pajacyk Posted September 6, 2008 Report Share Posted September 6, 2008 dzieki za odpowiedz :), moja juz zamowiona i sie szyje, bedzie za tydzien :) Quote Link to post Share on other sites
upadlyaniol2 Posted October 3, 2008 Report Share Posted October 3, 2008 (edited) Witam. Czy Miwo Praszka przewiduje szycie mundurow,czapek itp rzeczy w kamuflazu polski pixel lesny? Pozdrawiam Edited October 3, 2008 by upadlyaniol2 Quote Link to post Share on other sites
goryl017 Posted October 5, 2008 Report Share Posted October 5, 2008 Witam! Odpowiedź poszła na PW ale dla innych zainteresowanych tematem informuje, że sprawa jest zależna od producenta tkaniny. Polski piksel był swego rodzaju propozycją, która nie spotkała się z aprobatą MON-u i jako taka została zarzucona. Jeśli więc istnieją jeszcze jakieś partie materiału to MP zapyta producenta i poinformuje na forum! Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted October 8, 2008 Report Share Posted October 8, 2008 Pojawiły się mundury w oliwce :) Quote Link to post Share on other sites
Bren Posted October 8, 2008 Report Share Posted October 8, 2008 Pojawiły się mundury w oliwce Może sobie w listopadzie zafunduję. Quote Link to post Share on other sites
kryst Posted October 8, 2008 Report Share Posted October 8, 2008 Czy ktoś już posiada nową wersję kamizelki KDP i może podzielić się wrażeniami? Goryl017, czy standardowe ładownice do AK da radę zastąpić dwiema ładownicami T na 3 mag.? Kiedy można się spodziewać wersji modułowej tejże kamizelki? Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
goryl017 Posted October 13, 2008 Report Share Posted October 13, 2008 Witam! Co do możliwości zamiany ładownic, to nie powinno być problemu. Zaglądne do firmy i się upewnie. Natomiast wariant modułowy kamizelki KDP jest brany pod uwagę, co do terminu jego pojawienia, to nie jest mi on znany. Pozdrawiam! Quote Link to post Share on other sites
Jaeger Posted October 16, 2008 Report Share Posted October 16, 2008 (edited) Goryl017 dzwoniłem dziś do was zeby sie dowiedziec o terminy oczekiwania na zamowienia i 4-6 tygodni.. Ale masakrystyczne jest to że dowiedziałem sie iż nie macie zadnej cordury. Kiedy czegoś mozna się spodziewać bo chcialem pokrowiec od dromadera zamowić? Edited October 16, 2008 by Jaeger Quote Link to post Share on other sites
goryl017 Posted October 22, 2008 Report Share Posted October 22, 2008 Witam! No niestety, koniec roku na horyzoncie, to zamówienia się sypią jak liście z drzew. Do tego dołączyła rotacja na misjach i mamy kumulację zamawiających. Tak więc, co do terminów to nic się nie da zrobić. Natomiast jeśli chodzi o cordure, to brak jest tylko w polskim kamuflażu wz. 93 pantera (leśna). Natomiast termin pojawienia się jej ponownie w ofercie nie jest mi znany. Wiem natomiast, że firma jest w posiadaniu próbek tkanin w nowych wzorach kamuflaży. Jeden to jakaś odmiana woodland-u a druga jest dla mnie tak egzotyczna, że nie wiem sam co to. Pozdrawiam! Ps. Cały czas pracują nad tym, aby cordura wz. 93 pantera pojawiła się ponownie w ofercie. Quote Link to post Share on other sites
Butu Posted October 23, 2008 Report Share Posted October 23, 2008 Goryl017 a dało by rade zrobić fotki tych próbek i wrzucenie na forum? Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
goryl017 Posted October 26, 2008 Report Share Posted October 26, 2008 Witam! Postaram się to zrobić, ale nie daje gwarancji, że w tym tydniu. Pozdrawiam! Quote Link to post Share on other sites
amper Posted November 4, 2008 Report Share Posted November 4, 2008 Straszyli mnie "3 albo 4 tygodnie" a tu proszę półtora i paczka u mnie Quote Link to post Share on other sites
Czubaka Posted November 4, 2008 Report Share Posted November 4, 2008 cieakwy jestem tego "tropikalnego" wzoru... Quote Link to post Share on other sites
goryl017 Posted November 13, 2008 Report Share Posted November 13, 2008 Witam! No i sprawa się wyjaśniła w międzyczasie. Egzotyczny wzór kamuflażu okazał się być nowym kamuflażem włoskim. Tak więc umieszczanie jego zdjęć przestało być interesującym. Pozdrawiam! Quote Link to post Share on other sites
marcin1988 Posted November 28, 2008 Report Share Posted November 28, 2008 (edited) Czy używał ktoś tego typu łądownic (ładownica1/Ładownica2) do noszenia pojedynczych magazynków do g36 ?? Czy nie są za luźne i magazynki latają ?? Oczywiście Ładownica1 bez tej wewnętrznej przegrody :) Edited November 28, 2008 by marcin1988 Quote Link to post Share on other sites
shellshock Posted November 28, 2008 Report Share Posted November 28, 2008 Lubliniec szyje ładownice dedykowane do G36 Quote Link to post Share on other sites
marcin1988 Posted November 28, 2008 Report Share Posted November 28, 2008 Wiem ale jak chcę zamówić jeszcze kamizelkę z praszki to nie będę oddzielnie zamawiał ładownic z innej firmy :P Quote Link to post Share on other sites
Ari Posted November 28, 2008 Report Share Posted November 28, 2008 No to przeciez podales linki do ladownic z Praszki. Chcesz jeszcze kupowac kamizelke z Praszki, wiec w czym problem ? Quote Link to post Share on other sites
marcin1988 Posted November 28, 2008 Report Share Posted November 28, 2008 Bo kolega w poście wyżej napisał, że Miwo L produkuje ładownice do g36 :P A ja się pytałem o te z Praszki :P Czytamy co jest wyżej napisane :) Quote Link to post Share on other sites
Radzio Posted November 28, 2008 Report Share Posted November 28, 2008 Myślimy logicznie! Może zacznij. Jak kolega shellshock, napisał Ci, że Miwo L robi ładownice dedykowane(dla zrozumienia słowo kluczowe) do G36. To nie rób się siebie idioty i nie pytaj czy wsadzisz magi od G36 do ładownicy na magi od M16. Skoro możesz wydać te ogromne pieniądze czyli pewnie 15zł na przesyłkę i kupić ładownice do magów od G36 w MIWO L. Boże jakie głupie problemy robisz, koleś. Quote Link to post Share on other sites
mag Posted November 28, 2008 Report Share Posted November 28, 2008 Do tych ładownic wejdzie jeden magazynek od G36. Do osób po drodze - Panowie: Kolega zadał pytanie o konkretne rozwiązanie, więc nie komplikujcie, bo: a) wybrał już firmę, b) ładownice Miwo L mają inne zastosowanie - magazynki są w nich spięte po dwa i przede wszystkim prostopadle do powierzchni pasa/kamizelki. Ładownice, o które pyta są nazwijmy to nisko profilowe ;) równoległe do powierzchni pasa/kamizelki. @Pahaliah - nazywanie kogoś idiotą dlatego, że z jakiegoś powodu potrzebuje rozwiązania niestandardowego jest wysoce niestosowne. Quote Link to post Share on other sites
marcin1988 Posted November 28, 2008 Report Share Posted November 28, 2008 dzięki wielkie za odpowiedź mag :P ładownice Miwo L mają inne zastosowanie - magazynki są w nich spięte po dwa i przede wszystkim prostopadle do powierzchni pasa/kamizelki. Ładownice, o które pyta są nazwijmy to nisko profilowe icon_wink.gif równoległe do powierzchni pasa/kamizelki. Właśnie dlatego pytałem o te ładownice :P Quote Link to post Share on other sites
dawid_o Posted November 28, 2008 Report Share Posted November 28, 2008 (edited) Do tych ładownic nie wejdzie jeden magazynek od giety a to z powodu przegródek. Musiałbyś prosić o zrobienie ich bez takowych albo samemu usunąć. Edited November 28, 2008 by dawid_o Quote Link to post Share on other sites
mag Posted November 29, 2008 Report Share Posted November 29, 2008 Oczywiście Ładownica1 bez tej wewnętrznej przegrody :) A co kolega wcześniej napisał... Quote Link to post Share on other sites
shellshock Posted November 29, 2008 Report Share Posted November 29, 2008 (edited) magazynki są w nich spięte po dwa A patrzyleś dokładnie ?Ładownice do G36. marcin1988 kupujesz kamizelke z miwo za kilka stów a żałujesz te pare zł na przesyłke :roll: ? Twoja sprawa Edited November 29, 2008 by shellshock Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts