sipap Posted December 12, 2006 Report Share Posted December 12, 2006 5 z plusem dla sklepu SpecShop.Po zamowieniu blyskawiczna wymiana na zamawiana czesc i tego samego dnia wysylka,tak ze paczke otrzymalem nastepnego dnia z rana.Kontakt mailowy jak i telefoniczny bardzo dobry.Obsluga cierpliwa, chetnie odpowiada na rozne,niekiedy pewnie troche dla nich trywialne pytania. Dzieki Nim moge sie juz cieszyc ze swojej Hi Capy 5.1. Polecam wszystkim ten sklep. Quote Link to post Share on other sites
PieTrzaK Posted December 17, 2006 Report Share Posted December 17, 2006 Zamówienie w piątek. W sobote mail, że dostawę jednego z elementów zamówienia będą mieli we wtorek i wtedy wyślą do mnie całe zamówienie. W środe popołudniu paczka u drzwi :) Czyli szybko i sprawnie. Quote Link to post Share on other sites
M4ti Posted December 25, 2006 Report Share Posted December 25, 2006 Witam A jak wygląda sprawa napraw gwarancyjnych i ogólnie serwisu? Quote Link to post Share on other sites
labik Posted January 1, 2007 Report Share Posted January 1, 2007 Zamawialem tam raz. Zamowilem m.in. kulki goldfire i karabinek. Wszystkie kulki goldfajera ktore uzywalem do tej pory byly takie lekko zielonkawe. Moje byly calkiem biale (troche mnie zdziwilo) ale za to pomylili sie i dostalem + 3k kulek :) Pomylili sie tez z karabinkiem... dostalem inny drozszy :) Wszystko ok ale troche rozgarniety byl koles ktory pakowal mi paczke. Dobrze ze sie pomyll na moja korzysc a nie odwrotnie ;) Quote Link to post Share on other sites
sirrafael Posted January 12, 2007 Report Share Posted January 12, 2007 Normalna paczka z kulkami za posrednictwem UPS... Szybko wysłana paczka no i plus dla kuriera za pospiech ;) Czekalem tylko 29H ;) Quote Link to post Share on other sites
PjoterKrk69 Posted January 14, 2007 Report Share Posted January 14, 2007 Od 2 lat zamawiam w specshopie i nie bylo zadnych problemow. Jezeli jakiegos towaru brakowalo - odrazu dzwonili. Nie bylo tez problemow z wymiana towaru. Ostatnio zamowilem troche sprzetu ok. godz. 20 i nie wiem jakim cudem, ale kurier byl nastepnego dnia. Jak dla mnie, wzor dla innych sklepow. POLECAM! Quote Link to post Share on other sites
flanker Posted January 19, 2007 Report Share Posted January 19, 2007 Czuje się zobowiązany napisać coś o Specshopie. W sklepie zamawiam już od ładnych paru lat i muszę powiedzieć, że z żadnego nie byłem tak zadowolony. Nie będę pisał o przesyłkach czy i o tym jak szybo doszły, ale 3 zamówienia mogą być warte uwagi: - Zamówienie spóźniło się znacznie, i gdy wysłałem maila z pytaniem o przesyłkę, w dosłownie 3-4 minuty miałaem telefon z przeprosinami i z kompletem baterii(CR123) jako rekompensatą. Przesyłka doszła następnego dnia. - Po złożeniu zamówienia otrzymałem telefon, o braku zamówionego towaru, telefonicznie wybrałem inne rzeczy ze sklepu i nastęnego dnia paczka była u mnie. - Nie byłem zbyt zadowolony z jakości zamówionych rzeczy więc je odesłałem, zero problemów, kasa na koncie w 3 dni od wysłania paczki. No i dostałem rabat. 8) Słowem polecam sklep z pełną odpowiedzialością. W morzu perfekcyjnie wykonanych zamówień znalazły się 3 z problemami, które sklep załatwił w moim odczuciu wzorowo. Zawsze bardzo dobry, wyczerpujący i grzeczny kontakt. Cóż więcej trzeba? :) Quote Link to post Share on other sites
mantiz Posted January 22, 2007 Report Share Posted January 22, 2007 Moze ja takze napisze cos od siebie. W sklepie kupuje dosyc czesto, zamowienia opiewaja na rozne kwoty, od tych bardzo malych do wiekszych. W wiekszosci towar zamawiam przez internet, lecz trafila sie takze wycieczka "IRL" ;) Zawsze zamowienie jest zalatwiane wzorowo, odpowiedzi na maile blyskawiczne, a jesli sytuacja wymaga szybkiej reakcji to Panowie ze Specshopu dzwonia na podany telefon. Obsluga jest niesamowicie wrecz mila, zawsze fachowa i rzeczowa bez zadnego "naciagania" :) Oby tak dalej! :) Panowie wyznaczaja poziom na rynku ;) (Tekst nie jest sponsorowany :P ) Opinia konstruktywna ale... POLSKIE LITERKI CHEMIK Quote Link to post Share on other sites
lazy1 Posted January 24, 2007 Report Share Posted January 24, 2007 ja w tym sklepie kupuje wszystko i szczerze go polecam, czyżby Quote Link to post Share on other sites
aNaRkI Posted January 25, 2007 Report Share Posted January 25, 2007 Kolejne zamówienie i kolejny pozytyw. Szybka wysyłka dobry kontakt. No i dostałem gratis w postaci 500 kulek 0.12 g :wink: Quote Link to post Share on other sites
Geno Posted February 3, 2007 Report Share Posted February 3, 2007 Bezproblemowy kontakt, rano zamówione i zapłacone i w ten sami dzień wysłali, drugiego dnia (sobota o.O) paczkę miałem w domu. Jak dla mnie rewelacyjnie. Quote Link to post Share on other sites
Antol Posted February 4, 2007 Report Share Posted February 4, 2007 w specshopie kupowałem generalnie całe umundurowanie(kamizelka + ciuchy + inne dodatki) W sobotę (03.02.07) byłem kupić hełm, bez żadnych problemów gościu pomógł mi wybrać i przedstawił różnice pomiędzy jednym a drugim. To już 3 zakup w tym sklepie i jestem zawsze zadowolony jak z niego wychodzę. Quote Link to post Share on other sites
gobello Posted February 5, 2007 Report Share Posted February 5, 2007 Szybka wysyłka, miły kontakt, sklep jeszcze nigdy mnie nie zawiódł! Polecam! Quote Link to post Share on other sites
ravic Posted February 9, 2007 Report Share Posted February 9, 2007 Zamowilem w specshopie karabin i rozne bajery, od tamtego czasu wszystko co zamawiam zamawiam u nich z uwagi na swietna i fachowa obsluge i naaaprawde niskie ceny, oraz oczywiscie genialny serwis :). Polecam z calego serca!No i chyba maja najszybciej rozszezajaca sie oferte! I jest to jedyny oficjalny dystrybutor G&G na polske! Quote Link to post Share on other sites
Ghosty Posted February 9, 2007 Report Share Posted February 9, 2007 (edited) Chyba jeden z niewielu polskich sklepów asg gdzie jest tyle oporządzenia (jeśli się mylę to sory). Kupiłem u nich buty US JUNGLE Boots. Malutki problem polega na wyborze rozmiaru, trzeba go napisać w uwagach jeśli się nie mylę, mogli by dodać opcję "wybierz rozmiar". Ogólnie jest bardzo dobrze, żadnych innych zastrzeżen. Polecam ! Edited February 9, 2007 by Ghosty Quote Link to post Share on other sites
Gregory82 Posted March 5, 2007 Report Share Posted March 5, 2007 Zamówiłem w specshopie okulary uwex-x one oraz 3 opanowania kulek. Okulary noweczki. Kulki Goldfire 0.2-3000szt. Kulki jakies zielonkawe ale wszystko Ok. Kulki Kulki G&G 0.25g - 4000 szt - wszystko OK Kulki G&G 0.2g - 5000 szt. Kulki były otwierane co gorsza połowa kulek jest poobijana,podrapana i w ogóle wygladaja jakby byly pozbierane z ziemi, zaś druga polowa piekne świecace kulki G&G. Te zniszczone kuleczki maja nawet inny kolor, sa bardziej matowe co swiadczy ze nie sa to nawet używane kulki G&G. Jestem rozczarowany. Wiecej w tym sklepie nie kupie nic. Quote Link to post Share on other sites
adek Posted March 5, 2007 Report Share Posted March 5, 2007 Kupowałem 2 pary gogli G&P SWDG. Szybka dostawa, dobry kontakt - polecam. Quote Link to post Share on other sites
Corey Posted March 8, 2007 Report Share Posted March 8, 2007 interesuje mnie opinia o serwisie - przeczytalem caly temat ale jakos nie moge sobie wyrobic zdania bo kazdy - uu super szybka paczka, fajne kulki itd. kupuje tam różne rzeczy i mam opinie wyrobiona a chodzi o oddane repliki na tuning /nie związany z gwarancją/ Quote Link to post Share on other sites
Antol Posted March 10, 2007 Report Share Posted March 10, 2007 Kolejny + dla sklepu. Dzisiaj byłem z trochę grubszym zamówieniem, położyłem listę potrzebnych rzeczy na ladę, 20 minut i wszystko miałem przed sobą, sprawdzenie tylko czy rękawiczki i buty dobrze leża, zapłaciłem i wyszedłem. Takie zakupy lubię szybkie i sprawne. No i kolejny + za ładną obsługę sklepu płci piękniej :) @Kompania74 nie wiem jak u nich wyglądają sprawy techniczne, ale jeśli tak jak cała reszta to ja bym zaryzykował na Twoim miejscu. Quote Link to post Share on other sites
vandermann Posted March 22, 2007 Report Share Posted March 22, 2007 Ogromny plus dla tego sklepu. Rzetelnie, terminowo, profesjonalnie. Jestem na tak!! Quote Link to post Share on other sites
kugelblitz Posted March 23, 2007 Report Share Posted March 23, 2007 a chodzi o oddane repliki na tuning /nie związany z gwarancją/ Oddałem, zrobili odesłali i nie narzekam. Quote Link to post Share on other sites
ripsento Posted March 24, 2007 Report Share Posted March 24, 2007 Kupiłem rękawice. Zapomniałem podać numer domu w zamówieniu. Zadzwonili, zapytali, i paczka byla za dwa dni w domu. Polecam. Quote Link to post Share on other sites
Verdin Posted March 30, 2007 Report Share Posted March 30, 2007 (edited) Drobne zamówienie (kulki itp.) złożone w niedziele wieczorem. W czwartek paczka jest u mnie(wysyłka przez PP), zapakowana jakby tam były przynajmnie szklanki, a nie plastikowe kulki. Jednym słowem polecam. Edited March 30, 2007 by Verdin Quote Link to post Share on other sites
Giuls Corleone Posted March 30, 2007 Report Share Posted March 30, 2007 (edited) Jak najbardziej polecam ten sklep! Wysyłka jest tego samego dnia co zamówienie, ich kurierem jest UPC, które jest niewiele droższe od PP. Sklep natychmiast odpowiada na każdego maila. Wielki + dla specshopu. Edited March 30, 2007 by Giuls Corleone Quote Link to post Share on other sites
Pituch Posted April 5, 2007 Report Share Posted April 5, 2007 Zamówiłem u nich już trochę rzeczy i jestem zadowolony. Jedynym mankamentem był problem z dostarczeniem przez kuriera paczki (UPS - nie odpowiadali na telefony), ale napisałem do nich, by się z UPS skontaktowali, zrobili to i dzień po ich telefonie paczka przyszła. Sklep bombowy! Polecam! Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts