PS TACTICAL GEAR Posted December 1, 2009 Author Report Share Posted December 1, 2009 Witam Wymiary apteczki (części kieszeniowej) to 17,5cm(wysokość)x12cm(szerokość)x6cm(głębokość). Apteczka standardowa zajmuje 3 kolumny i 3 rzędy PALS, apteczka zrywana 3 rzędy i 2 kolumny (ze względu na to, ze panel mocowany do PALS ma szerokość 10cm). Quote Link to post Share on other sites
PS TACTICAL GEAR Posted December 2, 2009 Author Report Share Posted December 2, 2009 Witam Do oferty dołączone zostały 3 kolejne kieszenie (jutro zostaną aktywowane na stronie). Wszystkie przeznaczone są do przenoszenia granatów typu Flash-Bang a konkretnie modelu P1A6. Kieszeń otwarta (granat trzymany jest przez regulowaną gumę, po bokach znajdują się taśmy trzymające łyżkę): Kieszeń zamykana na rzep: Kieszeń zamykana na nap (na części kieszeniowej nabite są dwie napy męskie umożliwiające przenoszenie zarówno wersji z ciężarkiem jak i bez) Quote Link to post Share on other sites
Ohtar Posted December 11, 2009 Report Share Posted December 11, 2009 A jak z tymi kieszeniami na airsoftowe granaty? Quote Link to post Share on other sites
PS TACTICAL GEAR Posted December 12, 2009 Author Report Share Posted December 12, 2009 Witam Ze względu na nawarstwiające się w ostatnim czasie zamówienia, zdjęcia kieszeni na granaty (zarówno te grochowe jak i GH-2) zostaną dodane dopiero jutro. Pozdrawiam i przepraszam za opóźnienia. Quote Link to post Share on other sites
dust in the wind Posted December 13, 2009 Report Share Posted December 13, 2009 Po zdjęciach widać, że estetyka poszła do przodu. Oby tak dalej. Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
remko Posted December 13, 2009 Report Share Posted December 13, 2009 A ja pochwalę się kamizelką Nemezis którą nabyłem kilka miesięcy temu jeśli coś pomylę to niech mnie kthulhu poprawi bo na pewno wie lepiej :mrgreen: Tak wygląda przód z konfiguracją 2x podwójna cqb do M4, 1x potrójna na m4, admin, oraz ład. do krótkiej Tył Na prawym boku 1x cargo średnie kupione rok wcześniej (widać skok jakości) Lewy bok to 1x cargo duże oraz worek na zrzuty miękki A tak wygląda rozłożona od zew i wew Po kilku miesiącach dość intensywnego użytkowania muszę przyznać że kamizelka jest solidna i po dopasowaniu bardzo wygodna, jedyne co udało mi się uszkodzić to lamówkę na plecach przy uchwycie transportowym. Kamizelka ma miejsce na wkłady SAPI w rozmiarze M oraz wkłady kevlarowe takie jakie występują w olv, wykonana z cordury w kolorze ranger green która ponoć jest nie palna (nie wiem nie sprawdzałem) uchwyt QR jest ale nie testowałem z powodu zbyt małej wagi kamizelki. To chyba tyle, o czym zapomniałem niech kthulhu dopowie. Quote Link to post Share on other sites
count_martin3z Posted December 22, 2009 Report Share Posted December 22, 2009 A mi Pan Piotr nie odpisuje, nie odbiera telefonów, a chciałem u niego zostawić parę tysiaków. To jak Panie Piotrze? Da się coś zrobić? Quote Link to post Share on other sites
TBM Posted December 22, 2009 Report Share Posted December 22, 2009 U mnie też jest podobnie, czekam już miesiąc i doczekać się nie mogę, a kieszenie do pracy coraz bardziej potrzebne ;( Quote Link to post Share on other sites
Mariusz_Piwowar Posted December 22, 2009 Report Share Posted December 22, 2009 nie tylko u was panowie....:/ Quote Link to post Share on other sites
count_martin3z Posted December 22, 2009 Report Share Posted December 22, 2009 Ja czekam na info od września... Także jeszcze trochę Wam do mnie brakuje ;) Quote Link to post Share on other sites
Ari Posted December 22, 2009 Report Share Posted December 22, 2009 A mi na przełomie październik/listopad bez problemu został wykonany Blast Belt :P i kontakt także wporządku Quote Link to post Share on other sites
PS TACTICAL GEAR Posted December 22, 2009 Author Report Share Posted December 22, 2009 TBM, Mario - paczuszki do was powinny na dniach dotrzeć (niestety nie mogę odpowiadać za opóźnienia jakie obecnie mogą wyniknąć z powodu działania poczty). Jeszcze raz przepraszam za wszelkie opóźnienia i problemy ew. problemy związane z kontaktem (niestety dość duża ilość zamówień które ostatnio się pojawiły sprawiły, że byłem zawalony pracą) Quote Link to post Share on other sites
TBM Posted December 22, 2009 Report Share Posted December 22, 2009 Nie ma sprawy - ważne że wyszły. Quote Link to post Share on other sites
Jangi Posted December 23, 2009 Report Share Posted December 23, 2009 Czy dysponuje ktoś (i mógłby się podzielić) fotkami ładownic do magazynków P90 od PSTG? Quote Link to post Share on other sites
PS TACTICAL GEAR Posted December 24, 2009 Author Report Share Posted December 24, 2009 Witam W przerwie między świętami a nowym rokiem postaram się umieścić zdjęcia nowego modelu tych ładownic. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
PS TACTICAL GEAR Posted January 2, 2010 Author Report Share Posted January 2, 2010 Witam Wrzucam zdjęcia obiecanych kieszeni: na granat airsoftowy GR2 (wersja zamykana na rzep): Kieszeń na 1 magazynek do P90 (również wersja zamykana na rzep, odpowiednia konstrukcja krawędzi ładownicy zapobiega zahaczaniu magazynka podczas wyciągania z ładownicy): Dodatkowo kieszeń na rękawiczki jednorazowe (z przodu umieszczona jest gumowa "śluza" umożliwiająca szybkie wydobycie rękawiczek, kieszeń może być montowana zarówno na molle jak i na pasach typu Duty Belt, na zdjęciu kieszeń z rękawiczkami nitrylowymi): Quote Link to post Share on other sites
TBM Posted January 6, 2010 Report Share Posted January 6, 2010 Wszystko doszło, tylko coś jest pokopane z szerokością komórek albo u ciebie albo w miwol i guarderze ;( Cargo duże poziome jest na 6 kolumn palsów - podczas przyczepiania okazuje się że jest szersze w stosunku do komórek na gratach miwo i guardera o jedną czyli twoje 6=ichnie 7. Taka mała uwaga. Reszta ładownic jak zawsze przyzwoicie wykonana, mam nadzieję że posłużą długo, comfort też pikny - brakowało mi 5 pkt mocownia ale już sobie poradziłem - takie taktyczne marudzenie. Niemniej polecam bo sprzęt jak najbardziej na poziomie, zarówno pod względem sycia, materiałów jak i wykonania. ORAZ WYTRZYMAŁOŚCI Quote Link to post Share on other sites
Karmazyt Posted January 6, 2010 Report Share Posted January 6, 2010 A ja mam takie dość nietypowe pytanie. Czy jest możliwość uszycia na zamówienie hybrydy na bazie kamizelki Pattern 83? Chodzi mi głównie o zmianę niektórych kieszeni. Zamówienie dość nietypowe, ale być może wykonalne. Quote Link to post Share on other sites
scizophrenikz Posted January 6, 2010 Report Share Posted January 6, 2010 A ja robię rozeznanie cenowe tak więc pytam i tu: czy jest możliwość uszycia z czarnej cordury kompletu 4 ładownic CQB na 2magi do M4 każda + 3 ładownice na magi pistoletowe? Ile by to trwało i ile za taką przyjemność? Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
Jangi Posted January 6, 2010 Report Share Posted January 6, 2010 Szybciej odpowiedź uzyskasz kontaktując się bezpośrednio z Ktulhu. Wiem, bo sam zamawiałem u niego chesta, kontakt jest szybki, łatwy i bezproblemowy. A chest, swoją drogą, w pytę! :D Quote Link to post Share on other sites
Jaeger Posted January 6, 2010 Report Share Posted January 6, 2010 kontakt jest szybki, łatwy i bezproblemowy. Hohoho a to się pozmieniało ;-) Quote Link to post Share on other sites
scizophrenikz Posted January 6, 2010 Report Share Posted January 6, 2010 (edited) Szybciej odpowiedź uzyskasz kontaktując się bezpośrednio z Ktulhu. Wiem, bo sam zamawiałem u niego chesta, kontakt jest szybki, łatwy i bezproblemowy. A chest, swoją drogą, w pytę! :D To racja, napewno kontakt byłby szybszy, lecz pomyślałem że odpowiedź na moje pytanie może przyda się i innym ;) Edited January 6, 2010 by scizophrenikz Quote Link to post Share on other sites
Jangi Posted January 6, 2010 Report Share Posted January 6, 2010 Hohoho a to się pozmieniało ;-) A nie wiem jak było wcześniej, w każdym bądź razie ja nie miałem powodów do narzekań pod tym względem :) To racja, napewno kontakt byłby szybszy, lecz pomyślałem że odpowiedź na moje pytanie może przyda się i innym ;) Racja, o tym nie pomyślałem ;) Quote Link to post Share on other sites
Wukasz Posted January 7, 2010 Report Share Posted January 7, 2010 http://pstacticalgear.sold.pl/index.php?ac...amp;productId=8 Jest czarny do wyboru. Nie wiemy tylko ile za pistoletowe. Quote Link to post Share on other sites
PS TACTICAL GEAR Posted January 7, 2010 Author Report Share Posted January 7, 2010 Witam Ładownice na M4/M16 takie jak w ofercie na sklepie w kolorze czarnym są dostępne obecnie od ręki (cena na stronie). Co do ładownic pistoletowych, to ładownice na 1 magazynek również zamykane na rzep są w cenie 21zł/szt i również dostępne są obecnie od ręki. Wszystko naturalnie wykonane z Cordury. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts