Wombat Posted November 2, 2007 Report Share Posted November 2, 2007 (edited) www.customs.pl Właśnie powstał na Pl. Kolegiackim w Poznaniu. Oferta bardzo niestandardowa i bardzo atrakcyjna. Radzę się zapoznać, bo oferują wzmocnione bebechy w stocku, metalowe body i rewelacyjne ceny. Zwróćcie też uwagę na dział "miny". Mniam :) Edited November 2, 2007 by HubertNapierala Quote Link to post Share on other sites
skunks Posted November 3, 2007 Report Share Posted November 3, 2007 M60? http://www.customs.pl/produkty.php?product=32&cat_link=5 Quote Link to post Share on other sites
mastah Posted November 3, 2007 Report Share Posted November 3, 2007 Trochę mały asortyment. Ciekawe jakiej firmy są te wzmocnione części ? Quote Link to post Share on other sites
Jade Posted November 3, 2007 Report Share Posted November 3, 2007 Może i mały asortyment ale mają całkiem ciekawe rzeczy np. miny http://customs.pl/produkty.php?product=62&cat_link=8 Quote Link to post Share on other sites
lilly Posted November 3, 2007 Report Share Posted November 3, 2007 Mały asortyment, bo dopiero zaczynamy :) M60 pojawi się u nas wkrótce. A części wewnętrzne są firmy Apple, nowa firma na naszym rynku, ale części są dobrze wykonane. Pozdrawiamy ekipa customs.pl Quote Link to post Share on other sites
Ukesu Posted November 3, 2007 Report Share Posted November 3, 2007 Pięknie się zapowiada, jakiej firmy będzie to M60E4 ? i czy będziecie ściągać repliki na życzenie ? Bardzo dobrze wystartowaliście, oby tak dalej. Quote Link to post Share on other sites
lilly Posted November 3, 2007 Report Share Posted November 3, 2007 Pięknie się zapowiada, jakiej firmy będzie to M60E4 ? i czy będziecie ściągać repliki na życzenie ? M60 będzie STARA z wymienionym gearboxem na metalowy i wzmocnionymi częściami w standardzie. A jeśli jesteś zainteresowany konkretną repliką, napisz do nas, postaramy Ci się pomóc. Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
Panocek Posted November 3, 2007 Report Share Posted November 3, 2007 MINIMI A&K ? Czy ta replika będzie miała jakiś tuning wytrzymałościowy (coś jak w replikach P&J)? Czy będzie "goła" pod tym względem? I czy Wasz sklep będzie takie CUŚ sprowadzał? I kiedy i w jakiej cenie można by się tego spodziewać? Quote Link to post Share on other sites
lilly Posted November 3, 2007 Report Share Posted November 3, 2007 MINIMI A&K ? Czy ta replika będzie miała jakiś tuning wytrzymałościowy (coś jak w replikach P&J)? Czy będzie "goła" pod tym względem? W każdej replice wymieniane są te same części. Jest to nasz standard, z którym dopiero sprzedajemy repliki. Wlicza się on w tzw. przegląd zerowy. I czy Wasz sklep będzie takie CUŚ sprowadzał? I kiedy i w jakiej cenie można by się tego spodziewać? Na pewno będziemy go mieć, postaramy się w kolejnym zamówieniu (które będzie zrealizowane w ciągu miesiąca), różnica w cenie do AUGa A2 będzie, aczkolwiek niewielka, nie mogę niestety w tej chwili dokładnie podać jaka. Quote Link to post Share on other sites
Jade Posted November 4, 2007 Report Share Posted November 4, 2007 (edited) Napisze to tu bo moja poczta wywala że wasz adres jest nie prawidłowy. A oto moja wiadomość: Witam Mam pytania donośnie tej repliki co w temacie ( http://www.gunnerairsoft.com/catalog/produ...products_id=570 ): 1. Czy sprowadzilibyście takie coś na zamówienie? 2. Ile by to kosztowało? 3. Ile by to trwało? 4. Czy wprowadzilibyście to do swojej oferty? Pytam się bo mam zamiar to dopaść ale w przyszłości bo jak na razie jakoś nie mam kasy ( i nie wygląda żebym miał w niedługim czasie). Edited November 4, 2007 by Jade Quote Link to post Share on other sites
Regdorn Posted November 4, 2007 Report Share Posted November 4, 2007 Przypominam, że to forum nie służy do korespondencji ze sklepem, szczególnie w sprawach prywatnych. Od tego jest mail i inna forma kontaktu ze sklepem (abstrahując od tego czy działa poprawnie czy nie ;)). Quote Link to post Share on other sites
mastah Posted November 19, 2007 Report Share Posted November 19, 2007 (edited) Przed chwilą miałem problem - chciałem zdjąć kolbę ze swojej emki, nie wiedziałem jak to zrobić, zapytałem się ich (przez gg) i od razu dostałem odpowiedź. Wszystko było tak jak napisali. Czyli dość duży plus za kontakt. Pozdrawiam Edited November 19, 2007 by mastah Quote Link to post Share on other sites
Sushi.50 Posted November 20, 2007 Report Share Posted November 20, 2007 Dla tego sklepu plus za MP5K, które niedługo kupię. Wreszcie któryś sklep pomyślał o ładnym Kurzu a nie o brzydalu jak PDW :] i plus za kontakt z PANIĄ o 1.30 w nocy, to się nazywa poświęcenie. Quote Link to post Share on other sites
Wombat Posted November 22, 2007 Author Report Share Posted November 22, 2007 Małe info dla niepewnych jakości części, które właściciele sklepu wkładają do oferowanych replik. Mam głowice apple'a w swoim Marui i na m100 dała mi 340 fps ;) Quote Link to post Share on other sites
Panocek Posted November 24, 2007 Report Share Posted November 24, 2007 (edited) Wykonałem zakup w tym sklepie i... -Dobry kontakt, nie spodziewałem się że ktoś opisze na moje n00biczne maile w niedzielę wieczorem... Do tego telefony "czy replika dotarła?" -Jak poczta okazała się niekompatybilna to wysłali kurierem dopłacając z ich kieszeni różnicę między pocztą a kurierem, choć kurierowi się zbytnio nie śpieszyło (nie zwalam winy na sklep, nie oni są od rozwożenia paczek :uśmiech: ). Opakowanie dobre, dość skutecznie uchroniło replikę przede mną :-P. Inaczej jak + nie mogę wystawić. Edited November 24, 2007 by Panocek Quote Link to post Share on other sites
Yarpen14 Posted December 4, 2007 Report Share Posted December 4, 2007 Jak dla mnie to wielki + za świetny kontakt i rewelacyjne ceny :] Quote Link to post Share on other sites
Ukesu Posted December 4, 2007 Report Share Posted December 4, 2007 W interfejsie strony bardzo mi brakuje linku do nowości w sklepie. Ale po za tym wszystko w porządku, chociaż niektóre repliki nadal fot nie mają. Quote Link to post Share on other sites
J.K. Posted December 4, 2007 Report Share Posted December 4, 2007 Bo jeszcze zwyczajnie nie ma ich na stanie. Sklep działa od początku listopada i druga dostawa - znacznie bogatsza niż pierwsza - dopiero parę dni temu wyleciała z Chin. Przyjdzie na początku przyszłego tygodnia, więc fotki pojawią się za jakieś 10 - 14 dni. Quote Link to post Share on other sites
KK Posted December 6, 2007 Report Share Posted December 6, 2007 Bardzo miła obsługa, w sumie chciałem kupić mały pierdół ale że mi się spodobało w sklepie to kupiłem coś więcej. Duży plus. No i zadowolony wychodząc zaliczyłem dzwona w futrynę na schodach :):):) A inni na forum przestrzegali.... Quote Link to post Share on other sites
Belfer Posted December 10, 2007 Report Share Posted December 10, 2007 Wymieniali body w mojej eMce, wszystko chodzi jak należy, usprawnili komore itp. Miałem odebrać w czwartek, ale coś tam jeszcze nie grało więc woleli nie oddawać nieprzetestowanej repliki. Odebrałem dzień później i wszystko gra. Polecam Quote Link to post Share on other sites
Drakeus Posted December 18, 2007 Report Share Posted December 18, 2007 Zamówiłem w customsach MP5k, wszystko poszło gładziutko, replika na drugi dzień doszła, jednak nie działa. Po gorącej i pełnej zwrotów akcji rozmowie na gg z Bardzo Miłą Panią (Lilly?:) ) doszedliśmy do konsensu i jutro wysyłam NA ICH KOSZT (zaznaczone) replikę by wymienili mi kabelki. Wielki PLUS dla tego sklepu za kompetencję i obsługę! Mimo że mp5k nie działa ;p Quote Link to post Share on other sites
b0nzai Posted December 19, 2007 Report Share Posted December 19, 2007 Jesli chodzi o te "stockowe" czesci to jak one sie spisuja ? Quote Link to post Share on other sites
Wombat Posted December 19, 2007 Author Report Share Posted December 19, 2007 Te co wkładają do środka? Żadnych problemów. W moim przypadku i z tego co słysze. Quote Link to post Share on other sites
miko0071 Posted December 21, 2007 Report Share Posted December 21, 2007 Szkoda, że mają jeszcze dość mały asortyment bo np. gumke hu lub prec lufe trzeba niestety narazie kupić gdzie indziej a wygodniej zawsze jest załatwić wszystko w jednym sklepie. Quote Link to post Share on other sites
Corey Posted December 21, 2007 Report Share Posted December 21, 2007 Zawitałem do sklepu całkiem osobiście. Miła i przyjazna atmosfera, można sobie to i owo pomacać 8-) - zwłaszcza sprzet który jest prawie do dyspozycji klienta. Super sprawa - można wymienić wiele uwag technicznych na temat sprzętu i całkiem przypadkiem pozbyc się trochę kasy na nie planowany zakup. Oby tak dalej, byłe dalsza nasza współpraca okazała się dla nas przyjemnością :mrgreen: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts