Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Snajperskie Kulki

Recommended Posts

Polecilibyście mi jakąś sprawdzoną szybkoładowarkę - ostatnio kupiłem jakieś 2 chińczyki, które od nowości koszmarnie się blokują przy cięższych kulkach (0.36g, 0.40g, 0.43g), na lżejszych w sumie nie sprawdzałem, bo i nie mam kulek.

Pierwszy raz się spotkałem z takim badziewiem.

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Wiec co teraz kupowwac?:/

mam guardery ale czarny i slabo je widac jak leca. Zamowilem platinumy 0.45 ale sprzdawaca cofnał mi wpłate z racji iz partia kulek spuchla;/

Co polecacie dobrego 0.43/ 0.45. Kusza mnie te bb kingi, no ale.

/na początek, to ja polecam zakupić słownik języka polskiego

Mendi

Chyba za wcześnie na kiełkowanie. Obecna partia nie jest na rynku specjalnie długo, nawet poprzednie niewypały nie dawały jeszcze znaków opuchlizn po takim czasie.

Dodano przez Tapatalk. Post zatwierdzony przez Europejską Komisję do Zatwierdzania Postów - podwydział Wojskowości i Ogrodnictwa

Jeśli posiadane przeze mnie BB King 0.43 zaczną rosnąć i nie włazić do promyka, to czym prędzej zmienię lufę na stock i wystrzelam do do joty. Jak na razie, jest ok :)

Orientuje się ktoś może, ile czasu ten twór jest na rynku? Czy pojawił się może zaraz po wprowadzeniu czy nawet wycofaniu rosnących rakiet?

Pierw wszyscy ścigali się z tym, kto zrobi najciaśniejszą preclufę, a teraz wszyscy będą się ścigać kto zrobi najszerszą preckę z powodu pęczniejących kulek xD. Jeszcze dojdzie do tego, że każdy snajper będzie miał ze sobą 3 lufy 6,10 - 6,20 - 6,30 i będzie je zmieniał w zależności od spuchniętych kulasów xD.

Jak tak popatrzeć to promowanie rurek widebore i ciężkie białe kulki pojawiły się w tym samym momencie... Przypadek? Nie sądzę...

Dodano przez Tapatalk. Post zatwierdzony przez Europejską Komisję do Zatwierdzania Postów - podwydział Wojskowości i Ogrodnictwa

I tak bez sensu bo taka średnica jest tylko przez chwilę. I zaraz jest inna. Pozatym jedna może mieć 6.01 a inna kulka np 6.09 i każda inaczej zareaguje z gumka hop up. Wyrzuccie ten shit. Ja już się z tym pogodzilem. Wystrzelalem ile się dało na stockowej lufie a reszta poszła do kosza. A B Kingi to już długo są na rynku.

Jeśli posiadane przeze mnie BB King 0.43 zaczną rosnąć i nie włazić do promyka, to czym prędzej zmienię lufę na stock i wystrzelam do do joty. Jak na razie, jest ok :icon_smile:

Orientuje się ktoś może, ile czasu ten twór jest na rynku? Czy pojawił się może zaraz po wprowadzeniu czy nawet wycofaniu rosnących rakiet?

Ja mam bbkingi 0,43g od kwietnia 2015, tak że już chwilę są na rynku.

Ja mówiłem o białych Guardziochach, z tego co pamiętam te pojawiły się z miesiąc, może dwa temu. Jeszcze nikomu nie urosły i oby tak pozostało.

Edited by Emcet