Lambert Posted January 6, 2013 Report Share Posted January 6, 2013 Bardzo ładna! :) Pozdrawiam, Lambert Quote Link to post Share on other sites
rain777 Posted January 15, 2013 Report Share Posted January 15, 2013 Buda -well mb08 black 660 fps optyka Blog 3-12 x 50 Quote Link to post Share on other sites
yakuz Posted January 16, 2013 Report Share Posted January 16, 2013 (edited) L96 jedyna w swoim rodzaju: To też się pochwalę; lufa precyzyjna - systema gumka hop-up silikonowa - systema zestaw cylindra stalowy - AirsoftPro mechanizm spustu - AirsoftPro bipod Harris Luneta z podświetleniem na 5 odcieni koloru zielonego i czerwonego (fajny bajerek) Ok 670 fps http://imageshack.us.../imag0069s.jpg/ http://imageshack.us...imag0070ls.jpg/ Edited January 16, 2013 by yakuz Quote Link to post Share on other sites
Zojdi Posted February 8, 2013 Report Share Posted February 8, 2013 (edited) Tutaj zdjecia mojego Aresa MS 338 BK. Mancraft (przebudowalem go za pomocom kolegi do mojego AW 338). Butla 12oz, CO2 Luneta 6-25x50 Replicka w stocku jest sprezynowa - ponoc na standardzie VSR10, co nie do konca sie zgadza. Jest to replika gazowa po przerobce mancrafta http://mancraft.pl/. Oznacza to ze mozna ja podkrecic do, tak chrono, ponad 1000 fps. Reduktor reguluje moc i mozna ja skrecic nawet do 350fps. Jednak nowy system Aresa "TX" pozwala nawet bez przerobki na mancrafta na wymiane na CO2 lub Green Gas. Przepraszam was za koslawa pisownie, jest jednak juz pozno i pisze po powrocie z imprezy. PS. Tak naprawde to mancraft byl robiony pod AW 338 Aresa, ale system w tej repilce jest bardzo podobny, wiec dalo sie ja przerobic. Tak czy inaczej nie obylo sie to bez pewnych problemow. Mam fotki z naszych prac nad nia ktore bede staral sie wstawic w oficialnej czesci opisu tej repliki. M.in. konieczne bylo zrezygnowanie z zabezbieczenia, ktore zapobiega oddaniu strzalu bez magazynku. PPS. W ciagu nastepnego tygodnia dodam wszelki informacje na jej temat, wiem ze jeszcze troche brakuje. Jak macie pytania to prosze zadawac, chetnie pomoge. http://forum.wmasg.p...y-msr-338-ares/ Edited February 13, 2013 by Mendi Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted February 13, 2013 Report Share Posted February 13, 2013 (edited) :) Pozdrawiam, Lambert Edited February 13, 2013 by Lambert Quote Link to post Share on other sites
TechmaN Posted February 16, 2013 Report Share Posted February 16, 2013 KJW KC-02 - Lufa Falcon 6.03 509mm - Adapter CO2 - Sprężynka zbijaka 150% - Gumka HU Falcon Z części zewnętrznych: - Tłumik ACM - Rączka ERGO - Kolba modułowa - Kolimator Trijicon - Dwuczęściowe panele na RIS - Dwójnóg I to chyba wszystko :icon_smile: Quote Link to post Share on other sites
TechmaN Posted February 24, 2013 Report Share Posted February 24, 2013 Tanaka M700 AICS Z części niestockowych: - Power bolt - Power pack - Uszczelki G&G - Lufa G&G 6.04 655mm Quote Link to post Share on other sites
Kiekos Posted February 26, 2013 Report Share Posted February 26, 2013 Drugi z SWD, tym razem - A&K/ACM - okładziny od ostrego - baka od ostrego - zawieszenie od AK - białoruskie PSO-1 4x24 - kolba samoróbka (sklejka) Quote Link to post Share on other sites
małpetti Posted March 10, 2013 Report Share Posted March 10, 2013 (edited) M40XB produkcji Sun Project w łożu Fortress a'la McMillan A4 :icon_smile: Dodatkowo: kabłąk spustowy Remingtona i stalowa obniżona o 20 MOA szyna pod lunetkę. Edited March 10, 2013 by małpetti Quote Link to post Share on other sites
Mendi Posted March 11, 2013 Report Share Posted March 11, 2013 Panowie, to jest jedyny temat na wrzucanie fotek i opisów replik wyborowych. Analogiczny temat w dziale "snajperzy i kamuflaż" został zamknięty. Quote Link to post Share on other sites
Foxtrot29 Posted March 11, 2013 Report Share Posted March 11, 2013 A może mógłbyś je połączyć, Mendi? Oczywiście że mogę, a będziesz szukał i usuwał podwójne posty? Przeniosłem najbardziej aktualne wpisy, reszta poleci do archiwum. Quote Link to post Share on other sites
Mendi Posted April 12, 2013 Report Share Posted April 12, 2013 Mój nowy nabytek - SWDS (oznaczone jako SVD-S, się zamaluje...): Więcej fotek w galerii pisaca - https://plus.google....7873?banner=pwa Dodatki: - luneta posp 4-12x42 - kopia dedykowanego bipodu - tłumik homemade - konwersja Mankraft (zasilanie z butli lub z kapsuły) Można by się pokusić o przerobienie pokrowca na rega, tak by między rury kolby wchodził. Mag oryginalny - plasticzany hicap, ale dopasuję porządnego metalowego mida. Quote Link to post Share on other sites
Kusza Posted May 4, 2013 Report Share Posted May 4, 2013 (edited) Na sobotni wieczór 2 Barretty do poglądania: Od góry: - stalowy oksydowany M82A1 (Socom Gear) z licencyjnymi oznaczeniami - "chwilowo" jeszcze elektryk, plany narazie dalekie, ale może HPA Polarstara lub coś w temacie :icon_wink: - malowany prawie cały stalowy M99 (Snow Wolf) - kupiony jako truposz, obecnie w trakcie reanimacji (reanimacja niemal ukończona): gazowa konwersja Mancrafta, adapter na kapsuły CO2, komora HopUp stock przepolerowana, gumka Falcona, lufa KM Head i "trochę" pracy (prawie wszystkie gwinty przegwintowane z M3 na M4 itp. cuda). Edited May 4, 2013 by Kusza Quote Link to post Share on other sites
Zojdi Posted May 6, 2013 Report Share Posted May 6, 2013 (edited) Oto mój Ares MS 338 po przeróbce Mancrafta na HPA i malowaniu reduktora. Do wymiany jeszcze pozostała lufa wewnętrzna, wtedy będzie gotowy na strzelanki. Edited May 6, 2013 by mic86 Quote Link to post Share on other sites
zabiel Posted May 17, 2013 Report Share Posted May 17, 2013 (edited) SR15E3 URX z lufą 20", 635 FPS, malowane i składane przeze mnie: Edited May 17, 2013 by zabiel Quote Link to post Share on other sites
Mendi Posted May 21, 2013 Report Share Posted May 21, 2013 @zabiel Ładny kolorek i faktura farby Quote Link to post Share on other sites
thewojtz Posted June 26, 2013 Report Share Posted June 26, 2013 (edited) A co tam, moje wiatrówki: No opis tego na dole mam w profilu, ale może mod, przeklei :icon_wink: BAR10 JG Na zewnątrz: Kompensator 7,62 noname Cheek rest od Karsten'a Luneta kopia Leupolda MKIV, z 2 sunszejderami (przy tej lufie zew. jeden wyglądał śmiesznie) Bipod ala harris W środku superduper: Tłok,cylinder, zt od bart_a M190 ceskie (mam też guardery 160-190) Lufa 555mm laylax Gumka Zielony Kmhead Głowica cylindra airsoftpro +parę patentów :icon_smile: Na górze Sr25 by G&P Na zewnątrz: Szyna URX 3.1 13,5cala Lufa m16tkowa gp Niski blok gazowy LaRue Kompensator surefire Luneta jakaś tam fajna :icon_smile: na montażu LaRue W środku: pusto (chyba że poldeck dobrze pomyśli :icon_smile: ) ale na półce jest już wszystko, brakuje tylko magii poldcka :icon_smile: Edited August 20, 2013 by Mendi Quote Link to post Share on other sites
Sticker Posted August 18, 2013 Author Report Share Posted August 18, 2013 Takie tam AW 338 CNC od Aresa: Zmiana dystansera na własny, a narazie wypasają się dwa magi na Co2 i czekają na konwersję HP. Luneta jakiś chińczyk ze strychu bipod harris. Będzie update jak się coś zmieni ;) Quote Link to post Share on other sites
TechmaN Posted August 27, 2013 Report Share Posted August 27, 2013 KJW KC-02 po niewielkich modyfikacjach :icon_smile: Quote Link to post Share on other sites
lech Posted November 16, 2013 Report Share Posted November 16, 2013 (edited) G&P M14 DMR, od czasów zdjęcia doszedł jeszcze chwyt poziomy ;) Edited November 16, 2013 by lech Quote Link to post Share on other sites
KubaK Posted December 4, 2013 Report Share Posted December 4, 2013 (edited) Niestety, z racji długości nie mam dla repliki odpowiedniego tła :icon_razz: SWD A&K W środku: Promyk 590mm Zielona GG Głowica Barta Dobierany oring na głowicy tłoka M165 Elementa Leapers UTG 3-9x40 Red/Green Mil-Dot AO Tłumik hołmmejd 40cm Maskowanie z połowy spodni fleckowych :P Edited December 4, 2013 by KubaK Quote Link to post Share on other sites
szymon3261 Posted July 4, 2014 Report Share Posted July 4, 2014 M24 MODIFY [MOD24] Quote Link to post Share on other sites
sebciu Posted November 24, 2014 Report Share Posted November 24, 2014 Baza BAR JG, chociaż z JG został reciver i rączka przeładowania. Zestaw cylindra - Bart Trigger - PDI Komora - custom + tm Lufa - LL/Prometheus Gumka - KM-Head Łoże - custom Szkło - "Leapers" UTG 3-9x50 Quote Link to post Share on other sites
mikadorus Posted November 24, 2014 Report Share Posted November 24, 2014 (edited) Dwie bliźniaczki. Baza to warrior wella. Promyk 509/590mm, komora PDI , 550fps na 0,4g. tuning bart_a w Sauronie Blacka, Drewniak (Odyn) ma laylax. Dwie teamowe rozrabiaki. Edited November 24, 2014 by mikadorus Quote Link to post Share on other sites
DariuszM Posted February 1, 2015 Report Share Posted February 1, 2015 mk 12 G&P kolba KWA, wymiennie z SF luneta kopia Leupolda, trochę za duża jak na mk12, ale nie znalazłem ciekawszej repliki An-Peq 2 Harris Bipod tłumik OPS Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts