GunMartinS Posted April 9, 2013 Report Share Posted April 9, 2013 (edited) Chciałbym się dowiedzieć , czy warto ją wziąść w tej cenie czy dobre jest wykonanie celność , zasięg i czy są lepsze w tej cenie ( zależy mi na 4 risach ) . Link do repliki : http://www.militaria...6527)_p7338.xml Znalazłem jeszcze jedną bardzo miłą replikę : http://zbrojownia.li...roducts_id=1919 Osobiście nie znalazłem repliki od KWA z 4 Risami ani ICS , jeśli takowe istnieją proszę o linka . Mój budżet to maksymalnie 1100 zł na M4 :icon_smile: PS. Jeśli jest już temat tego typu proszę o link ( nie mogłem znajść ) , i przepraszam za ewentualne robienie zamieszania . Edited April 9, 2013 by GunMartinS Quote Link to post Share on other sites
bartsonn Posted April 9, 2013 Report Share Posted April 9, 2013 (edited) Cytuje, z linku który wysłałeś Karabinek LMT Defender 4 RIS produkcji ASG/KWA. Swoja drogą wybór tej repliki był by dobrym pomysłem, posiada ona wzmocniony gb v2 od KWA, wiec jeżeli dysponujesz taka kwotą to ja bym się nie zastanawiał :icon_smile: Edited April 9, 2013 by bartsonn Quote Link to post Share on other sites
UberSoldier Posted April 9, 2013 Report Share Posted April 9, 2013 Problem w tym że ten Defender od KWA nie będzie już dostępny. Quote Link to post Share on other sites
Repcak Posted April 10, 2013 Report Share Posted April 10, 2013 i chyba do tego plastikowe body, czy tylko tak mi sie wydaje? Quote Link to post Share on other sites
Nitro Posted April 10, 2013 Report Share Posted April 10, 2013 (edited) Classic Army jest "spoko".Po przetarciu w kilku miejscach wygląda po prostu miodnie.Trzeba by jedynie GB podkręcić do 400-420 fps,żeby to sensownie strzelało. KWA od ASG nie będzie już dostępne.Na chwile obecną jedynymi emkami od kwa,to seria cqr,z plastikowym lower reciever. Do ok 800zł dostaniesz emkę m4a1 king armsa(broń Boże ultra grade),evolution airsoft,kwa usa cqr,i właśnie tego CA. Powyżej to jedynie bierz g&p. Edited April 10, 2013 by Nitro Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted April 10, 2013 Report Share Posted April 10, 2013 Pragnę zauważyć, iż replika z linka to najprawdopodobniej sportlajn. Quote Link to post Share on other sites
GunMartinS Posted April 10, 2013 Author Report Share Posted April 10, 2013 Czyli tak LMT defender RIS , który jest piękny nie jest dostępny i nie będzie , co do repliki M4 od CA jest chwalona i ładna leczy czy to dobra podstawa do tuningu i jak strzela w stocku . Jeśli są w cenie powyżej 1000 zł do 1500 zł dobre Emki RIS to prosiłbym o nazwe ewentualnie link ;) Quote Link to post Share on other sites
GunMartinS Posted April 10, 2013 Author Report Share Posted April 10, 2013 Jeśli mam już temat to zapytam , czy jest jakiś gaziak za maks. 300 zł USP z tłumikiem i BlowBackiem , bo nigdzie ni mogę znajs :| Quote Link to post Share on other sites
Matison Posted April 10, 2013 Report Share Posted April 10, 2013 Repliki ClassicArmy zaliczane są do tych lepszych ale można spotkać i nieudane ich projekty. Posiadałem MP5 CA nie jest to to samo lecz bebechy są podobne. Pomimo małej mocy (330FPS - M100) GB miał wysoką kulturę pracy i kulkę daleko nosiło. Jak już ktoś wyżej zauważył jest to replika SportLine i cechuje się tym że body jest z ABS'u i upadek może skończyć się jego pęknięciem. Quote Link to post Share on other sites
Foxtrot29 Posted April 10, 2013 Report Share Posted April 10, 2013 Nie tylko tym. Ludzie, poradnik WISI PRZYKLEJONY. Tam są odpowiedzi na wszystko, naprawdę. Quote Link to post Share on other sites
GunMartinS Posted April 11, 2013 Author Report Share Posted April 11, 2013 (edited) Powiedzmy że mam 3000 zł na ASG jeśli miał bym kupić najlepszą EMke to dajcie jakąś dobrą na podstawe do tuningu wszystko z metalu dobre body i oczywiście najważniejsze 4 RISy . Jeśli w ogóle jest coś takiego proszę o link :icon_wink: PS. Co do broni pobocznej co sądzicie o tej ( słyszałem że WE ma słabe body ale ładny wygląd zewnętrzny tkz. WE - Wygląd i Elegancja :icon_smile: ) http://www.youtube.com/watch?v=SV2ET6V-WE0 Edited April 11, 2013 by GunMartinS Quote Link to post Share on other sites
dr Ziolo Posted April 11, 2013 Report Share Posted April 11, 2013 Nie ma broni pobocznej. Broń boczną przy 1000zł to tylko Tokyo Marui :) Quote Link to post Share on other sites
Stalker Posted April 11, 2013 Report Share Posted April 11, 2013 Kup M4 G&P, super wyglada i strzela. Quote Link to post Share on other sites
ceus1974 Posted April 13, 2013 Report Share Posted April 13, 2013 Ten Ca M15a4 w ofercie militaria.pl to full plastic, ze słabym gearboxem, sport w całym zakresie. Nie nadaje się do tuningu. Byłem dotykałem, a ten sklep naprawdę potrafi się cenić. JJ Quote Link to post Share on other sites
GunMartinS Posted April 13, 2013 Author Report Share Posted April 13, 2013 Dzięki wszystkim , którzy sie wypowiadali dokonałem wyboru którym jest to : - http://www.specshop.pl/product_info.php?cPath=22_241_45&products_id=11186&name=ASG_-_LMT_Defender_RIS_-_Next_Generation_Proline_-_17392 -http://www.specshop.pl/product_info.php?products_id=5950 Mam nadzieję że to dobre modele :) Quote Link to post Share on other sites
ceus1974 Posted April 13, 2013 Report Share Posted April 13, 2013 Tego M4 z ris sam bym nawet kupił, tylko dotykałem solidna konstrukcja, jo mam M15A4 CA, ze starej serii, też kawał sztywnej bryły, ale ten defender to nawet jako maczuga się nadaje :icon_razz2: Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted April 13, 2013 Report Share Posted April 13, 2013 Tego gaziaka WE to lepiej nie kupuj. Radziłbym Tobie po prostu dokupić do M4 lufę precyzyjną, gumkę, magi. Quote Link to post Share on other sites
GunMartinS Posted April 13, 2013 Author Report Share Posted April 13, 2013 Fakt tylko moja sytuacja jest taka ze za rok kupuje M4 bo będe miał aż na to ponad. 5 tyś lecz teraz chciałbym kupić gaziaka za maks 600-500 zł aby se postrzelać jak nie ten to co byś radził . Gustuję w Coltach , USP , M9 Beretta , i pistolety które ładnie wyglądają z tłumikiem :) PS. Wiem nie zawracaj głowy jak kupujesz za rok . Fakt lecz chciałem już wiedzieć co kupie i na co mam zbierać :) Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted April 13, 2013 Report Share Posted April 13, 2013 Ostatnio w komisie na wmasgu (regionalnym) widziałem Berettę TM za 450 ;) Quote Link to post Share on other sites
GunMartinS Posted April 13, 2013 Author Report Share Posted April 13, 2013 Nie mam zaufania do używanych :( Chciałbym się zapytać czy jest jakieś USP za maks. 500 zł z dobrymi osiągami na GreenGas lub Co2 ??? Narazie znalazłem tylko Mk23 które jest ( moim zdaniem za tanie ) Quote Link to post Share on other sites
GunMartinS Posted April 13, 2013 Author Report Share Posted April 13, 2013 (edited) Chciałbym się zapytać czy jest USP w Asg , które można kupić bez obdarcia kasy z BlowBackiem na Co2 z maks.350 FPS ? Edited April 13, 2013 by GunMartinS Quote Link to post Share on other sites
Fishbonee Posted April 13, 2013 Report Share Posted April 13, 2013 (edited) Były usp ksc system 7, koszta ok 700zł ale niestety już ich praktycznie nie idzie w Polsce kupić. Edited April 13, 2013 by Fishbonee Quote Link to post Share on other sites
GunMartinS Posted April 13, 2013 Author Report Share Posted April 13, 2013 (edited) Fakt widziałem li nie za bardzo chce to sprowadzać bo wyjdzie z 800 zł , widzialem od UMAREXa lecz bez BlowBacka a co to za lans bez BlowBacka w gaziaku :( Chyba znalazłem faworyta :) http://www.taiwangun.com/pistolety-gazowe/kp-05-kjw.html Tylko jak z wykonaniem Alminium ??!! Bardzo zaimponowało mi zastosowanie magazynków Co2 i GreenGasu a jako że będzie to przez krótki czas moja broń podstawowa , z potem po zakupie M4 przejde na GreenGas . Edited April 13, 2013 by GunMartinS Quote Link to post Share on other sites
Wi Posted April 13, 2013 Report Share Posted April 13, 2013 Lepszym wyjściem byłoby dołożenie trochę pieniędzy i kupienie http://www.madonion.eu/tokyo-marui-hi-capa-43-p1260.html Quote Link to post Share on other sites
GunMartinS Posted April 13, 2013 Author Report Share Posted April 13, 2013 Szczerze bardziej podoba mi się KP-05 :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts