HellMaker666 Posted August 18, 2014 Report Share Posted August 18, 2014 Impregnat z Decathlona ;) Quote Link to post Share on other sites
Vender Posted August 18, 2014 Report Share Posted August 18, 2014 eh... jeszcze raz. W co będzie lepiej zainwestować zakładając całoroczne używanie; pomijam dni gdzie mamy oberwanie chmury, śnieżyce, burze piaskowe etc. chodzi mi o normalny mróz, normalną mżawkę/deszczyk, w skrócie o normalną pogodę w jaką odbywają się strzelanki. Wiem, że w Gorce będzie gorąco latem ale chodzi mi raczej o sezon jesień-wiosna. Quote Link to post Share on other sites
KarolKaroler3K Posted December 1, 2014 Report Share Posted December 1, 2014 Czy flora wz. 88/03 nadaje się do stylizacji na współczesnego Rosyjskiego soldata? Czy z 6sz112 i repliką hełmu 6B27 będzie wyglądać w miarę koszernie czy lepiej nabyć cyfrę? Quote Link to post Share on other sites
delin0m Posted December 1, 2014 Report Share Posted December 1, 2014 eh... jeszcze raz. W co będzie lepiej zainwestować zakładając całoroczne używanie; pomijam dni gdzie mamy oberwanie chmury, śnieżyce, burze piaskowe etc. chodzi mi o normalny mróz, normalną mżawkę/deszczyk, w skrócie o normalną pogodę w jaką odbywają się strzelanki. Wiem, że w Gorce będzie gorąco latem ale chodzi mi raczej o sezon jesień-wiosna. Sumrak jest bardzo wygodny, przewiewny i w razie co mozesz zalozyc na normalny mundur. Do tego ma świetnie działające kamo Quote Link to post Share on other sites
Towarzysz Generał Posted December 18, 2014 Report Share Posted December 18, 2014 Hej Moglibyście podzielić się swoim doświadczeniem i zdradzić której armii (gwardii, nkwd) ma ten oficer na tym filmiku i gdzie idzie taki dostać? Quote Link to post Share on other sites
delin0m Posted December 18, 2014 Report Share Posted December 18, 2014 Kolor czapki sugeruje oficera piechoty po 1943, jednak spytaj w dziale drugowojennym, tutaj jest dział współczesny ;) Quote Link to post Share on other sites
blunk Posted March 19, 2015 Report Share Posted March 19, 2015 Taka sprawa, ja mianowicie używam takiego munduru http://armyworld.pl/product-pol-1726-Bluza-CPU-Hellenic-Combat-Patrol-Uniform-Helikon-Ripstop-.html a chcę podchodzić pod armię rosyjskę. Z wyglądu jest podobny, co sądzicie o uzywaniu tego? Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted March 20, 2015 Report Share Posted March 20, 2015 Wiesz, że to jest GRECKI wzór? I, że za równowartość takiego zestawu kupiłbyś ORYGINALNY, rosyjski? Quote Link to post Share on other sites
blunk Posted March 20, 2015 Report Share Posted March 20, 2015 O, fak. Ale oryginalny pewnie używany? Quote Link to post Share on other sites
xenon500 Posted March 20, 2015 Report Share Posted March 20, 2015 Pany, wiecie, gdzie mógłbym kupić Palmę od Sposna ? Ewentualnie kto by mógł sprowadzić. Quote Link to post Share on other sites
delin0m Posted March 20, 2015 Report Share Posted March 20, 2015 (edited) Pany, wiecie, gdzie mógłbym kupić Palmę od Sposna ? Ewentualnie kto by mógł sprowadzić. Co masz na myśli mówiąc Palmę? Kamizelkę, plecak, mundur? Jeśli chodzi o plecak i kamizelki, to już raczej nie są produkowane w tym kamo i są to raczej egzemplarze kolekcjonerskie, więc cena poszłą w górę. Jeśli chodzi o maskałat KMŁ we wzorze będącym połączeniem Palmy i Ameby, to pewnie można jeszcze to kupić u Rosjan. Edited March 20, 2015 by delin0m Quote Link to post Share on other sites
FanatykAK Posted March 20, 2015 Report Share Posted March 20, 2015 Są też maskałaty w czystej Palmie. Pamiętam że u użytkownika Chaka98 na Ebay można było takie kupić. Quote Link to post Share on other sites
delin0m Posted March 20, 2015 Report Share Posted March 20, 2015 Są też maskałaty w czystej Palmie. Pamiętam że u użytkownika Chaka98 na Ebay można było takie kupić. Są to maskałaty produkcji firmy Dars (jakość klasy ACM). Quote Link to post Share on other sites
xenon500 Posted March 20, 2015 Report Share Posted March 20, 2015 http://sso-mil.com/catalog/84/8 Dokładnie chodzi o to. Niestety nie bawiłem się w zamówienia zza granicy i wolałbym to kupić w kraju (wątpię jednak, że tu to znajdę) albo zlecić zamówienie tego. Quote Link to post Share on other sites
FanatykAK Posted March 20, 2015 Report Share Posted March 20, 2015 To jak sam widzisz na stronie SSO jest kilka produktów w palmie, podepnij sie pod zamówienie zbiorcze wyjdzie ci taniej. Delin0m: nie macałem, nie biegałem nie wypowiem sie. Co nie zmienia faktu że są praktycznie stosowane, i to bynajmniej nie przez budżetowych plastikkomando Quote Link to post Share on other sites
x54 Posted March 20, 2015 Report Share Posted March 20, 2015 Kto by tego nie używał składu materiału to nie zminia. Wiskoza to wiskoza Quote Link to post Share on other sites
delin0m Posted March 20, 2015 Report Share Posted March 20, 2015 Kto by tego nie używał składu materiału to nie zminia. Wiskoza to wiskoza Dokładnie. Kto chce to niech nosi, ja nie polecam. Quote Link to post Share on other sites
Ślepak Posted June 24, 2015 Report Share Posted June 24, 2015 Panowie, idzie gdzieś znaleźć cyfrową florę w kroju CPU w miarę za normalne pieniądze? Helikon chyba takich nie ma. :/ Quote Link to post Share on other sites
The-Naturat Posted March 8, 2016 Report Share Posted March 8, 2016 Co do mundurów i wyposażenia podrzucam ciekawy album http://englishrussia.com/2016/03/08/faces-of-russian-military-2016/ Quote Link to post Share on other sites
PiTeQ Posted March 9, 2016 Report Share Posted March 9, 2016 Wie ktoś może co to za kamizelka i wszystkie dodadki na drugim zdjęciu ze strony 18 z wyżej wymienionego albumu? Quote Link to post Share on other sites
henno Posted March 11, 2016 Report Share Posted March 11, 2016 Na zdjęciu wyglada jak kamizelka Fort Defender Quote Link to post Share on other sites
delin0m Posted March 11, 2016 Report Share Posted March 11, 2016 To nie jest Fort Defender, wygląda na prototypowa kamizelke firmy FORT Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts