Pietracha Posted September 24, 2012 Report Share Posted September 24, 2012 Dremel/piłka/pilnik i przy odrobinie samozaparcia z MICHA 2000 zrobisz 2001 :) Odwrotnie już się raczej nie da :P Quote Link to post Share on other sites
ghost666 Posted September 24, 2012 Report Share Posted September 24, 2012 Nie mam co z czasem robić? :P Quote Link to post Share on other sites
Austin Posted January 9, 2013 Report Share Posted January 9, 2013 Ale sie ludziska produkujecie, mogę wam zrobić każdy rozmiar, ceramika, profilowanie, waga i wykończenie jak oryginalne. Ale ciekawe pomysły sie tu przewijają nie ma co ;) Allegro nigdy nie milczy tak nawiasem, czasem trzeba po prostu poszukać w zakończonych aukcjach. Tu jest link do mojej jak by co: http://allegro.pl/plyty-balistyczne-sapi-swimmer-cut-i2937362690.html Quote Link to post Share on other sites
seger Posted January 10, 2013 Report Share Posted January 10, 2013 Mam płyty od Ciebie :) Fajne wykonanie, dobra masa, z czasem niestety materiał zewnętrzny odłazi ale da się z tym żyć :) Raz płytka mi uratowała flaki po glebie na pręt zbrojeniowy :) Płyty do testów były traktowane młotkiem 2kg - połamałem trzonek. Wcześniejsze płyty jakie miałem musiałem zwęzić o ok 1cm - po przecięciu 4-5cm wyrzynarką (dobrą, SKIL), brzeszczot zrobił się niebieski i stracił wszystkie zęby :) Więc jest mocna. Quote Link to post Share on other sites
Austin Posted January 10, 2013 Report Share Posted January 10, 2013 Bo to jest do noszenia w kamizelce a nie do cięcia ;) Po związaniu i stwardnieniu mieszanki obróbka staje się już bardzo bardzo trudna. A material ma tendencje do odłażenia z powodu wklęsłości płyty, okleić rowno wklęsłą powierzchnie jest bardzo trudno, i najczęściej dotyczy to płyt Large, są większe i bardziej wklęsłe niz np M Quote Link to post Share on other sites
seger Posted February 1, 2013 Report Share Posted February 1, 2013 Wiem że do noszenia :D Ale przy "okazji" widać że są diabelnie mocne :) BTW - PW poszło w sprawie laminowania. Quote Link to post Share on other sites
WszystkoZajęte Posted February 15, 2013 Report Share Posted February 15, 2013 Da radę wykonać tylko jedną płytę gdyż mi CIRAS Strike Systems strasznie ciąży na plecy i przez to wygląda to dość niechlujnie jak jest taki odkryty kawał na plecach, a z przodu magazynki raczej tego nie zrównoważą, to może atrapa da radę. Quote Link to post Share on other sites
Austin Posted February 16, 2013 Report Share Posted February 16, 2013 jasne że da rade Quote Link to post Share on other sites
danesz Posted May 31, 2013 Report Share Posted May 31, 2013 A ileż brachu za komplet sobie życzysz ? Quote Link to post Share on other sites
HellMaker666 Posted June 1, 2013 Report Share Posted June 1, 2013 Eh Danesz: http://allegro.pl/plyty-balistyczne-sapi-swimmer-cut-i3291886451.html Quote Link to post Share on other sites
ślimakasg Posted March 10, 2014 Report Share Posted March 10, 2014 witam ludziska na starym temacie. macie może pomysł jak zrobić oznaczenia na sapi. mysłałem nas kupnem białego sprayu i wycieciu jakoś w kartonie,,size large, strike face , handle with care'' ale cieżko wyciąć zeby było prosto plus w dobrej odległośći. macie jakieś pomysły? Quote Link to post Share on other sites
Karczu Posted March 10, 2014 Report Share Posted March 10, 2014 Wydrukować na papierze a4 dobierając dobrą czcionkę i dopiero potem wyciąć? Powinno zadziałać, nie sądzę żeby ktokolwiek bawił się w coś bardziej skomplikowanego. Quote Link to post Share on other sites
Empi (MP) Posted March 10, 2014 Report Share Posted March 10, 2014 Odbiegając od oznaczeń chcę pochwalić producenta. Płyty zrobione bardzo ładnie i starannie, jeśli ktoś nie ma parcia na oryginały to jak najbardziej polecam. Quote Link to post Share on other sites
ślimakasg Posted March 10, 2014 Report Share Posted March 10, 2014 Napisalem ze nie chce wycinac bo wyjdzie krzywo z brakami itd. Czytaj ze zrozumieniem. Quote Link to post Share on other sites
Pietracha Posted March 10, 2014 Report Share Posted March 10, 2014 Chłopie, jeśli masz problem z wycięciem kilku prostych kształtów (z czego większość można ciąć od linijki), to idź do lepszego punktu ksero lub zakładu drukarskiego, gdzie wytną Ci to na ploterze. Będziesz miał idealnie prosto. I drożej, rzecz jasna. Quote Link to post Share on other sites
danesz Posted March 11, 2014 Report Share Posted March 11, 2014 (edited) ślimak. Wycinasz od linijki ... To materiał którego opanowania wymagają na zpt w 4 klasie szkoły podstawowej. Jeśli Cię to przwerasta, idziesz do byle firmy zajmującej się reklamami i dajesz tekst ( wraz z parametrami ) jaki ma być wyciety. Oni Ci to za parę groszy wycinają plotterem. Ot i cała dupologia. Pozdrawiam. Edycja. A jakby co, sam wezmę nożyk i Ci to "wyharatam" :icon_wink: Edited March 11, 2014 by danesz Quote Link to post Share on other sites
Foxtrot29 Posted March 12, 2014 Report Share Posted March 12, 2014 To jest ślimak, ten typ tak ma. Radzę nastawić się na cierpliwość w kontaktach z nim Quote Link to post Share on other sites
CerberBP Posted March 13, 2014 Report Share Posted March 13, 2014 (edited) To może w ziemniakach niech sobie wytnie w pieczątkę cały alfabet, było w przedszkolu więc chyba prościej być nie może. Tylko pamiętaj na lewą stronę...taki myk ;) Edited March 13, 2014 by CerberBP Quote Link to post Share on other sites
szmerglu Posted March 13, 2014 Report Share Posted March 13, 2014 Trzymajcie poziom. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts