generalsimus Posted January 4, 2012 Report Share Posted January 4, 2012 (edited) Co z tym konkursem? Edited January 4, 2012 by generalsimus Quote Link to post Share on other sites
MatriX482 Posted January 4, 2012 Report Share Posted January 4, 2012 I będę spamował dalej- nie dostałem żadnej wiadomości w mojej sprawie... Quote Link to post Share on other sites
Ace Posted January 4, 2012 Report Share Posted January 4, 2012 Nieco ponad miesiąc. Z góry naciskałem na termin, na którym bardzo mi zależało, stąd to SPAMowanie w tym temacie. Z drugiej strony pomimo lekkiego uchybienia, opłacało się patrząc na jakość produktów. a robiłeś duże zamówienie, czy pare gratów? bo mają kilka pierdół które są mi potrzebne, ale nie wiem czy mi sie opłaca czekać na apteczke i kieszeń ponad miesiąc. Quote Link to post Share on other sites
PS TACTICAL GEAR Posted January 4, 2012 Author Report Share Posted January 4, 2012 Witam Należy pamiętać, że po drodze było też Boże Narodzenie (od 23.12 do 1.01 nie pracowałem). Co do konkursu - w ciągu 30min. zostanie ogłoszony na profilu firmowym na FB Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
seger Posted January 4, 2012 Report Share Posted January 4, 2012 a co z moją ładownicą której nie mam dalej i pokrowcem na camel ? kilka pytań i nic... Quote Link to post Share on other sites
Pietia888 Posted January 4, 2012 Report Share Posted January 4, 2012 Nie otrzymałem odpowiedzi na kolejnego maila od Pana .. wczoraj go pisałem a dziś był Pan na forum i nie odpisał... A jest dla mnie ważny... Quote Link to post Share on other sites
PS TACTICAL GEAR Posted January 5, 2012 Author Report Share Posted January 5, 2012 Witam Informuję o promocji na ładownice pistoletowe - obecnie cena skoczyła z 25 na 15zł/szt. Dodatkowo dzisiaj zostaną aktywowane pierwsze produkty w kategorii "Oferta Specjalna" - kategoria będzie zawierać w bardzo korzystnych cenach elementy m.in. w kolorach już niedostępnych (przykładowo dzisiaj pojawią się ładownice na magazynki M4/M16 w kolorze OD w cenie 26zł/szt) Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
super Posted January 5, 2012 Report Share Posted January 5, 2012 Ja trochę w obronie kolegi. Szycie customowe to nie market z wyposażeniem gdzie wchodzisz z koszykiem i wybierasz sobie produkty. Sam szyję na mniejszą skalę i wiem jak trudno jest połączyć dwie rzeczy...zajebistość produktu i czas oczekiwania na niego. To jest CUSTOM przez duże C. Każda rzecz jest szyta przez jedną osobę i wiem (bo sam mam takie dylematy) że musisz wsadzić tam 110% serca. Nie wsadzisz to powstanie lipa. Musisz szyć jak dla siebie. Cieszycie się z jakości? To przyjmijcie że kosztem jest też czas. Prędzej czy później towar będzie. Tutaj i tak trwa to krótko. za granica nie dość że koszty są kosmiczne to czas oczekiwania czasem sięga kilku miesięcy. Ale liczy się jakość. Jak ktoś nie lubi to zawsze może kupić chińczyka..szybko i tanio. Jak ktoś mnie pyta o jakiś element sprzętu i podaje wytyczne ; Dobre i Tanie to pytam go po co mu dwa produkty. Albo coś jest dobre albo tanie. W przypadku to Tanie to właśnie czas jaki musicie włożyć w oczekiwanie na sprzęt. Czyli Dobre i Drogie bo musicie poczekać ;-) Dlaczego to napisałem? Bo wiem jak to jest i to jęczenie mnie męczy ;-) Sam czekam na kilka fantów i wiem że się opłaca taki urok customu ;-) Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted January 5, 2012 Report Share Posted January 5, 2012 Zgadzam się z Superem, doskonale wiem co to oznacza. Ale gdyby Piotr trochę bardziej przyłożył się do systemu informowania klientów co z ich przesyłkami i zamówieniami było by o wiele lepiej. Quote Link to post Share on other sites
Jaeger Posted January 5, 2012 Report Share Posted January 5, 2012 (edited) Ja tam złego słowa nie mogę powiedzieć, co prawda w rozmowie z Matim trochę z niego zbijałem że sobie poczeka, ale ostatnie dwa zamówienia Piotrek zrobił szybko i solidnie. Jak komuś się bardzo spieszy ma allegro i Flyye dostępne od ręki ale kosztem dopasowania do własnych potrzeb. Edited January 5, 2012 by Jaeger Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted January 5, 2012 Report Share Posted January 5, 2012 Wole poczekać 3 miesiące i mieć dobry szpej niż 2 dni i mieć dziadostwo w tej samej cenie. Quote Link to post Share on other sites
Rumun Posted January 5, 2012 Report Share Posted January 5, 2012 Witam! Co do ładownic pistoletowych. Są dostępne od ręki? Jeżeli tak, to w jakich kolorach/kamuflażach? Quote Link to post Share on other sites
PS TACTICAL GEAR Posted January 5, 2012 Author Report Share Posted January 5, 2012 Witam W zakładce koloru są wszystkie obecnie dostępne wersje kolorystyczne. Dostępne są "od ręki" Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
shardac Posted January 5, 2012 Report Share Posted January 5, 2012 Oferta specjalna nie została aktywowana jeszcze, czy już zapasy się wyczerpały? ;-) Quote Link to post Share on other sites
PS TACTICAL GEAR Posted January 5, 2012 Author Report Share Posted January 5, 2012 Kieszenie na magazynki zostały właśnie dodane. Wcześniejsza oferta (2 kieszenie uniwersalne) zniknęły w ciągu 4 minut od pojawienia się. Ilości elementów w ofercie specjalnej są bardzo limitowane (czasami nawet będą to pojedyncze sztuki). Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
shardac Posted January 5, 2012 Report Share Posted January 5, 2012 Ubyły więc dwie kolejne ładownice ;-) Quote Link to post Share on other sites
PS TACTICAL GEAR Posted January 8, 2012 Author Report Share Posted January 8, 2012 Do oferty specjalnej dodane zostały właśnie nowe produkty Quote Link to post Share on other sites
PS TACTICAL GEAR Posted January 9, 2012 Author Report Share Posted January 9, 2012 Od dzisiaj rusza wyprzedaż wielu elementów które pozostały z wcześniejszej produkcji. Elementy często są w kolorach już niedostępnych, dlatego też ich ceny zostały mocno obniżone. Są to naturalnie pełnowartościowe, nowe produkty. Większość będzie stopniowo dodawana do działu Oferta Specjalna, jednak jeżeli ktoś by był zainteresowany pełną listą i cenami, to proszę o PW z adresem e-mail. Wkrótce także pojawi się kilka nowości. Quote Link to post Share on other sites
shardac Posted January 10, 2012 Report Share Posted January 10, 2012 Dotarły dzisiaj do mnie ładownice z Oferty Specjalnej. Muszę przyznać - zwłaszcza, że do tej pory posiłkowałem się głównie produktami MIWO oraz kontraktami - że PSTG ma naprawdę świętną jakość obszycia produktów. Bardzo tez podoba mi się kompaktować ładownic, które dzięki gumce stają się bardzo płaskie nie przeszkadzają. Dziękuję za szybką realizację. Quote Link to post Share on other sites
PS TACTICAL GEAR Posted January 12, 2012 Author Report Share Posted January 12, 2012 Witam Od jutra w sklepie internetowym pojawi się kamizelka płytowa LOKI III. Kamizelka bazuje w swojej konstrukcji na LOKI II, jednak posiada kilka usprawnień, m.in. lepsze rozplanowanie PALS, demontowalne boczne taśmy+element elastyczny na tych taśmach, kompletnie zmienione szelki (szersze oraz regulowane na rzepy), zmienione comfort pady (identyczne z tymi z LOKI SF) oraz wewnętrzna strona kamizelki wyłożona jest siatką dystansową. Dodatkowo zrezygnowano z obszywania panelu przedniego i tylnego lamówką. Trochę węższy jest również zewnętrzny cummerbund. Wkrótce także pojawi się nowa wersja LOKI SF Quote Link to post Share on other sites
shardac Posted January 12, 2012 Report Share Posted January 12, 2012 Czy ktoś z Was dysponuje zdjęciami małego panelu piersiowego MINI-1 przywdzianego na człowieka? Quote Link to post Share on other sites
kelo Posted January 12, 2012 Report Share Posted January 12, 2012 Już się nie mogę doczekać aż LOKI III do mnie przyjdzie. Dam zaraz jak przyjdzie do mnie opisz początkowy a dalszy po wykorzystaniu w terenie. Quote Link to post Share on other sites
PS TACTICAL GEAR Posted January 12, 2012 Author Report Share Posted January 12, 2012 Czy ktoś z Was dysponuje zdjęciami małego panelu piersiowego MINI-1 przywdzianego na człowieka? Witam Jeżeli to będzie odpowiadać, to mogę jutro z rana przesłać zdjęcie chesta Mini-1 ubranego na manekina (zawsze to jakieś wyobrażenie będzie dawać jak wygląda to na sylwetce) Quote Link to post Share on other sites
Guest Dawid4009 Posted January 12, 2012 Report Share Posted January 12, 2012 Shardac- wyślę Ci słit focię z terenu- jak tylko przyjdzie paczka (podobno na dniach;)) Quote Link to post Share on other sites
Miszczo Posted January 12, 2012 Report Share Posted January 12, 2012 Na forum wrzućcie, bo ja też z chęcią zobaczę jak to wygląda na człowieku. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts