Un4rm3D Posted December 18, 2009 Report Share Posted December 18, 2009 na 100lvl masz H&K416 JG Semi Only Para Sniper Rifle M140 520fps wiec pozamiatane.... Serdecznie Pozdrawiam Un@rm3D Quote Link to post Share on other sites
grzechotnik Posted December 19, 2009 Report Share Posted December 19, 2009 Ja jestem za zagraniem :D That's not funny... I kill You! Ja nie mam się czego wstydzić, bo nie kampie, ani nie cziteruje. W końcu co to za zabawa? Jadę teraz na Berettcie M93R [główna] a na bocznej SCAR H z FMJ i ACOGiem. Na średnie i bliskie odległości mam pistolet z burstem i kolimatorem, a na dalsze to idzie SCAR. Taka taktyka jest dla mnie najlepsza, i cóż. Gdzie mogę to praktycznie ciągle biegam chyba, że teren wymaga sprawdzenia to kucam. I tak się zastanawiam co to znaczy to kamperstwo? Idziesz i kucasz np. czy może leżenie ciągle w jednym kącie? Bo mi się wydaje, że coraz częściej i to pierwsze jest postrzegane przez innych. :) Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
Krystian_Ck Posted December 19, 2009 Report Share Posted December 19, 2009 jeśli chodzi o gaming w modern warfare, campera rozpoznawałeś po tym, że siedzi w jednym miejscu, nie rusza się tylko napiep.... non stop. Oczywiście oskarżenia, ''Ty n00bie campisz", czy coś w ten deseń, jak typ dopiero się odrodził i kogoś zabił, nie określały poprawnie potocznego 'campa'. Tak definiuje się to w CoD4, albo ujme to tak. Tak sie definiowało, dotąd dokąd byłem na czasie (czyt. zeszłe lato). Grzechotniku, myślę, że jeśli biegniesz, nagle kucniesz i kogoś zabijesz, nie podlega camperowaniu, a raczej obranej przez Ciebie taktyki eliminowania wroga. Ja także tak robiłem ;) Kamperstwo, każdy odbiera inaczej. Dla jednego będzie to, że typ wyskoczy na Ciebie i zaciuka Cie z noża, i wtedy także lecą słowa "Camper Camper! Siedzialeś tam i masz wall hacka i aima i w ogóle jesteś botem lol naps" etc. Zależy od wieku gracza i jego psychicznego rozwoju :) Jakiś młodzian, który czuje sie pr0 a tak naprawde jest beznadziejny (bez urazy) wyzwie Cie od takich i owakich w akcie frustracji, że go zabiłeś jak ten próbował połapać się w sterowaniu, albo namierzając uporczywie Twoją głowę. Apropos, Ave Masoneria & Company ;) (Coca Cola) Quote Link to post Share on other sites
Adenazyno Posted December 19, 2009 Report Share Posted December 19, 2009 (edited) Witam. Mam do was takie pytanie: Dlaczego dziś tzn. 19.12 Steam stwierdził, że musi dociągnąć aktualizację przy download-rate 30kb/s? Na internecie nigdzie nie znalazłem rzadnej wzmianki o owym patchu. Dodam, że mam dwa kompy i dwa COD:MW2. Na tym drugim - rzadnego sciągania itp itd... Może wiecie panowie :) Pozdrawiam Ade Edited December 19, 2009 by Adenazyno Quote Link to post Share on other sites
APOSTEL Posted December 20, 2009 Report Share Posted December 20, 2009 No bo to są takie małe aktualizacje które ściąga sobie steam. Mój nick na steam to: Bubbles_PL Quote Link to post Share on other sites
grzechotnik Posted December 20, 2009 Report Share Posted December 20, 2009 A odpalacie przez Steama czy jak? Bo nawet nie wiem czy to się aktualizuje, bo tylko odpalam ze skrótu... Wam też na samym początku menu trzeba tak długo czekać? Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
Ari Posted December 20, 2009 Report Share Posted December 20, 2009 Jakby ktoś chciał pograć czy coś to mój nick to Ari_pl Quote Link to post Share on other sites
grzechotnik Posted December 20, 2009 Report Share Posted December 20, 2009 Mój to noveek Ale rzadko bywam. Praktycznie tylko w weekend ;) Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
Gekon_1 Posted December 22, 2009 Report Share Posted December 22, 2009 Ogólnie według mnie gra jest świetna, tylko szkoda, że nie ma M40 bo strasznie lubiłem z tym grać w MW4 ;) Jakby ktoś chciał to mój nick na steamie: gekon602 Pozdrawiam ;) Quote Link to post Share on other sites
Sniper0410PL Posted December 23, 2009 Report Share Posted December 23, 2009 Mój nick to: Sniper0410_PL Quote Link to post Share on other sites
Marcinek83 Posted December 24, 2009 Report Share Posted December 24, 2009 Krótko: Gram w COD od 1 części, teraz prowadzę dość dobry klan w cod5 i powiem jedno: Hała! Sp żenada! MP OMG! nieeee. To nie jest cod! Quote Link to post Share on other sites
SHOGUN_YAMATO Posted December 24, 2009 Report Share Posted December 24, 2009 Czyli nie jesteś klientem docelowym dla tej gry. Quote Link to post Share on other sites
Pastoreq Posted December 27, 2009 Report Share Posted December 27, 2009 Nie wiem czy to już było, ale dam pewnego TIPS'a. Więc, jeżeli chcecie szybko biegać jako nożownik (polecam maraton, wagę lekką i komandos) biegajcie z granatem dymnym (tym za killstreak, paczka albo sentry gun). Zobaczycie różnice w szybkości (UWAGA: to nie jest cheat, mimo że biega się bardzo szybko). P.S: Jeżeli ktoś chętny na łomot nick na Steam'ie taki jak na forum. Quote Link to post Share on other sites
grzechotnik Posted December 29, 2009 Report Share Posted December 29, 2009 Kurde. Albo to ja mam słabego kompa i neta rzędu komputerom XX wieku, albo ta gra ciągle ścina. Wszystko niby na full, minutę się mapa ładuje i ciągle jakieś migracje. Hmm. A wam też po odpaleniu w main menu tak trzeba długo czekać? Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
Pastoreq Posted December 29, 2009 Report Share Posted December 29, 2009 U mnie się szybko wczytuje, zaś u kolegi trzeba troche poczekać (tam samo jak w grze wyjdzie do windy). Migracje hosta to normalka (btw: zauważyłem, że migracje są też wtedy gdy ktoś zmienia nick na steamie w trakcie rozgrywki). Quote Link to post Share on other sites
APOSTEL Posted December 29, 2009 Report Share Posted December 29, 2009 Migracja jest wtedy gdy host wychodzi z gry. Problem pojawia się wtedy gdy host nie wyjdzie z gry a połączenie zostanie przerwane... Quote Link to post Share on other sites
kubek22 Posted December 29, 2009 Report Share Posted December 29, 2009 Nie wiem czy to już było, ale dam pewnego TIPS'a. Więc, jeżeli chcecie szybko biegać jako nożownik (polecam maraton, wagę lekką i komandos) biegajcie z granatem dymnym (tym za killstreak, paczka albo sentry gun). Zobaczycie różnice w szybkości (UWAGA: to nie jest cheat, mimo że biega się bardzo szybko). to o czym mówisz to perki :D i zgodzę się ze te 3 co podałeś są najlepsze ale lepiej mieć magnum44 z nożem i maratonem ,waga lekką i ninja Quote Link to post Share on other sites
Mlody110 Posted December 30, 2009 Report Share Posted December 30, 2009 gdyby ktos byl zainteresowany to sprzedam MW2 :) a poki mam go jeszcze to mozemy pograc razem. nick na steamie - MllodyASG Quote Link to post Share on other sites
Pastoreq Posted December 30, 2009 Report Share Posted December 30, 2009 Kubek22, to co napisałem to polecane perki do nożownika, a żeby mieć przewage szybkości poradziłem biegać z granatem dymnym od kill streaku (zresztą sam zobacz, że jest o wiele łatwiej zabijać z noża nie mając wyjętej broni tylko granat) Quote Link to post Share on other sites
APOSTEL Posted December 30, 2009 Report Share Posted December 30, 2009 Ok to ja teraz mam pytanie bo mam już jeden prestiż i są te nowe osiągnięcia. I teraz pytanko czy przy następnym prestiżu dojdą jakieś nowe wyzwania ? Quote Link to post Share on other sites
Mori Posted December 30, 2009 Report Share Posted December 30, 2009 Tak dojdą. Dojdą Ci wyzwania do każdej broni - z wyjątkiem tarczy - za które będziesz mógł odblokować nowe znaczki do swojego znaku wywoławczego. Dodatkowo w wyzwaniach ogólnych pojawi Ci się nowe - Prestiż. A tam wyzwania w stylu zabij 250 nożem, 1000 bronią z tłumikiem itp. Quote Link to post Share on other sites
APOSTEL Posted December 30, 2009 Report Share Posted December 30, 2009 To to ja wiem bo mam juz jeden prestiż ale nie wiem czy w kolejnych będą dochodzić jeszcze nowsze wyzwania. Quote Link to post Share on other sites
Mori Posted December 30, 2009 Report Share Posted December 30, 2009 NIE! Quote Link to post Share on other sites
Immortal_46 Posted December 30, 2009 Report Share Posted December 30, 2009 Będą, z każdym nowym prestiżem masz nowe wyzwania, I nowe znaczki. W sumie obecnie żałuje że wziołem prestiż, myślałem że te znaczki będą łatwo przybywać, a tu tylko jak narazie dostałem za zabicie 500 graczy z M4. Ogólnie gra jest spoko, Można w łatwy sposób nabić sobie killstrika, choć atomówki jeszcze mi sie nie udało zdobyć, i tu jest zarazem wada, jak ci lata koleś z AC130, albo ze strzelcem helikoptera. Ogromny minus tej gry, to żenujące hosty, ostatnio czekałem oko 25 minut, aby wejść do gry, szlak mnie trafiał. A jak weszłem to lagi jak ch.... Brakuje mi, takich broni jak : Mp5, G36C od JG xD. Quote Link to post Share on other sites
APOSTEL Posted December 30, 2009 Report Share Posted December 30, 2009 Te bronie pewnie dojdą w dodatku. I wież mi że ta wyszukiwarka serwerów jest jeszcze gorsza jeżeli chcesz zagrać z kolegami pare osób to potwierdzi po dzisiejszej grze :D. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts