 Report Share Posted July 6, 2013 A może mi ktoś powiedzieć, w jakiej mniej-więcej cenie stał HK416 AEG, gdy był jeszcze dostępny? Quote Link to post Share on other sites
monczal Posted July 6, 2013 Report Share Posted July 6, 2013 ~ 1500, nie wiem jak u innych. Quote Link to post Share on other sites
butelka Posted July 9, 2013 Author Report Share Posted July 9, 2013 Na początku był za 1450zł, ostatnio gdy widziałem cena poszła mocno w górę, bo dochodziła już pod 1800zł. Quote Link to post Share on other sites
ColtS Posted July 9, 2013 Report Share Posted July 9, 2013 Kiedyś był i za 1350. Może druga generacja tak mocno podniosła cenę. Quote Link to post Share on other sites
Haptacz Posted July 15, 2013 Report Share Posted July 15, 2013 2 generacja miałabyć wersją limitowaną czy co? 0.o Nigdzie jej nie idzie dostać :/ Quote Link to post Share on other sites
ColtS Posted July 15, 2013 Report Share Posted July 15, 2013 Jakieś 2 tygodnie temu były na WGCshop, ale zniknęły z przerażającym tempie. Quote Link to post Share on other sites
Haptacz Posted July 15, 2013 Report Share Posted July 15, 2013 Na ehobbyasia od co najmniej miesiąca nie ma... Quote Link to post Share on other sites
senkuPH Posted July 31, 2013 Report Share Posted July 31, 2013 Na ehobbyasia od co najmniej miesiąca nie ma... Zapewniam Cię, że nie jesteś jedyną osobą, która czeka na powrót tej repliki. Bądź cierpliwy, czekaj. Quote Link to post Share on other sites
Haptacz Posted August 1, 2013 Report Share Posted August 1, 2013 Na wgc już są. Pytanko odnośnie repliki. Jaki lipolek 11.1 redoxa zmieści się w prowadnicy kolby? I to tak, żeby mosfet się zmieścił. Quote Link to post Share on other sites
Fabson93 Posted August 3, 2013 Report Share Posted August 3, 2013 Mam lipolke 11.1 1500 (1+1+1)od Tornado Power, kupione w sklepie modelarskim. Zainstalowanie mosfeta może stanowić problem, bo do otworów wchodzi tylko pojedyńcza cela, a trzecią będziesz zmuszony umieścić w prowadnicy kolby, która (w moim przypadku) wchodzi na styk. Zatem można założyć ,że 11,1 do 1500 redoxa wejdzie bez problemu. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts