Kargan Posted March 23, 2011 Report Share Posted March 23, 2011 Nas tylu nie ma, ale też przeważnie Leśne Dziadki :happy: Quote Link to post Share on other sites
Marcinek83 Posted March 24, 2011 Report Share Posted March 24, 2011 To macie do wyboru ;) własnie doszło do połączenia dwóch klanów http://www.companyofbrothers.dl.pl/ Quote Link to post Share on other sites
GOSmatti991 Posted March 24, 2011 Report Share Posted March 24, 2011 (edited) marcinek też jestem w Repo Men Squad :icon_biggrin: . pozdro od Szada akrobaty :icon_biggrin: Edited March 24, 2011 by GOSmatti991 Quote Link to post Share on other sites
goliat1939 Posted March 24, 2011 Report Share Posted March 24, 2011 Ja tradycyjnie zapraszam do Black Devils. Ostatnio zajęliśmy III miejsce w Polish Open, a teraz w USC wystawiliśmy dwa zespoły, zobaczymy jak pójdzie tym razem ;) Niedługo planujemy zamknąć rekrutację, póki co mamy około 65 osób. http://wayofwar.org/forumdisplay.php?f=557 Quote Link to post Share on other sites
Dunik Posted March 25, 2011 Report Share Posted March 25, 2011 No to lecimy: 1) Premiera gry została ogłoszona na 12 kwietnia 2) Gracze którzy grają od Zamkniętej Bety dostają amerykański czołg średni M4A2E4 Hull: 64/38/38 Turret: 76/51/51 Gun: 75mm M3L/37 3) Jak wiadomo Pre-Ordery już ruszyły, będzie je można kupić do 12 kwietnia. 4)Nie ma już możliwości zapisania się na turniej (nowa drużyna albo dołączenie od istniejącej - dane graczy poszły do WG.net przy rejestracji, Imię nazwisko, miasto) 5) Mecze zaczną byś rozgrywane w następnym tygodniu. Codziennie o godzinie 8 pm czasu UTC (na nasze prawdopodobnie o godz. 22) 6) Zapraszam do 1st Polish Armoured Division. Jesteśmy jednym z największych klanów europejskich. Nasze osiągnięcia to : 1st Closed Beta Tournament 1stPAD Polish Vodka Squad - 1 miejsce 1stPAD Polen Wurst Squad - 5-8 miejsce Battle League Absolute Division- Silver Squad - 1 miejsce Junior Division- Black Squad - 3 miejsce Champions Division - Purple Squad - 5-8 miejsce Champions Division - Orange Squad - Faza Grupowa, 4 miejsce (22-28) Pokonanie devsów w czasie kręcenia filmiku - Bezcenne W Polish Open nie graliśmy bo sami go organizowaliśmy ;) W sumie 1st PAD zgarnął już 640 000 releasowego golda o wartości 2560 dolarów. :) Na Urala wystawiamy 2 drużyny w lidze Absolute 1st PAD NPK 1st PAD Alpha Squad a w lidze Junior 1st PAD Bravo Squad Quote Link to post Share on other sites
Hartke Posted August 26, 2011 Report Share Posted August 26, 2011 Że tak odświerzę temat. Pany a może tak zrobć kiedy jaki skład turniejowy z chłopaków z WMASG albo chociaż kompanię ? Nie wszyscy grający w klanach albo bezklanowcy jak ja łapią się u siebie na takie akcje :) Quote Link to post Share on other sites
GOSmatti991 Posted August 26, 2011 Report Share Posted August 26, 2011 chetnie, tlko trochę u mniekrucho z czołgami, bodajże 4 tier(w WoT gram raz na tydzień) Quote Link to post Share on other sites
MatriX482 Posted August 30, 2011 Report Share Posted August 30, 2011 Jestem chętny ( czołgi 6 i 5 tieru, niemieckie medy- VK3601H i Pz.Kpw IV, w drodze może T-28 ). Kontakt PW wmasg. Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted September 8, 2011 Report Share Posted September 8, 2011 Hartke, namiar na mnie w WoT masz, jakbyście coś kręcili to daj znać. Plutony dowolnie, w kompaniach, póki co, z czołgiem poniżej t8 i artą t6, od biedy t5, nie ma co wchodzić. W patchu 0.7.0 będzie podział na poziomy kompanii, wtedy będzie łatwiej osobom ze słabszym sprzętem. Quote Link to post Share on other sites
PAT_Jezior Posted September 8, 2011 Report Share Posted September 8, 2011 Poki co farmie niczym w chińskim mmo (niestety bez premium). Posiadam SU 100, T 34 (niedługo T34 - 85), jakieś arty małego poziomu i T28. Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted September 8, 2011 Report Share Posted September 8, 2011 Znaczy się T-28? I T-34, nie T34? W WoT myślniki są kluczowe :P Quote Link to post Share on other sites
PAT_Jezior Posted September 8, 2011 Report Share Posted September 8, 2011 Tak, dokładnie chodziło mi o rosyjskiego T-28, a nie tą amerykańską kanapkę do niszczenia czołgów ;) Może jak będę miał więcej czasu to wykupie premium i wyfarmię coś wyżej. Quote Link to post Share on other sites
MatriX482 Posted September 18, 2011 Report Share Posted September 18, 2011 Ja też byłbym chętny do gry. W garażu posiadam- VK3601H ( wymaxowany, tier 6 ), Pz.Kpw 4 ( wymaxowany, elita, tier 4 ), i za niedługi czas będzie tygryś :) Quote Link to post Share on other sites
Suniek Posted September 18, 2011 Report Share Posted September 18, 2011 mam Tygrysa i Shermana i zbieram kase na SU-100 Quote Link to post Share on other sites
janek122 Posted September 18, 2011 Report Share Posted September 18, 2011 W garażu mam SU-85B i hetzera. Mam zamiar nadal inwestować w niemieckie niszczyciele czołgów. Jeśli ktoś chce pograć to jestem chętny. Quote Link to post Share on other sites
MatriX482 Posted September 18, 2011 Report Share Posted September 18, 2011 Kurde, nie zauważyłem że wcześniej posta napisałem. Tygrys już jest w drodze. Można zrobić 2 osobowe plutony podzielone na tiery ( powiedzmy 2 czołgi tego samego tieru, albo o czołgi różne 1 tierem od siebie ). Możemy też na luzie pograć na treningowych... wolna ręka :) Quote Link to post Share on other sites
GOSmatti991 Posted September 18, 2011 Report Share Posted September 18, 2011 kurcze, po resecie inwestowałem w amerykańskie, a teraz tyle fajnych czołgów do niemców wrzucili :( Quote Link to post Share on other sites
Black Posted September 18, 2011 Report Share Posted September 18, 2011 Chłopy, podajcie swoje nicki w WoT - mój "czarnypsiak", zawsze przyjemnie mieć w "Przyjaciołach" swoich :) Najlepiej jednak kompanie montować z IX, X tierów i arty VI+... Quote Link to post Share on other sites
Hartke Posted September 18, 2011 Report Share Posted September 18, 2011 (edited) Dokładnie jak mówią Black i Foka. Czołgi poniżej 9 tieru nie mają szans w kompaniach niestety. Czołgi na stanie - wszystkie tiery. Mój nick w grze taki sam - Hartke. Edited September 18, 2011 by Hartke Quote Link to post Share on other sites
jareckas Posted September 24, 2011 Report Share Posted September 24, 2011 jareckas w grze 9 tier Quote Link to post Share on other sites
Echelon4 Posted January 16, 2012 Report Share Posted January 16, 2012 (edited) Witam. Jeżeli ktoś jest zainteresowany i ma chęć wstąpić do niedawno założonego Klanu przez ludzi z środowiska to zapraszam do Klanu [AC] Airsoftowi Czołgiści. Klan został założony parę dni temu przez ludzi Weekend-Warriors (Mazowieckie forum AS). Na razie klan liczy 17 osób, póki co gramy w Kompaniach. Z racji statusu rozwijającego się klanu przyjmujemy każdego kto jest chętny na wspólną zabawę. Przekrój ludzi w AC jest spory są tacy którzy dysponują max 4 tierem są tacy którzy posiadają już IS-7, lub T-30. Lada chwila będziemy mieć swój serwer TS, także komunikacja głosowa nie będzie problemem. Jeśli uda nam się zebrać dostateczną liczbę osób, zaczniemy grać o prowincję. Tak jak pisałem zapraszam wszystkich zainteresowanych. Kontakt na PW, lub przez zgłoszenie klanowe na stronie WOT ( z dopiskiem WMASG). Albo przez forum Weekend-Warrior w podziale KLAN-WoT Pozdrawiam PS: Teraz walki kompaniach są podzielone, na walki do konkretnych tierów np do 6 tieru, lub do 8 albo 10 :). Więc da się grać wszystkim :) Edited January 16, 2012 by Echelon4 Quote Link to post Share on other sites
MatriX482 Posted February 18, 2012 Report Share Posted February 18, 2012 Pany, organizujemy plutnony podzielone tierowo, zbieramy się na TS3 ( mam wolny pokój na TS'a ) i gramy? Nick w grze- rexMatriX, czołgi od 2 do 8 tieru. Quote Link to post Share on other sites
annomander Posted February 21, 2012 Report Share Posted February 21, 2012 Czołowy polski klan 1stPAD rekrutuje! Szukamy ludzi aktywnych na CW. Rekrutujemy od 2xHT-8 lub 1xHT-10 (chyba, że jesteś wirtuozem w czymś innym). Więcej informacji znajdziecie na forum: www.forum.1stpad.pl lub u mnie CYBORG_APPROVED Quote Link to post Share on other sites
Attero Posted March 14, 2012 Report Share Posted March 14, 2012 Towarzysze, mam problem, a mianowicie: Przez przypadek wyłączyłem minimapę i teraz nie mogę jej włączyć, mimo uporczywego wciskania klawisza odpowiedzialnego za pokazywanie/ukrywanie mapy (M) Quote Link to post Share on other sites
hokager Posted April 29, 2012 Report Share Posted April 29, 2012 U mnie w Garażu KW,VK 3001 H,Pershing,T29,JagdPanthera,Ram II.Oczywiście dążę do zrobienia Pattona,E-100,oraz T-54 ale to w odległym czasie. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts