MATI12 Posted December 27, 2005 Report Share Posted December 27, 2005 Nowy sprzęt: -kt12 -pas operacyjny miwo -magnum classc Link to post Share on other sites
kthulhu Posted December 28, 2005 Report Share Posted December 28, 2005 A na zdjęciach: -mundur wiadomo jaki -buty Wojas Military -MP5A2 TLF by Classic Army -Chest Home Made -Nakolanniki Alta -Nieodłączna w klimatach zimowych dokerka :] Link to post Share on other sites
ThePesH Posted December 30, 2005 Report Share Posted December 30, 2005 [ Dodano: 30.12.2005, 18:11 ] Link to post Share on other sites
MATI12 Posted January 1, 2006 Report Share Posted January 1, 2006 kamo zimowe i kt-12 Link to post Share on other sites
007marek Posted January 1, 2006 Report Share Posted January 1, 2006 Link to post Share on other sites
filo16 Posted January 1, 2006 Report Share Posted January 1, 2006 1.TAC-1 O.D green (na sprzedaż :] ) 2.BDU woodland, polarek zwykły 3.HATCH centurion (nakolanniki) 3. JanysSport PP25 (plecak) 4.Troche alicji na pasie :) 5. Noze Muela 6.Uwexy i-vo 8.R.I.S C.A + kolimator guardera Link to post Share on other sites
jackobi Posted January 3, 2006 Report Share Posted January 3, 2006 Coz :] troche sie zmienilo w porownaniu z ostatnim :P mp5sd2 CA pattern oliwkowy glock 19 stti w kaburze no i flecktarn z polskimi naszywkami :P Edit: zmiana fotki na fotke z terenu :P Link to post Share on other sites
Hoplita Posted January 8, 2006 Report Share Posted January 8, 2006 nasza slodka ekipa... na naszym killhouse Link to post Share on other sites
Fizia Posted January 11, 2006 Report Share Posted January 11, 2006 Witam , -M15A4 CA -Mundór BDU Ranger - olive -Kamizelka Taktyczna SWAT TYPE - olive Pozdrawiam , Fizia Link to post Share on other sites
Rainbow Posted January 14, 2006 Author Report Share Posted January 14, 2006 Co my tu mamy: AEG XM177E2 ( no w końcu :)) + bagnet ćwiczebny :twisted: Glock 17 KSC-KWA Mundur WP Beret WP (wiem, że źle założony:P) tzw. Bechatka Kamizelka Lubawa Okulary STTI Nakolanniki Rothco Link to post Share on other sites
ReMeK Posted January 20, 2006 Report Share Posted January 20, 2006 Granat rzucam zeby nie było :P Link to post Share on other sites
Hoplita Posted January 22, 2006 Report Share Posted January 22, 2006 Link to post Share on other sites
JIN5 Posted January 24, 2006 Report Share Posted January 24, 2006 Na sobie mam: Mundur i oporzadzenie: *Kamizelka taktyczna ( Polska) *Moro Brytyjske [To nie jest moro tylko DPM!!! Mógłbyś się nauczyć skoro go masz] *Helm polski *Gogle *Nóż M 16 *Buty Gore-Tex *Pas taktyczny *Kominiara *Rekawice Bron: *Glock 26 *MP5A5 WELL Link to post Share on other sites
Jabol Posted January 25, 2006 Report Share Posted January 25, 2006 Co mam : -Mudnur polowy Woodland -Chest rig by super -czarne glany -czarne rękawiczki z szafy :D -ochraniacze na kolana a'la łyżworolki :D -Ak 47 TM -Berreta 92F KSC-KWA w kaburze Strike System PS. kominiarki nie dorysowałem , została po prostu wyprana w Perwolu :) Link to post Share on other sites
Pesus the Hunter Posted January 29, 2006 Report Share Posted January 29, 2006 To jo w wersji LATO/CQB i w wersji ZIMA :D Link to post Share on other sites
Mardok Posted January 29, 2006 Report Share Posted January 29, 2006 Oto ja : To co jest pod rackiem to iba w sdsowskim coyocie a ten kabel telefoniczny co odchodzi z kabury to smycz do beretty :lol: Link to post Share on other sites
Punisher Posted February 4, 2006 Report Share Posted February 4, 2006 MOUT w KK Link to post Share on other sites
javelin Posted February 6, 2006 Report Share Posted February 6, 2006 Taka tam fotka z wczorajszej strzelanki: Lecąc od dołu: :arrow: Buty Belleville 790A, :arrow: maskowanie zimowe BW, :arrow: panel udowy (duży) i uniwersalne cargo (też duże) z MIWO Military z róznym szpejem w srodku, :arrow: kamizelka LBV z Ka-Barem, pistoletem (WinGun 101B na CO2), magami, jakimś tanim radyjkiem i innymi pierdołami, :arrow: oczka chronione przez WileyX SG-1, :arrow: w rączkach m4a1 ICSa. Taki tam sobie zestawik zimowy :) Link to post Share on other sites
kozmik Posted February 6, 2006 Report Share Posted February 6, 2006 jak cos pomyle to poprawcie bo znam sie na tym jak krowa na samolotach :wink: buty: polskie desanty spodnie: hmm cos tam woodland :P bluza: woodland kamizelka: pattern83 rekawczki: cieple, polarowe z gumowymi wstawkami RAMA (zgadza sie, ta od margaryny :P ) M15 A4 z luneta i tlumikiem Link to post Share on other sites
AWR_Ronin Posted February 6, 2006 Report Share Posted February 6, 2006 javelin - fajne maskowanie broni, jak je zrobiles?? Nie chce mi sie wierzyc, ze przemalowales bron na sezon zimowy wiec to pewnie tasma - ciekaw jestem tylko jak osiagnales ten efekt poszarpanych krawedzi. Ronin Link to post Share on other sites
javelin Posted February 6, 2006 Report Share Posted February 6, 2006 Kozmik - spodnie masz polskie wz.93 w kamo "Pantera"! javelin - fajne maskowanie broni, jak je zrobiles?? Nie chce mi sie wierzyc, ze przemalowales bron na sezon zimowy wiec to pewnie tasma - ciekaw jestem tylko jak osiagnales ten efekt poszarpanych krawedzi. Ronin Użyłem jakiejś znalezionej w domu taśmy szerokości 5cm. Żeby uzyskać postrzępione krawędzie pociąłem rozciągnięte pasy na 3 wąskie paski nożem. Ciąłem taki falistym ruchem żeby się pozbyć rónych krawędzi. W ten sposób otrzymywałem 1 pasek z obiema krawędziami nieregularnymi i 2 paski z jedną krawędzią równą i 1 postrzępioną. Całe maskowanie nie jest pracochłonne, zajęło mi może 30 minut, a efekt jak sądzę nienajgorszy :) Link to post Share on other sites
ThePesH Posted February 6, 2006 Report Share Posted February 6, 2006 Link to post Share on other sites
BoT Posted February 8, 2006 Report Share Posted February 8, 2006 Ogólnie to pełen lans Link to post Share on other sites
-=Fox=- Posted February 11, 2006 Report Share Posted February 11, 2006 :arrow: mundur WP :arrow: hełm WP :arrow: gogle amerykańskie :arrow: kamizelka OLV :arrow: kabura udowa strike systems :arrow: jakieś tam rękawice ;) :arrow: M4 ris... Link to post Share on other sites
Recommended Posts