falloutpl Posted March 11, 2014 Report Share Posted March 11, 2014 Odkop również, pytanko do właścicieli, jak obecnie z magami? Trochę poszukałem po necie, hicapy są, ale one mnie nie satysfakcjonują. Potrzebuję midów albo lowów. Quote Link to post Share on other sites
krugerheini Posted March 12, 2014 Report Share Posted March 12, 2014 (edited) Odkop również, pytanko do właścicieli, jak obecnie z magami? Trochę poszukałem po necie, hicapy są, ale one mnie nie satysfakcjonują. Potrzebuję midów albo lowów. Szukałem. Gdzieś na świecie w jednym czy dwóch sklepach wiszą bez oznaczenia: out of stock. Poza tym - nie ma. Mowa o midach, bo lowów nigdy nie było. Pozostaje miec nadzieję, że ASG uruchomi fabryki CA i wypuszczą znów te midy. Albo że JG się pokusi, skoro skopiowali po ZL tę replikę. Trzeba czekać. Mam pytanie do uzytkowników SA-58 od CA, jak spisują się wasze repliki po kilku latach działania? Zastanawiam się nad kupnem tego modelu i spotkałem się z opinia, że CA zeszło z jakości w obecnych produktach. Czy nadal warto kupic ta replikę w cenie poniżej 1000zł, jakie baterie najlepiej współpracują i co na starcie warto poprawić/wymienić? Co tu dużo gadać, spisuje się rewelacyjnie. Odkopę temat. Można przyrządy do celowania zdjąć całkowicie, przód/tył? Chciałbym sobie założyć MBUS'y. Kurcze, nie pamiętam jak z tyłem, ale z przodu to raczej nie... Edited March 12, 2014 by krugerheini Quote Link to post Share on other sites
falloutpl Posted April 3, 2014 Report Share Posted April 3, 2014 Wynalazłem dostępne midcapy od CA, 18,50$ za sztukę, wysyłka koło 35$. Ktoś chętny? Wysyłka by na pół chociaż poszła. Quote Link to post Share on other sites
SikorPL Posted May 28, 2014 Report Share Posted May 28, 2014 (edited) Ja chętnie zamówię zbiorowo. Edited December 20, 2014 by Marrtinez Quote Link to post Share on other sites
IIlot Posted September 28, 2014 Report Share Posted September 28, 2014 (edited) Jak któryś z kolegów ma na zbyciu midy to chętnie przygarę EDIT: Znalazłem też za 18,50 jak ktoś chętny to zapraszam. Edited December 20, 2014 by Marrtinez Quote Link to post Share on other sites
krugerheini Posted October 22, 2014 Report Share Posted October 22, 2014 Rzuć jakimś linkiem, please. Quote Link to post Share on other sites
IIlot Posted November 16, 2014 Report Share Posted November 16, 2014 http://www.airsoftglobal.com/shop/index.php?main_page=product_info&products_id=10430 Quote Link to post Share on other sites
krugerheini Posted December 10, 2014 Report Share Posted December 10, 2014 A ja tu znalazłem. http://www.scopeandlaser.com/?sp=&p=6&cat2=0&cat1=122&cat0=47&id=7220&cat1=122&cat0=47&new=&more=&lang=en Żywiłem cały czas przekonanie, że po przejęciu CA przez ASG cała linia zeszła z produkcji z wyjątkiem OSW i magów hicap (brandowane przez ASG). A tu wychodzi na to, ze CA żyje, ma się prawdopodobnie dobrze, tyle że bardzo ograniczyło produkcję i sprzedaje tylko w oznaczonych sklepach wschodnich. Bo jakoś cięzko mi uwierzyć, ze po takim czasie wciąz mają "resztki" na stanie. Zwłaszcza, gdy się poczytało różne fora airsoftowe na których wszyscy marudzili, ze magów nie ma. Quote Link to post Share on other sites
0wn Posted December 26, 2014 Report Share Posted December 26, 2014 Jakby ktoś chciał się pozbyć swojego sa58 to zapraszam na pw. Quote Link to post Share on other sites
rastart Posted February 11, 2015 Report Share Posted February 11, 2015 mógłby mi ktoś podać długość dyszy ? wysyłam pytania do sklepów, dystrybutorów i cisza :) czy to nie czasem 21,8mm? Nigdzie nie mogę znaleźć dedykowanej a moja wyparowała i nie mam jak zmierzyć na g3 szczelność zerowa Quote Link to post Share on other sites
tytanowy88 Posted August 5, 2015 Report Share Posted August 5, 2015 (edited) Ktoś by byl chętny na midy z usa? na evike mają http://www.evike.com/products/47829/ Edited August 5, 2015 by tytanowy88 Quote Link to post Share on other sites
SikorPL Posted August 5, 2015 Report Share Posted August 5, 2015 Ja bym wziął 4. Quote Link to post Share on other sites
arend Posted February 29, 2016 Report Share Posted February 29, 2016 Ktoś czai czy ten front http://allegro.pl/konwersja-ris-do-replik-z-serii-fal-i6023513104.html wejdzie na sa58? Quote Link to post Share on other sites
karol_alasz Posted March 1, 2016 Report Share Posted March 1, 2016 Arend, jak przyjdzie toto do mnie to zapodam w temacie. Quote Link to post Share on other sites
guzio29 Posted March 2, 2016 Report Share Posted March 2, 2016 Mi na CA wlazł - swoja droga mam dojście do midów CA i nie tylko. W zasadzie większość ich oferty. Quote Link to post Share on other sites
karol_alasz Posted March 4, 2016 Report Share Posted March 4, 2016 Wiem,że to temat o CA ale przy okazji napiszę,że do SA58 od JG to pasować bez podchodów nie będzie. Front ori ma 21 cm a ten RIS ma 28 cm... Czyli to wersja do Carbine raczej. Quote Link to post Share on other sites
IIlot Posted April 3, 2016 Report Share Posted April 3, 2016 Panowie z Innej beczki. Macie może na zbyciu lub jakiś link do sklepu gdzie kupie dolne body... Niestety replika mi się wyczepiła z zawieszenia pękła w okolicy kolby odsłaniając GB. Jeśli nie uda mi się znaleść takiego body lub naprawić jakim cudem to do sprzedania będzie 5 midów (od CA) precka 2 komory ( jedna delikatnie pęknięta ) lipol 7,4 i GB w sumie na wypasie .... Quote Link to post Share on other sites
Kr1s Posted April 3, 2016 Report Share Posted April 3, 2016 W sklepach nie spotkałem się z body do sa58, pozostaje szukać wydmuszki classic army lub jg. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts