Mendi Posted June 23, 2015 Report Share Posted June 23, 2015 Czyli możecie polecić te 0,45? NIE Trafisz na mizerne i będziesz wieszał psy na forumowiczach... a poza tym trzeba mieć mocną replikę do nich. W tej cenie za worek, to zamiast pytać o to samo przez ostatnie 5 stron, to lepiej kupić samemu sprawdzić. Quote Link to post Share on other sites
mareq Posted June 23, 2015 Report Share Posted June 23, 2015 Dokładnie. No risk no fun :). Snajperstwo nie jest tanie i niestety dochodzi do tego kupowanie kulek. Jeszcze trochę i okaże się, że fajnie by było jakby sprzedawali paczkowane po 100-200 szt. Po pierwsze mniejsza strata jak kupi się bubel a po drugie nie trzeba otwierać od razu całego 1000 i ryzykować, że napuchną od wilgoci. Otwieramy tylko tyle ile potrzeba. Quote Link to post Share on other sites
hindus Posted June 23, 2015 Report Share Posted June 23, 2015 Nie testowałem tego, ale próbowaliście wrzucać do worka z kulkami te woreczki silica gel które dołączają do różnych produktów (głównie butów) w celu pochłaniania wilgoci? Quote Link to post Share on other sites
gloomer Posted June 23, 2015 Report Share Posted June 23, 2015 Teraz kupujemy takie kulki aby nie puchł :D. Quote Link to post Share on other sites
suharex Posted June 28, 2015 Report Share Posted June 28, 2015 0.25 w butelce lipton. Kilka sztuk różowych, widoczne uszkodzenia na powłoce. Tną sie w midach AK od Cymy. To nie wina magów. Porównane właśnie z Platinum w worku które nie miały u mnie żadnej zacinki. Quote Link to post Share on other sites
Prorokpl Posted June 28, 2015 Report Share Posted June 28, 2015 0.25 w butelce lipton. Kilka sztuk różowych, widoczne uszkodzenia na powłoce. Tną sie w midach AK od Cymy. To nie wina magów. Porównane właśnie z Platinum w worku które nie miały u mnie żadnej zacinki. ja mam 0,25 rockets w butelce i używam low-capów metalowych i nie miałem zacinek. Quote Link to post Share on other sites
suharex Posted June 29, 2015 Report Share Posted June 29, 2015 ja mam 0,25 rockets w butelce i używam low-capów metalowych i nie miałem zacinek. Jest różnica między midem, a lowem. Quote Link to post Share on other sites
The-Naturat Posted August 5, 2015 Report Share Posted August 5, 2015 Pytanie: Jak z jakością? Ktoś na dniach brał może 0,30 ? Nic się nie pogorszyło? Zacięcia jakieś? Celność dobra? Quote Link to post Share on other sites
Agnar24 Posted August 20, 2015 Report Share Posted August 20, 2015 Dzisiaj testowałem GFC Rockets 0,36g. Niestety masakra. Widać gołym okiem defekty (zagłębienia, nierówna powierzchnia, pozostałości po szwach!). W praktyce, sporo kulek nie chciał mi mag podawać (na innych kulkach nie mam tego problemu), a rozrzut bardzo losowy (używam promyka 550mm). Szczerze odradzam. Pieniądze poszły w błoto. Quote Link to post Share on other sites
suharex Posted August 25, 2015 Report Share Posted August 25, 2015 (edited) Rockets Professional czy Platinum? To różnica, choć te drugie niby są lepsze ale coś sie popsuły ostatnio lub ja trafiłem na gorszą partie. Edited August 25, 2015 by suharex Quote Link to post Share on other sites
Agnar24 Posted August 30, 2015 Report Share Posted August 30, 2015 Przepraszam bardzo, zapomniałem zaznaczyć ten istotny szczegół. Mowa o PLATINUM GFC Rockets 0,36g. Quote Link to post Share on other sites
Viader Posted August 30, 2015 Report Share Posted August 30, 2015 Dzisiaj wróciłem z imprezy, używałem 0,23g Platinumy, kupione w butelce 3000szt. Niestety na każdym z 11 midów miałem problem z podawaniem (co kilka kulek miałem kilka strzałów na pusto), na tych samych magach z kulkami G&G 0,2g podawanie było bezproblemowe. Quote Link to post Share on other sites
alanos1998 Posted October 12, 2015 Report Share Posted October 12, 2015 Lepsze od zwykłych Rocketsów, ale też bez fajerwerków. Trajektoria kulki nie najlepsza, ale da się zauważyć poprawę podawania kulek w midach/ low'ach. Za tą kasę jednak wolę dołożyć do Guarderów, czy G&G i nie martwić się, czy kulka wyleci mi z maga, a potem przez preclufę. Quote Link to post Share on other sites
Tiloren Posted October 12, 2015 Report Share Posted October 12, 2015 Nie wiem czemu niektórzy mają problemy z tymi kulkami.. u mnie podają wzorowo na midcapach aresa i cymy do ak , nawet na dużym rofie. Quote Link to post Share on other sites
suharex Posted October 13, 2015 Report Share Posted October 13, 2015 Dorwałem ostatnio Platinium i też podają znów elegancko ale tylko te z worka. Quote Link to post Share on other sites
EndeBeats Posted October 13, 2015 Report Share Posted October 13, 2015 U mnie w midach cymki (AK) 0.25 podają elegancko (butelka). Quote Link to post Share on other sites
Viader Posted November 8, 2015 Report Share Posted November 8, 2015 Pytanie: Jak z jakością? Ktoś na dniach brał może 0,30 ? Nic się nie pogorszyło? Zacięcia jakieś? Celność dobra? Dołączam się do pytania, ktoś używa? Jak z jakością? Podawaniem? Quote Link to post Share on other sites
The-Naturat Posted November 9, 2015 Report Share Posted November 9, 2015 Paczkę 0,30 zamówiłem z miesiąc temu, otwarte zostały ze 2 tyg temu ale nie strzelałem z nich. Wymiary trzymają, wszystkie które mierzyłem miały 5,94-5,95. Na razie nie urosły, nie mają odkształceń, kraterów, rys. Kiedy je potestuję, nie wiem. Quote Link to post Share on other sites
rumak Posted May 17, 2016 Report Share Posted May 17, 2016 Jakieś opinie o świeżych Rakietach Platinumach 0,30? Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted May 17, 2016 Report Share Posted May 17, 2016 Mnie cały czas bardzo dobrze latają. Strzelam na ProWinie, lufie promyka i niebieskim MB z flat hopem. Quote Link to post Share on other sites
DemonekX Posted June 3, 2016 Report Share Posted June 3, 2016 (edited) Midy Cymy od ak74 w moim przypadku również nie tolerują platinium ani proffesional. Co 3.-4. strzał pusty. Edited June 3, 2016 by DemonekX Quote Link to post Share on other sites
Nihilanth Posted December 15, 2016 Report Share Posted December 15, 2016 Strzelam z tych kuleczek i nie ma problemów na 6,03, żadnych zacięć. Wcześniej strzelałem z Rocketsów profesional nie było problemów na preckach. W magazynkach czasem się cięły ale nie jakoś tragicznie jak dla mnie super jakość, nie mam sie do czego przyczepić. Quote Link to post Share on other sites
Mendi Posted December 16, 2016 Report Share Posted December 16, 2016 6,03 jakiej firmy? Oraz jakiej wagi rocketsy? Quote Link to post Share on other sites
Nihilanth Posted February 15, 2017 Report Share Posted February 15, 2017 Kulki 0.23 oraz 0.25. Lufa Modify 300mm. Quote Link to post Share on other sites
Alanos Posted February 15, 2017 Report Share Posted February 15, 2017 Testowałem rocketsy platinum na pdi 6.05 i 6.01 i póki co zero zacięć ;) lecą też ładnie daleko. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts