neckol Posted October 20, 2017 Report Share Posted October 20, 2017 Hej, może mi ktoś powiedzieć jakiego rzędu promocje są w czarny piątek u nas w sklepach? Zastanawiam się nad kupnem specny w militaria z 10% upustem za ukazaniem legitki i nie wiem czy jest sens kupowania, czy lepiej zaczekać ten miesiąc. Quote Link to post Share on other sites
The-Naturat Posted October 21, 2017 Report Share Posted October 21, 2017 10% to pewnie i tak wychodzi cena wieksza niż w normalnych sklepach... przeceny są nawet spore ale nie na to zazwyczaj co najlepiej schodzi. Bardziej niszowe repliki, lub resztki mają dobre ceny. Quote Link to post Share on other sites
Ślepak Posted October 21, 2017 Report Share Posted October 21, 2017 Tak btw. Kiedy tak w ogóle wypada czarny piątek u nas? Szczególnie chodzi mi o Gunfire. Wie ktoś? Quote Link to post Share on other sites
neckol Posted October 21, 2017 Author Report Share Posted October 21, 2017 (edited) Coś koło 20 listopada, nie pamiętam dokładnej daty. @The-Naturat akurat to co chcę kupić w militariach kosztuje tyle samo co na Azteko, zbrojowni oraz GF i taniej o 100 niż w specshopie. Dochodzi 10% zniżki dodatkowo, więc cena się robi fajna. Czyli rozumiem brać i się nie oglądać. Edited October 21, 2017 by neckol Quote Link to post Share on other sites
0wn Posted October 21, 2017 Report Share Posted October 21, 2017 A ja bym poczekał. Po co później żałować. A specn i tak ci wszystkich nie wykupią ;) . Quote Link to post Share on other sites
Rych33 Posted October 21, 2017 Report Share Posted October 21, 2017 Tak btw. Kiedy tak w ogóle wypada czarny piątek u nas? Szczególnie chodzi mi o Gunfire. Wie ktoś? Powinien być jak wszędzie w ostatni piątek listopada. Czyli 24-tego. Quote Link to post Share on other sites
neckol Posted October 21, 2017 Author Report Share Posted October 21, 2017 A ja bym poczekał. Po co później żałować. A specn i tak ci wszystkich nie wykupią :icon_wink: . Tego się boję bo modele z serii h nie trzymają sie w sklepach zbyt długo :/ Quote Link to post Share on other sites
Hudy01 Posted October 21, 2017 Report Share Posted October 21, 2017 GF pewnie dowali zniżki tydzień przed. Z resztą u nich cały czas jest jakaś promocja. Lepiej poczekać niż potem żałować. Tego się boję bo modele z serii h nie trzymają sie w sklepach zbyt długo :/ >seria H >ceny ~900-1000zł Kupowanie jakiejkolwiek specny za więcej niż 600zł to bezsens... smh Quote Link to post Share on other sites
neckol Posted October 21, 2017 Author Report Share Posted October 21, 2017 Tyle, że do 900zł prócz odlewanych ze znalu i pseuda stali kałachów od cymy i boya nic nie ma. Oglądałem te specny i przynajmniej ziaren nie widać w odlewie. Żeby specna zjechała do 600 musiało by być 40% :| ASH shop na wyprzedaży przy zamykaniu sklepu takich cen nie dało. Mam temat w jak zacząć @Hudy01 . więc możesz coś od siebie naskrobać. Ja nie mam pojęcia o dzisiejszym asortymencie, więc każda opinia to dla mnie pomoc. Quote Link to post Share on other sites
pan kozaq Posted October 21, 2017 Report Share Posted October 21, 2017 Czekać na promocje na Force Core'a by E&L/ kupić używkę + kasa na serwis Quote Link to post Share on other sites
neckol Posted October 21, 2017 Author Report Share Posted October 21, 2017 (edited) Używek nigdzie u mnie nie ma e&l. Już szukałem. Przepraszam. Była jedna, która kosztowała tyle co nowa :icon_smile: Generalnie czaiłem sie na m-kę od EL, ale przez pół roku największa promo sięgała 5%.. :| Edited October 21, 2017 by neckol Quote Link to post Share on other sites
Hudy01 Posted October 21, 2017 Report Share Posted October 21, 2017 Tyle, że do 900zł prócz odlewanych ze znalu i pseuda stali kałachów od cymy i boya nic nie ma. http://forum.wmasg.pl/topic/120018-m-ki-evolution-airsoft/ Cały topic o EA. Ceny EA zaczynają się od około 850ziko. Oglądając te repliki na żywo specna wygląda przy EA jak chłam. Quote Link to post Share on other sites
0wn Posted October 21, 2017 Report Share Posted October 21, 2017 Zbrojownia robi czasem na nie promocję i są po 750zł. Quote Link to post Share on other sites
neckol Posted October 21, 2017 Author Report Share Posted October 21, 2017 Czyli co, raczej chwytać EA, nawet te najtańsze? Quote Link to post Share on other sites
0wn Posted October 22, 2017 Report Share Posted October 22, 2017 TAK. Chyba, że chcesz koniecznie mieć hk416 i bawić się w specjalsa :D Quote Link to post Share on other sites
neckol Posted October 22, 2017 Author Report Share Posted October 22, 2017 Zakupione m4 od e&l w cenie niższej od najtańszych EA :D Mam nadzieje, że dobrze zrobiłem :) Quote Link to post Share on other sites
Kriss88 Posted November 9, 2017 Report Share Posted November 9, 2017 Czekacie Panowie i Panie? W tym roku polujecie na coś? Quote Link to post Share on other sites
Ślepak Posted November 9, 2017 Report Share Posted November 9, 2017 Ja czekam. Mam aż pięć replik w schowku. Wybiorę tę, która będzie taniej. :D Najgorsze jest to, że pieniądze mam, a promocji brak. :/ Quote Link to post Share on other sites
Vender Posted November 9, 2017 Report Share Posted November 9, 2017 @Ślepak mam tak samo :D Chociaż mam dziwne przeczucie, że to co akurat chcę kupić nie będzie przecenione albo przecenią o jakieś śmieszne 5%. Quote Link to post Share on other sites
Rych33 Posted November 9, 2017 Report Share Posted November 9, 2017 @Ślepak. Pochwal się swoim schowkiem :icon_lol: Może ja też na coś jeszcze zapoluję. Jak będzie warto. Quote Link to post Share on other sites
The-Naturat Posted November 9, 2017 Report Share Posted November 9, 2017 A znając życie przeceny będą do -90% !!! Tylko że chodliwe repliki albo jakieś perełki będą po max - 10% Quote Link to post Share on other sites
Ślepak Posted November 9, 2017 Report Share Posted November 9, 2017 Aktualnie w schowku GFG49 oliwkowa, ELAR MUR Elitarna wersja, Specna SA-H07, APS Spyder 10" i kolejne trzy Specny - SA-V02, SA-B11 URX, SA-B04. Ile je przecenią i czy w ogóle je przecenią, to nie mam pojęcia. Ogólnie kieruję się tym, że wezmę tę, która będzie tańsza. :D A same eMki (no i jeden AUG :D), bo chcę teraz spróbować tego, niż ciągle kałachy. Quote Link to post Share on other sites
The-Naturat Posted November 10, 2017 Report Share Posted November 10, 2017 A ja bym chętnie przygarnął jakieś AK stalowe, krótkie, w dobrej cenie.... ;/ Quote Link to post Share on other sites
Hanna Posted November 12, 2017 Report Share Posted November 12, 2017 (edited) Z tego co pamięta te promocję się zazwyczaj powtarzają z roku na rok. Jak ma ktoś info co ostatnio było fajnie przecenione to byłoby super :icon_biggrin: Edited November 12, 2017 by szmerglu Quote Link to post Share on other sites
The-Naturat Posted November 13, 2017 Report Share Posted November 13, 2017 Powtarzają się przeceny na najtańszy szmelc. Drogie repliki to już duża losowość. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts