rain777 Posted March 30, 2010 Report Share Posted March 30, 2010 Fuj :/ Skoro doją ..i zapowiadają dojenie w mw 2 i pół to boję się myśleć kiedy wyjdzie druga część kampanii na singla.Takie podejście śmierdzi zbukiem na kilometr :( Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted March 31, 2010 Report Share Posted March 31, 2010 To też było? :) http://www.youtube.com/watch?v=_oB3sd7n7jo Quote Link to post Share on other sites
Guest Mati13k Posted March 31, 2010 Report Share Posted March 31, 2010 Tego chyba nie było, przynajmniej ja nie widziałem. Świetny pomysł z tym wyścigiem. Pytanie co droższe: to co ma żołnierz na sobie, czy sprzęt na którym grał jego przeciwnik? :-F Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted March 31, 2010 Report Share Posted March 31, 2010 Świetny pomysł z tym wyścigiem.A co w tym świetnego? Chwyt marketingowy, ale realne porównanie - żadne. Quote Link to post Share on other sites
rain777 Posted March 31, 2010 Report Share Posted March 31, 2010 Nigdy nie widziałem tak głupiego porównania : To nawet panów z top gear przebiło o dobre 500 %(Honda nsx i jakiś tam tor w grze i jego realny odpowiednik) Quote Link to post Share on other sites
Guest Mati13k Posted March 31, 2010 Report Share Posted March 31, 2010 Pomysł świetny - tandetę fajnie się ogląda, Widzę, że zbyt kiepska ironia, przepraszam za uruchomienie instynktu czepiania się. ;-) Porównanie o tyle śmieszne, że gość wyglądający totalnie "noł lajf" "ścigał się" z komandosem, na replice toru z gry. P.S. Jak ten pan zrobił roll'a z kaskiem czy co on tam miał i plecakiem. Plecak musiał być dla szpanu, bo wszystko co się ma na plecach podczas rolla lubi zostawiać ból przy wstawaniu. Quote Link to post Share on other sites
rain777 Posted March 31, 2010 Report Share Posted March 31, 2010 (edited) Mati13k mam nadzieję że nigdy tak nie porównają falcona 4.0 albo ace combat do prawdziwego latania-Jeśli jedno z drugim nie ma NIC wspólnego to po co porównania (W grach nikomu krzywda się nie stanie..) podziwiam brak rozumu/wyobraźni tym którzy to nakręcili :poddanie: Jak ktoś lubi tandetę to niech poczyta stare skandale :D -Bo moim zdaniem taka jest różnica między prawdą a grą :/ (a tobie się to porównanie spodobało nie bacząc na następne posty) To że w arma 2 potrafię zabić "zlepek textur" z 2,5 km (ace mod) ma znaczyć że potrafił bym to samo zrobić poza grą ? Takie porówanie można tylko pod serię sims podpiąć (podobny realizm) Tu nie chodzi o czepianie się ale o twoje podejście do czegoś czego się nie da porównać :P (gra w 18 wheels a jazda konikiem z naczepą czyni grę "arcade a nie symulatorem" Pozdrawiam -Rain Edited March 31, 2010 by rain777 Quote Link to post Share on other sites
jebutek Posted March 31, 2010 Report Share Posted March 31, 2010 (edited) @rain777 Masz jakieś takie dziwne podejście. Jak najbardziej porównywalne było to co tam zrobili. Dlaczego brak rozumu? Komu stała się krzywda? Niczego nie udowodniono, bo nie postawiono żadnej tezy (a może po prostu mi umknęła?). Na początku postawiono pytanie, jak szybko prawdziwy żołnierz pokona tor przeszkód przeniesiony z gry w porównaniu do postaci w grze. Co z tego, że mało pożyteczne i niczego nie dowodzi? Mi się podobało. Edited March 31, 2010 by jebutek Quote Link to post Share on other sites
Omomierz Posted March 31, 2010 Report Share Posted March 31, 2010 Ten test to rzeczywiście dobre porównanie skoro ten koleś grał na konsoli :lol: Quote Link to post Share on other sites
Ohtar Posted March 31, 2010 Report Share Posted March 31, 2010 Ten test to rzeczywiście dobre porównanie skoro ten koleś grał na konsoli :lol: Bo to gej jakiś, czy cuś :roll: Quote Link to post Share on other sites
jebutek Posted April 1, 2010 Report Share Posted April 1, 2010 Co za różnica, PC czy konsola? Ta sama gra, inny kontroler. Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted April 1, 2010 Report Share Posted April 1, 2010 Ten test miał być rozrywką, nie miał niczego wykazywać. I spełnił swoje zadanie w 100%. -Jeśli jedno z drugim nie ma NIC wspólnego to po co porównaniaDla zabawy. Takie porówanie można tylko pod serię sims podpiąć (podobny realizm) Quote Link to post Share on other sites
Omomierz Posted April 1, 2010 Report Share Posted April 1, 2010 Ta sama gra, inny kontroler. No właśnie o kontroler się rozchodzi. Na klaw + mysz pewnie by miał ze 5 sekund lepszy wynik. Tak jak ja :) Quote Link to post Share on other sites
zombie_snake Posted April 1, 2010 Report Share Posted April 1, 2010 Jak napisał Foka, test był robiony dla rozrywki. Normalnie to łysy jegomość w okularach postrzeliłby się w stopę, albo zacięłaby mu się broń, jakby mu te MP5 dali :D ewentualnie skręciłby se kostkę przy zeskoku z piętra. A czy pad czy klawisze + myszka to jest odwieczny flame war więc nie zaczynajmy tego ZNOWU. Quote Link to post Share on other sites
admarss Posted April 2, 2010 Report Share Posted April 2, 2010 Tak się zastanawiam nad tym Stimulus Package. Szczególnie podoba mi się mapa Bailout, ale...daje 50 dych za 3 nowe mapy(2 pozostałe, to te z CoD4), coś mi się to nie kalkuluje :( Zwłaszcza, że do BC 2 ostatnio też dodano, a właściwie zmieniono mapy z różnych trybów na inne(z podboju na gorączkę i na odwrót), z tym, że są za darmo. Nie wiem co zrobić. Kupić te mapy czy nie? A wy co o nich sądzicie? Quote Link to post Share on other sites
Spicmir Posted April 3, 2010 Report Share Posted April 3, 2010 50pln to stanowczo za dużo za mappacka - na allegro można wyszarpać za 2 dyszki więcej nowego bc2 :P Quote Link to post Share on other sites
jebutek Posted April 3, 2010 Report Share Posted April 3, 2010 1. 43zł, ale fajnie się zaokrągla w górę. 2. Cena na X360, PC jeszcze nie ma. 3. Nie tylko 5 map, ale też nowe tryby i to co lubię, czyli wyzwania i tytuły. Quote Link to post Share on other sites
admarss Posted April 3, 2010 Report Share Posted April 3, 2010 Jakie tryby, tam losowo jest HQ Pro, TD, albo S&D nie ma chyba nowych trybówchyba pewny nie jestem, ale też filmików z nimi nie widziałem), a co do tych wyzwań i tytułów, to czytałem na forach Xbox'owych, że żadnych nie dodali. Chociaż bardzo możliwe, że jestem w błędzie. PS. Nie 43 zł, bo nie kupisz samych 1200 MS Points, trzeba kupić 1600 za 64 zł(na allegro). Quote Link to post Share on other sites
SturmFJ Posted April 3, 2010 Report Share Posted April 3, 2010 (edited) PS. Nie 43 zł, bo nie kupisz samych 1200 MS Points, trzeba kupić 1600 za 64 zł(na allegro). PC-towcy będą mogli to zapewne nabyć przez Steam, także bulić na Majkrosoft Pojntsy nie będzie trzeba. Wg. informacji z neta Map Pack ma być dostępny na PC miesiąć po premierze na Xboxa. Zawartość: nowe mapy, wzywania, tytuły i emblematy. Nic o nowych trybach nie wiadomo. Panowie z IW mogliby się troszkę wysilić, i, zamiast bawić się w nowe znaczki i obrazki, dać stare dobre bronie z CoD4 (brakuje mi długiej MP5, G3, G36 i afkors StG44 .... 8) ) Edited April 3, 2010 by SturmFJ Quote Link to post Share on other sites
Keltuzar Posted April 3, 2010 Report Share Posted April 3, 2010 (edited) Mam problem , gdy kpt.Price gada z kimś o wysadzeniu okrętu tuż przed misją "ewentualność" gra się zacina i nie chce iść dalej . Płytka pierwsza miała jakąś nadlewkę więc ją wymieniałem w sklepie . Po włożeniu gra , dalej się zacinała . Postanowiłem że nacisnę "zainstaluj ponownie" ale to nic nie dało . Więc usunąłem grę (nie usuwając "save'ów" ) i zainstalowałem ją ponownie . Lecz gra wciąż się zacina . Co robić ? ! * Mam oryginała ! Edited April 3, 2010 by Keltuzar Quote Link to post Share on other sites
Pastoreq Posted April 4, 2010 Report Share Posted April 4, 2010 Spróbuj może formata :mrgreen: Mam nowe konto, więc jeśli ktoś chętny to: cypis94 (kolega dał konto, stąd taki login). Quote Link to post Share on other sites
grzechotnik Posted April 5, 2010 Report Share Posted April 5, 2010 O dobrze Cię widzieć ;-) . Y to Ty dostałeś tego yy urlop na steamie? ;) Ja już 3-ci prestiż walę, powiem, że się za bardzo leniłem z tym pierwszym, chyba pół roku go miałem a teraz mi klas brakuje :twisted: . Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
Keltuzar Posted April 5, 2010 Report Share Posted April 5, 2010 chyba pół roku go miałem a teraz mi klas brakuje icon_twisted.gif . Gdyby Marks tworzył gry , były by to zapewne gry bezklasowe ;-) Pisząc o formacie masz na myśli formatowanie całego systemu ? pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
jebutek Posted April 6, 2010 Report Share Posted April 6, 2010 Zacznij od czegoś lżejszego, jak "sprawdź integralność cache gry". Quote Link to post Share on other sites
Keltuzar Posted April 6, 2010 Report Share Posted April 6, 2010 Gdzie to zrobić ? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts