Westie Posted March 15, 2006 Report Share Posted March 15, 2006 kupujesz jakiegos rozwalonego taniego springa na allegro ( jakies m4ris) i masz 4 risy do dyspozycjiRISy to ja mam (zasunę kumplowi z G36 z dwójnogiem, jak zabraknie, to kupię od tego gościa, co na Allegro sprzedaje szczątki "taniaków"), tylko powiesić je na Ingramie drobny problem. No, chyba że dobudować coś takiego... Albo takiego. Albo hybrydę obydwu. Quote Link to post Share on other sites
jackobi Posted March 15, 2006 Report Share Posted March 15, 2006 To cos dla Stolara :] on jest specem od tego typu roboty ^^ podobnie robil jak przerabial swoja m-ke :) tez cos na styl takiej "dobodowki" :P Quote Link to post Share on other sites
lup Posted March 15, 2006 Report Share Posted March 15, 2006 Ta morita jest bardzo podobna do famasa. Może z tym da rade coś zrobić. bo to w części był famas... a dokładniej ta część statystów co miała w trakcie zdjęć tylko w tle dobrze wygladać miała jakieś przeróbki na bazie famasów Quote Link to post Share on other sites
Kaleb Posted March 15, 2006 Report Share Posted March 15, 2006 czytalem ze morita jest zrobiona z m14 i harbala . Ja ją robie na mojej xm-177 cyberguna bo nieposiadam zadnego elektryka (mag na 15 pocisków pasuje idealnie bo wystaje z body mority na 1cm) .Tak naprawde to mozna ją zrobić na podstawie każdego karabinu (body zasłania wszstko) ale myśle że Sa80 będzie najleprzy do tej przeróbki. Koszty Smartguna były bardzo niskie, myśle że materialy mogły by kosztować ok. 100 zł. ( większość matriałów znalazłem w domu ). Generalnie to co jakiś czas przerabiam moje sprężynki na jakieś fajne SF zabawki :). Powoli kończę body fo Pulse Rifla, więc niedługo będzie dostępny w ofercie ;) Quote Link to post Share on other sites
_Misza_ Posted March 15, 2006 Report Share Posted March 15, 2006 Sick... Zbuduj mi takiego : http://www.m38a1.com/images/Archives/jeep%...20gun%20jpg.jpg aha , westie , - ten pierwszy custom ingrama lepszy. Quote Link to post Share on other sites
Westie Posted March 16, 2006 Report Share Posted March 16, 2006 bo to w części był famas... czytalem ze morita jest zrobiona z m14 i harbala .Morita była zrobiona z Rugera Mini14, Ithaki M37 i obudowy a la Muzzelite. Można próbować generalnie wszystkiego: Famas, L85 (idziemy na łatwiznę), R6 (no, chyba, że ktoś, tak jak Stolar, ma powód, żeby urezać ten grzybek, na którym montuje się kolbę w M'kach) - generalnie "anything goes" (z kolei Fiedia coś niegdyś przebąkiwał o replice Jantara). Tylko biorąc pod uwagę, jaka to krowa (pół M'ki pod pachą i cała strzelba stercząca z przodu), manewrowość jest dość poważnie ograniczona.Kurde, miałem sobie rozplanować, jak ma wyglądać ta dobudówka z RISem (liczę 10 cm długości od zaczepu na pas nośny - w przód), a nie chce mi się. Lenistwo :roll: Quote Link to post Share on other sites
szmerglu Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 Kaleb superowy avatarek tylko czemu szturmowcy imperatora ?? :wink: Pozatym szacunek za inwencje twórczą dla wszystkich tych co robia takie klimatyczne cudenka. Pozdro dla Rhotaxa (wpadnijcie w tym roku z wieksza ekipa bo bedzie sie dzialo...) Quote Link to post Share on other sites
Gallain Posted October 24, 2006 Report Share Posted October 24, 2006 Trochę odgrzeję temat. Foka, mógłbys jeszcze raz wrzucić zdjęcia tego Smartguna? Bo chyba trochę się zdezaktualizowały :) Quote Link to post Share on other sites
MaxXxi47 Posted October 25, 2006 Report Share Posted October 25, 2006 Jestem za bo również z chęcią bym pooglądał coś takiego :) PozdRoS ^^ MaxXxi47 Quote Link to post Share on other sites
MAJOR762 Posted October 25, 2006 Report Share Posted October 25, 2006 Ja także poprosiłbym, jeśli można. Quote Link to post Share on other sites
MasterMixer Posted October 26, 2006 Report Share Posted October 26, 2006 Podpisuje się również ^^^ Quote Link to post Share on other sites
crossman Posted October 26, 2006 Report Share Posted October 26, 2006 No to jest nas kilku :D Quote Link to post Share on other sites
Drakeus Posted October 26, 2006 Report Share Posted October 26, 2006 A i ja się podpiszę ;) Quote Link to post Share on other sites
jackobi Posted October 26, 2006 Report Share Posted October 26, 2006 :ściana: :ściana: :ściana: :ściana: :ściana: :ściana: :ściana: :ściana: :ściana: :ściana: :ściana: :ściana: :ściana: :ściana: :ściana: :ściana: :ściana: :ściana: :ściana: :ściana: :ściana: :ściana: :ściana: :ściana: :ściana: :ściana: :ściana: :ściana: :ściana: :ściana: :ściana: :ściana: :ściana: :ściana: :ściana: :ściana: :ściana: :ściana: :ściana: :ściana: :ściana: :ściana: :ściana: :ściana: :ściana: :ściana: :ściana: :ściana: :ściana: :ściana: :ściana: :ściana: :ściana: :ściana: :ściana: :ściana: :ściana: :ściana: :ściana: :ściana: :ściana: :ściana: :ściana: :ściana: :ściana: :ściana: :ściana: :ściana: :ściana: :ściana: Napiszcie sobie na czole: "spamer idiota". Chec zobaczenia zdjec zostala wyrazona, myslicie, ze fotki beda lepsze jak napisze to pare osob ?? Troche myslenia... Quote Link to post Share on other sites
lup Posted October 26, 2006 Report Share Posted October 26, 2006 A nie możecie poprostu PW do Foki napisac? Quote Link to post Share on other sites
szmerglu Posted October 27, 2006 Report Share Posted October 27, 2006 http://www.falloutbob.republika.pl/main.html Strona ekipy w ktorej jest Kaftan - kontakt sami sobie wyszukajcie :| Quote Link to post Share on other sites
killa Posted October 27, 2006 Report Share Posted October 27, 2006 hehe bylem z Technikiem na Tornado... i 3 i 4... sory za OT Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts