wiciok Posted July 4, 2011 Report Share Posted July 4, 2011 (edited) O VACu to był tylko taki mały offtop - no przecież wiem, że tylko na steamie. Zresztą rzekome fatalne działanie w MW2 to może być wina IWNetu. Ja nie miałem z nim żadnych problemów i dlatego bardo sobie chwalę. EOT. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- PB mam zaktualizowany, zresztą musiałem robić to ręcznie. Pograj na pingu większym niż 200 lub lekko niestabilnym necie, to też się przekonasz, co PB wyrabia. Już mi się kilka razy zdarzało, że wyrzucał mnie bez najmniejszego powodu. A jego skuteczność w usuwaniu cziterów jest żałosna - goście z aimami i multihackami mogą sobie spokojnie hasać i jakoś PB ich nie banuje. Edited July 4, 2011 by wiciok Quote Link to post Share on other sites
fooze Posted July 4, 2011 Report Share Posted July 4, 2011 (edited) Różnica polega na tym, że na IW 4 można napisać aimbota w jeden... no góra 2 wieczory jeśli ktoś skończył srednią szkołe informatyczną, lub jest zdolnym samoukiem, PB zatrzyma popularny cheaty które krążą po sieci od jakiegoś czasu, a to że [dawniej, nie wiem jak teraz] mombot był aktualizowany niemal na równi z PB to już inna sprawa :D Błędy z wywalaniem mogą być spowodowane błędną konfiguracją PB na serwerach lub niektórymi wersjami gry. a wywalanie z pingiem 200 nie powinno Cie dziwić :-) zresztą nie powiesz mi że w CS:S nie roi się od cheaterów, a w końcu to ten sam silnik i VAC :-) nie tak duża liczba cheatów TF2 [chyba miałes wyjątkowe szczęscie, że jeszcze nie trafiłeś na nikogo tudzież niezauważyłeś, albo dopiero co pobrałeś za darmo :)] to raczej zasługa społeczności edyta: zapomniałem o najważniajszym :D @parkie, jeśli się zdecydujesz, to kup pudełkowa wersje, przynajmniej będziesz miał pewność, że 1000 innych osób nie gra na tym samym cd-keyu. Edited July 4, 2011 by fooze Quote Link to post Share on other sites
parkie Posted July 4, 2011 Report Share Posted July 4, 2011 edyta: zapomniałem o najważniajszym :D @parkie, jeśli się zdecydujesz, to kup pudełkowa wersje, przynajmniej będziesz miał pewność, że 1000 innych osób nie gra na tym samym cd-keyu. Jednak zakupiłem keya do MOH'a, ta sama cena, grafika bardziej cieszy oko i też jest dynamiczna rozgrywka :) Quote Link to post Share on other sites
Włodek Posted July 5, 2011 Report Share Posted July 5, 2011 ja ze swojej strony również polecam gram już od premiery i super mam porównanie do black opsa w co nie polecam inwestować. Według mnie jest to najlepsza część coda i zapodam filmika z lana gdzie gra esuba http://www.youtube.com/watch?v=Kuo80IzSJb4&feature=feedlik Quote Link to post Share on other sites
Gekon_1 Posted July 6, 2011 Report Share Posted July 6, 2011 A jak dalej trzyma się multi coda 4 na xboxa ? Bo też bym sobie pograł w czwóreczkę :) Quote Link to post Share on other sites
Pykus Posted August 8, 2011 Report Share Posted August 8, 2011 Najlepiej mieć własną ekipę do gry, masa zczitowanych lobby, pojedynczych cheaterów też sporo. Quote Link to post Share on other sites
Terkov Posted August 8, 2011 Report Share Posted August 8, 2011 Ja od siebie polecam serwer 82nd AB, oczywiście jeśli ktoś lubi tactical realism ;) Quote Link to post Share on other sites
SamsOn Posted September 21, 2011 Report Share Posted September 21, 2011 A ja zaproszę na nasze serwerki :) CoD4 / BF:BC2 http://www.stalker-legion.pl/news.php Parę osób nawet to airsoftowcy :) Quote Link to post Share on other sites
Guest Mati13k Posted September 26, 2011 Report Share Posted September 26, 2011 Cześć koledzy. Chciałem troszkę odświeżyć sobie pamięć i pograć w CODa 4. Wczoraj próbowałem zainstalować, ale płyta ma jedną poważną rysę, która najwyraźniej uszkodziła plik przy 99% instalacji. Bardzo prosiłbym o skopiowanie tego jednego jedynego pliku z Waszej płyty/ folderu z grą i przesłanie mi. Waży kilka MB zapewne. Nazwę pliku podam później, jeżeli będzie ktoś chętny. Póki co nie chce mi się znowu gry instalować. Quote Link to post Share on other sites
Guest Mati13k Posted September 27, 2011 Report Share Posted September 27, 2011 Plik zdobyłem wczoraj na WMASGowym czacie, za co bardzo dziękuję. Dostałem już 2 PW z pytaniami jaki to plik - już nic nie jest potrzebne. Pozdrawiam :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts