Arthur Currie Posted May 2, 2009 Report Share Posted May 2, 2009 (edited) CM:SF Cholernie trudna gierka ale ile radosci daje. Na te chwilę ciesze się demkiem które obadałem. Edited May 2, 2009 by Arthur Currie Quote Link to post Share on other sites
Krystian_Ck Posted May 2, 2009 Report Share Posted May 2, 2009 Arma z modami ACE lub xam 1.6. tak tak tak i jeszcze raz tak. ACE mod jest obłedny i nieziemski ;-) Polecam jak najbardziej,i oddałbym na arme z tymże modem własnie głos. Quote Link to post Share on other sites
Solty Posted May 14, 2009 Report Share Posted May 14, 2009 (edited) Przede wszystkim należy podzielić realizm na kategorie. strategia turowa : Combat Mission (1,2,3 najlepsze) 4 jest w nowoczesnych czasach i jest słaba. RTS: Men of War (następca Faces of War) FPS: Red Orchestra Ostfront 1941-45[W RO mam klan .:*BiA*:.] (w 2010 ma wyjść nowa część na silniku U3) Project Reality v.0.856 - mod do BF2 ale z BF2 ma tyle wspólnego co klawiszologia i grafika (ktora i tak jest ulepszona w modzie [o dużo jak dla mnie]) . Te dwa FPS to mistrzostwo świata. Kto się bierze za granie musi zagrać. :uśmiech: Zarówno RO jak i PR to gry ekstremalnie trudne, w szczególności dla grających w Call of Duty. We wszystkie grałem i wiem co mówię bo siedzę w grach od urodzenie (dosłownie i w przenośni) Edited May 14, 2009 by Solty Quote Link to post Share on other sites
Wlosu Posted May 15, 2009 Report Share Posted May 15, 2009 (edited) Popieram przedmówce - Men of War oraz Faces of War (z modem Commanders) miodzio. Edited May 15, 2009 by Wlosu Quote Link to post Share on other sites
SMYLO Posted May 16, 2009 Report Share Posted May 16, 2009 Narbardziej realistyczną grą w jakom grałem to SWAT 4 Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted May 16, 2009 Report Share Posted May 16, 2009 Mało grałeś w takim razie. ;D Musze wywalić czasem ze 5 kul w klatke, aby koleś padł. Spora realistyka, faktycznie. Nie wspomne o gupich Kolegach z Teamu. Quote Link to post Share on other sites
Szczep Posted May 17, 2009 Report Share Posted May 17, 2009 Arma na modzie xam 1.6. Po prostu brak słów jak dobra to gra Quote Link to post Share on other sites
Nanteris Posted May 26, 2009 Report Share Posted May 26, 2009 Muszę wam szczerze polecić grę Men of War , kontynuację Faces of War , balistyka , system zniszczeń na genialnym poziomie , walki czołgów na dystansach kilkuset metrów , naprawdę warto zakupić . Quote Link to post Share on other sites
Szczep Posted May 26, 2009 Report Share Posted May 26, 2009 MHm... zakupie Faces of War w celu sprawdzenia tym czasem polecam ARME i moda project 85 który umożliwia grę w takich kliamtach http://www.armedassault.info/ftp/pics/news...project85a4.jpg Quote Link to post Share on other sites
Harrkonen Posted May 26, 2009 Report Share Posted May 26, 2009 kurde...praktycznie same fps-y...to ja tez sie dorzucę, ale z innej beczki :-P najbardziej realistyczny symulator czołgu....T-72 "Balkan war" :twisted: wszystko inne wymięka :mrgreen: Quote Link to post Share on other sites
Nanteris Posted May 28, 2009 Report Share Posted May 28, 2009 Szczep kup odrazu Men of War to samodzielny dodatek . Quote Link to post Share on other sites
theRav Posted May 28, 2009 Report Share Posted May 28, 2009 BF2 : Project Reality Quote Link to post Share on other sites
tomekan96 Posted June 12, 2009 Report Share Posted June 12, 2009 Battlefield 2 Project Reality Quote Link to post Share on other sites
Kalashnikov Posted June 12, 2009 Report Share Posted June 12, 2009 BF2 Project Reality, Arma 2, Operation Flashpoint, Full spectrum warrior(tylko expert). Można by jeszcze dorzucić rainbow six vegas 2 tylko na poziomie realistycznym. Quote Link to post Share on other sites
Mamlas Posted June 12, 2009 Report Share Posted June 12, 2009 A nie wiecie może co robić? Mam BF2(oryginał), ale po remoncie zgubiłem płytę i opakowanie, a nie chcę crackować. Jest jakiś inny sposób? Nie wiem, może gzieś zadzwonić, poprosić o zwrot, czy coś. Czy tylko pozostaje kupić nowego? Quote Link to post Share on other sites
Guest Mati13k Posted June 12, 2009 Report Share Posted June 12, 2009 Full Spectrum Warrior i FSW: Ten Hammers na najtrudniejszym poziomie, 9. Kompania ( strategia ), BF2: Project Reality i Sims 3 :-F :mrgreen: :wink: Oczywiście w to ostatnie nie grałem, ale napisać musiałem, sorry :twisted: Quote Link to post Share on other sites
Keltuzar Posted June 12, 2009 Report Share Posted June 12, 2009 Mam pytanko . Co to za mod ? http://img296.imageshack.us/i/arma2008051902282485gz1.jpg/ Quote Link to post Share on other sites
Shifty Posted June 12, 2009 Report Share Posted June 12, 2009 Popatrz za twórczością VILAS'a, wydaje mi się że to jego robota Quote Link to post Share on other sites
Garrison Posted June 15, 2009 Report Share Posted June 15, 2009 GTA 4 mnie urzekło od razu. Przez pierwsze parę dni grania, aż smutno mi było, gdy przez przypadek przejechałem przechodnia. Wszystko takie realistyczne. Idziesz przez ulicę, popchniesz kogoś, tamtej osobie wypada kawa z ręki... Ech, ten realizm :P Quote Link to post Share on other sites
goliat1939 Posted June 15, 2009 Report Share Posted June 15, 2009 (edited) Ił 2 Sturmovik (z sound modem najlepiej) Silent Hunter 3 z modem GW Silent Storm (pomijając Panzerkleiny) Jagged Alliance 2 1.13 Stare części R6 Edited June 15, 2009 by goliat1939 Quote Link to post Share on other sites
Borol Posted June 15, 2009 Report Share Posted June 15, 2009 tak,realizm w gta 4 jest powalajacy.Zwlascza jak policjanci nie moga trafic w samochod z 4 m....:P Quote Link to post Share on other sites
Mamlas Posted June 15, 2009 Report Share Posted June 15, 2009 Ale nic nie pobije tego, że jadąc 60km/h jak uderzysz w mur, to koleś wylatuje z samochodu na 100m xD Quote Link to post Share on other sites
krissente Posted June 15, 2009 Report Share Posted June 15, 2009 To ja może z innej beczki: Live For Speed - wyścigi samochodowe. Wreszcie ktoś pomyślał, że trzeba wciskać sprzęgło... :P Pierwsze (często nawet te późniejsze) chwile z grą, to walka z samochodem, jak tu by przejechać okrążenie nie wypadając z toru. Oczywiście po wyłączeniu wszelakiego wspomagania skręcania itp bzdur. Podobno najbardziej realistyczny SYMULATOR jazdy samochodem, szczególnie po zaopatrzeniu się w odpowiednią kierownicę z gałką zmiany biegów :) Szczerze polecam fanom 4 kółek - można pobrać demo i grać nawet przez Internet :) Quote Link to post Share on other sites
Mamlas Posted June 15, 2009 Report Share Posted June 15, 2009 (edited) Potrzebna do tego kierownica ze sprzęgłem, cy mogę sobie ustawić na padzie np na prawym analogu? Już wszystko wiem, można usunąć. Edited June 15, 2009 by Mamlas Quote Link to post Share on other sites
arecki Posted June 27, 2009 Report Share Posted June 27, 2009 Wyścigi - D1 Grand Prix - (Profesjonalne drifty) na PS2 Strzelanki - MGS4 (online) - na PS3 Nawlanki - Fight Night Round 4 - na PS3 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts