Ohtar Posted January 30, 2010 Report Share Posted January 30, 2010 Rozumiem, że to wymysł czysto airsoftowy? A chociażby realizm jako taki ;) Pozdrawiam. Jak chcesz realizmu to nie kupuj wymysłów. :) Quote Link to post Share on other sites
Catch22 Posted January 30, 2010 Report Share Posted January 30, 2010 Jeśli używasz takiej poduszki podpoliczkowej to znaczy że używasz bardzo wysokiego montażu celownika z jakiegoś określonego powodu. Jeśli tak jest to niekoniecznie musisz używać tej kolby do konstrukcji typu AR, albo niekoniecznie ten AR musi mieć rączkę przeładowania umiejscowioną standardowo - może ją mieć np. na lewym boku górnej części komory zamkowej jak w JP rifles albo LWRC. Jeśli z jakiegoś powodu używasz jej w klasycznym AR to musisz mieć mocno wysuniętą kolbę - co niektórzy lubią. Quote Link to post Share on other sites
grzechotnik Posted January 31, 2010 Report Share Posted January 31, 2010 Nie chodziło mi o kupno tej kolby. Ciekawość - pierwszy stopień do piekła ;) Tylko się zastanawiałem czy to działa z rączką przeładowania ;) Pozdrawiam i czekam na Dynamic Handgun ;) Quote Link to post Share on other sites
grzechotnik Posted April 7, 2010 Report Share Posted April 7, 2010 Psss. Już jest Magpul Dynamics - The Art of the Dynamic Handgun 8-) . Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
FRAGER Posted April 7, 2010 Report Share Posted April 7, 2010 Psss. Aerial Platform Operations też już jest. O ile The Art of the Dynamic Handgun warto obejrzeć, o tyle Aerial Platform Operations można raczej sobie darować. Quote Link to post Share on other sites
Ohtar Posted April 8, 2010 Report Share Posted April 8, 2010 http://www.forlessthanever.com/ Kupuje ktoś coś przez nich? Akurat mają filmy z magpul dynamics w cenach od 160-200 za jedną część. A i kilka innych smakowitych kąsków można tam znaleźć (choćby gerbera lmf za 100 zł taniej niż w naszych sklepach). Quote Link to post Share on other sites
grzechotnik Posted April 18, 2010 Report Share Posted April 18, 2010 Kurczę. Właśnie oglądam Handguna. Co Chris i Travs mają za pistolet? Ni to USP, ni to SIG. Bardzo fajnie wygląda. Może się dowiem z napisów końcowych, ale jeśli wiecie to napiszcie. Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
grzechotnik Posted April 18, 2010 Report Share Posted April 18, 2010 Więc tak: Ten pistolet to S&W M&P. Po obejrzeniu 1 części, to jest trochę nudna, to samo praktycznie co było w Art of The Tactical Carbine. Ale Drills'y są bardzo fajne. Według mnie to bez połowy z tego by mogło się obejść, jeśli uprzednio oglądaliśmy Art of The Tactical Carbine. Do Drillów pewnie będę wracał często, bo to jednak przydatna sprawa. MOD: Proszę o połączenie postów. Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
Ohtar Posted April 18, 2010 Report Share Posted April 18, 2010 Gdzie kupiłeś? 8) Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted April 18, 2010 Report Share Posted April 18, 2010 Internetowa sieć sklepów Torrent. ;) Quote Link to post Share on other sites
Ohtar Posted April 19, 2010 Report Share Posted April 19, 2010 (edited) Mi ona od kilku miesięcy nie działa. Dlatego czaję się w ukryciu na oryginał. Mogliby to na blu-rayu w 1080p wydać. ;P Edited April 19, 2010 by Ohtar Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted April 19, 2010 Report Share Posted April 19, 2010 Widzieliście już Aerial Platform Operations? Normalnie, jak film z hollywood. Trailer wgniatal w fotel, a to co dostałem to jakaś lipa jest. ;F Quote Link to post Share on other sites
grzechotnik Posted April 19, 2010 Report Share Posted April 19, 2010 A pokazują tam coś takiego jak a'la Black Hawk Down, jak heli dostanie w wirnik? Na końcu trailera można trochę zobaczyć jak się heli kręci, ale nie do końca. I jak AnR? Masz już heli? Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted April 19, 2010 Report Share Posted April 19, 2010 Kupiłem. :F Serio, nuda, poważna nuda, ciężka i poważna nuda. Quote Link to post Share on other sites
mg34 Posted May 17, 2010 Report Share Posted May 17, 2010 Czy mi się wydaje czy przewinął się w Aerialu Mini-Beryl ?! Quote Link to post Share on other sites
grzechotnik Posted May 20, 2010 Report Share Posted May 20, 2010 Jakiś kałaszek był. Czy to AKS-74U czy Mini-Beryl to ciężko powiedzieć ;). Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
kosteQ86 Posted May 22, 2010 Report Share Posted May 22, 2010 Ja powiem tak, dopiero zaczynam zabawę z airsoftem i po obejrzeniu Magpul dynamics załapałem tylko większą zajawkę. Koleśie wiedzą co robić z karabinem i myśle że wiele z ich porad spokojnie można wdrożyć do asg. Napewno kwestie bezpieczeństwa o której była mowa, zmiana magów ( tactical i speed reload ), a zresztą nie bedę wymieniał bo każdy widział 8-) Do tej pory dużo strzelalem z Walthera cp99 compact (moim zdaniem najlepsza wiatrówka do strzelania dynamicznego) i po obejrzeniu serii magpula już wiem jak szybko i skutecznie wyciagać pistolet z kabury :P nie mówiac już o chwycie który naprawde niweluje odrzt zamka. a co do komercji o której jest pare postów, to powiem tak, byłbym bardzo szczęśliwy jeżeli mógłbym robić przez całe życie to co lubie i jeszce dostawać za to dużą kasę 8-) No i taka na marginesie jak czasami oglądam filmiki "PRO" zawodników asg i widze ich kurczakowe postawy to smiać się tylko chce :uśmiech: Quote Link to post Share on other sites
grzechotnik Posted May 30, 2010 Report Share Posted May 30, 2010 Zapisał ktoś może zdjęcie albo link, do tego AK od Magpula? Oczywiście dałem linki tylko jakiś szanowny mod miał kiepski dzień i wywalił... Tak więc to są małe zdjęcia, szukam już z 15 minut a pamiętam, że dałem zdjęcia ponad 1000px... http://forum.saiga-12.com/uploads/monthly_...04317_thumb.jpg http://forum.saiga-12.com/index.php?app=co...attach_id=36603 To takie tylko to większe. Z góry dzięki. Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
sisi Posted May 30, 2010 Report Share Posted May 30, 2010 (edited) Proszę bardzo: http://www.thefirearmblog.com/blog/2008/12...agpul-ak-build/ Wystarczyło w Google wpisać: AK Magpul - pierwszy link ;) Edited May 30, 2010 by sisi Quote Link to post Share on other sites
grzechotnik Posted June 1, 2010 Report Share Posted June 1, 2010 Dzięki bardzo, szukałem tylko na grafice, a widać to był błąd ;). Heh. Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
gryncek1 Posted June 26, 2010 Report Share Posted June 26, 2010 Swoją drogą nie wiedziałem, że mają takie poczucie humoru :mrgreen: Quote Link to post Share on other sites
Terenowy Posted July 14, 2010 Report Share Posted July 14, 2010 Dla mnie największą trzodę robią Ci co zamiast za chwyt łapią za front hehe Quote Link to post Share on other sites
grzechotnik Posted September 28, 2010 Report Share Posted September 28, 2010 - Aażż mnie ciarki przeszły :wink: . Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
WeRT Posted September 28, 2010 Report Share Posted September 28, 2010 (edited) Aażż mnie ciarki przeszły :wink: . Pozdrawiam. Jejku, jejku!!! Czy ja tam widziałem Saigę ??!! Grzechotnik, można znaleźć to cacko w sieci sklepów Torrent? I pytanie do reszty, czy komuś udało się dorwać "Aerial Platform Operations"? Edited September 28, 2010 by WeRT Quote Link to post Share on other sites
benizo Posted September 28, 2010 Report Share Posted September 28, 2010 Czy poza torentami można jeszcze gdzieś to dorwać ? Bo u mnie w mieście nie ma tego sklepu ;) Pozdro Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts