sgt.Chaos Posted November 29, 2010 Report Share Posted November 29, 2010 Quote Link to post Share on other sites
WeRT Posted November 30, 2010 Report Share Posted November 30, 2010 ??? Dzięki Othar - cel był chyba taki, że buttony w serwisie były mało widoczne :biggrin: Quote Link to post Share on other sites
grzechotnik Posted November 30, 2010 Report Share Posted November 30, 2010 Może jeszcze raz: ??? :blush: Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
Ijet Posted January 24, 2011 Report Share Posted January 24, 2011 Następnych części z duetem Costa-Haley raczej nie będzie, bo Travis opuścił MAGPULa. http://militarytimes.com/blogs/gearscout/2011/01/20/travis-haley-pops-smoke-leaves-magpul-dynamics/ W artykule napisali że wszystko odbyło się w przyjacielskiej atmosferze, ale w komentarzach jakiś smrodzik wokół osoby TH co niektórzy wierztrzą... Quote Link to post Share on other sites
grzechotnik Posted January 24, 2011 Report Share Posted January 24, 2011 Ale się nie rozstali z Costą! To najważniejsze, heh :icon_biggrin:. Guys I know there is a lot of confusion but after the show there will be more explaination,... More to come. And NO Chris and I are not split up! LOL Facebook Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
grzechotnik Posted January 24, 2011 Report Share Posted January 24, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=18dOzeDtpr4&feature=feedu Yeey! Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
Szaszłyk Posted January 25, 2011 Report Share Posted January 25, 2011 Gość bardziej stajlową brodę niż Costa. A na serio to zapowiada się ciekawie. Quote Link to post Share on other sites
Viamortis Posted January 25, 2011 Report Share Posted January 25, 2011 Coś się popsuło w ekipie. Takie ploty chodzą... :icon_neutral: Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted January 25, 2011 Report Share Posted January 25, 2011 Nie ploty. Jedyna osoba, która miała pojęcie o czymkolwiek czyli Travis odszedł z Magpula. Nadal widnieje na stronie Dynamicsa jako instruktor, więc nie wiadomo czy dał sobie z tym spokój. Głupi by był jakby tak było, to przecież kawał pieniądza. Quote Link to post Share on other sites
Catch22 Posted January 25, 2011 Report Share Posted January 25, 2011 Ja tylko powiem co słyszałem od innych ludzi z branży z US. Generalnie to jest rynek indywidualności i wbijania sobie małych szpilek. Vickers nie lubi Lamba, Howe nie lubi kogoś tam - inni szanują Haleya ale nie przepadają za Costą. To jest biznes, show, to są pieniądze - więc nie ma się co oszukiwać że wszyscy trzymają się za rączki i razem w podskokach biegną w stronę zachodzącego słońca... Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted January 25, 2011 Report Share Posted January 25, 2011 Zapomniałeś dodać, że na rynku amerykańskim Costa jest traktowany jako dziwak raczej. Haley zawsze mi imponował swoim zapałem, ciężką pracą oraz doświadczeniem. O Coscie wiadomo tyle, że był w Coast Guard i lubi gnatem wywijać. Quote Link to post Share on other sites
gas-can Posted July 7, 2011 Report Share Posted July 7, 2011 a ja powiem co wiem- Haley otworzył własną firmę. Na YT są filmiki z wywiadami itp. A co do filmów- na strzelbach coś z Travisem było nie tak- był bardziej posępny niż na pozostałych Quote Link to post Share on other sites
grzechotnik Posted July 15, 2011 Report Share Posted July 15, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=5esr2vix6QI Pozdrawiam :wink:. Quote Link to post Share on other sites
ZeneQ_BS Posted July 15, 2011 Report Share Posted July 15, 2011 Wyszła już część "art of the precision rifle"? Jeżeli tak to będę wdzięczny za podesłanie linku na PW do sklepu torrent. Szukałem na google, ale nie znalazło nic nawet na hameryckich "sklepach". :) Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
blackest Posted July 16, 2011 Report Share Posted July 16, 2011 DVD ze szkoleniem jeszcze nie ma. Na razie co najwyżej można się zapisać na trening na strzelnicy. Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted July 16, 2011 Report Share Posted July 16, 2011 Art of tactical wait. ;) Quote Link to post Share on other sites
dominZbolca Posted August 25, 2011 Report Share Posted August 25, 2011 Wypuścili nowy trailer do "The Art of the Precision Rifle" : Quote Link to post Share on other sites
Guest Brit Posted August 25, 2011 Report Share Posted August 25, 2011 Niemerytorycznie: Quote Link to post Share on other sites
blackest Posted August 26, 2011 Report Share Posted August 26, 2011 Jakby kogoś interesowało na jesień zapowiedzieli wydanie nowego DVD: CLICK_ME :biggrin: Quote Link to post Share on other sites
Idzior Posted August 29, 2011 Report Share Posted August 29, 2011 (edited) MD trabi od roku o tym "precision rifle" przeciez domin.. wrzucil nawet trailer do tego ( i to juz drugi ). Edited August 29, 2011 by Idzior Quote Link to post Share on other sites
Guest Mati13k Posted August 30, 2011 Report Share Posted August 30, 2011 To ma być 10 godzin materiału, ludzie... Na pewno potrzeba trochę pracy nad kręceniem takiego filmu, szczególnie, że Magpul ma też inne zajęcia (kursanci na pewno też, a zakładam, że w jeden dzień się niczego nie uczyli/szlifowali). PS Który ersoftowy snajper oglądnie 10h instruktażu? Przecież tam tyle liczenia, a matematyka to zło ! Quote Link to post Share on other sites
Idzior Posted September 3, 2011 Report Share Posted September 3, 2011 Material na to byl juz nakrecony w momencie kiedy pojawilo sie pierwsze promo. Raczej zarzuty na wielu forach kierowane sa w strone ekipy montujacej te filmy ktora poki co robi inne projekty i nie ma czasu skonczyc wersji snajperskiej vide to wlasnie oni brali udzial w rajdzie Breslau Berlin 2011 w wakacje :) Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted November 16, 2011 Report Share Posted November 16, 2011 Quote Link to post Share on other sites
Wukasz Posted November 16, 2011 Report Share Posted November 16, 2011 Innych nie będzie, obaj poszli na swoje. Szkoda bo lubiłem ich razem. Quote Link to post Share on other sites
kosteQ86 Posted November 17, 2011 Report Share Posted November 17, 2011 Mam nadzieje, że te nowe materiały z bluraya będzie można kupić na torr... tzn. w sklepie:P @ Wukasz Jak to innych nie będzie, zobacz co Haley teraz wyprawia:) nawet zachęca do trenowania z replikami:) Zamieszkałbym w jego garażu:) obejrzyjcie filmik to zobaczycie o czym mówię. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts