vanyel1985 Posted January 22, 2016 Report Share Posted January 22, 2016 Polecilibyście mi jakąś sprawdzoną szybkoładowarkę - ostatnio kupiłem jakieś 2 chińczyki, które od nowości koszmarnie się blokują przy cięższych kulkach (0.36g, 0.40g, 0.43g), na lżejszych w sumie nie sprawdzałem, bo i nie mam kulek. Pierwszy raz się spotkałem z takim badziewiem. Quote Link to post Share on other sites
Karol3101 Posted January 22, 2016 Report Share Posted January 22, 2016 https://www.militaria.pl/action_sport_games/magazynek_speedloader_asg_6mm_14847_p5814.xml U mnie działa jak należy, znacznie lepiej niż 2 inne z taiwangun'a. Quote Link to post Share on other sites
Mendi Posted January 23, 2016 Report Share Posted January 23, 2016 Drogie Panie, chyba temat sobie pomyliłyście z tą strzykawką... Quote Link to post Share on other sites
vanyel1985 Posted January 23, 2016 Report Share Posted January 23, 2016 Spytałem o sprawdzoną strzykawkę do ciężkich (=snajperskich) kulek. Sądzę, że jakaś relacja z przedmiotem tematu występuje. Niemniej jeśli kolega uważa inaczej, to przepraszam za śmietnik i proszę o usunięcie posta ;) Quote Link to post Share on other sites
Black93 Posted January 24, 2016 Report Share Posted January 24, 2016 Jak się sprawują 0,43 bbkingi białe nadal nie urosły? Quote Link to post Share on other sites
Fenr1r Posted January 24, 2016 Report Share Posted January 24, 2016 Nadal trzymają wymiar, dziś z nich strzelałem, latają miodnie na 90m :) Na śnieg niestety musiałem przerzucić się na 0,43 barwy musztardowej, madbull bodajże. Quote Link to post Share on other sites
Black93 Posted January 24, 2016 Report Share Posted January 24, 2016 A gdzie kupowałeś? Quote Link to post Share on other sites
roos Posted January 24, 2016 Report Share Posted January 24, 2016 (edited) .43 musztardowe MB? ciekawe... Edited January 24, 2016 by roos Quote Link to post Share on other sites
roos Posted January 24, 2016 Report Share Posted January 24, 2016 (edited) Czy ktoś już? http://www.patrolbas...hite-x-1000.htm To forum zabija mnie możliwościami edycji, zarządzania zdjęciami itd. Edited January 24, 2016 by roos Quote Link to post Share on other sites
Fenr1r Posted January 25, 2016 Report Share Posted January 25, 2016 A gdzie kupowałeś? Airsoftarmory .43 musztardowe MB? ciekawe... Odkupiłem je od kumpla bodajże 2 lata temu w worku zastępczym bez żadnego opisu, tak więc coś mi się pomerdało. Poprawka, wagowo są to 0,40 ale czy Madbull, czy Guarder, to nie wiem. Quote Link to post Share on other sites
Agnar24 Posted January 25, 2016 Report Share Posted January 25, 2016 Chciałbym się przekonać do BBKing'ów, ale jak dostałem paczkę 0,40g z kulkami 6,3 mm to jakoś ciężko mi się przełamać... Też raczej wątpliwe, aby robili 0,43g z innego materiału niż 0,40g... Quote Link to post Share on other sites
buli889 Posted January 26, 2016 Report Share Posted January 26, 2016 Wiec co teraz kupowwac?:/ mam guardery ale czarny i slabo je widac jak leca. Zamowilem platinumy 0.45 ale sprzdawaca cofnał mi wpłate z racji iz partia kulek spuchla;/ Co polecacie dobrego 0.43/ 0.45. Kusza mnie te bb kingi, no ale. /na początek, to ja polecam zakupić słownik języka polskiego Mendi Quote Link to post Share on other sites
Potfurr Posted January 27, 2016 Report Share Posted January 27, 2016 Te guardery dobre zależą od partii albo sklepu? Może ktoś napisać w jakim sklepie najlepiej kupić? Chciałem kupić troszkę większy zapas ale się trochę boje tego, że urosną... Jest się czego bać czy raczej nie? Quote Link to post Share on other sites
Emcet Posted January 27, 2016 Report Share Posted January 27, 2016 Chyba za wcześnie na kiełkowanie. Obecna partia nie jest na rynku specjalnie długo, nawet poprzednie niewypały nie dawały jeszcze znaków opuchlizn po takim czasie. Dodano przez Tapatalk. Post zatwierdzony przez Europejską Komisję do Zatwierdzania Postów - podwydział Wojskowości i Ogrodnictwa Quote Link to post Share on other sites
Fenr1r Posted January 27, 2016 Report Share Posted January 27, 2016 Jeśli posiadane przeze mnie BB King 0.43 zaczną rosnąć i nie włazić do promyka, to czym prędzej zmienię lufę na stock i wystrzelam do do joty. Jak na razie, jest ok :) Orientuje się ktoś może, ile czasu ten twór jest na rynku? Czy pojawił się może zaraz po wprowadzeniu czy nawet wycofaniu rosnących rakiet? Quote Link to post Share on other sites
shamoth Posted January 27, 2016 Report Share Posted January 27, 2016 Taki mały OT, Skoro jedyny mankament obecnych kulek to średnica to nasuwa mi się na język pytanie gdzie kupić lufę precyzyjną ale nie tightbore 6.08 ;) Quote Link to post Share on other sites
Emcet Posted January 27, 2016 Report Share Posted January 27, 2016 (edited) Są Promyki 6.20, Miracle 6.06 i ostatnio coś od PDI :D Dodano przez Tapatalk. Post zatwierdzony przez Europejską Komisję do Zatwierdzania Postów - podwydział Wojskowości i Ogrodnictwa Edited January 27, 2016 by Emcet Quote Link to post Share on other sites
Krzysztof124 Posted January 27, 2016 Report Share Posted January 27, 2016 PDI 6.05 - w dodatku dużo tańsza od 6.01 ( teoretycznie pod maszynówki ) ale są użytkownicy -snajperzy- na YouTube. Wygląda obiecująco. Motywują taką zmianę właśnie przez zacinki puchnących kulek. Quote Link to post Share on other sites
Emcet Posted January 27, 2016 Report Share Posted January 27, 2016 6.05 to chyba te kasztaniaste Raveny. Teraz wyszło jakieś tam działo o jeszcze większej średnicy. Dodano przez Tapatalk. Post zatwierdzony przez Europejską Komisję do Zatwierdzania Postów - podwydział Wojskowości i Ogrodnictwa Quote Link to post Share on other sites
Agnar24 Posted January 27, 2016 Report Share Posted January 27, 2016 Pierw wszyscy ścigali się z tym, kto zrobi najciaśniejszą preclufę, a teraz wszyscy będą się ścigać kto zrobi najszerszą preckę z powodu pęczniejących kulek xD. Jeszcze dojdzie do tego, że każdy snajper będzie miał ze sobą 3 lufy 6,10 - 6,20 - 6,30 i będzie je zmieniał w zależności od spuchniętych kulasów xD. Quote Link to post Share on other sites
Emcet Posted January 27, 2016 Report Share Posted January 27, 2016 Jak tak popatrzeć to promowanie rurek widebore i ciężkie białe kulki pojawiły się w tym samym momencie... Przypadek? Nie sądzę... Dodano przez Tapatalk. Post zatwierdzony przez Europejską Komisję do Zatwierdzania Postów - podwydział Wojskowości i Ogrodnictwa Quote Link to post Share on other sites
oofo Posted January 27, 2016 Report Share Posted January 27, 2016 I tak bez sensu bo taka średnica jest tylko przez chwilę. I zaraz jest inna. Pozatym jedna może mieć 6.01 a inna kulka np 6.09 i każda inaczej zareaguje z gumka hop up. Wyrzuccie ten shit. Ja już się z tym pogodzilem. Wystrzelalem ile się dało na stockowej lufie a reszta poszła do kosza. A B Kingi to już długo są na rynku. Quote Link to post Share on other sites
Mendi Posted January 27, 2016 Report Share Posted January 27, 2016 Jeśli posiadane przeze mnie BB King 0.43 zaczną rosnąć i nie włazić do promyka, to czym prędzej zmienię lufę na stock i wystrzelam do do joty. Jak na razie, jest ok :icon_smile: Orientuje się ktoś może, ile czasu ten twór jest na rynku? Czy pojawił się może zaraz po wprowadzeniu czy nawet wycofaniu rosnących rakiet? Ja mam bbkingi 0,43g od kwietnia 2015, tak że już chwilę są na rynku. Quote Link to post Share on other sites
Emcet Posted January 27, 2016 Report Share Posted January 27, 2016 (edited) Ja mówiłem o białych Guardziochach, z tego co pamiętam te pojawiły się z miesiąc, może dwa temu. Jeszcze nikomu nie urosły i oby tak pozostało. Dodano przez Tapatalk. Post zatwierdzony przez Europejską Komisję do Zatwierdzania Postów - podwydział Wojskowości i Ogrodnictwa Edited January 27, 2016 by Emcet Quote Link to post Share on other sites
Fenr1r Posted January 28, 2016 Report Share Posted January 28, 2016 Mendi, Twoje BBKing 0.43 również trzymają wymiar, czy już podjęły bunt niczym kobiety po ślubie? :icon_mrgreen: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts