wolus113 Posted October 16, 2008 Report Share Posted October 16, 2008 Witam. Mam pytani moze ktoś wie kiedy wyjdzie 2 numer polskiego magazynu ?? Quote Link to post Share on other sites
Pucek Posted October 16, 2008 Report Share Posted October 16, 2008 W listopadzie chyba, plotka głosi że będzie obszerniejszy :-F Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted October 16, 2008 Report Share Posted October 16, 2008 Ja! 40 stron za 25 zł tym razem? :D Quote Link to post Share on other sites
wolus113 Posted October 17, 2008 Author Report Share Posted October 17, 2008 (edited) Nie chyba tak nie będą zdzierać z biednych maniaków Edited October 17, 2008 by wolus113 Quote Link to post Share on other sites
konvi Posted October 21, 2008 Report Share Posted October 21, 2008 Zobaczymy jak im pójdzie, niech dopracowują dzieło. Faktycznie więcej stronek by nie zaszkodziło. Quote Link to post Share on other sites
Prezes_____ Posted October 21, 2008 Report Share Posted October 21, 2008 Ale cena za duża i mam nadzieje że lepsze recenzje będą bez błędów. Quote Link to post Share on other sites
ORKAN_Hubert Posted November 11, 2008 Report Share Posted November 11, 2008 Niech wpierw zapłacą zaległe honoraria autorom za pierwszy numer magazynu, a potem myślą o drugim numerze. Quote Link to post Share on other sites
Azur Posted November 15, 2008 Report Share Posted November 15, 2008 Kasa, kasa i po trzykroć kasa ;) Quote Link to post Share on other sites
KARMA_Alex Posted November 16, 2008 Report Share Posted November 16, 2008 i kulki ... Quote Link to post Share on other sites
Garrison Posted November 16, 2008 Report Share Posted November 16, 2008 Za taką cene (internet+prąd) to w necie znajdę 10 razy więcej informacji Quote Link to post Share on other sites
KARMA_Alex Posted November 16, 2008 Report Share Posted November 16, 2008 ale sadze ze mozemy uznac ze ten numer byl jednokrotnym strzalem :) i 2 nie bedzie.. zaklad ? :) Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted November 16, 2008 Report Share Posted November 16, 2008 Proponowali mi coś napisać, przedstawiłem swoja propozycje a facet przestał sie odzywać. I już go nie ma. ;D Quote Link to post Share on other sites
Xie Posted November 16, 2008 Report Share Posted November 16, 2008 No.. AnR... może tani nie jesteś :D Alex, a o co się chcesz zakładać? :D Ot dla zabawy może warto, trochę będzie przynajmnej pozytywnych emocji tak dla odmiany :) Swoją drogą żałowanie 15 zł na gazetę dla mnie jest śmieszne. Jednego dnia potraficie wydać więcej na pierdoły... Quote Link to post Share on other sites
LogaN Posted November 17, 2008 Report Share Posted November 17, 2008 Po pierwszym numerze napisałem dla nich artykuł do drugiego. Napisali, że świetny, prosili o fotki, itp. W końcu przysłali wszystkim innym autorom tego numeru (około 15 osób) kwestionariusze o prawach autorskich w związku z nadchodzącym numerem, który niedługo ukaże się w sklepach (początek października). Parę dni potem kontakt z nimi się urwał, a redaktorzy nie wchodzą na te nr gg, którymi się posługiwali "służbowo" ;). Tak więc najprawdopodobniej był to pierwszy i ostatni numer polskiego czasopisma. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Arthur Currie Posted November 17, 2008 Report Share Posted November 17, 2008 (...)Swoją drogą żałowanie 15 zł na gazetę dla mnie jest śmieszne. Jednego dnia potraficie wydać więcej na pierdoły... Żal mi kasy na coś co samo w sobie wygląda nieciekawie. Gdyby chociarz mieli na roskladówce Capricę 6 albo inną Starbuck. A tak to wole kupic sobie porządny komiks i/lub książkę. Quote Link to post Share on other sites
marcin1988 Posted November 17, 2008 Report Share Posted November 17, 2008 Żal mi kasy na coś co samo w sobie wygląda nieciekawie. Gdyby chociarz mieli na roskladówce Capricę 6 albo inną Starbuck. A tak to wole kupic sobie porządny komiks i/lub książkę. Jeżeli już to Athena/Boomer :> A tak na poważnie to troszkę to dziwne, że jak na razie słuch o 2 numerze zaginął. Jakieś informacje mogli by autorzy zamieścić. Quote Link to post Share on other sites
KARMA_Alex Posted November 17, 2008 Report Share Posted November 17, 2008 czy nasz szanowny ZgredNacz moglby poprosic redakcje periodyku o oficjalny komentarz ? w przeciwnym wypadku szkoda miejsca na banner na stronie glownej... Quote Link to post Share on other sites
werewolfina Posted November 17, 2008 Report Share Posted November 17, 2008 hmm dlaczego mnie to nie dziwi skoro 'zamieszani' w ta gezete jest jedna z osob orgow ddeja za ktorego wciaz nie zwrocono kasy wielu ekipom. ot widac taka swiecka tradycja.... Quote Link to post Share on other sites
Lajon Posted November 17, 2008 Report Share Posted November 17, 2008 (edited) Swoją drogą żałowanie 15 zł na gazetę dla mnie jest śmieszne. Jednego dnia potraficie wydać więcej na pierdoły... Broszurkę. Broszureczkę. Wydawanie takiej "gazetki" w papierowej formie, ergo windowanie ceny z powodu drukowania minimalnego nakładu jest pomysłem równie dobrym jak sprzedawanie używanych skarpet na dworcu. Gdyby forma rozpowszechniania to był .pdf ( czyt. zero kosztów druku ) to takie coś mogłoby żyć, a z czasem nawet zacząć się ukazywać w formie papierowej. Nie na odwrót. Jeżeli już to Athena/Boomer :> Herezje, oczywiście że tylko Caprica 6. ;-) Edited November 17, 2008 by Lajon Quote Link to post Share on other sites
wolus113 Posted November 18, 2008 Author Report Share Posted November 18, 2008 Ja uważam że 2 numeru nie bedzie szkoda bo warto by poczytać coś po polsku :PP Quote Link to post Share on other sites
uzi43 Posted November 18, 2008 Report Share Posted November 18, 2008 Też niestety myślę że drugiego numeru nie będzie... A szkoda... :cry: Napisałem do redakcji, i tylko mi odpowiedzieli że narazie nie są w stanie udzielić odpowiedzi na to pytanie... Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted November 18, 2008 Report Share Posted November 18, 2008 Ja jestem jednak zdania, że to całkiem fajnie, że drugiego numeru nie będzie. Quote Link to post Share on other sites
Regdorn Posted November 18, 2008 Report Share Posted November 18, 2008 No cóż. Wygląda, że temat rzeczywiście jest zamknięty. Quote Link to post Share on other sites
ORKAN_Hubert Posted November 18, 2008 Report Share Posted November 18, 2008 Czy któryś z autorów dostał honorarium za pierwszy numer magazynu? Quote Link to post Share on other sites
LogaN Posted November 18, 2008 Report Share Posted November 18, 2008 W odpowiedzi na mojego maila z zapytaniem, uzyskałem informację, że jest to już raczej koniec czasopisma, i że szczegóły ukażą się niebawem. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts