Manik Posted April 10, 2007 Report Share Posted April 10, 2007 Ja bym chciał na temat tego sklepu powiedzieć jedno: Za każdym razem gdy wkraczam do tego sklepu odrzuca mnie obsługa, goście są po prostu wredni i nieuprzejmi i mają gdzieś klienta! Kiedyś kolega chciał obejrzeć mocowania taktyczne do AK47 to mu koleś za ladą powiedział, że mu sie nie chce iść na zaplecze i pokazywać....no comment po prostu.... Quote Link to post Share on other sites
DariuszM Posted April 11, 2007 Report Share Posted April 11, 2007 Ciekawe...jak ja jestem, to zawsze wszystko można obejrzeć, i mimo, że zastrzegam, że i tak nie kupię a chcę tylko rzucić okiem, to zawsze idą wyszperać coś z zaplecza, choćby nie wiem jak schowane było i jak długo by nie trzeba szukać... Quote Link to post Share on other sites
naytec Posted April 11, 2007 Report Share Posted April 11, 2007 Ano właśnie. Też czasem tam bywam "pooglądać", niekiedy nawet coś kupię, i zawsze wszystko można pomacać, przymierzyć, dopytać... Ode mnie zaległy duuuży plus oraz kilka mniejszych. ;) Polecam. Quote Link to post Share on other sites
ghrh Posted April 17, 2007 Report Share Posted April 17, 2007 Ode mnie spory plus - szybkie odpowiedzi na zadane pytania, wszelkie problemy rozwiązane bez straty dla klienta (mnie), i to mimo moich błędów. Polecam zakupy w tym sklepie. Quote Link to post Share on other sites
Joker Posted April 18, 2007 Report Share Posted April 18, 2007 Tak jak kolega powyżej , również jestem zadowolony z zakupów w tym sklepie . Szybkie odpowiedzi (nawet na te najbardziej upierdliwe pytania) , full profesjonalizm i żadnych problemów z wysyłkami jak i zarówno z serwisem . Quote Link to post Share on other sites
maxavelli Posted April 18, 2007 Report Share Posted April 18, 2007 Zamowilem jednego dnia okolo 15.00 pare szpejow (nakolanniki ALTA i rekawiczki bezpalcowe. Paczka przyszla na drugi dzien okolo 18.00, solidnie zapakowana - respekt. Quote Link to post Share on other sites
Michal_g Posted April 19, 2007 Report Share Posted April 19, 2007 Błyskawiczna odpowiedź na pytania, bardzo dobry kontakt. Zamówienie w nocy z niedzieli na poniedziałek, wysłane w poniedziałek wieczorem, było by u mnie we wtorek gdyby nie jakiś "mądry inaczej" w UPS-ie który przesyłkę do Krakowa wyładował w Bielsku, dotarło w czwartek. Duży + dla sklepu, kolejny - dla UPS. Quote Link to post Share on other sites
MADC Posted April 28, 2007 Report Share Posted April 28, 2007 Kupiłem u nich google UVEXA super obsługa i wwwwwwwwwwwiiiielllki PLUS Quote Link to post Share on other sites
pidzejfat Posted April 30, 2007 Report Share Posted April 30, 2007 Kolejne zamówienie, tym razem zdecydowanie bardziej konkretne AKS-74N Vfc. Tak wydałem ponad 1700zł i jestem bardzo zadowolony, jako gratis dostałem baterię i dłuższą gwarancję... Jedyne co mnie zdenerwowało to kurier UPS, nie dostałem awiza, jednak w czwartek o 20 przyjechał :) Ogólnie dla sklepu jak i towarów wielki PLUS +, kontakt bardzo dobry. POLECAM ! Quote Link to post Share on other sites
kac_zor Posted May 9, 2007 Report Share Posted May 9, 2007 Zrobiłem 2 zamówienia w oby dwóch , zmieniałem pozycje ,przez telefon , obsługa b. dobra,towar doszedł w miarę szybko, Polecam , Quote Link to post Share on other sites
Miedza Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 Od wysłania repliki na gwarancji do zwrotu sprawnej 5 dni. Błyskawicznie. Kontakt wzorowy, wielki plus. Quote Link to post Share on other sites
jabot Posted May 14, 2007 Report Share Posted May 14, 2007 (edited) Długo się z jakąś dziwną niechęcią patrzałem na ten sklep (może dlatego, że wcześniej był 'świeży' dość), aż do dziś. Zmiażdżyli mnie dzisiaj. Zamówienie wpłynęło nieco przed godzina 9:00AM, o godzinie 11:45 było już zrealizowane. A ja ledwie dwa duperelki za ~80zł zamówiłem. No po prostu niesamowici są. Aż chce się kupować :-F Edited May 14, 2007 by jabot Quote Link to post Share on other sites
xxxFENCExxx Posted May 14, 2007 Report Share Posted May 14, 2007 Ode mnie też + Quote Link to post Share on other sites
PieTrzaK Posted May 15, 2007 Report Share Posted May 15, 2007 Wymęczenie mailami - błyskawiczne odpowiedzi. Jednej rzeczy nie mieli, powiedzieli że w 2 dni ściągną, tylko musze do wieczora dnia obecnego złożyć zamówienie.Dokładnie 2 dni później mail że paczka spakowana i wysłana PP.Za dwa dni paczuszka w domu. Czyli nic innego jak wielki +. Quote Link to post Share on other sites
_Arczi_ Posted May 15, 2007 Report Share Posted May 15, 2007 Zamówienie w niedziele w nocy, zrealizowane w poniedziałek do południa, a we wtorek o 11:20 paczka już w domu. Bardzo dobry kontakt mailowy, szybkie odpowiedzi. Duży PLUS. Polecam. Quote Link to post Share on other sites
DieMateo Posted May 16, 2007 Report Share Posted May 16, 2007 http://www.specshop.pl/product_info.php?products_id=706 Okazja, promocja roku. Sig Sauer P226 przeceniony z 490,00 na... uwaga... 499,00 :) Nie wiem czy juz nie poprawili :) Quote Link to post Share on other sites
JackN Posted May 19, 2007 Report Share Posted May 19, 2007 Bardzo dobry kontakt ,szybka realizacja zamówienia :) POLECAM ! Quote Link to post Share on other sites
Gallain Posted May 20, 2007 Report Share Posted May 20, 2007 Wysłałem maila z prośbą o reklamację Colta M1911A1 Marui - zoabczymy jak będzie, ale jestem dobrej myśli :) Relację opiszę, jak będzie po sprawie. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
maxavelli Posted May 20, 2007 Report Share Posted May 20, 2007 Zamowilem produkt. Szybka wysylka. Nie spelnil moich oczekiwan, Odeslalem zgodnie z prawem (do 10 dni) na drugi dzien z oswiadczeniem ze rezygnuje z zawarcia umowy, podalem tez numer konta na ktory prosze o dokonanie zwrotu pieniedzy. Zobaczymy jak bedzie dalej ;-)... Quote Link to post Share on other sites
dragster Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 Ja zamówiłem tam Beretta "jako prezent" tzn. zamówiłem ją dla kumpla i tam też ją wysłąli.Model fachowo zapakowany nic dodać nic ująć ..... zamówiłęm tam też kulki i musze powiedzieć że nigdy nie kupiłem takich "równych" 0,2g :) (wszystko z mailem bez telefonu) POZDRAWIAM www.specshop.pl górą !! Quote Link to post Share on other sites
Majo Posted May 30, 2007 Report Share Posted May 30, 2007 Kupiłem tam Rugera i kulki. Bezproblemowa obsługa, dobry kontakt i szybka wysyłka. Polecam. Quote Link to post Share on other sites
sirrafael Posted May 31, 2007 Report Share Posted May 31, 2007 Kolejne zamówienie, wszystko co zamawiałem przyszło w paczce na drugi dzień. Polecam. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
jw801 Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 W Specshopie zamawiam głównie drobne wyposażenie, którego gdzie indziej nie potrafię znaleźć. Zdarzyło się dwa razy, że zamówiony towar okazał się wybrakowany (z winy producenta) - nie było żadnych problemów z wymianą na dobry. Ponadto szybka realizacja zamówień. Polecam. Quote Link to post Share on other sites
maxavelli Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 Dwa tygodnie - czyli zgodnie z prawem - i pieniadze za zwrocony towar, ktory nie spelnil moich oczekiwan sa juz na moim koncie! Jak mowia panowie z kabaretu Mumio - BORDO POLECAM! Quote Link to post Share on other sites
asgrugermk1 Posted June 8, 2007 Report Share Posted June 8, 2007 (edited) Byłem ostatnio w SpecShopie, kupiłem Rugera Mk1c + kulki + silicon oil ;) Towar pierwsza klasa, profesjonalna obsługa oraz wyczerpujące odpowiedzi na każde moje pytanie... Czego chcieć więcej :P Polecam! Edited June 8, 2007 by asgrugermk1 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts