mlody96 Posted March 12, 2013 Report Share Posted March 12, 2013 Trochę offtop, ale skok o ok. 10 FPS, przez jakość wykonania czy raczej zmianę średnicy wew. ( o ile nastąpiła zmiana)? Btw, jaką miałeś wcześniej preckę ? Quote Link to post Share on other sites
Rogaś Posted March 12, 2013 Report Share Posted March 12, 2013 Guarder 6.02 469mm. Jest to raczej skok wynikający z jakości wykonania precki. Quote Link to post Share on other sites
Prohunter Posted March 13, 2013 Report Share Posted March 13, 2013 szukam serwisanta z Poznania bądz Wlkp :] Tylko ogarnietego i z doswiadczeniem :P Quote Link to post Share on other sites
lukira Posted March 14, 2013 Report Share Posted March 14, 2013 Mulis, Szalony ;) Quote Link to post Share on other sites
Prohunter Posted March 14, 2013 Report Share Posted March 14, 2013 (edited) Za Mulisa podziekuję, miał być ogarniety :P .... A Szalony w sęsie jack pirat ? Edited March 14, 2013 by Prohunter Quote Link to post Share on other sites
Foxtrot29 Posted March 14, 2013 Report Share Posted March 14, 2013 Szalony Jack Pirat żyje? Quote Link to post Share on other sites
lukira Posted March 14, 2013 Report Share Posted March 14, 2013 Sry, pisałem na szybko i pomyliłem Szalonego i Jacka Grota:D Quote Link to post Share on other sites
małpetti Posted March 14, 2013 Report Share Posted March 14, 2013 Czy ktoś może polecić z okolic stolicy kogoś kto ze skutecznością grzebie w CA25? Oddałem już raz ją do serwisu i zadowolony nie jestem, więc szukam kogoś z referencjami od posiadaczy eSeRek :D Quote Link to post Share on other sites
thewojtz Posted March 14, 2013 Report Share Posted March 14, 2013 A do jakiego serwisu oddałeś? Quote Link to post Share on other sites
Said Posted March 14, 2013 Report Share Posted March 14, 2013 Ja składalem dwie srki od CA i powiem tylko, że lepiej składało mi sie srki od PJ. Do jakiego serwisu wysyłałeś? Quote Link to post Share on other sites
małpetti Posted March 15, 2013 Report Share Posted March 15, 2013 Oddałem do jednego w Warszawskich, ale nie chcę podawać nazwy, bo nie o to mi chodzi. Said - możesz mi podesłać na pw jakie osiągi w eSeRkach uzyskałeś przy jakich częściach? Jeśli jesteś oczywiście zainteresowany pogrzebaniem w mojej. Nie zależy mi na strasznej mocy - zależy mi na kulturze pracy i szczelności układu, żeby powtarzalność była jak najlepsza. Quote Link to post Share on other sites
Kacik Posted March 17, 2013 Report Share Posted March 17, 2013 Jest jakiś serwisant polecany na terenie Poznania? Quote Link to post Share on other sites
poldeck Posted March 19, 2013 Report Share Posted March 19, 2013 (edited) @Małpetti Moje wyniki z mocnych eserek to CA 712 fps na m210 CA 698 na sp170 z BU CA 650 na sp170 PJ 646 na pelnym gb od G&P m170 PJ 633 na GB od G&P m170 Jedna G&P, na której poległem ;-) . Widzę, że muszę napisać dużymi literami: JESTEM W GRZE, NIE PRZESTAŁEM SERWISOWAĆ. Jeśli przez parę dni nie odpisuję to raczej dlatego, że jestem zasypany po dach replikami. Z reguły odpisuję każdemu, czasem parę dni później. Jeśli ktokolwiek twierdzi, że przestałem serwisować i nie jestem to ja, to taka osoba kłamie bezczelnie. Pozdrawiam, Pold. Z Gildii chwilowo czynny jest tylko Dexterkrak i ja. Kicpa CHWILOWO na urlopie, AnR na emeryturze, bawi się w soft we własnym zakresie, nie serwisuje. Marcinek83 zbananowany na wmasgu całkowicie zerwał z softem, poświęcił się innym pasjom. Viamortis z tego co kojarzę nigdy za bardzo nie serwisował. Jest członkiem Gildii honorowym a nie serwisującym. Żyje jak człowiek, ma pracę, piękną żonę i jeszcze fajniejsze dziecko. Edited March 30, 2013 by Wojtass Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted March 19, 2013 Report Share Posted March 19, 2013 709 na M160 Guderiana robi wrażenie? :D Dexterek serwisuje ale WYŁACZNIE gaziaki i snajperki sprężynowe (no, i gazowe). Prosze nie pisać do mnie w sprawie replik elektrycznych bo nie mam o nich najbledszego pojęcia. Quote Link to post Share on other sites
Foxtrot29 Posted March 19, 2013 Report Share Posted March 19, 2013 Jak to, co sie stalo, dlaczego marcinek zostal zbanowany? a lukira? Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted March 19, 2013 Report Share Posted March 19, 2013 Przecie to już wieki całe temu było... Quote Link to post Share on other sites
poldeck Posted March 19, 2013 Report Share Posted March 19, 2013 Marcinek został zbanowany dawno temu z powodów, których nie przytoczę bo i mnie się oberwie, jako, zę się z nimi nie zgadzam ;-) . A o Lukirze zapomniałem po prostu ;-) . Quote Link to post Share on other sites
lukira Posted March 21, 2013 Report Share Posted March 21, 2013 Ja żyję, robię, ale mniej niż wcześniej ze względu na studia;) Quote Link to post Share on other sites
thewojtz Posted March 21, 2013 Report Share Posted March 21, 2013 Ja pozdrawiam lukirę: http://forum.wmasg.pl/topic/120334-v2-a-m140/#entry1779839 ... Quote Link to post Share on other sites
Katana Posted March 21, 2013 Report Share Posted March 21, 2013 Ja polecam serwis ASGSHOPU, MArcina konkretnie. Czolowi prywatni serwisanci glowili sie nad moja replika i nic nie wskorali, oddalem ja do ww serwisu, serwsant znalazl przyczyne, zniwelowal i teraz replika dziala jak marzenie. Polecam! Quote Link to post Share on other sites
lukira Posted March 21, 2013 Report Share Posted March 21, 2013 Ja pozdrawiam lukirę: http://forum.wmasg.p...0/#entry1779839 ... @Wojdatuz: Uważałem Cię za poważną osobę, ale automatycznie zmieniam o Tobie zdanie. Jak widać dzieci również mogą mieć ponad 1000postów. Pełną odpowiedź uzyskasz w tamtym temacie. Quote Link to post Share on other sites
poldeck Posted March 22, 2013 Report Share Posted March 22, 2013 Lukir, to Ty jesteś niepoważny. Wojdatuz wskazuje Ci błąd a Ty odpowiadasz zaczepką. Inna rzecz, że i Wojdatuz napisał posta nie na temat. Quote Link to post Share on other sites
lukira Posted March 22, 2013 Report Share Posted March 22, 2013 (edited) Ja tam widzę, że mi zarzuca oszustwo... Edited March 22, 2013 by lukira Quote Link to post Share on other sites
thewojtz Posted March 22, 2013 Report Share Posted March 22, 2013 @Wojdatuz: Uważałem Cię za poważną osobę, ale automatycznie zmieniam o Tobie zdanie. Jak widać dzieci również mogą mieć ponad 1000postów. Pełną odpowiedź uzyskasz w tamtym temacie. Jestem strasznie niepoważny zwracając Ci uwagę... Ja tam widzę, że mi zarzuca oszustwo... Widź co chcesz, nie chce od Ciebie pieniędzy, tylko wytłumaczenia, zamiast normalnie odpowiedzieć, że m165 masz w innym GB rzucasz obelgami i nie mówisz nic konkretnego. A na chrono masz podane kulki 0,28g więc 406fps na takich kulkach jest już nie możliwe. Quote Link to post Share on other sites
lukira Posted March 22, 2013 Report Share Posted March 22, 2013 Mylisz się. To Ty zamiast od razu rzucać oskarżenia na forum robiąc antyreklamę, powinieneś w razie jakichkolwiek wątpliwości napisać do mnie na PW. Chrono nie przestawiam, bo nie zwracam na to uwagi. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts