szczyp Posted May 7, 2016 Report Share Posted May 7, 2016 Czy jest tu jakiś mieszkaniec Gdańska Osowy (lub okolicy) posiadający chrono? Quote Link to post Share on other sites
relativy Posted May 8, 2016 Report Share Posted May 8, 2016 Dużo. Najszybciej przechronujesz replikę, jak jadąc na strzelankę napiszesz w temacie pytanie. Quote Link to post Share on other sites
Jonek1234 Posted May 12, 2016 Report Share Posted May 12, 2016 Szukam serwisanta z Gliwic :) Chodzi o wymiane paru częsci. M4 SP Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted June 8, 2016 Report Share Posted June 8, 2016 Szukam serwisanta z Poznania, który ogarnie V6 w Thompsonie i GB z BAR 1918. Niestety, musi być z Poznania, gdyż posiałem pudła w trakcie przeprowadzki. Prosiłbym o niepolecanie ludzi bez doświadczenia - już raz BARa dałem na konserwację po sezonie i po tej konserwacji właśnie przestał działać. Quote Link to post Share on other sites
billy99 Posted August 11, 2016 Report Share Posted August 11, 2016 Szukam osobę, która podejmie się usprawnieniu hopka w vsr g spec tm lufa promyka 6.03 komora Action Army. Chciałbym flat hopa lub coś podobnego co poprawi skupienie. Replika ma ok 560 fps na ubitej 170 sprężynie Laylaxa. Szukam osoby z doświadczeniem w tej dziedzinie.Nie istotne z jakiego miasta Quote Link to post Share on other sites
V4RCH1AK Posted August 11, 2016 Report Share Posted August 11, 2016 (edited) Czy jest tu jakiś mieszkaniec Gdańska Osowy (lub okolicy) posiadający chrono? Obczaj serwis Magnum Areny. Chronują za darmo jak powiesz że nie jesteś pewien czy replika nadaje się do CQB :D Edited August 11, 2016 by V4RCH1AK Quote Link to post Share on other sites
klimek92 Posted October 5, 2016 Report Share Posted October 5, 2016 Szukam serwisanta, który odkręci Delta Ring w M4 VFC. Ja niestety poległem. Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted October 5, 2016 Report Share Posted October 5, 2016 Szukam serwisanta, który odkręci Delta Ring w M4 VFC. Ja niestety poległem. nie jestem serwisantem, ale jeżeli szukasz kogoś z kluczem do delta ringów, to kup dwa browarki (dla Ciebie i dla mnie) i wpadaj :D Quote Link to post Share on other sites
klimek92 Posted October 5, 2016 Report Share Posted October 5, 2016 Mam klucz, ale mimo to nie dałem rady. Mogę podjechać, może masz więcej pary w rękach niż ja :icon_biggrin: Quote Link to post Share on other sites
EndeBeats Posted October 5, 2016 Report Share Posted October 5, 2016 Mam nadzieję, że wyjąłeś rurę gazową :v Quote Link to post Share on other sites
klimek92 Posted October 5, 2016 Report Share Posted October 5, 2016 Oczywiście, że wyjąłem :icon_wink: Quote Link to post Share on other sites
BilliPL Posted October 7, 2016 Report Share Posted October 7, 2016 (edited) Szukam serwisanta/tuningowca w Krakowie do mojej emki G&P. Chcę ją podtuningować i zależy mi na tym by był to Kraków i bym mógł oddać replike z rąk do rąk i ją w ten sposób odebrać i od razu przetestować. Jak się serwistant sprawdzi mam jeszcze drugą repkę :icon_smile: Kontakt tutaj pw :icon_smile: Edited October 7, 2016 by BilliPL Quote Link to post Share on other sites
morf420 Posted October 9, 2016 Report Share Posted October 9, 2016 Szukam gościa, który kiedyś zajmował się customowymi częściami do L96. Miał w ofercie zespół spustu i cylindra ze zintegrowaną głowicą. Zwał się NeO. Jeśli ktoś posiada to prosiłbym na pw o jakiś kontakt do niego. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
rumak Posted December 1, 2016 Report Share Posted December 1, 2016 Poszukuję jakiegoś magika od AEGów, pływającego w temacie gierków. Pozostał w ogóle jeszcze taki? Quote Link to post Share on other sites
Qbamarciniak Posted January 21, 2017 Report Share Posted January 21, 2017 Szukam dobrego serwisanta znającego się na replice broni snajperskiej (SR25 CA). Interesuje mnie podkręcenie repliki do 550fps, reakcja na spust, skupienie, powtarzalność. Standardowe rzeczy przy tej replice. Quote Link to post Share on other sites
PabloMarinero Posted February 5, 2017 Report Share Posted February 5, 2017 (edited) Poszukuję specjalisty który pomoże mi doprowadzić G&G M14 Veteran do lat świetności 4 lata leżał w szafie, nie strzela na podłączonej bateri ma problem z zamkiem często się blokuje,chciałbym zrobić jej remont i przywrócić do życia.Wymiana kabli, smarowanie wymiana zużytych części może jakieś udoskonalenia.Nie znam się na sprawach technicznych a bardzo zależy mi na tym żeby ją reaktywować do lata.Zależy mi na osobach pewnych które mają doświadczenie i podejmą się wyzwania. Proszę o propozycję na PW Edited February 5, 2017 by PabloMarinero Quote Link to post Share on other sites
Myrdred Posted February 14, 2017 Report Share Posted February 14, 2017 Poszukuję serwisanta, najlepiej z okolic Gliwic/śląska. Problem to niewyjaśniony spadek mocy w replice 416tki GFC. Quote Link to post Share on other sites
chaota Posted February 15, 2017 Report Share Posted February 15, 2017 Poszukuję masochisty gotowego poskładać Tavora Ares (ta replika jest tak tragiczna że wycofali ją z oferty). Microswitch jest spalony a cała reszta leży na półce od chyba 2-3 lat. Oferuje 300zł + porto + części + antydepresanty w płynie Oczekuje że będzie zrobione w 2 tygodnie Quote Link to post Share on other sites
PDexter Posted February 20, 2017 Report Share Posted February 20, 2017 Szukam serwisanta z trójmiasta, który byłby w stanie zamontować w moim G3 mosfet i kable niskooporowe. Proszę o propozycje na pw. Quote Link to post Share on other sites
Finox Posted March 6, 2017 Report Share Posted March 6, 2017 Poszukuję serwisanta na terenie Krakowa, który założyłby Mosfet+kable, zaproponował parę ulepszeń pod replike, mającą do 450 fps i ponadprzeciętny zasięg. Replika to PJ z wymienioną lufą i kilkoma innymi rzeczami. Quote Link to post Share on other sites
Alexanderexis Posted April 2, 2017 Report Share Posted April 2, 2017 Szukam serwisanta na terenie Warszawy, do tuningu M4 G&P. Wymagana zaradność i spore doświadczenie. Quote Link to post Share on other sites
patrykos99 Posted April 4, 2017 Report Share Posted April 4, 2017 Szukam serwisanta do zrobienia kilka rzeczy w m249 pj: komora hopup (nie podkręca) ,komora hu rusza się gdy strzelam i reguluje hopka, zacinający się box. Teren Gdynia, trójmiasto . Quote Link to post Share on other sites
Dziećka Posted April 8, 2017 Report Share Posted April 8, 2017 Szukam serwisanta, który dokonałby naprawy/tuningu PPsh 41 od S&T. Zależy mi na wymianie okablowania i zamontowaniu mosfetu (aktualnie jest problem ze spustem), do tego zrobieniu r-hopa lub podobnego systemu i tuningu mocowego. Quote Link to post Share on other sites
Mixonik Posted August 9, 2017 Report Share Posted August 9, 2017 Poszukuję serwisanta który podjąłby się dopieszczenia/tuningu P90 od CA. Nie jest to stock, większość części od ultimate'a. Silnik trochę iskrzy i się lekko przegrzewa. Quote Link to post Share on other sites
sholz1 Posted August 20, 2017 Report Share Posted August 20, 2017 Witam :) Poszukuję serwisanta w okolicy miedzyzdroje/Szczecin który podjalby się zbadania problemu repliki AEG leżącego najprawdopodobniej po stronie mosfetu/kabli :) Prosiłbym o wiadomość na priv. :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts