Ohtar Posted November 7, 2010 Author Report Share Posted November 7, 2010 Colt 1911. To było na poważnie. Daruj sobie - to też. Znowu zacząłem grać w BC2. Nie wiem czy to szczęście po powrocie do gry, ale z CG udało mi się trafić cztery razy pod rząd w Blackhawka, na różnych dystansach. Oby BF3 był jeszcze lepszej jakości. Quote Link to post Share on other sites
Ohtar Posted November 7, 2010 Author Report Share Posted November 7, 2010 Jaram się. :D Quote Link to post Share on other sites
stockmann Posted November 7, 2010 Report Share Posted November 7, 2010 Jaram się. :D Superb news ! P.S. Ale będzie fajnie! :D Quote Link to post Share on other sites
Ohtar Posted November 8, 2010 Author Report Share Posted November 8, 2010 http://www.gamerzines.com/xbox-360/news/bfbc2-vip-map-pack-7.html Yeah! Quote Link to post Share on other sites
aciepk Posted November 8, 2010 Report Share Posted November 8, 2010 W wersji PC jest też informacja na pasku w głównym menu :-D Quote Link to post Share on other sites
Rudy1002 Posted November 8, 2010 Report Share Posted November 8, 2010 Koledzy kiedy robimy wspólnego meczyka? Mój nick <Gen.>Rudy102 Quote Link to post Share on other sites
Ohtar Posted November 8, 2010 Author Report Share Posted November 8, 2010 :D:D Quote Link to post Share on other sites
aciepk Posted November 8, 2010 Report Share Posted November 8, 2010 Ja najbardziej jestem ciekaw mapy Heavy Metal. Skoro mówią, że to będzie największa mapa w BFBC2 to może to będzie coś na kształt bodajże Highway Tampa, czyli pancerna rozpierducha :-D Quote Link to post Share on other sites
Rudy1002 Posted November 9, 2010 Report Share Posted November 9, 2010 E tam ja i tak będę snajpił nawet na heavy metal Quote Link to post Share on other sites
Ohtar Posted November 10, 2010 Author Report Share Posted November 10, 2010 Lubię rozjeżdżać reconów czołgiem. Quote Link to post Share on other sites
aciepk Posted November 30, 2010 Report Share Posted November 30, 2010 Jutro wychodzi map pack 7 :-D Quote Link to post Share on other sites
QQryQ Posted December 1, 2010 Report Share Posted December 1, 2010 Nowe mapy sa mega wielkieeeeeee, vietnam bedzie za kilka dni. Jak dla mnie to gra pozyje jeszcze kilka mcy na moim dysku Quote Link to post Share on other sites
lns Posted December 2, 2010 Report Share Posted December 2, 2010 Witam. Jako że zima za pasem to żeby nie wyjść z wprawy podczas przerwy w sezonie ASG i podciągnąć trochę skilla ;) chciałbym zaprosić wszystkich zainteresowanych spotkaniami przy grach online głównie przy Bad Company 2, ale nie tylko na stronę: http://www.klanos.pl/, do grupy First To Fight [F2F] http://www.klanos.pl/kru/groups/viewgroup/14-%5BF2F%5D+First+To+Fight. Jesteśmy GRUPĄ znajomych, posiadamy serwer TeamSpeak3, codziennie wieczorami siadamy do gier online BC2, MOH, COD, TF, OF:DR, COH, LFD; nastawiamy się na rozgrywkę w SQUAD'ach, bez spinania, przydzielania zadań. Nie ma u nas obowiązku treningów, hierarchii, testów. Zasady zgłoszeń/rejestracji: wiek min 20lat, ogólne ogarnięcie tematu FPS, względna kultura osobista, NO CHEAT, NO GLITCH, NO STATTPAD, zaangażowanie w grę i funkcjonowanie strony. Zapraszam do rejestracji. Pozdrawiam. Santo Quote Link to post Share on other sites
aciepk Posted December 3, 2010 Report Share Posted December 3, 2010 Premiera BFBC2 Vietnam coraz bliżej... I wyzwanie dla graczy: Quote Link to post Share on other sites
Janek Posted December 18, 2010 Report Share Posted December 18, 2010 Może dla pasjonatów coś nowego ale dla mnie szału nie ma... Quote Link to post Share on other sites
kaczmarpmi Posted December 18, 2010 Report Share Posted December 18, 2010 Skoro to temat o BC2 to chyba mogę tu zapytać o takie coś. Czy wiesz ktoś jak nazywa się ta część munduru lub cokolwiek to jest zaznaczona na dołączonym obrazku? Chodzi mi o ten rękaw od dłoni do łokcia. Quote Link to post Share on other sites
aciepk Posted December 18, 2010 Report Share Posted December 18, 2010 (edited) Sweter. Szykujesz reko b company? :-D Edited December 18, 2010 by aciepk Quote Link to post Share on other sites
kaczmarpmi Posted December 18, 2010 Report Share Posted December 18, 2010 Spodziewałem się jakiejś specjalnej wojskowej części garderoby. Skoro to sweter to bluza od munduru musi mieć rękawy tylko do łokcia? Aha i nie, nie szykuje reko bc :) Quote Link to post Share on other sites
Ohtar Posted December 19, 2010 Author Report Share Posted December 19, 2010 Spodziewałem się jakiejś specjalnej wojskowej części garderoby. Skoro to sweter to bluza od munduru musi mieć rękawy tylko do łokcia? Aha i nie, nie szykuje reko bc :) Może mieć podwinięte :p Quote Link to post Share on other sites
Shagg Posted December 19, 2010 Report Share Posted December 19, 2010 (edited) Czy tylko ja naciąłem się na niespodziankę przygotowaną przez EA? Mianowicie wchodzę, nie dość, że nie za bardzo ma ochotę połączyć się z serwerami EA, to na dodatek łaskawie po wejściu.... mimo 22 lv nie mam żadnego gadżetu ani broni. Zastosowałem taktyczny restart (dwukrotnie) następnie zmianę serwera (z cztery razy)- nic. Załapało mi nagle w czasie gry i wszystko wróciło do porządku. Miód... Edited December 19, 2010 by Shagg Quote Link to post Share on other sites
Ohtar Posted December 19, 2010 Author Report Share Posted December 19, 2010 Czy tylko ja naciąłem się na niespodziankę przygotowaną przez EA? Mianowicie wchodzę, nie dość, że nie za bardzo ma ochotę połączyć się z serwerami EA, to na dodatek łaskawie po wejściu.... mimo 22 lv nie mam żadnego gadżetu ani broni. Zastosowałem taktyczny restart (dwukrotnie) następnie zmianę serwera (z cztery razy)- nic. Załapało mi nagle w czasie gry i wszystko wróciło do porządku. Miód... Zdarza się od czasu do czasu. Nie gram jakoś namiętnie ostatnio w cokolwiek, więc od premiery może ze dwa razy to miałem. Quote Link to post Share on other sites
aciepk Posted December 19, 2010 Report Share Posted December 19, 2010 Też tak dziś miałem. Zakładam, że jest to spowodowane premierą BFBC2: Vietnam bo po wielu osobom to się zdarzało. Quote Link to post Share on other sites
Mori Posted December 20, 2010 Report Share Posted December 20, 2010 Od zamierzchłych czasów czyli do premiery w marcu, niedzielne zerowanie statsów to norma, więc nie ma czemu się dziwić. Późne lato i wczesna jesień było to notoryczne, teraz trafia mi sie raz na dwa miesiące. Polecam grać do 14-15, a potem po 22 wtedy takich problemów jakoś nie ma. Quote Link to post Share on other sites
Cappuccio Posted December 20, 2010 Report Share Posted December 20, 2010 wczoraj były przez cały dzień i całą noc :) Po uruchomieniu gry do czasu pierwszej smierci stopień niby miałem ok ale broń dostępną tylko dla z 1 poziomu. Quote Link to post Share on other sites
migeron Posted December 20, 2010 Report Share Posted December 20, 2010 ja nie mam problemu z zerowaniem statsów . Ale mam takie lagi że grać nie idzie :bialaflaga: . Mój nick migeron Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts