Looc Posted July 28, 2010 Report Share Posted July 28, 2010 Prototyp Plate Carriera http://picasaweb.google.pl/102845207946164...ntPlateCarrier# Quote Link to post Share on other sites
Looc Posted August 7, 2010 Report Share Posted August 7, 2010 Test QRa w powyższym prototypie Quote Link to post Share on other sites
sisi Posted August 7, 2010 Report Share Posted August 7, 2010 Widzę problem z znalezieniem QR... rozwiązany jest jakoś? Bo skoro na prezentacji ktoś nie może go znaleźć i szuka (a osoba musiała być zaznajomiona no i filmik mógł być kilka razy nakręcony) to dla zwykłego użytkownika może być jeszcze trudniej go znaleźć. ;) Warto się temu przyjrzeć. ;) Tak to spoczko... Quote Link to post Share on other sites
Catch22 Posted August 7, 2010 Report Share Posted August 7, 2010 No to akurat zależy jak wielką zażyczysz sobie poduszkę/pętlę systemu QR - wyciągnąć schowany uchwyt w IOTV/RBAV też nie jest łatwo. Quote Link to post Share on other sites
_majster_ Posted August 8, 2010 Author Report Share Posted August 8, 2010 a co to za plecaczek podpięty? bo wygląda jakoś inaczej niż prezentowany na www spearpoint Quote Link to post Share on other sites
Looc Posted August 8, 2010 Report Share Posted August 8, 2010 (edited) Ogólnie to było to pierwsze podejście do użycia tego QRa w takiej konfiguracji ever (nakręcone raz bez powtórek), więc tak wyszło a znaleźć nie można było bo rączka była trochę krzywo założona, więc z tym problemu nie powinno być. Plecaczek to kolejny prototyp pod rozmiar PC Edited August 8, 2010 by Looc Quote Link to post Share on other sites
zombie_snake Posted August 11, 2010 Report Share Posted August 11, 2010 Ja tak nie w temacie pytanie, ale cóż za koszulkę ma na sobie "model", hę? :) Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted August 11, 2010 Report Share Posted August 11, 2010 Ostatnio zamawiałem u Panów szeleczki płaskie. Szybki kontakt, szybka wysyłka, towar jak ze zdjęcia co do joty i gratis dostałem jakąś naszyweczkę. ;) Quote Link to post Share on other sites
Ohtar Posted August 11, 2010 Report Share Posted August 11, 2010 Ja tak nie w temacie pytanie, ale cóż za koszulkę ma na sobie "model", hę? :) Brubeck seria Seamless Crew Neck Nie pytaj skąd wiem :D Quote Link to post Share on other sites
zombie_snake Posted August 11, 2010 Report Share Posted August 11, 2010 Nie pytam ;) Dzięki wielkie :) Quote Link to post Share on other sites
_majster_ Posted August 11, 2010 Author Report Share Posted August 11, 2010 http://www.youtube.com/user/MadnessTacticalGear#p/a dwa nowe filmiki fajnie by było zobaczyć jak zawieszenie jest zamontowane z bliska - moze jakieś fotki albo zbliżenie na filmiku? Quote Link to post Share on other sites
Pietracha Posted August 12, 2010 Report Share Posted August 12, 2010 (edited) http://mtgear.pl/kategoria/oferta/zawieszenia-taktyczne Montowane do D-ringów jak fastexy służące do mocowania plecaka SPS Edited August 12, 2010 by Pietraszka Quote Link to post Share on other sites
Hajdi Posted August 23, 2010 Report Share Posted August 23, 2010 Kiedy zawieszenie 2 punktowe dołączy do oferty? ;) Quote Link to post Share on other sites
chudina Posted August 25, 2010 Report Share Posted August 25, 2010 Wie ktoś kiedy plate carrier będzie w sprzedaży i czmu ze strony zniknęły ceny produktów? Quote Link to post Share on other sites
the-logan Posted August 26, 2010 Report Share Posted August 26, 2010 Bo sklep w przebudowie, we wrześniu ma być znów otwarty. Info z FB. Quote Link to post Share on other sites
Sundowner Posted August 26, 2010 Report Share Posted August 26, 2010 Ktoś posiada buttpack MTG ? Jak on jest konstruowany w środku ? Quote Link to post Share on other sites
Guest Mati13k Posted September 25, 2010 Report Share Posted September 25, 2010 Mam takie pytanie - jak z zamawianiem kamizelki i ładownic w MC? Będzie taka opcja? No i kiedy strona zacznie działać? ;) Quote Link to post Share on other sites
Raistllin Posted September 26, 2010 Report Share Posted September 26, 2010 Może to chwilę jeszcze potrwać. Z tego co wiem jak na razie nie ma zapowiedzi na MC, na sam coyote brown nie ma jeszcze nawet podpisanej umowy z dostawcą, więc jak dobrze pójdzie może za miesiąc/dwa CB się zamówi. Najszybciej ma być olive z tego co pamiętam w CASG. Sam z utęsknieniem czekam na szpej w CB.... Quote Link to post Share on other sites
Ijet Posted September 30, 2010 Report Share Posted September 30, 2010 Chest MTG zamówiony, jak przyjdzie porównamy go z ekipowymi RRV Flyye i Eagle ;-) Quote Link to post Share on other sites
Jangi Posted October 4, 2010 Report Share Posted October 4, 2010 Łooo... miałem nadzieję, że plecak będzie tańszy... Quote Link to post Share on other sites
Guest Mati13k Posted October 4, 2010 Report Share Posted October 4, 2010 Był tańszy w starym sklepie. Tak jak chest. Teraz dali do CASG, CASG płaci VAT, więc musieli wyrównać i ceny u siebie, szkoda. Teraz trochę gromadzenie opo Spearpoint przestaje się opłacać w stosunku do Flyye, Pantaca, itd. Quote Link to post Share on other sites
Ohtar Posted October 4, 2010 Report Share Posted October 4, 2010 Łooo... miałem nadzieję, że plecak będzie tańszy... Też ostrzyłem sobie na niego zęby. ;) 50 zł podwyżki, jednak pomęczę się z A-III-ką. Quote Link to post Share on other sites
Ijet Posted October 24, 2010 Report Share Posted October 24, 2010 (edited) Ten chestrig spearpointa MTG jest zajebisty, bardzo lekki i świetnie przylega do ciała - nanosiłem się RRV Flyya i wolę produkt MTG (chyba że komuś na pleckach zależy). Jedyne ALE to to, że jednak RRV tolerowała większych osobników - u mnie całkiem sporego typa przy paru warstwach chest jest już na styk - więcej zapasu w paskach by się przydało... Edited October 24, 2010 by Ijet Quote Link to post Share on other sites
Raistllin Posted November 7, 2010 Report Share Posted November 7, 2010 Czy coś wiadomo może już kiedy pojawi się sprzęt w CB? Bo jakoś trwa to trochę już długo..... Quote Link to post Share on other sites
pawelec84 Posted November 11, 2010 Report Share Posted November 11, 2010 (edited) Czy coś wiadomo może już kiedy pojawi się sprzęt w CB? Bo jakoś trwa to trochę już długo..... Spytaj panów z MTG, oni Ci wszystko powiedzą na ten temat. :wink: Swoją drogą wreszcie dojechał do mnie zamówiony w MTG sprzęt w kolorze Olive Drab. :icon_razz2: Było kilka customów oraz spora ilość rzeczy z katalogu, panowie stanęli na wysokości zadania, wszystko ładnie schludnie uszyte, powiem ze lepiej niż Eagle, może przesadziłem, ale to moja opinia. Chińszczyzna nie do porównania ze szpejem MTG. Jakość wykonania bardzo wysoka, no i w rozsądnych cenach, jak dla mnie opłacało się zakupić sprzęt MTG i jeszcze dodam że będę zamawiał kilka customów w kolorze khakim. Jak jeden z kolegów napisał chest rig jest zaje.........., potwierdzam te słowa, sam użytkowałem RRV Eagle i Flyye, ale ten chest zdecydowanie wygrywa. No i waga jego to duży plus oraz kilka fajnych rozwiązań technicznych. Kolor OD jest ładny, nieco ciemniejszy niż Eagle Ind. oraz LBT, do munduru WD pasuje świetnie. Edited November 11, 2010 by pawelec84 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts