Jaeger Posted October 9, 2008 Report Share Posted October 9, 2008 I o bluzach SFU w multicam bo narazie tylko portki są. Quote Link to post Share on other sites
shellshock Posted October 31, 2008 Report Share Posted October 31, 2008 (edited) Coś wiadomo o combat shirtach? Już są :-P, widziałem u gunsmoke'a. Na stronie jeszcze nie ma, ale są już na sklepie, narazie tylko w multi. Niestety byłem tylko na chwile i nie zdążyłem sie im przyjrzeć, ale wyglądają solidnie. Edited October 31, 2008 by shellshock Quote Link to post Share on other sites
michalll Posted November 1, 2008 Report Share Posted November 1, 2008 (edited) I o bluzach SFU w multicam bo narazie tylko portki są. W 3 topicach ten sam temat :) http://wmasg.pl/forum/index.php?s=&sho...st&p=883028 Edited November 1, 2008 by michalll Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted November 4, 2008 Report Share Posted November 4, 2008 http://www.specshop.pl/product_info.php?products_id=4387 Quote Link to post Share on other sites
MarineSlupsk Posted November 4, 2008 Report Share Posted November 4, 2008 Jest nawet w Wz.93 ;) Jak dojdzie to postaram się coś nabazgrać na temat tej combat shirt. Quote Link to post Share on other sites
brok Posted November 4, 2008 Report Share Posted November 4, 2008 Multicam i jego pochodne to już jak "Lacoste". Prawie dwa razy droższy od wz.93 Quote Link to post Share on other sites
MartiN_BB Posted November 4, 2008 Report Share Posted November 4, 2008 Swoją drogą ktoś wie skąd taka cena? Przy 85 zł za bluzę SFU (gdzie Camogromu jest zdecydowanie więcej) wychodzi, że "materiał nylonowy" musi być z najwyższej półki ;) Quote Link to post Share on other sites
Majkel86 Posted November 4, 2008 Report Share Posted November 4, 2008 (edited) Nie ma co ukrywać, że płaci się za punkty lansu :F Osobiście bardziej podoba mi się ten w panterze mimo, że noszę MC :) Ale jakbym miał brać CS do MC to nie brałbym tego z Helikona ;) Edited November 4, 2008 by Majkel86 Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted November 5, 2008 Report Share Posted November 5, 2008 Ale hola - ten w Camogromie ma przecież plastikowe wkładki na łokciach - takie jak w CS Crye Quote Link to post Share on other sites
Jaeger Posted November 5, 2008 Report Share Posted November 5, 2008 Arafat, cale SFU to w duzej mierze kopie Crye. Quote Link to post Share on other sites
MartiN_BB Posted November 5, 2008 Report Share Posted November 5, 2008 Kopia kopii ;) MC => Suez => Camogrom Quote Link to post Share on other sites
madjong Posted November 5, 2008 Report Share Posted November 5, 2008 Martin, Ty mówisz o kopiach kamuflażu, oni o krojach munduru :D Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted November 5, 2008 Report Share Posted November 5, 2008 Arafat, cale SFU to w duzej mierze kopie Crye. No ok, ale Combat shirt w wz.93 nie ma wkładek ;) Quote Link to post Share on other sites
Majkel86 Posted November 5, 2008 Report Share Posted November 5, 2008 Aaaa teraz widzę! :mrgreen: Arafat ma rację - CS w panterze nie ma nałokietników, a ten w CAMOGROM ma ;) Quote Link to post Share on other sites
Wukasz Posted November 6, 2008 Report Share Posted November 6, 2008 Podobno ten w panterze ma kieszonki na piankę. Quote Link to post Share on other sites
Jangi Posted November 6, 2008 Report Share Posted November 6, 2008 Za to obydwa, w świetle opisów na specshopie nie mają żadnych kieszeni na ramionach. Oj, kiepsko, -10 do taktyczności kroju :) Quote Link to post Share on other sites
kthulhu Posted November 6, 2008 Report Share Posted November 6, 2008 Maja kieszenie na ramionach. Zamykane bodajze na zamki, podobnie jak to jest w bluzach Crye. Quote Link to post Share on other sites
Yuber Posted November 7, 2008 Report Share Posted November 7, 2008 Właśnie dostałem swojego cs'ta w wz.93. Faktycznie ma kieszenie i faktycznie na zamek. Trochę tylko ta stójka bez regulacji do bani bo na mnie za szeroka w h... (dużo). Nie mam porównania do produktów innych firm ale jak za taką cenę moim zdaniem rewelka :). Quote Link to post Share on other sites
MarineSlupsk Posted November 7, 2008 Report Share Posted November 7, 2008 To co wyżej. Dodam od siebie, że bluza jest bardzo wygodna a i materiał przyjemny w dotyku. Za taką cenę to nie można być niezadowolonym... chyba, że po pierwszej strzelance zaczną się rwać jak stare szmaty ;) Quote Link to post Share on other sites
Ari Posted November 7, 2008 Report Share Posted November 7, 2008 Panowie a powiedzcie coś o rozmiarówce. Czy jest ona taka jak na Helikon przystało czyli zaniżona czy jest normalna ? Bo nie wiem czy mam brać tego CS w roz. M czy S bo mundur Helikona mam w S Quote Link to post Share on other sites
Maverick5 Posted November 7, 2008 Report Share Posted November 7, 2008 Wiadomo coś o planach wprowadzenia CSów w Marpacie? Quote Link to post Share on other sites
MarineSlupsk Posted November 8, 2008 Report Share Posted November 8, 2008 (edited) Panowie a powiedzcie coś o rozmiarówce. Czy jest ona taka jak na Helikon przystało czyli zaniżona czy jest normalna ? Bo nie wiem czy mam brać tego CS w roz. M czy S bo mundur Helikona mam w S Ja CS'a mam w rozmiarze L, przy czym mundur mam rozmiaru M/L. Nic nie wiem o zaniżonych rozmiarówkach Helikona. Mam do porównania MCCUU M/R oraz Wz.93 Helikona i ten drugi jest faktycznie większy od marpata, ale nie o tym temat. Na Twoim miejscu wziąłbym rozmiar M. Lepiej, żeby bluza była ciut większa niż ciut mniejsza :) Na mnie dobrze leży w tym rozmiarze (w L oczywiście :P ) Edited November 8, 2008 by MarineSlupsk Quote Link to post Share on other sites
Wukasz Posted November 8, 2008 Report Share Posted November 8, 2008 Jeżeli cześć oddychająca ma być oddychająca (o ile materiał pozwala na to) to powinna być obcisła. Quote Link to post Share on other sites
Ari Posted November 8, 2008 Report Share Posted November 8, 2008 Jeżeli cześć oddychająca ma być oddychająca (o ile materiał pozwala na to) to powinna być obcisła. Właśnie dlatego pytam jak z rozmiarówka tej bluzy, bo źle by było gdyby bluza była zbyt krótka przez to że jest obicisła Quote Link to post Share on other sites
Yuber Posted November 8, 2008 Report Share Posted November 8, 2008 Mam rozmiar XL- to samo jeśli chodzi o bluzę i jest wszystko dobrze ;]. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts