Czubaka Posted October 31, 2009 Report Share Posted October 31, 2009 (edited) Zapraszam: http://www.youtube.com/watch?v=u3ITewYx5pI Edited October 31, 2009 by Czubaka Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted October 31, 2009 Report Share Posted October 31, 2009 Super film, gratulacje :ok: Pierwszy raz chyba można napisać o dobrej grze aktorskiej :ok: Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted October 31, 2009 Report Share Posted October 31, 2009 Bardzo mi się podobało. Motyw z "good foto" bardzo klimatyczny. Quote Link to post Share on other sites
Khaoz Posted October 31, 2009 Report Share Posted October 31, 2009 Mega film, oby wiecej takich realizacji :uśmiech: Quote Link to post Share on other sites
Arthur Currie Posted November 1, 2009 Report Share Posted November 1, 2009 No i coś co się trzyma "kupy" pod względem realizacji technicznej (a nie jak większośc materiałów airsoftowych jest zwyczajną zbieraniną filmików sklejonych w jedno). Quote Link to post Share on other sites
Vintersky Posted November 1, 2009 Report Share Posted November 1, 2009 Jako "Mr. Good Foto" mogę dodać od siebie, jako od uczestnika zajścia: takiej ekipy jak Ci ludzie to szukać ze świecą. Zadawali pytania "jak być powinno". Mieli dokładnie przygotowany plan i się go trzymali. Nie pozostawali głusi na nasze wredne utyskiwania i narzekania na brak realizmu niektórych scen. Byli przesympatyczni i potrafili zrozumieć, że nie jesteśmy zawodowymi (a nawet amatorskimi) aktorami. I dla wszystkich którzy nie są świadomi ile to trwa - FIA spędziła półtora dnia przed kamerami. My (Blackwater) około pół. Wydaje się to nie dużo, aczkolwiek biorąc pod uwagę że łącznie sceny z nami to jakieś 30 sekund a było to wałkowane kilka godzin... Autorzy filmu cieszyli się że "szybko idzie". My tam kota dostawaliśmy od "dziesiątego dubla". Praca przy takiej produkcji to ciężka robota o czym miałem okazję się przekonać. Bawiliśmy się jednak świetnie i dziękujemy serdecznie FIA za zaproszenie! Quote Link to post Share on other sites
mateusz Posted November 1, 2009 Report Share Posted November 1, 2009 Fajne zdjęcia i dobre udzwiękowienie. Gratulacje :) Quote Link to post Share on other sites
Aexalven Posted November 3, 2009 Report Share Posted November 3, 2009 Bardzo fajnie zrealizowane. Jednak końcówa trochę za długa, ale technicznie mi się bardzo podobało. Quote Link to post Share on other sites
Karczownik ZW Posted November 3, 2009 Report Share Posted November 3, 2009 No ja mam nadzieje, że to był pilot serialu :uśmiech: Quote Link to post Share on other sites
Cn Rudy Posted November 3, 2009 Report Share Posted November 3, 2009 Dobra robota, świetny filmik. A słowa "good foto" pewnie będą cytowane nie raz na strzelankach ;-) Quote Link to post Share on other sites
Regdorn Posted November 3, 2009 Report Share Posted November 3, 2009 A słowa "good foto" pewnie będą cytowane nie raz na strzelankach ;-) Nie da się ukryć ;) Świetna robota. Fabuły może wielkiej nie ma, ale klimacik, gra i realizacja sprawia, że się dobrze ogląda. Widać też jakiś pomysł i zaskocenie. Quote Link to post Share on other sites
Wolf Posted November 3, 2009 Report Share Posted November 3, 2009 Nic dodać, nic ująć :mrgreen: Gratulacje i czekam na kolejny, bo aż miło się oglądało ;-) Quote Link to post Share on other sites
grzechotnik Posted November 4, 2009 Report Share Posted November 4, 2009 Super robota. Czekam na następny 8) Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
Viamortis Posted November 4, 2009 Report Share Posted November 4, 2009 Rewelacja :). PS. Czy ten filmik miał być może inteligentną krytyką przedkładania foto-lans-sesji na strzelankach nad samo strzelanie? :D Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted November 4, 2009 Report Share Posted November 4, 2009 W sumie jak się uprzesz bo łapserdack infrantry zostało rozwalone przez band of lansers... :F Quote Link to post Share on other sites
Magnus14 Posted November 10, 2009 Report Share Posted November 10, 2009 Bardzo dobre wykonanie od strony technicznej. Gratulacje. Oby było więcej takich :) . Quote Link to post Share on other sites
Filip7370 Posted November 10, 2009 Report Share Posted November 10, 2009 Również gratuluje...film bardzo dobry (nie należy tutaj używać słowa "fajny"). Mam tylko pytanie z jakiego filmu jest ten tekst na początku? Chodzi o ten w pierwszych 10-20 sekundach. Quote Link to post Share on other sites
Agapow Posted November 26, 2009 Report Share Posted November 26, 2009 Również gratuluje...film bardzo dobry (nie należy tutaj używać słowa "fajny"). Mam tylko pytanie z jakiego filmu jest ten tekst na początku? Chodzi o ten w pierwszych 10-20 sekundach. Ten tekst jest z filmu "Klatka 37" ;-) Został napisany do tej etiudy filmowej Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted December 18, 2009 Report Share Posted December 18, 2009 Kiedy pełnometrażówka w kinie? Świetnie zrealizowany i z pomysłem. Gratuluję i realizatorom i aktorom. Quote Link to post Share on other sites
Guest british Posted December 26, 2009 Report Share Posted December 26, 2009 Jak zwykle u FIA- konkret Panowie, gratuluję udanego występu. Quote Link to post Share on other sites
Fearie Posted December 29, 2009 Report Share Posted December 29, 2009 Świetna sprawa. Gratuluję Quote Link to post Share on other sites
Valdar Posted December 31, 2009 Report Share Posted December 31, 2009 Świetna sprawa :) Chyba jeden z najlepszych amatorskich produkcji (no nie aż tak amatorskich, ale jednak). Mogli byście nawet nakręcić film z jakąś fabułą, lub nawet jechać jakiś serial (Jak Diabolic Team). Quote Link to post Share on other sites
johny13 Posted January 2, 2010 Report Share Posted January 2, 2010 Gratulacje i swietna robota, ale jezeli zostal trafiony w plecy z pocisku karabinowego, wogole jakiegokolwiek, to czemu upadl w kierunku przeciwnym do kierunku toru lotu pocisku ? :) Powinien upasc do przodu, a nie zwalic sie na plecy :) Quote Link to post Share on other sites
Wolfran Posted January 6, 2010 Report Share Posted January 6, 2010 Świetny film, johny13 to zależy od wagi człowieka i w jaką cześć ciała został trafiony. Quote Link to post Share on other sites
scizophrenikz Posted January 6, 2010 Report Share Posted January 6, 2010 Bardzo fajnie skręcony matex, sekwencje werbalne dobrze brzmią, dynamiczne ujęcia, ciekawe kadry, bardzo fajna gra głębi ostrości - coś co lubię szczególnie! Czyżby nagrywane za pomocą którejś z lustrzanek Cwanona? Jedyne do czego się doczepię to wystrzały i świst silniczków typowe dla giwerek asg. Psuje to to atmosferę. Poza tym cała reszta na ogromny + Gratuluję współpracy. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts