Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Obsługa - na prawdę wzorowa.

Terminowość - 4 marca wysłałem pieniądze, status zmienił się na realizowane, termin 1-10 dni roboczych. Wchodzę na maila następnego dnia, a tu informacja, że paczka została wysłana :-o następnego dnia roboczego faktycznie wszystko do mnie dotarło, bardzo starannie zapakowane.

Jakość wykonania - sprawia wrażenie solidnego, nitki nie odstają, rzepy trzymają, w niedzielę wypróbuję na manewrach i dam znać.

• Replies 893
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To ja poczekam na normalny kolor taśm - wcześniej zrobiłem zamówienie i to co dostałem .... no fajne, ale te cholerne zielone taśmy spier..... wszystko :(

Ja tam nie wiem co Ci te tasmy przeszkadzają. Zielone taśmy do MC mam w pasie z Praszki, worku na odzysk z CROMu i w... plecaku AIII Eagle Industries.

Posted

Dziś dotarła do mnie przesyłka z zamówionym wyposażeniem.

Ładownica na 3 mag M4/M16 ,kieszeń na opatrunek i cargo o niestandardowych wymiarach na spec. zamówienie, wszystko w cordurze OD.

Po wpłaceniu pieniędzy w środę, dziś przesyłka była już u mnie :ok:

Dobry kontakt z klientem.

Wykonanie pierwsza klasa.

Polecam

Posted

Ja mam taką ładownice. Traktuje ja jako zapas magazynkow, jakby mi sie skonczyly w szybkich ładownicach. Jezeli nie będziesz jej nosił na przodzie kamizelki/pasa, nie bedzie Ci przeszkadzać. Bo połozyc sie na niej nie ma jak. Ja nosze ja na pasie na godzinie 2.30, mam z niej magi pod reka i nie narzekalem nigdy.

• 4 weeks later...
Posted

Jakie wrażenia z użytkowania polskiej cordury w "wz93"? Może jakaś mała recenzja :) ? Jak narazie miałem do czynienia chyba ze wszystkimi cordurami w "wz93" z wyjątkiem polskiej.

• 1 month later...
Posted

Witam!

Panowie, nawiązując do dyskusji na temat koloru taśm stosowanych do cordury w kamuflażu MC przez MP pozwolę sobie zamieścić zdjęcia dwóch alternatywnych propozycji:

http://www.miwo-military.com/galeria/Proto.../MC-11.jpg.html

http://www.miwo-military.com/galeria/Proto...TamaCB.jpg.html

Ciekaw jestem, który wariant zyska większe poparcie.

Pozdrawiam!

Z taśm Pasamonu nada się jeszcze kolor tan

Posted

Witam

Pytanie to już zadawałem na forum Konfiguracja oporządzenia. Tutaj je ponawiam.

Przymierzam się do zakupu zestawu oporządzenia przydatnego w lesie. Chciałbym skorzystać z oferty MiWO Praszka.

Posiadam mundur w kamuflażu woodland z Helikona. W jakim kamuflażu powinienem wybrać cordure, aby oporządzenie dobrze współgrało z posiadanym prze zemnie mundurem.

Niestety na podstawie zamieszczonych na stronie MiWO zdjęć nie jestem w stanie określić, który kamuflaż jest najbardziej podobny do woodland z Helikona.

Biorę pod uwagę oliwkę jednak obawiam się, że regularne jednokolorowe oporządzenie będzie miało słabe właściwości kamuflujące.

Czekam na Wasze opinie.

Posted

Dostałem na moją prośbę próbki zielonkawych odcieni ;) Może się to też komuś przyda. Nieopisane materiały to cordury, ale 'nie cordury' ;) W każdym razie materiały też dostałem od MP tyle, że wcześniej - Goryl będzie wiedział ;)

materiayv.th.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Guest Mati13k
Posted

Witam

Przymierzam się do zakupu zestawu oporządzenia przydatnego w lesie. Chciałbym skorzystać z oferty MiWO Praszka.

Posiadam mundur w kamuflażu woodland z Helikona. W jakim kamuflażu powinienem wybrać cordure, aby oporządzenie dobrze współgrało z posiadanym prze zemnie mundurem.

Niestety na podstawie zamieszczonych na stronie MiWO zdjęć nie jestem w stanie określić, który kamuflaż jest najbardziej podobny do woodland z Helikona.

Biorę pod uwagę oliwkę jednak obawiam się, że regularne jednokolorowe oporządzenie będzie miało słabe właściwości kamuflujące.

Czekam na Wasze opinie.

Czy oporządzenie bedzie w WD czy w Panterze czy w oliwce, to i tak nie będziesz niewidzialny. Świecić tak jak UCP w lesie na pewno nie będziesz, więc bierz oliwkę, która jest uniwersalna. Ruch i tak Cię zdradzi na dystansach "ersoftowych", więc nie musisz być w cały w woodland'zie. Chyba, żeś snajper, ale wtedy sobie ghillie kup ;)

Posted

Witam

(...)

Czekam na Wasze opinie.

Mam woodland helikona, do tego paso-szelki w Cordurze Olivkowej od MIWO Praszka. Wszystko razem wygląda ok wg. mnie, więc śmiało możesz brać.

Posted

Dostałem na moją prośbę próbki zielonkawych odcieni ;) Może się to też komuś przyda. Nieopisane materiały to cordury, ale 'nie cordury' ;) W każdym razie materiały też dostałem od MP tyle, że wcześniej - Goryl będzie wiedział ;)

materiayv.th.jpg

Uploaded with ImageShack.us

W takim razie te pantery nieopisane to po lewej poliester z wykonczneiem IRR a po prawej cordura.