encole Posted March 14, 2009 Report Share Posted March 14, 2009 Jak w temacie. Chce mieć kamizelkę w systemie modułowym, a nie chciałbym wydawać >600zł Warto kupować? Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted March 14, 2009 Report Share Posted March 14, 2009 Nie Quote Link to post Share on other sites
shellshock Posted March 14, 2009 Report Share Posted March 14, 2009 J/W, za taką kase możesz już kupić coś lepszego. Quote Link to post Share on other sites
Wolf.Tns Posted March 14, 2009 Report Share Posted March 14, 2009 Dużo lepszego. Serio, nie chodzi i szpan w tym wypadku czy coś..tylko naprawdę szkoda na to pieniędzy. Quote Link to post Share on other sites
Ohtar Posted March 14, 2009 Report Share Posted March 14, 2009 Na warriorze ktoś sprzedaje właśnie ELCS-a z dużym zestawem kieszeni za 450 zł, ale chyba nie kontraktowy. :P Quote Link to post Share on other sites
Silk Posted March 14, 2009 Report Share Posted March 14, 2009 Ja tam mam CIRASa MAR i jakoś nie narzekam. Silk Quote Link to post Share on other sites
encole Posted March 14, 2009 Author Report Share Posted March 14, 2009 No a co byście polecili? Na system modułowy w MOLLU mam już trochę szpeju, więc chciałbym modułową. Quote Link to post Share on other sites
Catch22 Posted March 14, 2009 Report Share Posted March 14, 2009 A co zamierzasz na niej przenosić, w jakim maskowaniu ma być i czy ma mieścić jakąś "balistykę"? Quote Link to post Share on other sites
encole Posted March 15, 2009 Author Report Share Posted March 15, 2009 Wszystko co teraz mam jest w oliwce. Będę przenosił w niej magi do głównej i bocznej i kilka map. Chcę jeszcze zainwestować w camelbacka i już będę zadowolony. Quote Link to post Share on other sites
Damotr Posted March 15, 2009 Report Share Posted March 15, 2009 Poszukaj na Specshopie - powinieneś znaleźć interesującą Cię kamizelkę. Quote Link to post Share on other sites
encole Posted March 15, 2009 Author Report Share Posted March 15, 2009 Dzięki za pomoc. Ceny mnie trochę przestraszyły ale kupuje coś takiego: http://www.specshop.pl/product_info.php?cP...roducts_id=3738 Quote Link to post Share on other sites
Catch22 Posted March 15, 2009 Report Share Posted March 15, 2009 Kup sobie prosty modułowy chestrig, najlepiej orginalny, jakiejś przyzwoitej firmy, a nie to nieporozumienie z byle czego. Generalnie myślę ze najlepiej wyjdziesz zagadując o coś takiego osobnika kryjącego się pod nickiem khtulhu na tym forum. Quote Link to post Share on other sites
encole Posted March 15, 2009 Author Report Share Posted March 15, 2009 Masz na myśli coś takeigo: http://www.specshop.pl/product_info.php?cP...roducts_id=3289 Quote Link to post Share on other sites
Majkel86 Posted March 15, 2009 Report Share Posted March 15, 2009 Tak to jest chestrig ale nie jest przyzwoitej firmy tylko chinska kopia. Napisz do khtulhu :) Quote Link to post Share on other sites
Catch22 Posted March 15, 2009 Report Share Posted March 15, 2009 Raczej coś takiegio: http://www.skdtac.com/index.asp?PageAction...D&ProdID=36 Quote Link to post Share on other sites
spet Posted March 15, 2009 Report Share Posted March 15, 2009 Jak zależy Ci na Cirasie to kup tego z G&P. Sam zamierzam kupić, a słyszałem wiele pozytywnych opinii. Quote Link to post Share on other sites
shellshock Posted March 15, 2009 Report Share Posted March 15, 2009 Encole, uwierz mi nie stać Cie na tani sprzęt. Odpuść sobie tą chińszczyzne niewiadomego pochodzenia. Swoją droga dosyć ciekawie jest ten chest założony na manekina... Quote Link to post Share on other sites
Damotr Posted March 15, 2009 Report Share Posted March 15, 2009 shellshock - On już zezygnował. Quote Link to post Share on other sites
Dave666 Posted May 3, 2009 Report Share Posted May 3, 2009 AAV FSBE od Krakmanów to też taka tandeta? Miałem od nich czarną kamizelkę, tylko niemodularną, z kroju bardziej policyjną niż wojskową i bardzo sobie ją chwaliłem. Warto wydać te 150 zł na AAV, czy lepiej biegać w samym mundurze? Quote Link to post Share on other sites
Wzorek Posted May 3, 2009 Report Share Posted May 3, 2009 (edited) Biegaj w samym mundurze i uzbieraj nieco więcej pieniążków p oczym kup coś lepszego niż ceratę. Edited May 3, 2009 by Wzorek Quote Link to post Share on other sites
madjong Posted May 4, 2009 Report Share Posted May 4, 2009 Jak CIRAS to EI :D a jak nie masz kasy: kup tak jak ja np. za 500 zł G&P z prawie pełnym zestawem kieszeni wyrwałem. A jak masz troche więcej to rzuć się na PANTACA albo tego od FLYEE Industries. Quote Link to post Share on other sites
ZXZ Posted May 6, 2009 Report Share Posted May 6, 2009 Ja od siebie mogę polecić chest riga od Condora. Cena nie jest wygórowana, a i jakość przyzwoita. Sam mam to: http://www.gunsmokearmyshop.com/condor/mcr1a.jpg i sobie chwalę. Quote Link to post Share on other sites
Regdorn Posted May 6, 2009 Report Share Posted May 6, 2009 Ja od siebie mogę polecić chest riga od Condora. Cena nie jest wygórowana, a i jakość przyzwoita. Sam mam to: http://www.gunsmokearmyshop.com/condor/mcr1a.jpg i sobie chwalę. A teraz się zastanów w której części Twój post tutaj pasuje... w części CIRAS, czy od A.C.M.? ;) Quote Link to post Share on other sites
ZXZ Posted May 6, 2009 Report Share Posted May 6, 2009 A teraz się zastanów w której części Twój post tutaj pasuje... w części CIRAS, czy od A.C.M.? ;) Jakby się uparł, to do A.C.M. Condor pasuje, w końcu też chińczyk :-) A tak serio, to skoro autora tematu odwiedziono od zakupu chińskiego CIRASA, to chciałem polecić sprawdzoną przeze mnie alternatywę ;) Quote Link to post Share on other sites
Regdorn Posted May 6, 2009 Report Share Posted May 6, 2009 Jakby się uparł, to do A.C.M. Condor pasuje, w końcu też chińczyk :-) A tak serio, to skoro autora tematu odwiedziono od zakupu chińskiego CIRASA, to chciałem polecić sprawdzoną przeze mnie alternatywę ;) Hehe, nadal to nie CIRAS :D Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts