HellMaker666 Posted July 14, 2011 Report Share Posted July 14, 2011 Szpej doszedł. Wszystko jest wykonane super i przemyślane pod kątem użyteczności. Jedynie w chest rigu można zastosować opcjonalne comfortpady, bo obładowany delikatnie uwiera. No i paczka zabezpieczona super. Przy rozpakowywaniu kląłem na ilość taśmy :happy: Quote Link to post Share on other sites
lukaso Posted July 18, 2011 Report Share Posted July 18, 2011 Połcze doszły, wszystko super. pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Dudek Javny Posted July 20, 2011 Report Share Posted July 20, 2011 Loki SF dotarło. Super robota. W porównaniu z wyrobami z 2009, ogromny skok jakościowy! Uploaded with ImageShack.us Quote Link to post Share on other sites
Guest Mati13k Posted July 20, 2011 Report Share Posted July 20, 2011 Ile Cię kosztował LOKI SF w MC? Bardzo ładnie to to wygląda, jeszcze większej ochoty nabrałem. PS Z ciekawości: co masz pod LOKIm na sobie? Quote Link to post Share on other sites
aciepk Posted July 20, 2011 Report Share Posted July 20, 2011 PS Z ciekawości: co masz pod LOKIm na sobie? ACS w multichłamie. Quote Link to post Share on other sites
esco Posted July 20, 2011 Report Share Posted July 20, 2011 Do mnie również przyszło zam. z allegro. Nadal trochę kiepsko z kontaktem, jednak reszta jak najbardziej w porządku. :) Quote Link to post Share on other sites
Guest Mati13k Posted July 20, 2011 Report Share Posted July 20, 2011 Jakoś charakterystyczny materiał w okolicach pach i klatki mnie nie nakierował, a kumpel sam ma ACSa, wybaczcie. Dzięki aciepk. Zostaje cena LOKIego. Quote Link to post Share on other sites
Dudek Javny Posted July 20, 2011 Report Share Posted July 20, 2011 Dokładnie. Na brzuchu kontraktowy acs w mc masiffa. Loki w mc z wysyłką 360pln+małe dwa gratisy. Quote Link to post Share on other sites
sylwek3231 Posted July 20, 2011 Report Share Posted July 20, 2011 Wie ktoś (jak nie, to pytanie do krawca) ile by kosztował Plate Carrier kopia tego z systemu RLCS w RG? Quote Link to post Share on other sites
PS TACTICAL GEAR Posted August 1, 2011 Author Report Share Posted August 1, 2011 Witam Na allegro pojawiły się kolejne elementy z oferty PSTG (w kolorach już niedostępnych). Jutro dodane zostaną również kolejne aukcje (w tym modułowy chest amunicyjny). Dodatkowo na stronie zostaną wkrótce aktywowane dodatkowe elementy takie jak klamerki Duraflex i ITW Nexus. Niestety zapowiadane nowości, jak plecaki, nie pojawią się wcześniej jak przed połową sierpnia (spowodowane jest to wprowadzaniem ostatnich poprawek w tych elementach) Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
PS TACTICAL GEAR Posted August 3, 2011 Author Report Share Posted August 3, 2011 Witam Chciałbym poinformować że kamizelka LOKI SF jest obecnie w promocji (tańsza o 65zł). Promocja trwa jednak tylko do 5.08.2011r. Jest to pierwsza ze zbliżających się promocji tego typu (co jakiś czas cena jednego z produktów będzie dość znacząco obniżana). Dodatkowo chciałbym poinformować, że (o ile nie opóźni się dostawa materiału) do 1.09 zostanie zaprezentowane oporządzenie oraz mundur typu Combat wykonane w kamuflażu A-TACS. Całe oporządzenie będzie wykonane z Cordury 500d. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Piasek89 Posted August 12, 2011 Report Share Posted August 12, 2011 Cześć !!! Kolejna porcja "kumoterstwa" z mojej strony :happy: Tym razem prosty chestrig, na szybkie wypady. Wzór customowy konsultowany z Kthulem. Jestem bardzo zadowolony z rezultatu. Jeśli ktoś chce coś podobnego za rozsądne pieniądze to gorąco polecam PSTG. Produkt charakteryzuje się jak zwykle wysoką "kulturą" jeśli chodzi o wykonanie (jak i materiały: klamry ITW, cordura Weber, taśmy poliamidowe chyba Pasamon). Zadowoli nawet najbardziej wybrednych i upierdliwych klientów. :biggrin: Ładownice zapinane na solidny rzep, mieszczące po 2 magazynki 5.56mm M4/Beryl. Szelki zaopatrzone w taśmy PALS oraz "gumki" do montażu wszelkiego rodzaju anten czy rurek od systemów hydracyjnych. Kieszenie typu SAW200, pomieszczą wszystkie niezbędne duperele, wykończone kołnierzami z elastycznym ściągaczem. Wszystkie kieszenie uzbrojone są w oczka drenażowe. Część żeńska fastex'a zamontowana na okrągłej gumie, poprawia ergonomię zapięcia w pasie. Quote Link to post Share on other sites
shardac Posted August 12, 2011 Report Share Posted August 12, 2011 Ładny, ale czy klamry nie są za bardzo beżowe? ;-) Mógłbyś pokazać jeszcze "plecy" tego rigga? Swoją drogą, Piasek89, link, który masz w stopce jest najprawdopodobniej zainfekowany - przynajmniej tak mi mówi Kaspersky. Quote Link to post Share on other sites
Piasek89 Posted August 12, 2011 Report Share Posted August 12, 2011 Wiedziałem że coś mi umknęło. Nie mogłem edytować posta więc wrzucam tak: "Plecy" konstrukcji podszyte są siatką dystansową. @shardac: Dla mnie klamry są OK. Co do linka, to faktycznie, ale nie jest to żadne działanie zamierzone. Quote Link to post Share on other sites
Cincin Posted August 12, 2011 Report Share Posted August 12, 2011 Czy cordurka w panterce PSTG jest z tego samego źródła co np. Janysportu, Spec-opsu? Czy ktoś posiada zdjęcia porównawcze kolorystykę? Quote Link to post Share on other sites
shardac Posted August 12, 2011 Report Share Posted August 12, 2011 Dla mnie klamry są OK. Czyli one są takie beżowawe czy po prostu balans bieli i lampa tak zagrały? Ta siatka jest z czego wykonana, zastanawiam się nad jej wytrzymałością. Quote Link to post Share on other sites
Piasek89 Posted August 12, 2011 Report Share Posted August 12, 2011 (edited) Czy cordurka w panterce PSTG jest z tego samego źródła co np. Janysportu, Spec-opsu? Czy ktoś posiada zdjęcia porównawcze kolorystykę? Chyba ta sama. Odcień może lekko się różnić w zależności od partii materiału który wyszedł z fabryki. Czyli one są takie beżowawe czy po prostu balans bieli i lampa tak zagrały? Ta siatka jest z czego wykonana, zastanawiam się nad jej wytrzymałością. Kolor klamer to ITW Dark Earth. Foto były robione z lampą więc możesz mieć złudzenie że są strasznie jasne. Co do siatki, to jest wytrzymała - poliamid, to Heathcoat Mesh Fabric. Edited August 12, 2011 by Piasek89 Quote Link to post Share on other sites
Pinochet88 Posted August 12, 2011 Report Share Posted August 12, 2011 Mógłbyś zdradzić cenę takiego chesta? Quote Link to post Share on other sites
super Posted August 13, 2011 Report Share Posted August 13, 2011 ooo świetna prosta konstrukcja. KISS. Jak brytolskie chesty. A wejdą tam dwa magi do AK ? Quote Link to post Share on other sites
Piasek89 Posted August 14, 2011 Report Share Posted August 14, 2011 ooo świetna prosta konstrukcja. KISS. Jak brytolskie chesty. A wejdą tam dwa magi do AK ? Proste ale działa. Obmyślając "dizajn" inspirowałem się właśnie brytolskimi zabawkami od Arktis'a i nieśmiertelnymi Chicom'ami. Co do magów od AK, to do mojej wersji niestety dwóch na każdą kieszeń nie zmieszczę (włazi jeden) bo były robione pod standard M4/Beryl ale to kwestia dogadania z Kthulem pod jakie magi ma to wszystko działać :icon_idea: Quote Link to post Share on other sites
PS TACTICAL GEAR Posted August 22, 2011 Author Report Share Posted August 22, 2011 Witam Osoby śledzące konto firmowe na Facebooku zapewne już wiedzą, że od jutra w ofercie pojawi się nowy element - kieszonka na jeden magazynek pistoletowy. Kieszonka będzie o tyle nietypowa, że posiadać będzie wewnętrzną (nie wyjmowaną) wkładkę z kydexu lub (przy wersji tańszej) z ABSu (te drugie pojawią się jako pierwsze, kydexowe zapewnie w przeciągu 1-2 tygodni). Kieszenie będą miały bardzo klasyczny wygląd. Dodatkowo będą posiadały klapkę (z możliwością przenoszenia cały czas kieszeni otwartej). Wkrótce pojawią się także kieszenie na 2 magazynki oraz kieszenie na magazynki do M4 oraz do Beryla, również z wkładkami. Dodatkowo jako prezentacja jedno zdjęcie kieszeni wykonanej w kamuflażu Multicam: Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted August 22, 2011 Report Share Posted August 22, 2011 Na 1911 zrobisz? Bo nigdzie na rynku nie ma. A dostępne na 9mm są za szerokie i magi lubią wypaść. Quote Link to post Share on other sites
PS TACTICAL GEAR Posted August 23, 2011 Author Report Share Posted August 23, 2011 Tak, dostępne będą także do 1911. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
ORKAN_Hubert Posted August 23, 2011 Report Share Posted August 23, 2011 (edited) Kolor klamer to ITW Dark Earth. Foto były robione z lampą więc możesz mieć złudzenie że są strasznie jasne. Co do siatki, to jest wytrzymała - poliamid, to Heathcoat Mesh Fabric. Małe sprostowanie, kolor klamer ITW NEXUS to TAN, a siatki konstrukcyjne Heathcoat Fabric są z poliestru. Edited August 23, 2011 by ORKAN_Hubert Quote Link to post Share on other sites
PS TACTICAL GEAR Posted August 24, 2011 Author Report Share Posted August 24, 2011 Dodatkowe zdjęcia kieszeni z wkładkami kydexowymi i ABSowymi. Na zdjęciu klasyczna kieszeń shingle z wkładką (w tym wypadku z ABSu). Jak widać kieszeń może być używana zarówno do magazynków od M4/HK416 jak i od Beryla. Z przodu naszyte PALSy. Najważniejsze, że wkładka profilowana jest tak, że przy umieszczonym magazynku nie ma charakterystycznego odkształcenia na przedniej części kieszeni. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts