Hawk14 Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 (edited) To jest to? http://allegro.pl/search.php?closed=1&...m14+zawieszenie Albo podobne? To jest dedykowane do M14. I dobrze, można powiedzieć, że stabilniejsze. To które ja mam jest definitywnie do rodziny M4 ale mi wystarczy. Pozdro! p.s. Ja tutaj mówię o walorach estetycznych ;) A jak Tobie się nie podoba to... masz pecha :mrgreen: Edited January 10, 2008 by Hawk14 Quote Link to post Share on other sites
Drakeus Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 Walory estetyczne są tutaj charakterystyczne dla dzieci, które uważają że czym więcej szpeju na karabinie tym lepiej. Quote Link to post Share on other sites
Hawk14 Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 Akurat ja nie uważam repliki ładniejszej jeżeli ma więcej na sobie. M14 jest piękna sama w sobie. A mi dodatkowo podoba się z tłumikiem. Poza tym tłumik utrudnia lokalizacje strzelca- to uważam za pożyteczne... Z reszta- o gustach się nie dyskutuje. Koniec OT z mojej strony. Quote Link to post Share on other sites
poldeck Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 (edited) Ja dodam tylko tyle, że nabój 7,62 jednak jakoś wyciszyć się da... Ruscy pokazali czym: PBS1 to nazwali już dość dawno. Niby Ruscy tłumili pośredni nabój ale jakbyś im kazał wytłumić karabinowy to i taki by wytłumili :-D . Edited January 10, 2008 by poldeck Quote Link to post Share on other sites
thewojtz Posted January 12, 2008 Report Share Posted January 12, 2008 co do tamtego pasa z allegro mam, używam i polecam:D Quote Link to post Share on other sites
rafcio21 Posted January 12, 2008 Report Share Posted January 12, 2008 Ehh...ja też taki chce. Wie ktoś gdzie można jeszcze takie dostać? Quote Link to post Share on other sites
thewojtz Posted January 12, 2008 Report Share Posted January 12, 2008 wydaje mi się, że te paski robi sprzedawca i już mu sie znudziło... ew. można do niego na maila napisać odnośnie tych zawieszeń wg. mnie są genialne jakość dobra a wzór ten sam z zawieszeniami blackhawka za 110pln różnica w cenie jeeeest! Quote Link to post Share on other sites
rafcio21 Posted January 13, 2008 Report Share Posted January 13, 2008 A mógłbyś mi dać do niego meila? Nie mam konta na allegro, nie mam jak sprawdzić :) Quote Link to post Share on other sites
Hawk14 Posted January 13, 2008 Report Share Posted January 13, 2008 GG: 4375275 Email: braddock@wp.pl < braddock@wp.pl> Strona użytkownika: http://allegro.pl/my_page.php?uid=1377887 Pozdro! Quote Link to post Share on other sites
Drakeus Posted January 13, 2008 Report Share Posted January 13, 2008 Nie sądzisz że upowszechnianie na forum nr gg itp. bez zgody właściciela jest nieodpowiednie? Weź to skasuj i mu wyślij na PW ! Quote Link to post Share on other sites
Hawk14 Posted January 13, 2008 Report Share Posted January 13, 2008 Tyle, że dane te są dostępne dla każdego, kto wejdzie na link podany przez rafcia. Dlatego je podałem tutaj, a nie przez PW. Jeżeli faktycznie narusza to prywatność tego człowieka to proszę o wykasowanie mojego posta przez Moderatora. Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
Hawk14 Posted February 2, 2008 Report Share Posted February 2, 2008 Co jak co ale chinol to chinol. Raczej każdy z nas od niego zaczynał. Lecz po kilku strzałach oddanych z firmowych gun'ów kolegów na strzelankach każdy zaczyna myśleć o CA/G&P. Tak było i w moim przypadku. Aczkolwiek moja M14'stka ma u mnie dożywocie- była moim pierwszym aeg'iem i nie zamierzam się z nią rozstawać. Mimo przebiegu bagatela 6k śmiga aż miło. Tak więc można ją zaliczyć do udanych wyrobów AGM'a. Quote Link to post Share on other sites
ShikamaruNara Posted February 7, 2008 Report Share Posted February 7, 2008 To już było. Quote Link to post Share on other sites
Drakeus Posted February 7, 2008 Report Share Posted February 7, 2008 Życzliwość nakazuje podać...jej Panowie, czy tak trudno napisać ponownie jakąś informację? Jeśli moderator uzna moją wypowiedź za niepotrzebną to niech ją skasuję, nie dbam o to... :roll: Quote Link to post Share on other sites
ShikamaruNara Posted February 7, 2008 Report Share Posted February 7, 2008 Więc miły kolego! Baterie (Podobno) trzeba ładować 3 godziny. Ja tak miałem napisane na karteczce przy gwarancji, ale lubię sobie podładować od 3,5 godziny do 4 godzin. Dziękuję życzę miłego dnia i udanego wieczoru! Quote Link to post Share on other sites
kamuli9 Posted February 7, 2008 Report Share Posted February 7, 2008 Dzieki. Niech ci bóg w dzieciach wynagrodzi :D pzdr Quote Link to post Share on other sites
Drakeus Posted February 7, 2008 Report Share Posted February 7, 2008 Shikamaru, dzięki temu dostałeś +100exp i punkty jasnej strony mocy. Quote Link to post Share on other sites
ShikamaruNara Posted February 7, 2008 Report Share Posted February 7, 2008 Szlak... A ja chciałem zdobyć te wilcze buty + 3 HP i +4 do siły -.-*. Ale trudno może nie ta kraina do expienia xD. A tak propos. Do jakiego M nasz GB wytrzyma? Tzn. Jaką można dać najsilniejszego springa żeby nie pękł? Słyszałem, że M130 ale sam nie wiem... Quote Link to post Share on other sites
Drakeus Posted February 7, 2008 Report Share Posted February 7, 2008 Daj M120, taka bezpieczna w sumie sprężyna. Tyle że zębatki pójdą do wymiany, prowadnica sprężyny..łożyska, tłok i jego głowica....też bym wymienił, tak na wszelki wypadek. Quote Link to post Share on other sites
kamuli9 Posted February 16, 2008 Report Share Posted February 16, 2008 Witam. Kupiłem sobie M14 ;) I na pierwszej strzelance stało mi się coś takiego :/ Gwarancja chyba tego nie obejmuje , wiec chyba sie pospawa poaztem śmiga jak talala pzdr Quote Link to post Share on other sites
ShikamaruNara Posted February 16, 2008 Report Share Posted February 16, 2008 Chyba sie za dużo zamkiem bawiłeś :P! Quote Link to post Share on other sites
kamuli9 Posted February 16, 2008 Report Share Posted February 16, 2008 niewątpliwie fajny bajer :D ale nawet nie wiem kiedy się to zrobiło , ruszyłem do akcji i działał jeszcze a później w okopie zauważyłem ze coś lata :/ ale sie naprawi i będę sie dalej bawił ;] Quote Link to post Share on other sites
zeltraks Posted February 16, 2008 Report Share Posted February 16, 2008 Oj nie ładnie, nie ładnie! :) OT: Sprzedam moją m14 (z precką, silikon hu i realami) tanio :) info pw. Quote Link to post Share on other sites
Snorri Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 Witam! zastanawiam sie nad kupnem M14 AGM-a tylko jedno mnie zastanawia: jak wyglądają łączenia tego "drewnoabsu" przy spuście i wogóle na całym dolnym łączeniu dajcie jakies foto z góry dzieki Quote Link to post Share on other sites
kamuli9 Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 niestety nie mam w tej chwili aparatu wiec nie zrobie fotki :/ ale naprawdę ''drewnoabs'' jest wysokiej jakości i dobrze spasowany żadnych szpar nie ma .... i polecam pozdr Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts