Lambert Posted January 9, 2018 Report Share Posted January 9, 2018 Zobacz, Mendi, jak to się wiarze, za płotem, wydaje, że wszystko wiedzą.. Załatw mu może miejsce u Was, na oddziale - do wariatkowa i tak trafi. Po naszym, pozostała by mu, co najwyżej, trwała ondujacja. Ale u Was.. Oj, Pani Marzenka, by mu rurę odetkała! :maniak_luzik: Pozdrawiam, Lambert Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted February 6, 2018 Report Share Posted February 6, 2018 Cześć! Kurczę, nie zgadniecie kto wrócił na oddział specjalny! :D Pozdrawiam, Lambert Quote Link to post Share on other sites
Mendi Posted February 13, 2018 Report Share Posted February 13, 2018 stare, ale w wielu miejscach w kraju nadal aktualne: Quote Link to post Share on other sites
thewojtz Posted February 14, 2018 Report Share Posted February 14, 2018 stare, ale w wielu miejscach w kraju nadal aktualne: No bywa, niestety wina użytkowników, niedoświadczonych i nieświadomych. Quote Link to post Share on other sites
Black93 Posted March 10, 2018 Report Share Posted March 10, 2018 Kto wie co to jest? :D Kto jeszcze ma ? https://zapodaj.net/5ab7ac9834d06.jpg.html https://zapodaj.net/327b230c0cc82.jpg.html Quote Link to post Share on other sites
mikadorus Posted March 10, 2018 Report Share Posted March 10, 2018 (edited) Kto wie co to jest? :icon_biggrin: Kto jeszcze ma ? https://zapodaj.net/...834d06.jpg.html https://zapodaj.net/...c0cc82.jpg.html :icon_razz: Customowe przedłużki lufy. (ofc. wiem, że to poprawiacze zasięgu). Cały czas leży w honorowym miejscu. Edited March 10, 2018 by mikadorus Quote Link to post Share on other sites
thewojtz Posted March 11, 2018 Report Share Posted March 11, 2018 A to nie są testery kulek z luf od edgiego? Quote Link to post Share on other sites
Black93 Posted March 11, 2018 Report Share Posted March 11, 2018 Mamutowe palce wiele dla tego wycierpiały. Quote Link to post Share on other sites
Mamut Posted March 11, 2018 Report Share Posted March 11, 2018 Wat?! Quote Link to post Share on other sites
mikadorus Posted March 11, 2018 Report Share Posted March 11, 2018 :P Ten drugi Mamut. Quote Link to post Share on other sites
Mendi Posted March 12, 2018 Report Share Posted March 12, 2018 Yup to bbtestery z kawałków edgi 5,98mm, bodajże 8 sztuk tego wyszło, trzeba by SHamothowych paluchów pytać. Mam jedną sztukę, używam i sobie chwalę. Quote Link to post Share on other sites
Under B Posted March 24, 2018 Report Share Posted March 24, 2018 Dzień Dobry Panowie, Uprzejmie proszę o radę. Czy ktoś z Was robił samodzielnie TDC w komorze PDI? Bardzo trudne to jest do zrobienia? Quote Link to post Share on other sites
thewojtz Posted March 25, 2018 Report Share Posted March 25, 2018 1. To jest hajdpark, nie techcenter. 2. j/w Quote Link to post Share on other sites
mikadorus Posted March 25, 2018 Report Share Posted March 25, 2018 Dzień Dobry Panowie, Uprzejmie proszę o radę. Czy ktoś z Was robił samodzielnie TDC w komorze PDI? Bardzo trudne to jest do zrobienia? Łatwe. Tylko wymierz sobie to ładnie, gdzie wypadają ramiona do regulacji HU. Quote Link to post Share on other sites
Under B Posted March 25, 2018 Report Share Posted March 25, 2018 1. To jest hajdpark, nie techcenter. 2. j/w Pytam kolegów po fachu, po prostu czy robili i sprawiało im to trudność. Nie poruszam tematu, który wskazywałby o pomoc techniczną, więc nie trafiłem źle. Nie masz nic więcej do powiedzenia, to proszę o darowanie sobie takich uwag. Łatwe. Tylko wymierz sobie to ładnie, gdzie wypadają ramiona do regulacji HU. No właśnie mi się przypomniało, że kiedyś to robiłeś. A nie świadczysz takiej usługi odpłatnie? Ja nie mam odpowiednich narzędzi i warunków (oraz zdolności manualnych) do takiego cudowania. A wiem, że nie jesteś w fachu snajperskim pierwszy lepszy. Powiem Wam, że Japończycy mieli naprawdę bujną wyobraźnię. Niestety jedyną alternatywą jest komora ASP, o której nie słyszałem nic dobrego. Quote Link to post Share on other sites
thewojtz Posted March 26, 2018 Report Share Posted March 26, 2018 Kolegów po jakim fachu? :icon_lol: Jeśli wiesz co to tdc, to wiesz co trzeba zrobić, czy jest to trudne czy łatwe to zależy wyłącznie od Twoich umiejętności, a jeśli szukasz kogoś kto to zrobi dla Ciebie za pieniądze, masz stosowny do tego dział, albo szybciej, lepiej (zdecydowanie nie taniej) napisz do Dextera. Quote Link to post Share on other sites
VanDerSeba Posted March 26, 2018 Report Share Posted March 26, 2018 Kolega z Wawy to nie rozumie co się do Niego pisze... To nie ten dział, a teraz jeszcze wplatasz serwis i giełdę. Quote Link to post Share on other sites
Mendi Posted March 26, 2018 Report Share Posted March 26, 2018 Wplećcie w to jeszcze dupę Maryni, przynajmniej zgodnie z topickiem będzie... no chyba, że to też zahaczy o handel i sutenerstwo. Koniec świata, ludzie sami walczą o poprawność hydeparku... Quote Link to post Share on other sites
thewojtz Posted March 26, 2018 Report Share Posted March 26, 2018 (edited) COŚ TUTAJ MUSI BYĆ ŚWIĘTE, NAWET JAK TA ŚWIĘTOŚĆ JEST NICOŚCIĄ. P.S. Awansik Mendi? :icon_wink: Edited March 26, 2018 by thewojtz Quote Link to post Share on other sites
Under B Posted March 26, 2018 Report Share Posted March 26, 2018 (edited) Kolegów po jakim fachu? :icon_lol: Jeśli wiesz co to tdc, to wiesz co trzeba zrobić, czy jest to trudne czy łatwe to zależy wyłącznie od Twoich umiejętności, a jeśli szukasz kogoś kto to zrobi dla Ciebie za pieniądze, masz stosowny do tego dział, albo szybciej, lepiej (zdecydowanie nie taniej) napisz do Dextera. Tak, kolegów po fachu :icon_smile: Nie obrażając nikogo spoza środowiska ASG, mogę śmiało napisać, że kolegów snajperów :icon_biggrin: No właśnie mam problem z narzędziami i warsztatem. Dopóki się swojego nie dorobię, to nie mam za bardzo możliwości. Ale zdolności manualnych też nie mam na najwyższym poziomie. A jeszcze zrobić to tak pro, żeby to normalnie wyglądało, a nie ze śrubką na wierzchu to już w ogóle problem. Kiedyś były filmiki na yt, ale ktoś pousuwał. A szkoda... Kolega z Wawy to nie rozumie co się do Niego pisze... To nie ten dział, a teraz jeszcze wplatasz serwis i giełdę. Jak masz jakieś kompleksy, to idź do specjalisty, a nie na forum airsoftowe. A gdybym ja miał problem natury technicznej to bym o tym napisał w odpowiednim dziale, pisząc przy tym model komory, repliki oraz opisałbym problem. Chciałem TYLKO wiedzieć kto sam to robił i jaki problem mu to sprawiało. Tak trudno Ci to zrozumieć? Wplećcie w to jeszcze dupę Maryni, przynajmniej zgodnie z topickiem będzie... no chyba, że to też zahaczy o handel i sutenerstwo. Koniec świata, ludzie sami walczą o poprawność hydeparku... Masz rację. Idąc tym tokiem rozumowania, to KAŻDY post się kwalifikuje pod inny dział. :icon_evil: Edited March 26, 2018 by Under B Quote Link to post Share on other sites
Mendi Posted March 26, 2018 Report Share Posted March 26, 2018 COŚ TUTAJ MUSI BYĆ ŚWIĘTE, NAWET JAK TA ŚWIĘTOŚĆ JEST NICOŚCIĄ. P.S. Awansik Mendi? :icon_wink: Ale, że jaki awansik? Masz rację. Idąc tym tokiem rozumowania, to KAŻDY post się kwalifikuje pod inny dział. :icon_evil: Ten temat to jest śmietnik, piszta co chceta. Quote Link to post Share on other sites
thewojtz Posted March 27, 2018 Report Share Posted March 27, 2018 Na supermoderatora? Od dawna masz? Nie zauważyłem. Quote Link to post Share on other sites
Mendi Posted March 28, 2018 Report Share Posted March 28, 2018 Na supermoderatora? Od dawna masz? Nie zauważyłem. A z rok czasu będzie... Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted March 29, 2018 Report Share Posted March 29, 2018 Dziewczynki, czy spróbujemy (po raz 17-sty..) umówić się na wspólne snajpienie? ;) Pozdrawiam, Lambert Quote Link to post Share on other sites
Mendi Posted March 29, 2018 Report Share Posted March 29, 2018 Dziewczynki, czy spróbujemy (po raz 17-sty..) umówić się na wspólne snajpienie? :icon_wink: Pozdrawiam, Lambert A masz jakieś nowe kiecki i błyszczyki? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts