Paku18 Posted December 22, 2008 Report Share Posted December 22, 2008 Hmm zbrojownia to miejsce cudów przychodzisz z replika w stanie masakrycznym a wychodzisz z cudeńkiem dla serwisanta nie ma rzeczy niemożliwych.Jestem w 100% zadowolony z obsługi.Moja replika została szybciej naprawiona niż kula wylatująca z lufy polecam ten sklep wszystkim :uśmiech: Quote Link to post Share on other sites
MaCiEjOoS Posted January 7, 2009 Report Share Posted January 7, 2009 Super sklep zamawiałem kumplom repliki, szybka przesyłka, miła obsługa, świetny kontakt Duży PLUS Quote Link to post Share on other sites
GustaV Posted January 22, 2009 Report Share Posted January 22, 2009 Kupowalem, rozmawialem osobiscie i droga elektroniczna, jak i rowniez spotykalem na lokalnych strzelaniach, nie ma problemow, swietna ekipa prowadzaca sklep, ktora wspominam milo, ogolnie polecam okreslajac jednym zdaniem 'Maniacy dla maniakow' ;-) Quote Link to post Share on other sites
coenpl Posted February 6, 2009 Report Share Posted February 6, 2009 Na miłość boską... zgodziliśmy się na zwrócenie Ci 100% wartości repliki. Formularz jest nam potrzebny tylko do udokumentowania tego dla naszych potrzeb, to co tam było napisane nie ma w tym wypadku najmniejszego znaczenia. I dlaczego piszesz o tym zanim doszło do zakończenia sprawy? Czy mamy przez to rozumieć, że nie chcesz zwrotu pieniędzy? Spokojnie 0L0, nie ma się co denerwować. Nie dostaliśmy od Was żadnej odpowiedzi po wysłaniu Wam informacji, że nie podpiszemy tego zgłoszenia. Żadnego odzewu, prócz info, że dokument wysłaliście. Ani na gg, ani na maila. O telefonie nie wspominam, bo i tak nie idzie się nań dodzwonić. Wasze milczenie się przedłużało, więc zareagować jakoś musiałem. Wybacz, ale nie znamy się, więc raczej na słowo nie jestem w stanie Wam uwierzyć. A jak podpiszę ten dokument, to sam sobie zwiąże ręce. Bo przecież podpisując zgodziłem się na warunki w nim zawarte, nieprawdaż? Troszkę już firmę prowadzę i z różnymi sytuacjami miałem do czynienia. I niestety to co na papierze się liczy, a nie to, co ktoś gdzieś powiedział. Ale może nie przerzucajmy się postami na forum. Ja dam znać, jak się z Wami udało dogadać finalnie, a Wy ewentualnie na to odpowiecie, dobrze. Przepychanka nie ma sensu moim zdaniem. W końcu każdemu się błędy zdarzyć mogą. Quote Link to post Share on other sites
MartiN_BB Posted February 12, 2009 Report Share Posted February 12, 2009 Polecam. Dobry kontakt ze sklepem, bardzo szybka wysyłka. Zapewne będą kolejne zamówienia z tego sklepu :) Quote Link to post Share on other sites
przemek10 Posted February 12, 2009 Report Share Posted February 12, 2009 Zamówienie w środę , paczka u mnie w czwartek , nic tylko dać + i polecić :mrgreen: Quote Link to post Share on other sites
piotrszmidt Posted February 12, 2009 Report Share Posted February 12, 2009 ja tez polecam. Zamowielm CIRASA dostalem nastepneog dnia. WSZYSTKO NA UDZY PLUS - mam malo postow ale botem nie jestem :) Używaj interpunkcji i poprawnej ortografii - boty nawet to potrafią ;) Szmer. Quote Link to post Share on other sites
Jnon Posted February 13, 2009 Report Share Posted February 13, 2009 Mój ulubiny sklep. W zasadzie to tylko dwa razy go zdradziłem :) Nie ma się do czego przyczepić. Quote Link to post Share on other sites
szczupe Posted March 14, 2009 Report Share Posted March 14, 2009 Mam pytanie... Nie dostałem jeszcze maila o wysłaniu paczki ale na koncie pojawił się numer monitorowania ups. Czy to znaczy że jest już wysłana? Quote Link to post Share on other sites
szmerglu Posted March 14, 2009 Report Share Posted March 14, 2009 Oznacza to że jest spakowana i gotowa do odbioru przez kuriera, który w soboty i niedziele nie odbiera paczek... Quote Link to post Share on other sites
Mariusz_Piwowar Posted March 15, 2009 Report Share Posted March 15, 2009 Polecam, kolejny udany zakup, wzorowe doradztwo oraz szybka paczka-towar był następnego dnia po zamówieniu. POLECAM Quote Link to post Share on other sites
szczupe Posted March 17, 2009 Report Share Posted March 17, 2009 Super sklep! Co prawda pierwszy raz kupowałem replikę przez internet i nie mam porównania ale towar doszedł dobrze zapakowany i w pełni kompletny. Edytuje tego posta jak tylko sprawdzę karabinek bo na razie ładuje się bateria ale jestem dobrej myśli :lol: Puki co polecam zbrojownie z czystym sumieniem i na pewno następne zakupy tez zrobię u nich! Opinie wystawia się po pełnym sprawdzeniu produktu... Następne tego typu posty będą kasowane, najpierw pomyśl - później pisz. Szmer Quote Link to post Share on other sites
Serwer Posted March 27, 2009 Report Share Posted March 27, 2009 Ostatnio korzystałem ze sklepu i serwisu Zbrojowni: Sklep - Jak to sklep, wszystko tak jak być powinno, a sama paczka dobrze zapakowana. Serwis - Naprawa trwała około tygodnia od momentu gdy się na nią zdecydowałem. Tani i dobry serwis. Ogólnie POLECAM Quote Link to post Share on other sites
O L O Posted April 3, 2009 Report Share Posted April 3, 2009 (edited) Nie polecam bynajmiej jak dla mnie nie zrobił wrazenia. Dokladnie nie wiedza co maja na skladzie. Przyklad; zamowilem ladowarke do bateri. Dopiero po wplacoe na ich konto okazalo sie ze nie maja na skladzie. Beda za jakies 3 tygodnie. Z tego co wiem to oni sami nie wiedza co maja. NIE POLECAM :-F Edited April 3, 2009 by O L O Quote Link to post Share on other sites
Side Posted April 4, 2009 Report Share Posted April 4, 2009 Wysłanie towaru na drugi dzień od zamówienia. Szybko i sprawnie. Paczka zapakowana naprawdę pancernie. Drugi raz coś zamawiam i drugi raz jestem zadowolony. Polecam Quote Link to post Share on other sites
0L0 Posted April 4, 2009 Report Share Posted April 4, 2009 Z tego co wiem to oni sami nie wiedza co maja. My doskonale wiemy co mamy na stanie... ale Ty chyba nie za bardzo wiesz co wiesz ;) Quote Link to post Share on other sites
przemek10 Posted April 9, 2009 Report Share Posted April 9, 2009 2 kolejne zamówienia , paczki doszły szybko a towar 100% zgodny z zamówieniem + . Quote Link to post Share on other sites
Johann Posted April 10, 2009 Report Share Posted April 10, 2009 Genialny sklep. Zamawiałem w wielu, ten jest moim zdaniem najlepszy w Polsce. :) Dziękuję za uwagę. Quote Link to post Share on other sites
Luderson Posted April 17, 2009 Report Share Posted April 17, 2009 (edited) Zamówiłem u nich mp5 JG +wymiana gumki na silikonową +wymiana kabli (polecam ta usługę kable naprawdę dobrej jakości reakcja na naciśnięcie spustu i szybkostrzelność lepsza niż na zwykłych kablach JG) Replika działa tak jak powinna wszystko przykręcone posprawdzane nie ma się do czego przyczepić. Pozdrawiam Ekipę ZBROJOWNI !! Prosiłem żeby replika była u mnie w piątek przyjechała w czwartek ;) Szybko konkretnie POLECAM + Edited April 17, 2009 by nastuk Quote Link to post Share on other sites
lightowo Posted April 18, 2009 Report Share Posted April 18, 2009 Polecam, szybkie odpowiedzi na mail, zamowienie realizowane bardzo szybko i sprawnie. Replika zgodna z opisem na stronie. Cen nie chceli negocjować :P Sklep OK Quote Link to post Share on other sites
callidionis Posted April 22, 2009 Report Share Posted April 22, 2009 Solidnie, szybko, fachowo - POLECAM Quote Link to post Share on other sites
Faziv Posted April 23, 2009 Report Share Posted April 23, 2009 Zamowiłem w poniedziałek, we wtorek wieczorem dzwoniłem czwartek rano paczka w domu wielki + za pomoc :) Chyba będę w tym sklepie kupował cały czas :] Jeszcze to pakowanie (rozpakowanie zajmuje 10 minut) Quote Link to post Share on other sites
beerman_x Posted May 9, 2009 Report Share Posted May 9, 2009 (edited) Sprawa wyglądała tak: Zamówienie złożyłem w środę na pół godziny przed zamknięciem sklepu. Mieliśmy mieć strzelankę w sobotę, więc zagadałem na gg do chłopaków ze Zbrojowni, czy da radę żeby wymienili mi sprężynę w zamawianej replice (CM.041B) i wysłali tak, aby doszła na piątek. Powiedzieli, że dadzą radę, więc zamówiłem. I co? I w piątek przed południem kurier zapukał do mych drzwi z repliką w rękach :) Sprężyna zmnieniona, wszystko ładnie poskręcane bez żadnych luzów - nic nie musiałem na dzień dobry dokręcać, dodatkowo zamiast stockowej baterii no-name w zestawie dostałem Firefox'a w dodatku o większej pojemności (o 100mA, ale zawsze ;-) ) . Replika była na 3 strzelankach, działa bezproblemowo. Na największy plus sklepu zaliczam INDYWIDUALNE podejście do klienta. Wiele rzeczy w wielu sklepach internetowych kupowałem, ale nigdzie nie spotkałem się z tak świetnym kontaktem "klient-sklep". Obietnica, że paczką dojdzie na dany dzień została spełniona, a nie potraktowana na zasadzie "powiedz mu że dojdzie żeby złożył zamówienie a potem to już nie nasza brocha ;-) ". Plusem jest także to, że jeżeli chcemy coś od razu zmienić w kupowanej replice nie musimy przelewać na konto sklepu zaliczki - w przeciwieństwie do Taiwangun, gdzie panowie zażyczyli sobie 100 zł zaliczkę na poczet wymiany sprężyny na inną niż stockowa. Ogólnie jestem bardzo zadowolony i polecam wszystkim zakupy w Zbrojowni :) Edited May 9, 2009 by beerman_x Quote Link to post Share on other sites
AcidV Posted May 14, 2009 Report Share Posted May 14, 2009 (edited) No to jak na razie muszę pochwalić sklep. Wczoraj wiecorem zlecenie dzisiaj już w drodze u kuriera. Zobaczymy ale na pewno napisze następny plus jak dostane przesyłkę!!!!!! nie to co na www.Airsoftxtreme.pl prez których tracę teraz czas na policji walcząc o moje pieniądze. Edited May 14, 2009 by Acidviper Quote Link to post Share on other sites
Stalker69 Posted May 15, 2009 Report Share Posted May 15, 2009 (edited) Z pół roku temu kupiłem w Zbrojowni eMkę ICSa. Wszystko było zrealizowane w jak najlepszym porządku. Szybko, sprawnie. Odpowiadali na pytania wysyłana na maila. No i cena eMki.. :-F Różnica między normalną ceną na MO, a ceną na Zbrojowni w promocji - 500zł :mrgreen: Supcio :-F Edited May 15, 2009 by Stalker69 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts