jachu81 Posted May 14, 2007 Report Share Posted May 14, 2007 Wielki pozytyw dla asgshopu. Bardzo szybka wysyłka towaru. Przesyłka bardzo starannie zapakowana i zabezpieczona przed ewentualnymi uszkodzeniami podczas transportu. Na każdym etapie realizacji zamówienia, byłem powiadamiany e-mailem. Bardzo profesjonalne podejście do interesów i dbałość o klienta. Był to mój pierwszy zakup w tym sklepie, ale na pewno nie ostatni. Wszystkim bardzo polecam a obsłudze asgshopu dziękuję!!! Quote Link to post Share on other sites
Joker Posted May 15, 2007 Report Share Posted May 15, 2007 Ostatnio dokonałem tam udanego zakupu , przedpłata na konto ... wszystko ok ... Wzorowy kontakt , wszystko starannie zapakowane i cacy ! To już mój kolejny udany zakup w tym sklepie , nie ma co ! Jak dla mnie to najlepszy sklep na rynku w Polsce ;-) Quote Link to post Share on other sites
Nektieri Posted May 16, 2007 Report Share Posted May 16, 2007 Zakup pierwszej repliki. Bezproblemowo - Polecam Quote Link to post Share on other sites
JackN Posted May 19, 2007 Report Share Posted May 19, 2007 Jak zwykle bez problemów :) Polecam ! Quote Link to post Share on other sites
Mariusz_Piwowar Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 Expresowo i solidnie. Polecam Quote Link to post Share on other sites
homik666 Posted May 27, 2007 Report Share Posted May 27, 2007 Nom zobaczymy jak teraz paczka dojdzie zamówiłem green gas i kulki 0,23 wyszło 84,50 jutro powinni wysłać priorytetem post restante Quote Link to post Share on other sites
Sharpek Posted May 27, 2007 Report Share Posted May 27, 2007 @homik666, proszę wytłumacz mi jaki jest sens pisania o tym na forum ? Fajnie że paczka jest wysłana do określonej placówki pocztowej ale to chyba nie jest nowość... Jeśli o mnie chodzi to wydałem już ponad 3k w sklepie i nie mam zamiaru kupować gdzie indziej ;) Dbałość o klienta jest na bardzo wysokim poziomie. Gdy chciałem schować paragon na AEGa do portfela to został mi on zabrany i przyczepiony do gwarancji aby mi się nie zgubił ;)) Ostatnio przez moje gapiostwo zamówiłem złą baterie (potrzebowałem ją na Tomaszów, więc wysyłka była kurierem). Baterię przyjęli z powrotem. Na moje pytanie związane z zwrotem pieniędzy kuriera, powiedzieli że nie muszę nic płacić ;) Osobiście gorąco polecam !!! Quote Link to post Share on other sites
Majo Posted May 28, 2007 Report Share Posted May 28, 2007 Witam, Gorąco polecam. Kupowałem w wielu sklepach i ten zrobił najlepsze wrażenie. Odpowiadają na wszystkie pytania, nawet te najbardziej idiotyczne ;) Odpowiadają na maile przynajmniej raz dziennie. W razie problemów ze sprzętem nie ma ŻADNYCH problemów z ewentualnymi konsultacjami mailowymi lub telefonicznymi. Jedyne, do czego można się przyczepić do czas potrzebne na wykonanie tuningu/naprawy repliki. Ale to pewnie wynika z ilości zamówień, jakie sklep musi obslużyć. Ocena: 5+ Quote Link to post Share on other sites
homik666 Posted May 29, 2007 Report Share Posted May 29, 2007 No i wszystko ok paczka dotarła bardzo szybko szkoda tylko że sklepik jest czynny do tak wczesnej godziny Quote Link to post Share on other sites
jachu81 Posted June 6, 2007 Report Share Posted June 6, 2007 To dopiero mój drugi zakup w tym sklepie i znowu jestem bardzo zadowolony. Zamówienie złożyłem w niedziele po południu, paczka wysłana w poniedziałek, we wtorek była już u mnie. Paczka starannie zapakowana. Oczywiście o każdym etapie realizacji zamówienia byłem powiadamiany mailem. Podsumowując: super szybka przesyłka, bardzo dobry i miły kontakt, niesamowita dbałość o klienta. Wszystkim bardzo polecam zakupy w asgshopie !!! Pozdrawiam! Quote Link to post Share on other sites
kuba1323 Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 + Obsługa, kontakt przesyłka bez żadnych zastrzeżeń. Doradzą, podpowiedzą, pomogą dobrać. Pozdrawiam kuba1323 Quote Link to post Share on other sites
gryszaq Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 W ciągu 2 dni od złożenia zamówienia doszedł mi doskonale zapakowany zapakowany M1A1 TM. Dołączony dodatkowo pas nośny był uszkodzony co prawda, ale błyskawicznie mi go zamienili, choć sklep jest na drugim krańcu Ojczyzny. a ja sie do machineguna przymierzałem... :-F Quote Link to post Share on other sites
Joo Lance Posted June 21, 2007 Report Share Posted June 21, 2007 (edited) Super obsługa, kontakt. Po tuningu nawet dostałem opakowania 8) Po prostu najlepszy sklep w jakim kupowałem! + Edited June 21, 2007 by Joo Lance Quote Link to post Share on other sites
Anioleczek Posted June 23, 2007 Report Share Posted June 23, 2007 No to ja też się dopiszę... Najlepszy sklep... nic dodać nic ująć... Trochę było problemu z moja giwerką... Ale ekipa z asgshopu jak zwykle nie zawiodła :) DZIĘKI raz jeszcze... P.S. - Szatan z ta nowa bat gun chodzi cacy... Quote Link to post Share on other sites
zdzisiu Posted June 24, 2007 Report Share Posted June 24, 2007 Ja też muszę pochwalić ekipę Asgshopu. Karabin po naprawie chodzi jak marzenie. Pełen kontakt. Paczka zapakowana pancernie (nawet zepsute części zawinęli w folię bąbelkową i gąbkę). Wielki plus. Polecam. Quote Link to post Share on other sites
royal Posted July 2, 2007 Report Share Posted July 2, 2007 Kupowałem w ASGshop SWD Dragunow i pas nośny , zakupy byłem odebrać osobiście . Powiem krótko obsługa miła , profesjonalna obsluga klijenta . Wszystko na WIELKI PLUS + + + + Quote Link to post Share on other sites
_Johny_ Posted July 6, 2007 Report Share Posted July 6, 2007 Nie będę wyjątkiem tutaj ;) Wysłałem na serwis moje MP5 CA, odrazu umawiając się na pasującą mi datę odbioru. Cały czas kontakt, dokładnie wiedziałem co się dzieje, byłem informowany na bieżąco o kosztach naprawy. Do tego wszystko zostało przesmarowane i zakonserwowane. Cała dokumentacja z wypisanymi zabiegami, zapisy z CHRONO.. Podsumowując: Jeśli serwis to tylko asgshop.pl - pełny profesjonalizm 8) Quote Link to post Share on other sites
Ghosty Posted July 11, 2007 Report Share Posted July 11, 2007 Kolejne zakupy, tym razem ładownice. Wszystko w jak najlepszym porządku, szybka wysyłka i elegancko zapakowana paczka. Nawet kalendarzyki dają gratis :-P Wielki + dla asgshop.pl :wink: Quote Link to post Share on other sites
adikss Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 (edited) Wczoraj o 17 została wysłana do mnie paczka, a dzisiaj o 14 już była u mnie. POLECAM!! + ;-) Edited July 12, 2007 by adikss Quote Link to post Share on other sites
maxavelli Posted July 13, 2007 Report Share Posted July 13, 2007 Kolejny wielki plus - odwiedzilem osobiscie i pomimo naprawde KONKRETNEGO ZAJOBU W PRACY chlopaki znalezli czas zeby ze mna porozmawiac i wysluchac. Pomimo iz bardzo wybrzydzalem nie odczulem bycia piatym kolem u wozy. A i przy oddawaniu giwery na serwis pomimo ze swiecilem oczami za kolezanke ktora ja zabrudzila, nie zostalem opieprzony, ze nie dbam o giwere - skwitowane to zostalo zartem. Ktorys raz z kolei zostaje mi tylko polecic - chlopakom (i niezastapionej Celinie ^_^) nalezy sie medal za obsluge klienta (choc sklep stacjonarny formalnie nie istnieje)! Quote Link to post Share on other sites
Sybir Posted July 20, 2007 Report Share Posted July 20, 2007 Ja też się nie zawiodłem. Szybka wysyłka, informacja mailem co i jak, pancernie zapakowana paczka. Polecam zakupy w tym sklepie! Quote Link to post Share on other sites
Nanteris Posted July 20, 2007 Report Share Posted July 20, 2007 Kolejny zakup i kolejny plusik , odsyłałem im część która niestety mi nie podpasowałą do giwery , wymienili bez żadnego problemu ( mimo że była rozpakowana ) , odesłali priorytetem pancernie zapakowaną . Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted July 27, 2007 Report Share Posted July 27, 2007 Po raz kolejny plus - pomylono i wysłano mi magazynek STARa, zamiast dwa razy droższego, zamówionego przeze mnie magazynka Classic Army. Dziś kurier przywiózł mi mój a następnie na koszt asgshopu wziął STARowskiego. Quote Link to post Share on other sites
gryzly Posted August 3, 2007 Report Share Posted August 3, 2007 Witam Kolejny + dla ekipy AsgShop`u. Jak zwykle doskonały kontakt mailowy, wszystko ładnie zapakowane. ;-) Pozdrawiam Krzys Quote Link to post Share on other sites
dexter125 Posted August 8, 2007 Report Share Posted August 8, 2007 Po raz kolejny duuuży + !! W poniedziałek zamówienie - wtorek, towar puka do drzwi. Niesamowite ! Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts