PolishPartizan Posted 23 hours ago Report Share Posted 23 hours ago Aktualizacja stanu osobowego: II Rzeczpospolita: Oficer - 1/1 Podoficer - 2/3 Medyk - 0/2 Saper - 1/2 Kaemista - 2/2 Snajper - 0/1 Strzelec - 7 Kolejarz - 2/2 LARP - 2 III Rzesza: Oficer - 1/1 Podoficer - 2/3 Medyk - 1/2 Saper - 1/2 Kaemista - 1/2 Snajper - 1/1 Strzelec - 8 Pancerniacy - 2/2 LARP - 1 II RP - 17 graczy III Rzesza - 18 graczy Biorąc pod uwagę obecny stan zapisów, jako organizacja ogłaszamy wstępne potwierdzenie gry i ruszamy z przygotowaniami. Będzie dużo gadżetów i atrakcji, więc zapraszamy - zapisy ciągle otwarte! Quote Link to post Share on other sites
Domin007 Posted 14 hours ago Report Share Posted 14 hours ago Rozumiem, że przekreślone osoby wymiksowały się z gry? Quote Link to post Share on other sites
PolishPartizan Posted 12 hours ago Report Share Posted 12 hours ago 1 godzinę temu, Domin007 napisał: Rozumiem, że przekreślone osoby wymiksowały się z gry? Przekreślone funkcje, to te które już są zajęte i nie powinny nikogo interesować więcej ;) Aktualizacja stanu osobowego: II Rzeczpospolita: Oficer - 1/1 Podoficer - 2/3 Medyk - 0/2 Saper - 1/2 Kaemista - 2/2 Snajper - 0/1 Strzelec - 7 Kolejarz - 2/2 LARP - 2 III Rzesza: Oficer - 1/1 Podoficer - 2/3 Medyk - 1/2 Saper - 2/2 Kaemista - 1/2 Snajper - 1/1 Strzelec - 8 Pancerniacy - 2/2 LARP - 1 II RP - 17 graczy III Rzesza - 19 graczy Quote Link to post Share on other sites
Domin007 Posted 11 hours ago Report Share Posted 11 hours ago 49 minut temu, PolishPartizan napisał: Przekreślone funkcje, to te które już są zajęte i nie powinny nikogo interesować więcej ;) Panie! To trzeba się wyrażać precyzyjnie i napisać "Dostępne funkcje/wakaty" bez tych zajętych. Inaczej publiczność w konfuzję wpada, jak widać na załączonym obrazku. Ja póki co się nie zapisuję, ale jeżeli tylko rozkład jazdy mi pozwoli to przyjadę - informację będę miał na ostatnią chwilę. Niezależnie od powyższego sprzęt z arsenału (wykaz wysłałem Basilowi) do scenografii jest do dyspozycji organizacji. Quote Link to post Share on other sites
PolishPartizan Posted 4 hours ago Report Share Posted 4 hours ago 6 godzin temu, Domin007 napisał: Panie! To trzeba się wyrażać precyzyjnie i napisać "Dostępne funkcje/wakaty" bez tych zajętych. Inaczej publiczność w konfuzję wpada, jak widać na załączonym obrazku. Ja póki co się nie zapisuję, ale jeżeli tylko rozkład jazdy mi pozwoli to przyjadę - informację będę miał na ostatnią chwilę. Dobrze, trafna uwaga, to dla czytelności. Dostępne funkcje: II Rzeczpospolita: Podoficer - 1 sztuka Medyk - 2 sztuki Saper - 1 sztuka Snajper - 1 sztuka Strzelec - wielosztuki (nieograniczona liczba) III Rzesza: Podoficer - 1 sztuka Medyk - 1 sztuka Kaemista - 1 sztuka Strzelec - wielosztuki (nieograniczona liczba) Oczywiście zapisy na postaci LARPowe są otwarte i jeśli ktoś ma chęć to również zapraszamy! 6 godzin temu, Domin007 napisał: Niezależnie od powyższego sprzęt z arsenału (wykaz wysłałem Basilowi) do scenografii jest do dyspozycji organizacji. W imieniu organizacji dziękuję i będziemy się odzywać! Quote Link to post Share on other sites
Basil Posted 1 hour ago Author Report Share Posted 1 hour ago (edited) Aktualizacja stanu zapisów na 20:30 dzisiaj (ze względu na zapełnienie niektórych funkcyjnych) Można dalej się zgłaszać tak samo jak wcześniej - wiadomość tutaj, na Discordzie, lub mail na konrod113+ash@gmail.com DOSTĘPNE FUNKCJE: II Rzeczpospolita: Podoficer - 1 wakat Medyk - 2 wakaty Saper - 1 wakat Snajper - 1 wakat Strzelec - nielimitowana ilość Postacie LARP - ograniczona ale nie określona jeszcze ilość wakatów, preferujemy by osoby które mają stylizację i chcą sobie postrzelać szły do ról 'strzelających'. Natomiast przyjmujemy zgłoszenia na polskich cywili, którzy będą wypełniali różne zadania w ramach kilku linii fabularnych. Pozwoli Wam to spróbować wrześniowego klimatu bez potrzeby przygotowywania pełnej stylizacji (wymagane klimatyczne minimum cywilne). III Rzesza: Kaemista - 1 wakat Strzelec - nielimotowana ilość STAN ZAPISÓW: II RP - 18 osób III Rz - 21 osób Jeżeli ktoś się zapisywał i nie dostał odpowiedzi, albo chce się upewnić że jest zapisany, to proszę o informację. Edited 1 hour ago by Basil Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts