dreyko Posted August 19, 2012 Report Share Posted August 19, 2012 (edited) Punkty są przeznaczone za przelewy jak i za płatność przy odbiorze. Edited August 19, 2012 by dreyko Quote Link to post Share on other sites
WszystkoZajęte Posted August 19, 2012 Report Share Posted August 19, 2012 (edited) A takowe pojawiają się od razu przy zaksięgowaniu zapłaty czy mam pisać iż nie otrzymałem 30 ileś punktów za paczkę kulek za pobraniem? Nie jest to dla mnie jakiś problem, że nie mam tych punktów, ale mogą się kiedyś przydać :icon_biggrin: #edit. Dobrze, już chyba wiem co może być powodem braku punktów. Edited August 19, 2012 by WszystkoZajęte Quote Link to post Share on other sites
Jacek GROT Posted August 21, 2012 Report Share Posted August 21, 2012 Kolega kilka postów wyżej chciał dinozaura... Nie lubię dinozaurów ogólnie. Ale moja dziewczyna lubi kwiatki. Nie wierzyła mi że specjalnie dla niej wyślą... Poprosiłem więc o rysunek kwiatka... Wielkie dzięki dla sklepu, zakład z dziewczyną wygrałem... O co zakład ? No wiadomo : ) Kolejne posty zawierające zdjęcia obrazujące paczkę, lub jej dekorację będą leciały w kosmos i posypią się bany. Szmer. Quote Link to post Share on other sites
Krepel Posted August 21, 2012 Report Share Posted August 21, 2012 (edited) Również bardzo polecam. Zamówiłem w niedzielę, a dzisiaj rano kurier już przed bramą. Do towaru nie ma się co przyczepić. Tak jak kolega wyżej poprosiłem o rysunek (Tuska walczącego ze smokiem) - dostałem takie cuś http://luckycrown.ovh.org/images/politycy/donald_tusk.jpg Edited August 21, 2012 by Krepel Quote Link to post Share on other sites
WszystkoZajęte Posted August 21, 2012 Report Share Posted August 21, 2012 (edited) Ja zamówiłem trochę po 24 w poniedziałek, dziś już dostałem, ogromny plus! :icon_biggrin: A ktoś będzie prosił lub to zrobił o zdjęcie któregoś z palców pracownika? Ci goście z taiwana to teraz muszą mieć niezłe jaja z nami. I to jakie! Też będę miał ubaw, jeśli ktoś jeszcze wrzuci tutaj jakieś zdjęcie opakowania paczki. Szmer Edited August 23, 2012 by szmerglu Quote Link to post Share on other sites
Rybowsky Posted November 26, 2012 Report Share Posted November 26, 2012 Zamawiałem już 3 razy i za każdym razem wszystko szło sprawnie i szybko. Wielki plus :icon_razz2:. Quote Link to post Share on other sites
Kris-bb Posted November 26, 2012 Report Share Posted November 26, 2012 Polecam - kupowalem produkt, ktorego na stronie w ofercie nie ma a po zapytaniu dostałem to czego szukalem ... Wielki pozytyw. Quote Link to post Share on other sites
falloutpl Posted December 5, 2012 Report Share Posted December 5, 2012 Polecam sklep, otrzymałem przedmiot z niewielką wadą fabryczną, niewielką ale rzucającą się w oczy. Po odebraniu przesyłki przez sklep, w ciągu 4 dni roboczych wysłany został nowy, poprawnie wykonany przedmiot, oczywiście kurierem. Szybko i sprawnie. Quote Link to post Share on other sites
Tomek P-ń Posted December 8, 2012 Report Share Posted December 8, 2012 Nie mam nic do zarzucenia: zamówiłem już sporo sprzętu, i za każdym razem nawet pomimo fanaberii typu przetrzmynie paczki u nich, żeby połączyć ją z inną paczką kupioną za punkty wszystko docierało bardzo szybko. Mogę też dodać, że nie spotkałem się z żadnym uszkodzeniem, czy niedomaganiem w ich produktach, w przeciwieństwie do "markowych" rzeczy które kupowałem w najbliższym mnie specshopie, a które notorycznie miały awarie (replika classica), czy też szybko się zużywały (a-tacs który sprał się w drugim praniu) TL;DR WIELKI PLUS DLA NICH Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted January 14, 2013 Report Share Posted January 14, 2013 W środę rano zamówione wTG, w piątek szpej u mnie w domu :). Quote Link to post Share on other sites
Grabekk Posted January 14, 2013 Report Share Posted January 14, 2013 Wielki + dla sklepu. Pieniążki zaksięgowane w sobotę, w pon wysłana paczka we wtorek okolo godz. 17 miałem już w domku. Z Krakowa do Lubuskiego trochę jest, bałem się, że przez tydzień nie zdążę z repliką na wośp a tutaj bardzo miła niespodzianka. :) Quote Link to post Share on other sites
bifek Posted January 18, 2013 Report Share Posted January 18, 2013 Witam Nie wiem czy ktoś z Was pisał o zakupach na raty w tym sklepie a nie chce mi się przeglądać 53 stron ( lenistwo ale co tam ). Ja kupowałem, zakupu dokonałem w niedzielę 13.1.2013, w poniedziałek był u mnie kurier z dokumentami, w środę dostałem mail, że potwierdzono iż podpisałem umowę a w czwartek replika była u mnie w domu, więc jak dla mnie rewelacja. Obsługa to kolejny mega plus tego sklepu, pełna informacja, wsparcie i czas odpowiedzi na mail bardzo krótki, na dodatek poprosiłem o mały bonus w postaci zdjęcia zwierzaka dodanego do repliki co by kobieta moja łatwiej przyjęła wydanie kasy na różne graty do ASG :icon_smile: Wszystko się zgadzało, replika działa, strzela. Ogólnie polecam i to bardzo. Fajnie, że dzielisz się informacją. Tak trzymać! Aczkolwiek tak na przyszłość odnośnie "nie chciało mi się czytać XX stron, to opcja "przeszukaj temat" działa póki co bez zarzutu. W. Quote Link to post Share on other sites
dziadekmarek1 Posted January 19, 2013 Report Share Posted January 19, 2013 (edited) A ja daję serwisowi tajwanguna duuuży minus.Dwa lata temu[może i póżniej ]sprzedawali type 89. Napisałem czy serwisują, odpisali że nie bo większość części jest nietypowa i nie mają nawet okablowania! Przeca gerbox ma większośc części typowych a do okablowania wystarczy mieć dobry przewód.Replika przez nich sprzedawana a teraz wypiąć się na klienta? :icon_eek2: :icon_evil: Edited January 19, 2013 by dziadekmarek1 Quote Link to post Share on other sites
Kantek Posted January 19, 2013 Report Share Posted January 19, 2013 Ciesz się, że nie przyjęli do serwisu. Zamiast tego poszukaj porządnego serwisanta, który rzetelnie naprawi replikę. Taiwangun to dobry sklep do kupowania jednak są inne, o wiele lepsze serwisy. Dla Krakmanów zajmujących się sprzedażą chińszczyzny o wysokiej awaryjności serwis jest raczej kulą u nogi niż źródłem zarobku więc i podejście inne. :) Quote Link to post Share on other sites
NBDisPERFECT Posted February 28, 2013 Report Share Posted February 28, 2013 Moje pierwsze zakupy u nich i wszystko przebiegło tak jak być powinno. W poniedziełek zamówiłem towar i dzisiaj rano juz był u mnie. Jest jeden "minus": Paczka byłą tak solidnie zapakowana, że nie mogłem się do niej dobrać ;D Oby każde zakupy przez internet wyglądały tak jak u nich. Quote Link to post Share on other sites
falloutpl Posted March 3, 2013 Report Share Posted March 3, 2013 Wszystko git i malina, aż chce się wydawać u nich kasę. Przesyłki bardzo szybko realizowane, dobrze zapakowane i z reklamacjami nie ma problemu. Z 3 razy reklamowałem źle wykonane oszynowania do eMek, po około tygodniu była zawsze u mnie nówka funka, dobrze wykonana. Quote Link to post Share on other sites
Peszu Posted March 3, 2013 Report Share Posted March 3, 2013 Ogólnie biorąc pod uwagę wszystkie czynniki sklep jest godny polecenia. Kontakt drogą mailową bardzo dobry. Paczki zawsze dobrze zapakowane, czasami nawet aż za bardzo. Plus dla sklepu. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
filipowskibb Posted March 21, 2013 Report Share Posted March 21, 2013 To już moje trzecie zakupy w tej firmie i dalej bez żadnych problemów. Szybka realizacja zamówienia, zapakowany towar jest tak że można nim z dachu rzucać :) Gorąco polecam TAIWANGUN Quote Link to post Share on other sites
Puchacz79 Posted March 22, 2013 Report Share Posted March 22, 2013 Witam Z racji że pracuje w Krakowie, wczoraj podjechałem zakupić w Taiwangun parę rzeczy. Przy okazji dowiedziałem się, że za niedługo nie będzie można już kupować od ręki, tylko będzie trzeba wcześniej zrobić zamówienie na ich stronie, ewentualnie na miejscu zamówić i odebrać w innym terminie. Quote Link to post Share on other sites
Tadzwirz Posted March 31, 2013 Report Share Posted March 31, 2013 A co mi tam ! też się podzielę opinią. Sklep moim zdaniem bardzo dobry. Oferta swoim bogactwem może nie poraża ale mają wszystko co mi potrzeba, szybka obsługa paczki mam zawsze po 2 dniach od zakupu. Towar zawsze bardzo dobrze i solidnie zapakowany. Jedyny minus to że punkty znikają zanim zdąży się uzbierać na coś konkretnego ;p Polecam. Quote Link to post Share on other sites
PatOBrien Posted April 9, 2013 Report Share Posted April 9, 2013 Sklep zdecydowanie godny polecenia. Przesyłka jest porządnie zapakowana, całość dociera to zamawiającego bardzo szybko. Quote Link to post Share on other sites
Troglo Posted May 11, 2013 Report Share Posted May 11, 2013 A więc tak. Pewnego razu zrobiłem zamówienie i produkty zostały pomylone. Odesłałem to co nie chciałem i przysłali mi to co chciałem, ze zwrotem kosztów przesyłki i informacją by przy następnym zamówiniu wspomnieć tą sytuację. Przyszło zamównie a tam dodatkowo do normalnego zamówienia, plecaczek, maska "kryj-ryj" i kominiarka. Ode mnie duży plus, a nawet dwa. Quote Link to post Share on other sites
Puloman Posted June 2, 2013 Report Share Posted June 2, 2013 Zauważyliście, że jakby ceny na taiwanie skoczyły dosyć ? Quote Link to post Share on other sites
seger Posted June 2, 2013 Report Share Posted June 2, 2013 Dolar i Euro drogie to się nie dziwmy... Quote Link to post Share on other sites
Pixel_95 Posted June 25, 2013 Report Share Posted June 25, 2013 (edited) Więc, mam do was małe pytanie. Czy miał ktoś już problemy z ich serwisiem? Wysłałem do nich 3 raz replikę z tym samym problemem, a ona wróciła kolejny raz nienaprawiona :icon_sad: Raczej ze mną wszystko wporządku, bo nie tylko ja widzę problem, ale i ludzie, z którymi się strzelam, tylko wg. Pana z serwisu jest wszystko ok. Chodzi o ten problem http://forum.wmasg.p...-045-popychacz/ Tym razem nie wymiana gumki, ale dyszy i listwy, choć wymienili to na siłę, bo wg. nich jak przyszła to było git malina, a cierpliwość mi się już kończy, bo wydałem już 60zł na przesyłki i straciłem sporo spotkań Edited June 25, 2013 by Pixel_95 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts